Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-28, 13:34   #1141
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Prosze panstwa, oto DYNIAK:

Świetny

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37273684]Nie wiem, czy podziwiać panów (bo to jednak na nich spoczywa odpowiedzialność), czy współczuć [/QUOTE]

To samo sobie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Uroczyscie oswiadczam ze Domino jadl dzisiaj swoja pierwsza brzoskwinie A jaka miny przy tym strzelal Nagralam filmik to pozniej wkleiej w K.

A i bylam oddac dynie na konkurs. Kazali mi wypelnic forme na konkurs a tam pytanie do jakies szkoly chodzi Twoje dziecko a ja .. yhmmmm ale moj synek ma dopiero 4.5miesiaca Takze moja dynia nie bedzie brala udzialu w konkursie Ale na wystawie bedzie sie dumnie prezentowala
Brawa za brzoskwinię!

Dynia cudna- widziałam na facebooku Masz ogromny talent !!

Buty fajne

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

dziś minęło nam 13 lat związku idę świętować

Wszystkiego dobrego

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
My 4 grudnia będziemy mieli 8 lat

Ależ zbieg okoliczności My też 4 grudnia będziemy świętować swoją 8 rocznicę w związku

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A to ja się jeszcze pochwalę na koniec dnia... zalaliśmy chudą wylewkę czyli nie mamy w środku domku już piachu...

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że jak już będziemy mieli odstawić Durexy, to znów będzie trochę łez
My zdecydowaliśmy się na połowę przyszłego roku. Ale u nas chodzi o pewność finansową (raczej stabilizację, bo pewności to chyba nigdy nie ma ). Gdyby nie to - już byśmy działali!
Także na wiosnę Folik, potem badania... i królikujemy!
Btw, zamówiłam właśnie termometr - chcę się poobserwować, zobaczyć, co z tą moją fazą lutealną, czy rzeczywiście te plamienia to niski progesteron. Bo temperatura mniej więcej powinna mi takie rzeczy pokazać, tak?
Ciekawe tylko czy będę pamiętać żeby ją mierzyć

Trzymam kciuki za wszystkie plany
Brawa za magisterkę, ciut odsapniecie, w końcu !

dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 13:35   #1142
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

O ciąży (bo nie wiem czy wiesz) dowiedziałam się na wizycie u gina hehe więc to było dla mnie totalnym zaskoczeniem A kiedy uwierzyłam?? Chyba w 9 tyg jak już widziałam serduszko u małej i jak machała do mnie nóżkami i rączkami

Ależ niespodzianka

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Aha i najważniejsze....mamy dziś półmetek!!!

Cytat:
Wstawiłam zdjęcia do swojej galerii!

Z prawego profilu chyba (z mojej perspektywy lewego) chyba mniej widać różnicę, ale to dlatego, że mąż dzisiejsze zdjęcie zrobil trochę od dołu...

No ale..różnica chyba jest
Mogłabym też zdjęcia zobaczyć ?

Dzień dobry

No i mamy zimę. Kompletnie się z tego nie cieszę O ile siedzę w domu, spoglądam na śnieg z okna, popijam gorącą czekoladę, to jest dobrze Problem pojawia się jak mam wyjść

Weekend z siostrzeńcem minął chyba dobrze. Swoją drogą, miałam dobrą lekcję, jak postępować z ośmioletnim dzieckiem, które ma na wszystko wytłumaczenie i buntuje się Myślę jednak, że konsekwencja jest najważniejsza Wiem, nic odkrywczego

Wczoraj urodziny mojej mamy, było bardzo wesoło Wszyscy zaaferowani naszym ślubem i widzę, że nie mogą się doczekać. Moja siostra wczoraj dostała kota i ... zakochałam się! Jak on cudownie mi spał wtulony w mój tłuszczyk No i gadam teraz tż o kocie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 13:37   #1143
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Głośno i wyraźnie (najlepiej dużymi i w kolorze) dane do przeglądu na 29.10-04.11!

