|
|
#3601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
ale zauważyłam, że śnią mi się rzeczy, których się boję albo te, których pragnę. Niestety, taki sen potrafi zniszczyć humor na cały dzień...
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Haha, na szczęście śpię w dresie... jakby mi się zachciało to tylko zakładam buty i lecę :P
A tak poza tym w trosce o moje myśli (niebezpiecznie krążące w jego kierunku) wybieram się na mecz koszykówki i zamierzam skupiać się wyłącznie na zawodnikach. |
|
|
|
#3603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba aluzji nie zrozumiałaś To może być interesujące. |
|
|
|
|
#3604 |
|
MUSEarka
|
Chyba dołączę do Waszego wątku, bo po prawie 4 miesiącach jestem jednak singielką.. Eh. Na razie jestem na etapie wycia i smarkania, pomimo tego, że to ja odeszłam. Ale muszę być silna. I musiałam być silna wczoraj.
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
Zrozumiałam... to był joke
|
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
A może by tak właśnie śnieżna terapia wstrząsowa
byleby tylko zapalenia płuc nie dostać W sumie mojemu byłemu by się taka terapia przydała hehe |
|
|
|
#3607 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Żadna z nas nie zasługuje na przedmiotowe traktowanie! Każda musi,że tak powiem "odchorować" eksa w swoim tempie Ja jestem na etapie "Opamiętaj się oszołomie i przybiegnij mnie przeprosić,ja i tak Cię przyjmę z powrotem". Powinien mnie ktoś dobrze kopnąć w d... Tęsknota i miłość odbiera racjonalne myślenie...
|
|
|
|
#3608 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie macie rację z tym,że trzeba odchorować i wejść w nowy etap życia,a od przeszłości spróbować odciąć się grubą krechą...ehh...tylko czasu trzeba dużoooo. |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatni związek przechorowałam,chociaż był o wiele krótszy niż ten. Bardzo się przywiązałam.Wchodzę na imprezę 5 lat temu,tydzień po rozstaniu,a mój były na środku parkietu obraca jakąś 14stkę...masakra
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
Widocznie potrzebował świeżego powietrza albo większych cyców
Tyle,że ja nie potrzebuje na razie nikogo,trzeba się z jednej obsesji pierw uwolnić żeby wejść w nową
|
|
|
|
#3614 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak sobie pomyślę,że mój były mógłby już gdzieś obracać w ten weekend jakąś dzierlatkę (tydzień od rozstania) to mnie szlag trafia! |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
A ja staram się nie myśleć, co robi teraz mój były i z kim. Co prawda powiedział mi, że teraz w ogóle nie chce mieć do czynienia z dziewczynami i przestał z nimi rozmawiać, a cały swój czas spędza z kumplami... Ale to jednak facet, im nie można wierzyć
Wstałam z koszmarnym nastrojem, ale tak się nakręciłam, że teraz jestem naprawdę uśmiechnięta i chce mi się tańczyć, śpiewać i w ogóle Puszczam sobie pozytywną muzykę i myślę o tym, w co się jutro ubrać, żeby wszystkim szczęki opadły I muszę koniecznie iść jutro do pani psycholog, żeby mnie jeszcze bardziej zmotywowała i pomogła znaleźć wolontariat W każdym razie jest dobrze, pierwszy raz od dwóch tygodni mogę powiedzieć, że mam naprawdę dobry humor. Oby tak dalej!
|
|
|
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm, wierze w intuicje. jesli czujesz, ze cos nie tak jak powinno to pewnie faktycznie tak jest. Pamietam twoja historie i "poczatki" "nowego zwiazku". Zauroczyliscie sie soba . Ale dlaczego On tak dziczeje? Nie mam pojecia.
|
|
|
|
|
#3617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() I tak 3maj - nie poddawaj się
|
||
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam dobry humor dzisiaj. Po raz pierwszy od dawna naprawdę odzyskuję pewność siebie w tym, że mogę być atrakcyjną kobietą. I mam uroczego zagranicznego wielbiciela, którego poznam za 3 miesiące i pójdę z nim na randkę.
