|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
|
|||
| Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! |
|
4 | 8,33% |
| Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. |
|
0 | 0% |
| Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy |
|
0 | 0% |
| Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. |
|
0 | 0% |
| Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci |
|
0 | 0% |
| Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy |
|
2 | 4,17% |
| Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka |
|
13 | 27,08% |
| Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. |
|
3 | 6,25% |
| Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy |
|
2 | 4,17% |
| Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
|
15 | 31,25% |
| Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy |
|
1 | 2,08% |
| Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły |
|
3 | 6,25% |
| Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! |
|
1 | 2,08% |
| Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. |
|
1 | 2,08% |
| Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. |
|
1 | 2,08% |
| Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am |
|
2 | 4,17% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0
co do rękawiczek to mój nawet nieźle, nie ściąga ich chociaż nie jest zvyt zadowolony jak mu je zakładam. Czapka musi być wiązana, bo inaczej ściąga. Na spacer to mu jeszcze założę, ale jak chcę mu w sklepie przymierzać to jest histeria
w ogóle nie lubi się ubierać, taki jest śmieszny, bo jak widzi już, że biorę kurtkę, to robi niewinną minkę, widać, że ma plan w głowie wymyka się do drugiego pokoju i po minie widać, że naprawdę wierzy, że jak będzie stał cichutko przy krześle w drugim pokoju to go nie znajdę ![]() tak samo jest teraz z inhalatorem, jak go widzi to ucieka... agni jestes boska gość w dom cukier do szafy ![]() Kolina witam i od razu gratuluję!!! ale masz super który tydzień, kiedy masz termin?dziś u nas leje cały dzień :/ byłam rano po zakupy, zmarzłam, przemokłam, jeszcze jakiś debi..l mnie ochlapał przejeżdżając, buty przemokły... eh... wróciłam do domu, rozebrałam się i.... jakaż była moja rozpacz, gdy się okazało, że zapomniałam bułki tartej ;( trzeba było iść... eh... a właśnie, skoro już widać pierwszy śnieg to taki porządny na pewno przyjdzie wcześniej niż w zeszłym roku, macie już sanki czy dopiero będziecie kupować? ja jeszcze się nie rozglądałam, ale chyba trzeba, żeby być gotowym
Jaś 17.07.2011 Zuzia 28.11.2014 Edytowane przez ela_86 Czas edycji: 2012-10-27 o 17:10 |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0
Ela ja mam sanki jeszcze po mnie. W zeszłym roku juz śmignęłyśm raz
![]() A ja mam szał sprzątania
|
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaszczyć mnie i me domostwo swoją osobą
. Ja nie mam takich napadów. Samego szału tak, ale szału sprzątania nie doświadczam .
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam co ela napisala, u nas leje i ziab. Bylam z Marysia w bawialni i jeszcze z jedna kolezanka i jej corka - panienki sie bawily swietnie, fot nie pstrykalam, bo jak to weekend dzieci od groma, i tych starszych bez rodzicow najwiecej i musialam pilnowac co by mi nikt Marysi nie stratowal autem, lub na zjezdzalni.
Wczesniej na obiadek zrobilam makaron z brokula i szynka a teraz w pierkaniku siedzi ciasto bananowe i murzynek a ja goszcze u was z Lechem Shandy AAAAA siorka z facetem nie przyjada, tamten sie rozchorowal ehh Nie wiem co jutro z wyjazdem do Lichenia, bo jesli taka pogoda bedzie jak dzis to nie ma sensu. Za niedlugo mamy sie naradzic czy Lichen czy moze gdzies blizej nas - np Łagiewniki.
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie fajne
![]() Radkowi się podoba. Mi też ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IueAS...eature=related |
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po szale ![]() Jeszcze nie miałam okazji spróbować-może kiedyś...ale mam na niego smaka P. w pracy na nocce, za oknem jak lało tak leje. Jula zajada jabłko i ogląda bajkę
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skończony 18 termin jakoś 23.03
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
My sanek jeszcze nie mamy. Ale patrząc za okno chyba trzeba o nich intensywniej pomyśleć. Chciałabym takie z tą rączką do pchania.