Nie mam czasu nadrobić, wpadnę dopiero jutro dlatego do przegladu chce mieć wszystko załatwione dziś.
pon - gin, ale bez usg
śr - przyjazd mężowego
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 14:16   #1144
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

STRONG - JA DO PRZEGLĄDU OSTATNIO NIC NIE MAM, MOZE NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ, BO SZCZEPIENIE MAMY
caps się włączył

Bika, jak tam u was??

Moje starsze dziecko nie chce jeść ostatnio odstawiłam mu wszelkie łakocie (choć i tak mało ich jadł), może coś pomoże...syropna apetyt mu daję i nic nic mnie tak nie irytuje jak niejedzące dziecko

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 14:22   #1145
Malensstfo
Zakorzenienie

Strong ja do przeglądu też nic nie mam narazie
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 14:39   #1146
tomalinka
Wtajemniczenie

Malensstfo no ladnie już widać, że Kropeczki u Ciebie mieszkają
Super brzusio Ale Ty ogólnie widzę szczuplutka jesteś

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
o super, to czekam na zdjęcie

mój mąż po wypadku w pracy bierze ketanol 2x dziennie już ponad tydzień. Pewnie to osłabi jego plemniki nie?
Nie wiem czy Ketonal ma jakiś wpływ. Ale jak dobrze pamietam to Twój mąż miał dobre wyniki nasienia. Także ja bym sie nie martwiła

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Głośno i wyraźnie (najlepiej dużymi i w kolorze) dane do przeglądu na 29.10-04.11!

Nie mam czasu nadrobić, wpadnę dopiero jutro dlatego do przegladu chce mieć wszystko załatwione dziś.

29.10 idę drugi raz na betę i mam wizytę u gina

Jak coś to trzymajcie proszę kciuki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ależ zbieg okoliczności My też 4 grudnia będziemy świętować swoją 8 rocznicę w związku
Niesamowite

Cytat:
No i mamy zimę. Kompletnie się z tego nie cieszę O ile siedzę w domu, spoglądam na śnieg z okna, popijam gorącą czekoladę, to jest dobrze Problem pojawia się jak mam wyjść
Ja też się cieszę z zimy i jeszcze opon nie wymieniłam i teraz się stresuję

A w ogóle właśnie obejrzałam fajny, baaardzo romantyczny film: "I że Cię nie opuszczę". Bardzo mi się podobał
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 15:03   #1147
gochaa_p
Zakorzenienie

co do przeglądu tyg:
to najprawdopodobniej w sob idę sie wreszcie odhamic do teatru
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 15:07   #1148
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Aha i najważniejsze....mamy dziś półmetek!!!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Moje starsze dziecko nie chce jeść ostatnio odstawiłam mu wszelkie łakocie (choć i tak mało ich jadł), może coś pomoże...syropna apetyt mu daję i nic nic mnie tak nie irytuje jak niejedzące dziecko
wuluzuj, tylko nie biegaj za nim z jedzeniem, bo to jeszcze gorzej...
moj tez ma takie dni,ze prawie nic nie je, ale mysle,ze to normalne
Bedzie glodny to zje, ale jak nie chce jesc nic wartosciowego to slodyczy tez nie dostanie
Czasem ma dni, ze same jogurty mu wystarcza

Bylismy na zakupachWreszcie dostalam makrele w pl sklepie

Teraz robie obiad, Seba zasypia z Tz
Stary 2012-10-28, 15:13   #1149
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malensstfo no ladnie już widać, że Kropeczki u Ciebie mieszkają
Super brzusio Ale Ty ogólnie widzę szczuplutka jesteś
Dzięki

Fajnie by było, jakby tak zostało...

Będziemy w pon trzymać kciuki!

Bao ja też bym się tak jedzeniem nie przejmowała...ja byłam niejadkiem i jakoś żyję...Super Niania też mówiła, że naprawdę nic się dziecku nie stanie, jak nie zje każdego posiłku..zgłodnieje to i sam przyjdzie Poza tym żołądki dzieci są chyba jak ich piąstki...więc naprawdę dużo nie potrzebują...
Stary 2012-10-28, 15:18   #1150
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć ..

