|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ja rysuje sama w corelu np. bo jak sie pomyle cos recznie w kolorowaniu, czy w wymiarach cos poknoce to od nowa
![]() u mnie wyglada to tak, szkic robie w corelu/autocadzie, a wykanczam recznie kolorowanie/oznaczanie itp. wizualizacje tez recznie robie. a u Ciebie nie mozna w programie sobie pomagac?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-10-27 o 22:18 |
|
|
|
|
#2253 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mój brat jest na polibudzie i nawet mówi, że mu się nie nudzi, że całkiem ciekawe zajęcia. Zresztą o czas wolny też dbają, żeby się nie nudzili studenci ![]() Co kto lubi- ja bym przy takiej tematyce umarła z nudów. Zresztą mnie więcej rzeczy nudzi niż nie nudzi, więc co się będę wypowiadać
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tam na peqwno dlugo nie pociagn ela./ tak samo socjologia czy politologia ;D no nuda do kwadratu.
|
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() niestety nie, wszystko na papierze milimetrowym i potem na kalkę, której przy pierwszym rysunku zużyłam bardzo dużo, bo mi się nowe pisaki rozmazywały... dzisiaj planuję zrobić dwa rysunki, tylko i wyłącznie dlatego, że tydzień po wolnym będę miała strasznie zawalony - ze wszystkiego koła lub kartkówki, a koło z biochemii to już w ogóle mnie przeraża, szczególnie, że nam baba tnie punkty za wszystko ![]() Cytat:
![]() wiem, że biotech. na polibudzie też ma dwa przedmioty humanistyczne, ciekawe jakie... dzisiaj mam dużo do zrobienia i nie wiem, od czego zacząć... chyba padnie na sprzątanie, bo w czystym mieszkaniu mi się lepiej wszystko robi
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja dzisiaj w końcu lecę do Polski. Cytat:
![]() Za to socjologię też miałam i uwielbiałam. Choć nie studiowałam bym jej, jako kierunku, bo ciężką z pracą po niej.
|
|
|
|
#2257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ![]() Dodatkowa godzina snu sprawila ze od 7 jestem na nogach, poczytalam i popisalam notatki do szkoly. Wczoraj nalozylam mieszanke olejow na wlosy, wtarlam biostymine w skalp a na twarz dalam serum flavo-c (uzywam co druga noc). Reszta na podstawach. Teraz umylam wlosy i nalozylam balsam seboradin do ciemnych, podgrzalam suszarka i zaraz zmyje. Na twarzy maseczka z szara glinka z ziaji. Tz kupil mi City Rush z Avonu i zapach baaardzo mi sie podoba i w dodatku dlugo sie trzyma Milego dnia |
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wzielam dopiero co leki, wiec za jakas godzinke zrobie ewe chodakowska i wezme sie za spamowanie, bo dzisiaj mam ograniczony czas przez przyjazd gosci. a na pewno muszę ogarnąć swoje brwi, bo to są istne krzaczory i chciałabym pazurki pomalować, bo przyszła mi sonda do malowania z avonu i torba ![]() miłego dnia ![]() [masakra z ta pogoda, tata dzisiaj miał jechać do siebie do Łodzi na groby, a tu lipka, bo opony niezmienione;D] a teraz jeszcze na predko przejrze katalog z avonu- jest juz swiateczny, wiec a nuż coś wybiorę
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-28 o 10:32 |
|
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Ghana, jaki numer katalogu? 16?
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie już prawie całe wysprzątane, paznokcie pomalowałam, na włosach mam oleje, teraz coś pooglądam, a potem dalsza część dzisiejszego intensywnego planu, chociaż przyznam, że nie chce mi się nic robić i najchętniej bym poleniuchowała
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam turbospalanie, mimo, ze poczatkowo zle sie czulam to troche mnie rozruszalo
i chyba teraz wyreguluje sobie brwi i sie wyspamuje jeszcze chce pomalowac paznokcie i do przyjazdu gosci powinny mi wyschnac ![]() a teraz moze troche sobie porobię na projekt, ktory mam przedastawić z kolezanka we wtorek. |
|
|
|
|
#2263 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mój brat na pewno miał filozofię, socjologię pewnie też. A ja wolę najpierw zrobić rzeczy wymagające wytężenia umysłu, potem sprzątać. Źle mi się sprząta, jak mnie gorsze rzeczy przytłaczają. A sprzątanie tak się skończy, że podejdę do komputera włączyć muzykę, a przy okazji 'na 5 minut' do niego siądę, jakąś gazetę przejrzę i czas będzie uciekał.
|
|
|
#2264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kombajny i te sprawy , pyłki z wielu roślin (moje podwórko jest jak łąka) a i do tego jeszcze kilka lat temu żwirowa droga, to był hardkor, więc nie rozróżniałabym ilości kurzu na wsie i miasta, dla mnie to bez różnicy![]() eee... termometr przy grzejniku? a jak go nie ma ? Ja opracowałam przez przypadek (chciałam 'strząsnąć' termometr) metodę stukania w termometr, która powodowała że poziom rtęci rósł, nie przeszłoby to w nowoczesnych termometrach, ale na tradycyjnym świetnie działał![]() Cytat:
![]() ściągnęłam audiobooka autobus energii Genialna książka już całą przesłuchałam, nawet notatki porobiłam. Masz więcej takich pozycji?Cytat:
![]() Cytat:
) O ile socjologia mnie strasznie nudziła, to na filozofię mogłabym uczęszczać codziennie do końca świata Prowadzący nie podawał suchych informacji tylko na historyjkach z morałem, śmiesznych przykładach przekazywał wiedzę, chodziłam tam z przyjemnością siedząc w pierwszym rzędzie
|
|
|
#2265 |
|
zawsze mam racje
|
jak długi masz lot?