Patik to nieciekawie z tą znajomą. Oby u Sary nic się nie wykluło, trzymam kciuki. CO do twojeog pytania o ubiór, nie mam na szczęście ściśle okreslonego dresscodu co mnie bardzo cieszy. Musze zwyczajnie wbić się w kanon pracy biurowej. Zaraz poszperam w necie czy będzie coś z tego co póki co kupiłam. W skrócie w carry 2 spódniczki, jedna ołówkowa w odcieniu żółtomusztardowym http://allani.pl/zdjecie/242383 z czarnym pasem a reszta grafitowa http://allani.pl/zdjecie/242395 Kilka bluzek takich standardowych jednokolorowych pod żakiet fajne w housie dostałam i nie drogie. Dwie tuniki z quiosque. Spodnie z reserved http://www.reserved.com/pl/collectio...trousers/T8476 tylko kolor beżowy, koszula http://www.reserved.com/pl/collectio...n/shirts/T7674 żakiet tyle, że czarny http://allani.pl/zdjecie/116291 Jeszcze brakuje mi zwykłej bialej koszuli, legginsy i rajtuzki...no i jeszcze kilka dodatków, paski, korale by ożywić ciuszki z poprzedniego wcielenia Miała któraś z Was do czynienia z odbiorem przesyłki z paczkomatu InPost? Dostałam dzisiaj sms, że przesyłka czeka na mnie w X paczkoamcie pod określonym nr i kod dostępu. Tzn. że już w tej chwili jest do odbioru przez jakiś tam czas? Pytam, bo jak składałam zamówienie to bylo dostarczenie przesyłki 31.10 i nie wiem czy jutro specjalnie mam jechac po tę przesyłkę.... ![]() Pisze tego posta godzinę więc go lepiej skopiuje bo coś czuję, że mnie wyloguje jak zrobię "wyślij" ![]() Edit: Wylogowało ale post się dodał
Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-10-27 o 21:06 |
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
alibany chyba 48h jest na odbiór paczki. sprawdz na ich stronie
|
|
#552 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. następnym razem każ im przynieśc własny wrzątek na herbateo to to to Cytat:
![]() Cytat:
![]() do Londynu nie doleciało, to dobrze dmuchał ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#553 |
|
Rozeznanie
|
Doczytałam już, są 3dni na odbiór. I skoro napisali sms, że przesyłka na mnie czeka to już tam jest czyli jutro muszę się po nią wybrać Kolina ruchy fasolinki Scio Ty masz szal sprzatania dziś, a ja od wczoraj mam szał na to by wywalić dywan za okno, tapczan z salonu, który wygląda jakby stado świń na nim jadło, czekam tylko na powrót męża i robię rewolucję! A pajacowałam, pacynkowałam z ręczkawiczkami dzisiaj. Ani Lala nie mogła miec ich ubranych ani Ala oczywiście! Nie chcę jej zrażać więc nic na siłe, ale mam nadzieję, że keidyś zmarzną jej tka te paluchy, że sama przybiegnie i poprosi o rękawiczki ![]() Słyszałyście o tym żłobku w St.Gd.? jakaś plaga a pewnie an tych dwóch przykładach sie ten problem nie kończy! powstało mnóstwo takich pseudoplacówek z racji wszelkich dofinansowań itd. a widac nie wiele ma to wspólnego z prawdziwym żłobkiem czy przedszkolem! Edytowane przez alibany Czas edycji: 2012-10-27 o 21:39 |
|
|
|
#554 | ||
|
Rozeznanie
|
Napisała ta co wita sie z pracy
My jeszcze na wsi...i na pewno zostajemy do grudnia,a co dalej ![]() Plany ciagle sie zmieniaja W każdym razie od stycznia jestesmy wolne i chetne na wszystkoMam nadzieje, ze mnie dobrze zrozumiałas-dla mnie Ewik jest oczywiscie najpiekniejszym dzieckiem na swiecie-zdziwilo mnie, ze kuzynka nie krepowala sie powiedziec mi,ze bylo inaczej ![]() Lepiliscie bałwana na sniegu? Macie juz kurtke? A zmiany czasu sie boje...czuje,ze jutro zaczniemy zabawe o 5 ![]() Dajesz Tymkowi syrop na noc? Cytat:
Niezła ta Twoja mamuska,tak zasuwac na nocki i z wnuczkiem szalec ![]() Wyciagnelam ciuchy zimowe dla Ewki, nawet sie zastanawiam czy sobie plaszcza nie wyciagnac...wszystko zasypane sniegiem ![]() Ewka jadła pierwszy raz grzanke z dżemem ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym watku
|
|
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
My juz po kinie. Dla mnie nowy Bond calkiem fajny. Nie nudzilam sie. Juz zapomnialam jak fajnie jest w kinie.
Dominik zasnal o 19 wiec na bank jutro bede miala pobudke o 5tej.