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny ...

U nas od rana biało, śnieg padał, jedna wielka plucha, teraz się to wszystko rozpuszcza...w związku z tym ja już zdążyłam się nastresować dzisiaj...i wczoraj też
Wczoraj jadąc do znajomych wjechałby w nas koleś, który w ogóle nie patrzył chyba kto ma pierwszeństwo...na szczęście zdążył wyhamować...
A dzisiaj ponieważ była taka plucha, to kazałam mężowi wolniej jechać, bo przecież opony nie zmienione...a jechaliśmy samochodem taty....i jakiś debil zmienił przed nami pas ruchu, ale okazało się, że nie jedzie dalej, tylko się zatrzymał do skrętu w lewo do jakiegoś sklepu...dziewczyny mój mąż po hamulcach, chciał odbić w prawo, ale w ostatniej chwili zobaczył, że na prawym pasie jedzie samochód, więc odbił w lewo i ominął kolesia lewym pasem, który już należał do jadących z naprzeciwka ...
Po prostu dar z niebios, że mąż jechał wolno i że z naprzeciwka żaden samochód nie jechał, bo nie wiem jakby się to skończyło!

Ja się cała trzęsłam, nie mogłam się uspokoić...najchętniej wyszłabym do tego kolesia i strzeliła mu po pysku! No zero qr*** wyobraźni!!!
I chyba dziś trzeba będzie zaaplikować no-spę...heh...a siedzę znów za mamę w pracy...o i to tyle

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

stokrotko brzuszek jak narazie nie boli...a przynajmniej nie aż tak, jak wtedy przez dwa dni..

Butter a tobie jestem winna jakąś kawę z ciachem! Wczoraj wparowałam do H&M, obczaiłam fajny komin i kupiłam mojej koleżance!
I jakie było moje zdziwienie, jak zobaczyła prezent, że stwierdziła, że właśnie przymierzała się do kupna takiego komina! Była zachwycona!! Także dzięki ci dobra kobieto!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Swoją drogą taki komin chyba i ja sobie kupię...
Malenstfo, ale mieliście przeżycia, współczuję. Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.

Co do prezentu, nie ma sprawy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

kupiłam płaszcz i w pasażu było -25% z okazji haloween i zapłaciłam tylko 217zł
http://answear.com/111356-reporter-plaszcz.html
Bardzo fajny płaszczyk

My dziś z mężem gnijemy na kanapie - czasem tak trzeba..chociaż mam w planie zrobić dziś bigos jeszcze
Wczorajsza impreza rodzinna fajna, moja mała siostrzenica nauczyła się mówić 'ciocia' i ciągle wołała, krzyczała
Tylko jestem zła na siebie, bo piłam wino, dość troszkę tego wina....i dziś mnie cykor załapał, że jak się udało w tym cyklu, to mogłam zrobić zrobić krzywdę dzidziusiowi-jestem na siebie taka zła... chociaż mam nadzieję,że jakby co, w tym pierwszym tyg. po zapł. nic się nie może złego stac

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-10-28 o 15:21
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 15:18   #1151
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

wuluzuj, tylko nie biegaj za nim z jedzeniem, bo to jeszcze gorzej...
moj tez ma takie dni,ze prawie nic nie je, ale mysle,ze to normalne
Bedzie glodny to zje, ale jak nie chce jesc nic wartosciowego to slodyczy tez nie dostanie
Czasem ma dni, ze same jogurty mu wystarcza

Bylismy na zakupachWreszcie dostalam makrele w pl sklepie

Teraz robie obiad, Seba zasypia z Tz
Cytat:
Dzięki

Fajnie by było, jakby tak zostało...

Będziemy w pon trzymać kciuki!