na ile zostajesz? ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- a czym to pachnie? cytrusami?
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u m nie na filozofii ciągle facet powtarzał słowo byt przy którymś powtorzeniu juz po prostu sieę wyłaczałam i dochodziły do mnie tylko rozne odmiany tego słowa ![]() ja nie miałam na szczęście takich zapychaczy i na razie nie mam znaczy na razie mam teorie zwiazana z kształtowaniem jezyka, uwstecznianiem, metodami błeów itp, nudne to jak flaki z olejem, jeszcze mega trudne słownictwo [po polksu czasem tego nie rozumiem xD] wiec babka po prostu kazdemu dała dany temat do opracowania i kazdy ma jedne zajecia na przeprowadzenie wykładu - ona ocenia go i mamy już zaliczenie semestru ja swoj wykład mam juz we wtorek
|
|
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie umiem opisywac zapachow, wiec podaje to co w katalogu napisane - kategoria kwiatowo-orientalna (sliwka, czarna dalia, drewno kaszmirowe). |
||
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tu dzisiaj cicho wyspamowałam się dzisiaj, ale juz nie chce mi sie wypisywac co robiłam ![]() dziewczyny macie godziny rektorskie w środę?
|
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przymierzam się do farbowania włosów- na razie u fryzjerki, bo nie dam sobie sama rady równo ufarbować odrostów i tej ciapy po rozjaśnianiu. Stawiam na jakiś jasny blond, tylko chciałam spytać o radę- wybrać ciepły czy chłodny odcień? Wydaje mi się, że chłodny byłby dla mnie lepszy, ale się nie znam na tym, więc chciałam się poradzić, bo chcę iść pewna tego co chcę, bo wiecie jak to jest z niektórymi fryzjerkami, jak człowiek jest niezdecydowany.... |
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Kalpana
jak tam bobas?
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa...pamiętam byt nie mógł powstać z niebytu, bo gdyby był czymś nie byłby niebytem, i nie może powstać z bytu bo byłby bytem... czy coś takiego
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
ja mam na magistrze ponownie filozofie, wf, język obcy... a to wszystko kosztem przedmiotów specjalnościowych ://
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kalpana
![]() to dobrze , ze dzidzius grzeczny Jakie plany na dzis macie??
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Na razie sprzątam, pranie, jak zdążę to pójdę do biblioteki, a potem wieczór z TŻ Miłego dnia
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja niestety zaraz do pracy, a dzis najchętniej zostałabym w łóżeczko bo z nosa wylewa mi się tonami Przepraszam że nie zacytuję, ale któraś z Was pytała mnie gdzie pracuje - na siłowni No i padło pytanie o ten krem z TBS, bodajże od małej- czarnej (przepraszam że nie pamiętam dokładnie ale kiedyś nadrabiałam a nie zdążyłam już odpisać) i jest to ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ure-cream.html.Na razie wciąż bez żadnych zastrzeżeń Cetaphilu nadal nie używam i z buzią coraz lepiej, chyba faktycznie on był winowajcą wysypu. Tylko tak się zastanawiam nad jakimś zamiennikiem, bo jednak moja sucha skóra potrzebuje czegoś nawilżającego. Mogłybyście polecić jakiś krem na noc do suchej skóry na zimę? Poza tym bardzo jestem zadowolona po tym podcięciu ostatnim, włosy fajniej sie układają, a maska z nafty i żółtka nadaje im super blasku Jeszcze żeby mniej wypadały to będzie pięknie Postaram się zrobić w najbliższym czasie aktualizację włosową ![]() Caate a ty byłaś juz na tym farbowaniu? Miłego dnia
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
właśnie zmyłam z włosów mieszankę z żółtka i różnych olejków, była też odżywka i maska Alterra w planach mam jeszcze manicure i malowanie.Cytat:
na na psychologii jest mega nudno, dlatego ostatnio nie byłam na wykładzie
|
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
Dzisiaj znowu caly dzien spedzilam z malym, ale zdecydowanie dzis nie mial humoru, wiec jutro pewnie beda zakwasy od noszenia Jutro i w srode tez mam z nim zostac. Myslalam ze do lumpka jutro skocze a tu nic z tego. Mialam cos dzis ze soba zrobic (w sensie spamowania) ale nie mam sily i relaksuje sie przy ksiazce i swieczce zapachowej![]() Milego wieczoru |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
ja dzisiaj nie miałam do prawie 18 prądu, wiec siedziałam w ciemnosciach i czytałam na telefonie 'musimy porozmawiac o kevinie', ale trochę mnie wynudził i prawie przysnełam przed sekundą zrobiła turbospalanie, zaraz idę się wyspamować lekko jutro mam zaliczenie semestru z technik nauczania, wiec trzymajcie kciuki muszę się jeszcze pozniej troche pouczyc a w srode mam na 8.15 do 9.45 więc relaks na pełnej linii
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-29 o 19:50 |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Ale mnie dziś zasypało drogi zatarasowane auta w rowach a korki masakra a pługów brak![]() Co by tu dziś ze sobą zrobić nie wiem na pewno maseczkę nałożę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

do station 

na szczęście już są za mną, byłam tylko na pierwszym wykładzie i na zaliczeniu, bo bym nie wysiedziała tam

? Ja opracowałam przez przypadek (chciałam 'strząsnąć' termometr) metodę stukania w termometr, która powodowała że poziom rtęci rósł, nie przeszłoby to w nowoczesnych termometrach, ale na tradycyjnym świetnie działał