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo to Wy już w zeszłym roku "sankowałyście"
ja muszę poszperać w necie...mój maluch śpi dopiero jakieś pół godzinki...niby fajnie, może się później obudzi i zmiana czasu jakoś gładko przejdzie ale powód tego opóźnienia jest niefajny... dawałam mu antybiotyk i się porzygał.... i to tak ostro, bo zjadł chwilę wcześniej 250ml kaszy eh.... bidula moja
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
isiaok moj tez jest maniakiem slodyczy i tez nie dawalam, no ale coz, teraz to nawet miod by wypil. Serio, nawet probowal. Takze daje mu cos slodkiego, ale staram sie aby to bylo w miare zdrowe, np. nie ciaasteczko, ale ciasto przeze mnie upieczone. Ostatnio bylo to bananowe, wczesniej marchewkowe. A jutro ciastka owsiane. Takze na deser dostaje kawalek plus owoc.
WLasnie po raz enty wysprzatalam kuchnie. No masakra. Bylam dzisiaj na godzine na spacerze, ale tak wialo, ze nie wytrzymalam. Zalozylam Szymuli rekawiczki i bardzo mus ie podobaly, ale oczywiscie musial je pomoczyc :P
|
|
#559 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() a my po dość intensywnym dniu, z uczelni pojechaliśmy do Ikei, potem na Targi Książki, super było jak co roku, choć u mnie mają wielki minus - tysiące ludzi, ciasnota, a nikt nie pomyśli żeby solidną klimę zamontować. Skutek - duchota niemiłosierna,mimo chodzenia w samej koszulce można się ugotować. Adaś gonił za paniami (zwiedzającymi), bezczelnie zachodząc drogę i zaczepiając głośnym śmiechem, do hostess na stoiskach puszczał oczka i całusy, wyłudzając tym sposobem baloniki, zabawki itp I to o dziwo, bo był śpiący bardzo, więc bałam się że będzie tylko płacz.Kupiliśmy trochę książek i sobie, i małemu. Pogoda paskudna, ale jak czytam o śniegu u Was to wierzyć mi się nie chce tu tylko deszcz.Teraz dzieć usypia z tatą, od wczoraj mam spokój bo do TŻa przyklejony i nie pozwoli mu nawet do łazienki wyjść Mam nadzieję że przez zmianę czasu nie wstanie o 4... ![]() Jutro mamy mieć gości...zgadnijcie kto chrzestny małego napisał smsa czy jesteśmy w domu bo się wybierają.... miałam chęć odpisać że nas nie ma, ale już trudno. choć prawdę mówiąc, nie wierzę że dojadą. Albo będzie za zimno, albo za mokro albo cokolwiek...zobaczymy jutro ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- słyszałyście? Kolejny przypadek...ciekawe ile jeszcze takich żłobków... ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- a, jeszcze jedno, w temacie portfeli nie pomogę, kupowałam TŻowi jakiś czas temu, ale miałam zamówiony o konkretnych wymiarach, więc nie patrzyłam na firmę
|
|
|
#560 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy
![]() Tymek jak zwykle był kochany i cudowny Tamten o wszystko krzyczy, nie daje nic przy sobie zrobić, rzuca się, a ten mój taki łaskawy dla rodziców A, i jeszcze Piotruś wyrywa Tymkowi wszystkie zabawki. Myślałam, ze to w późniejszym wieku się zaczyna takie poczucie własności A on wyrywał wszystko, co nasz wziął do ręki.A ta bida tylko patrzyła i brała sobie następne ![]() Cytat:
Normalnie stał jak wmurowany. One się w ogóle w śródstopiu nie zginają, może przez to. Jak z betonu...A bratanek jeszcze nie chodzi, więc oni nawet nie wiedzieli, czy będą dobre. Będą mieli pewnie niemiłą niespodziankę, jak mu je włożą, gdy zacznie chodzić ![]() Cytat:
![]() Tymek ma jedną ![]() Cytat:
Cytat:
Z parówą zamiast berła ![]() Tymek rękawiczki miał raz - wczoraj. Był zachwycony. Cały spacer miał wyciągnięte przez siebie łapki i gapił się na nie oniemiały Ale podejrzewam, że niedługo, gdy zachwyt minie, może protestować...Cytat:
Ile zostało? 10 dni? Rany ![]() Oby nic po szczepieniu się nie stało. Dziś w bratem rozmawiałam. U nich mija 14 dzień i nic małemu nie było. Także niektóre dzieci zupełnie bezproblemowo to przechodzą ![]() O jak cudownie!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