Bao ja też bym się tak jedzeniem nie przejmowała...ja byłam niejadkiem i jakoś żyję...Super Niania też mówiła, że naprawdę nic się dziecku nie stanie, jak nie zje każdego posiłku..zgłodnieje to i sam przyjdzie Poza tym żołądki dzieci są chyba jak ich piąstki...więc naprawdę dużo nie potrzebują...
tiaaa łatwo wam mówić jak on mi nawet melkiem pluć dzisiaj zaczął zjadł trochę rosołu - siedząc przed laptopem, więc zjadł nieświadomie raczej....ale słodyczy też nie dostaje wołał już markizy i kinderki i monte tez chciał, ale nic z tego mam nadzieję, ze to przejścioweaż mnie głowa z nerwów rozbolała już

Stary 2012-10-28, 15:24   #1152
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
tiaaa łatwo wam mówić jak on mi nawet melkiem pluć dzisiaj zaczął zjadł trochę rosołu - siedząc przed laptopem, więc zjadł nieświadomie raczej....ale słodyczy też nie dostaje wołał już markizy i kinderki i monte tez chciał, ale nic z tego mam nadzieję, ze to przejścioweaż mnie głowa z nerwów rozbolała już
Bao latwo, bo pisalam,ze mam czasem to samo
Niech tylko pije, moj to akurat jest picioholikiemi pije bardzoooooooo duzo
Naprawde wyluzuj i sie nie denerwuj, bo to Ci w niczym nie pomoze
Mialam w rodzinie niejadka, rodzice latali za nim z kazda kanapeczka, rozne witaminki mu dawali na apetyt to nic nie daje...sam jak bedzie glodny to przyjdzie i poprosi
Z drugiej strony szkoda,z e do przedszkola nie chodzi, wierze ze by mu wszystko minelo, bo ja czasem w szoku jestem jak Panie mi przekazuja co jadl moj syn

U mnie czasem na zachecenie pomagaja jakies fajne kolorowe kanapeczki, albo parowki osmiorniczki itp.
Stary 2012-10-28, 15:24   #1153
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Może ma akurat taki dzień?? Dorosły też czasem nie ma ochoty na jedzenie...poczekaj, możę wróci wszystko do normy

Butter
już nie raz pisałyśmy, że na tak wczesnym etapie, nie ma takiego zagrożenia jak piłaś...
Stary 2012-10-28, 15:29   #1154
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam w rodzinie niejadka, rodzice latali za nim z kazda kanapeczka, rozne witaminki mu dawali na apetyt to nic nie daje...sam jak bedzie glodny to przyjdzie i poprosi
Z drugiej strony szkoda,z e do przedszkola nie chodzi, wierze ze by mu wszystko minelo, bo ja czasem w szoku jestem jak Panie mi przekazuja co jadl moj syn

U mnie czasem na zachecenie pomagaja jakies fajne kolorowe kanapeczki, albo parowki osmiorniczki itp.
Albo np. wspólne przygotowanie jakichś fikuśnych posiłków?
Bao, to pewnie przejściowe

Cytat:
Może ma akurat taki dzień?? Dorosły też czasem nie ma ochoty na jedzenie...poczekaj, możę wróci wszystko do normy

Butter
już nie raz pisałyśmy, że na tak wczesnym etapie, nie ma takiego zagrożenia jak piłaś...
Serio? Ja tak nie mam, zawsze mam ochotę na jedzenie

Malenstfo, wiem, że pisałyście...wiem wiem...ale wiesz też pewnie, jak to jest się zamartwiać chociaż nie wiem, czy jest czym...

Hania

Stary 2012-10-28, 15:32   #1155
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Albo np. wspólne przygotowanie jakichś fikuśnych posiłków?
Bao, to pewnie przejściowe

Malenstfo, wiem, że pisałyście...wiem wiem...ale wiesz też pewnie, jak to jest się zamartwiać chociaż nie wiem, czy jest czym...
no dokladnie, aczkolwiek nie kazde dziecko chce

Mi sie chyba tylko niechce jesc jak jestem mocno chora

Butter
Stary 2012-10-28, 15:33   #1156
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Naprawdę zawsze macie ochotę?? To ja jestem jakaś dziwna!

Butter spokojnie
Stary 2012-10-28, 15:41   #1157
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no dokladnie, aczkolwiek nie kazde dziecko chce

Mi sie chyba tylko niechce jesc jak jestem mocno chora

Butter
No tak, wiadomo, że jak dziecko nie chce, to też nie ma co zmuszać...