Natomiast zachowania eksa, łącznie z tonem, prośbami o powroty i akcjami, które zrobił są dla mnie dowodem, że to błogosławieństwo, że to się rozpadło teraz... Oczywiście jest mi przykro, ale szczerze mówiąc czuję się wolna. I to jest wspaniałe. I obcuję z ludźmi, którzy mają emocje, a nie z kimś, kto po 4,5 latach związku nie umie się ze mną komunikować. To jest tak odciążające i miłe... i naprawdę wyzwalające.
|
#3619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie!! Wszystkie to znamy |
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
odpuscilam...podjelam decyzje, ze wracam do Polski. Najszybciej jak sie da.
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Może
W sumie cieszyłoby mnie to ![]() Cytat:
Trzymaj się!
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
moge, ale nie chce, nie chce byc tu sama jak palec. Juz mi dostatecznie zle, musze sie ratować.
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
I nigdy wiecej juz go nie zobacze
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo czuje, że jestem wyjątkowa ale to nie to albo po takim okresie bycia z kimś jednym i po takim okresie samotności sam już zapomniał i nie wie, czego chce (bo dawno nie poznawał nikogo innego) albo po prostu mu się przestałam po tym pierwszym wyjątkowym spotkaniu podobać ;] Nie wiem co mam o tym myśleć, nie wiem co mu siedzi w głowie. I on sam też nie ma pojęcia. Czuję się dziwnie, jadę na zaciągniętym hamulcu - kontroluję się, byle się tylko nie zauroczyć i nie cierpieć z tego samego powodu - jednostronnego zaangażowania. Zresztą ciężko się zauroczyć, kiedy z faceta, o którym na pierwszej randce myślałam w kategoriach "och ach" robi się bryła lodu.
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Yoona, kojarzę Cię z innego wątku załozonego przez Szugar (tylko na początku się tam udzielałam, ale to już było jakis rok temu)
Szczerze mówiąc myślę, że to zła decyzja, oczywiście nie znam Cię, ani jaki masz charakter, jaka jest Twoja sytuacja w PL,dlatego moge pisać tylko z mojego punktu widzenia, ale na Twoim miejscu zostałabym w Dublinie jeśli są widoki na pracę, tylko wyprowadziła się gdzie indziej. Czy w PL masz pracę? Jeśli nie masz znajomych, zarejestruj się na stronę couchsurfing i zagadaj do ludzi czy nie mają ochotę wyjść na kawę, pokazac Ci miasto itd. Wydaje mi się, że skoro już wyjechałaś, jeśli to było jakies Twoje marzenie (a nie jechałaś tylko dla faceta) to powinnas chociaż powalczyć. Tylko postaraj sie odseparowac od niego. |
|
|
|
#3629 |
|
BAN stały
|
Zauroczylam sie na maxa w tym chłopaku,ale napisałam mu żeby nigdy wiecej do mnie nie pisał ani nie dzwonił
![]() Smutno mi ![]() On zaczął mnie unikać,nawet do klubu w którym ja wczoraj byłam nie przyszedł do wiedział ze ja tam będę i ze pewnie będę mu wyrzuty robić.Widać ze mu zależało na początku znajomosci tylko,a pózniej już nie
|
|
|
|
#3630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Nie wiem jak u Ciebie?
ale zauważyłam, że śnią mi się rzeczy, których się boję albo te, których pragnę. Niestety, taki sen potrafi zniszczyć humor na cały dzień...

Tęsknota i miłość odbiera racjonalne myślenie...

Puszczam sobie pozytywną muzykę i myślę o tym, w co się jutro ubrać, żeby wszystkim szczęki opadły
I muszę koniecznie iść jutro do pani psycholog, żeby mnie jeszcze bardziej zmotywowała i pomogła znaleźć wolontariat
Do tego stopnia, że zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle mu się podobam, co dla mnie - jako DDA nie jest zbyt korzystne - taka niepewność w takich sprawach.