), ze trochę się w życiu pobuntuje Bo moim zdaniem jak ktoś się nie buntuje jako dziecko i młody człowiek, to jakieś głębsze problemy za tym stoją...Cytat:
![]() Cytat:
)
|
|
#561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szybko mi przeszło, bo póki co wolę gnicie w domu z moim Pszczołem ![]() A do paczkomatów zamawiam często. Jeśli w sms-ie napisane, że czeka, tzn. że już możesz po nią jechać. Czeka zdaje się 3 dni, a potem zabierają ją i odsyłają do nadawcy. W każdym razie na pewno już jest. No to jednak źle, bo on właśnie w Waszą stronę dmuchał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - JA położyłam Tymcia pół godziny później i jutro mu wszystko też o pół godziny poprzestawiam. A pojutrze już wszystko wg nowego czasu ![]() - Wczoraj dałam. A to ci refleks ![]() Witaj zgubo
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aaaa super!! ![]() Nie dogadujecie się z bratem? Wiecie, że Dominik jeszcze nie śpi? Szaleje po całym mieszkaniu, maaatko jakie on ma pomysły
|
||
|
|
|
#563 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My tez niedawno wrocilismy od moich rodziców. Bylo bardzo milo, Borysek wyszalał sie z moja mama- ile to moje dziecko ma w sobie radosci , wystarczyły 2 fotele-chodzil z jednego do drugiego, moja mama mowila "bach," on lapkami stukal w fotel i zacieszał sie niemożliwie, jeszcze go takiego nie widzialam .Byly tez fochy, jak nie chcialam mu dac 2 kawalka ciasta(moja babci upiekla pyszna szarlotke-oczywiscie z jablek ogrodowych ), ryk byl straszny, jak on juz wymusza!Bylismy tez w Niemczech, nie planowalismy wczesniej, ale tata nas wyciagnal, bo potrzebował mąke(taka specjalna) do chleba(niedawno kupil taka maszyne i piecze chleb, a maka w Niemczech jest duzo tansza niz w Polsce).Obok Kauflandu jest Family i tu przypomniala mi sie Agulabaar(ta 50% znizka ), weszlam wiec i kupilam Boryskowi sliczna czapke i szalik, ale nie na przecenie, bo nic ciekawego juz nie bylo.Bardzo ladne rzeczy tam maja.Moj Borysek tez nalezy do tych dzieci , co wszystko zabieraja innym, a jak maja pilke to juz nie ma opcji aby on nie podlecial i nie wyrwal , takze ciesz sie Brumku ze masz takie ugodowe dziecko, mi to czasami glupio jest, ale tlumacze sobie ze to tylko malutkie dziecko .Jutro tez mamy dzien pod znakiem wyjazdu, tesciowa jest w szpitalu i jedziemy ja odwiedzić. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
,ostatnio kupiłam sobie w Carrym granatowa kurtke, szlik i czapke koloru szmaragdowego -i wszystko 50% przecenione, lubie ten sklep za to![]() Ja czesto w paczkomatach odbieram, fajna ta opcje .
Edytowane przez DDewik Czas edycji: 2012-10-27 o 23:34 |
||
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
My dzis u tescia na imieninach. Jeszcze siedza na dole, a ja sie juz wymiksowalam. Antos padl dzisiaj bardzo szybko, niby o stalej dla siebie porze, ale jakis byl wymeczony dzisiaj (w drodze tutaj niestety wymiotowal, bo byly korki, potem jechalismy objazdem... normalnie 40 minut, dzis 1,5 h!) Obstawiam, ze jutro wstanie wczesniej, wiec i ja musze sie wyspac. Tak Was szybciutko przelecialam: Zanetka a @ jest? Moze to ciaza? Borysek, Ewoludek i Ala cudni Kolina gratulacje ruchow! Brumek ja te buty znam tylko z polki sklepowej. Patik oby po szczepieniu nic sie nie dzialo! Justyna ja mam i polecam Witcheny. Swoj mam juz 8 lat! Kajool i Agula oj przykro z tymi Waszymi przerwami swiatecznymi. Wiecej nie pamietam... Dobranoc. |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