Cytat:

Butter spokojnie

Nie no, zdarzają się sytuacje, że nie mam ochoty... ale nie za często

Hania

Stary 2012-10-28, 16:02   #1158
tomalinka
Wtajemniczenie

Malenstfo ale Ty dziwna jesteś
Przyznam się szczerze, że często mam ochotę się napić
Cholera gadam jak alkoholiczka

Mieliśmy taki okres z mężem, ze jak wracalismy z pracy tacy zmęczeni, zestresowani to się drineczka luba dwa napiliśmy. I potem tak wychodziło, że codziennie coś było. Masakra.

Butter też mam takie same obawy, bo piłam własnie w tym tyg. po zapłodnieniu. To co Wam wtedy pisałam, że zaprosiliśmy znajomych i czy testować... Niewiele wypiłam wtedy ale jednak

A i jeszcze to było miesiąc temu ale jak miałam okres to mieliśmy taką wielką imprezę i wtedy dużo wypiłam. I tam gościu dał cygaro i każdy tak z tego cygara trzy razy pociągnął na spróbowanie. Ja też Ale to było jeszcze jak byl okres także mialam pewność, że nie jestem w ciąży więc mam nadzieję, że te wszystkie substancje smoliste ulotniły się do tego czasu.

Ale wierzę, że to jednak nie ma jeszcze wpływu na dzidziola.
Stary 2012-10-28, 16:40   #1159
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Boska!
Mówiłam, że masz zdolności!

Zaaabcia, bardzo ładne buty
dziekuje kochana

butter - widze ze mi ucielo post od Ciebie , rowniez dziekuje

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Wow

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Żabciu w ciągu dnia Emilka śpi w swoim łóżeczku, a nocą, no cóż...... jak na razie NIE ŚPI

Pytanko do kiedy po porodzie trzeba zrobić kupę, albo jak to u Was było ????? bo mi się jeszcze nie udało mimo zaaplikowania czopków glicerynowych ale w sumie też nie czuję potrzeby wypróżnienia się no i nie wiem czy mam się już martwić czy jeszcze nie...... plis

Żabcia a co dyniowe cudeńko to sama zrobiłaś??? Jeśli tak, to powaga, mosz babo talent
Ja zrobilam 3 dni po porodzie polozna mowila ze jesl do tygodnia nie zrobie to zeby dzwonic do lekarza.

Tak sama , sama dziekuje

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Żabciu - udanej imprezy dla was!!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

kupiłam płaszcz i w pasażu było -25% z okazji haloween i zapłaciłam tylko 217zł
http://answear.com/111356-reporter-plaszcz.html
bardzo fajny

Cytat:
Aha i najważniejsze....mamy dziś półmetek!!!

Cytat:

Synek tych naszych znajomych, co wczoraj byliśmy, 5.11. kończy dopiero 4 miesiące...a tak się normalnie za ręce podnosi i siada, że szok! Taki sztywny jest! Ale oczywiście rodzice nie dają mu zbytnio tak siadać, bo za wcześnie
U nas Domino tez podnosi glowke jak by chcial usiasc

Cytat:

Brawa za brzoskwinię!

Dynia cudna- widziałam na facebooku Masz ogromny talent !!

Buty fajne
dziekuje

Heloooo

Impreza jak najbardziej udana Super sie bawilismy , maz troche za duzo wypil. I wlaczylo mu sie w aucie na wyznania Wrocilismy do domu po 1. Domino ladnie spal a babcia zamiast go w lozeczku polozyc to lezala z nim na lozku i sie mu caly czas przygladala A dzisiaj idziemy z malym na festyn dyniowy

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

U nas strasza huraganem znowu , takze mozliwe ze bede miala w domu meza przez 2-3 dni Oby tylko prad byl ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 16:41   #1160
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo ale Ty dziwna jesteś
Przyznam się szczerze, że często mam ochotę się napić
Cholera gadam jak alkoholiczka

Mieliśmy taki okres z mężem, ze jak wracalismy z pracy tacy zmęczeni, zestresowani to się drineczka luba dwa napiliśmy. I potem tak wychodziło, że codziennie coś było. Masakra.

Butter też mam takie same obawy, bo piłam własnie w tym tyg. po zapłodnieniu. To co Wam wtedy pisałam, że zaprosiliśmy znajomych i czy testować... Niewiele wypiłam wtedy ale jednak

A i jeszcze to było miesiąc temu ale jak miałam okres to mieliśmy taką wielką imprezę i wtedy dużo wypiłam. I tam gościu dał cygaro i każdy tak z tego cygara trzy razy pociągnął na spróbowanie. Ja też Ale to było jeszcze jak byl okres także mialam pewność, że nie jestem w ciąży więc mam nadzieję, że te wszystkie substancje smoliste ulotniły się do tego czasu.

Ale wierzę, że to jednak nie ma jeszcze wpływu na dzidziola.
Tomalinko, tym bym się w ogóle nie przejmowała. Co do alkoholu, to mam nadzieję, że właśnie tak jest, że nie ma to wpływu tak tydzień po zapłodnieniu... i tego się trzymajmy
Ale na wszelki wypadek, planuję już stronić od alko...

Hania

Stary 2012-10-28, 16:47   #1161
Malensstfo
Zakorzenienie

Tomalinko Butter ma rację

Żabciu
super, że impreza udana
Stary 2012-10-28, 16:58   #1162
ButterBear
Zakorzenienie

Żabciu, fajnie, że impreza się udała. Mój mąż, jak zdarza mu się być lekko zanietrzeźwionym, też zabiera się za czułe wyznania

Kurcze, nie zazdroszczę tych huraganów - to musi być strach, prawda? a czym Twój mąż się zajmuje?

Ja muszę się zabrać za robienie bigosu...
I wiecie co? kupiłam wczoraj piękny biały moherowy sweterek...wrzuciłam go do pralki...i chyba go zepsułam było napisane, że na 40 st. się go pierze, tak też zrobiłam.... i się skurczył, zbił...jakby sfilcował może wróci do siebie, jak wyschnie...

Hania

Stary 2012-10-28, 17:01   #1163
Malensstfo
Zakorzenienie

Na poprawę humoru:
http://komediowo.pl/title,69-dziwnyc...jqticaid=6f6d1

Mnie już brzuch boli od śmiechu
Stary 2012-10-28, 17:02   #1164
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

bede z nim robic a on i tak nie zje

Cytat:

U nas strasza huraganem znowu , takze mozliwe ze bede miala w domu meza przez 2-3 dni Oby tylko prad byl ...
u nas tez mówia ze wam sie huragan zbliza przygotowujecie sie jakos??zabezpieczacie??

Stary 2012-10-28, 17:25   #1165
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
naprawde

Cytat:

Impreza jak najbardziej udana Super sie bawilismy , maz troche za duzo wypil. I wlaczylo mu sie w aucie na wyznania Wrocilismy do domu po 1. Domino ladnie spal a babcia zamiast go w lozeczku polozyc to lezala z nim na lozku i sie mu caly czas przygladala A dzisiaj idziemy z malym na festyn dyniowy

super
Oj straszne z tymi huraganami, oby nie groznie bylo...

Cytat:
Mój mąż, jak zdarza mu się być lekko zanietrzeźwionym, też zabiera się za czułe wyznania

I wiecie co? kupiłam wczoraj piękny biały moherowy sweterek...wrzuciłam go do pralki...i chyba go zepsułam było napisane, że na 40 st. się go pierze, tak też zrobiłam.... i się skurczył, zbił...jakby sfilcował może wróci do siebie, jak wyschnie...
moj tezFaceci chyba tak maja

Kurcze, szkoda ja raczej nie piore takich rzeczy w pralce...ewentualnie wiruje...

Cytat:
bede z nim robic a on i tak nie zje

a jecie wspolnie?