agni TZ rodzina wie ze u nas bez zapowiedzi nic nie ma, ciasta pieklam na jutrzejszy wyjazd EDIT: dziesiejszy. ![]() No wiec tak, Marysia wyladowala u mojej mamy i po godzinie mama dzwoni ze ma katar spoko mowie bez paniki. Zrobilam te ciasta, pojechalismy na godzinke do znajomych, pisze kolo 21 jak Marysia - katar sie nasilil i nie chce spac. Wrocilismy do domu i poszlismy do szwagierki, ale mnie juz martwilo to wszystko. Jeszcze rodzinka TZ ze jak taka pogoda to oni do Liechenia nie jada tylko do Lagiwenik, ja mowie ze w Łagiewnikach to ja bylam i nie jade, tym bardziej ze mala zakatarzona, to ja jutro poinhaluje. I pidze kolo 22 do mamy jak mala, katar nadal spac niet. Wiec spakowalam inhalator, sol fizjologiczna i katarek. No i tak inhalowac sie chciala o dziwo, za to spac nie. Do 23.30 sie z nia bujalam u mamy i spania nie bylo (Marysia nie ma tam lozeczka, tylko spala do tej pory na wersalce, ale ze to bylo dawno, a teraz sztuke chodzenia ma opanowana do perfekcji, wiec ucieka i juz)I co zapakowalam dziecko w samochod i do domu - mialam nadzieje (naiwna jestem) ze usnie po drodze, ale gdzie tam. W domu sie tez rozbrykala, TZ ja wlasnie usypia i nie slysze jej czyli usnelo moje dziecko. Wiec ide i ja spac. brumku moja tez jest ugodowa, jak jej cos zabieraja, to stoi i bierze nastepna rzecz, czasem jak sie uprze na cos, to wystawi raczke zeby jej ktos oddal ta rzecz, ale nie podejdzie i nie wyrwie. Mysle ze z czasem sie to zmieni.
|
#566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe...Cytat:
![]() A to mnie zdzwiłaś, bo myślałam, ze w tym wieku się jeszcze nie interesują zabieraniem zabawek. A widocznie to moje, to taka wyjątkowa gapcia ![]() Cytat:
To coś jak choroba lokomocyjna?Cytat:
DOść już się mała Mary nachorowała...
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam polowe dnia
Tz został na noc u kolegi a ja Spędziłam z koleżanka babski wieczór. Leze juz w łóżeczku i nadaje do was. Dzis w nocy mam caaaale nasze loże i koldre dla siebie o ile ta Mala paskuda mi sie nad ranem nie przyplacze do łóżka. Oliweczko, tak Tz był sam w kinie. Zmykam spać ... |
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Dewik mój Radek jest taki sam jak Borys
![]() Wszystko zabiera dzieciom. ![]() Głupio mi strasznie, często wszystkich za niego przepraszam
|
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Babolki.
Dominik wstal o 6.10 nowego czasu, wiec nie bylo tragedii. Kurcze mam ochote sie wybrac na zakupy, ale wlasnie dla siebie. Przydaloby mi sie pare nowych rzeczy. W cubusie jest jeszcze dzis -30%, ale nie ma jak jechac. Dominika nie chce nigdzie ciagac, bo jest oslabiony. Szkoda, jemu pewnie tez cos bym wybrala ![]() Lekarka polecila mi na odpornosc probiotyk biogaia albo lak id L. Sama nie wiem. Tran jakos ja nie przekonal.
|
#570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tylko małe brumiatko jest takim idealnym i ugodowym dzieckiem Eve szkoda Maryś, by znowu nic się u niej nie rozwinęło. Ddewik ja też lubię Carry, ale zaglądam tma dopiero jak są obniżki, bo ceny wyjściowe za bluzki sweterki czasami są kosmiczne. teraz te spódniczki kupiłam za ok 50zł jedna, bluzka też grubo po obniżce, jeszcze na kilka rzeczy się tam czaję, ale muszę poczekać aż potwierdzą Tżtowi kwotę na wystawienie faktury ![]() U nas noc standardowa niestety przez zmianę czasu pobudka o 6 a nie o 7. Ciekawe czy się przestawi na tą 7 z powrotem czy już 6ta zostanie....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

w ogóle nie lubi się ubierać, taki jest śmieszny, bo jak widzi już, że biorę kurtkę, to robi niewinną minkę, widać, że ma plan w głowie 

. Ja nie mam takich napadów. Samego szału tak, ale szału sprzątania nie doświadczam
.
ehh 

i to tak ostro, bo zjadł chwilę wcześniej 250ml kaszy
klask i:
Normalnie stał jak wmurowany. One się w ogóle w śródstopiu nie zginają, może przez to. Jak z betonu...
DOść już się mała Mary nachorowała...