Upieklam serniczek
Stary 2012-10-28, 17:44   #1166
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja muszę się zabrać za robienie bigosu...
Szkoda tego sweterka.. a może jak go trochę porozciągasz delikatnie to będzie dobrze?

Cytat:
Na poprawę humoru:
http://komediowo.pl/title,69-dziwnyc...jqticaid=6f6d1

Mnie już brzuch boli od śmiechu

rewelacyjne!

Cytat:
Upieklam serniczek
Już na fb widziałam - smaka mi zrobiłaś
Stary 2012-10-28, 17:52   #1167
Tommorow
Raczkowanie

jestem

wysprzatalam cala kuchnie lacznie ze wszystkim szafkami , ale przez to nic nie czuje, kazda czesc ciala mnie boli naawet tylek

Kotek
wszystkiego nj naj naj kochana dla Ciebie i wspolmalzonka

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 18:03   #1168
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

a jecie wspolnie?
tak, zawsze jemy wspólnie kultura posiłków to u nas jest niedwano zobaczył reklamę nesquików, kazał sobie zrobić, zjadł kilka łyżek, trochę mleka z tego wychlipał i koniec
moja mała dzisiaj cały dzień spi...zje i spi i tak na zmianę....już się nocy boje

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
jestem

wysprzatalam cala kuchnie lacznie ze wszystkim szafkami , ale przez to nic nie czuje, kazda czesc ciala mnie boli naawet tylek

Kotek wszystkiego nj naj naj kochana dla Ciebie i wspolmalzonka
czyżbyś chciałą przyspieszyc?? już masz tak blisko do porodu, matko jak to leci

Stary 2012-10-28, 18:07   #1169
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
jestem

Uuuu, chcesz wykurzyć Maję?
Stary 2012-10-28, 18:15   #1170
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

co za weekend wczoraj mielismy jechac na zakupy min po buty dla mnie......my do samochodu a on nic!!!! jezzuuu jak ja sie wqrzylam!!! wiadomo sobota i sklepy ktore mnie interesowaly czynne do 14!!!Tz wyjal akumulator zeby go troche podladowac a ja w ten deszcz pojechalam busem na centrum zeby juz czasu nie tracic....okazalo sie ze w jednym sklepie z butami robili remont a w drugim albo nie bylo na mnie rozmiarow albo mi sie nic nie podobalo w nerwach poszlam do sh wydalam 60 zl ale wyszlam bogatsza o plaszczyk, jeansy, dla Mai 2 pidzamki, bluze, bluzeczke, dla bratanka dresy, bluzke i dla mamy dwa swetry (mierzylam jeszcze spodniczki ale jakos nie moglam sie sama na zadna zdecydowac ) w miedzyczasie zadzwonil Tz ze podszedl do warsztatu samochodowego obok naszego domu, przyszedl koles i po "zbadaniu" autka wyszlo ze nasz akumulator ma tylko 15% zywotnosci wiec Tz biegiem do Auchana po nowy aku (dzis rano mielismy jechac na wies na groby) a my nawet prezentu nie mielismy na te urodziny wiec ja dluuuga do empika w ten deszcz z wielka reklamowa z sh i mialam 30 minut zeby zdazyc na ostatniego busa czizas upocilam sie jak norka ale zdazylam!!!! oczywiscie wrocilam do domu bez butow wiec szlam na imprezke w sniegu w balerinach!!!!!!!! wygladalam jak debil w plaszczu kominie i balerinkach na szczescie knajpa jest dosc blisko wiec nie bylo za duzego obciachu kolezanka baaardzo sie ucieszyla z prezentu i to najwazniejsze (kupilam w koncu ten gift cadr)

no a dzis wstalismy o 7 nowego czasu i juz jedlismy sniadanie i dostalismy telefon ze nici z wyprawy bo tam jest 20 cm sniegu

ale zeby nie bylo tak zle pojechalismy do CH i kupilam buty....wprawdzie nie takie jak chcialam bo nie bylo rozmiaru (co nie dziwne bo byly takie tlumy ze masakra - 20 minut stalam w kolejce!!!)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości