|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Czarna, mogłabys mi napisać krok po kroku jak to zrobić? Bo kiedyś probowałam, ale coś poszło nie tak i niby w ustawieniach było ok, ale maile nie schodziły do jednej skrzynki
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37302510]Wow, wygląda obłędnie
![]() Moim zdaniem jesteś naprawdę śliczną dziewczyną naturalnie Dlatego bardziej pasuje Ci delikatny look Ale mi się nie chce uczyć [/QUOTE]dziękuję, chociaż ja znów czuję się lepiej na odwrót, może to mi dodaje pewności siebie
|
#3993 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
Patalus, strasznie ladna dziewczyna z Ciebie!
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Patalus o wiele ładniej
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam mejla od Glitter, że zapraszają mnie na swoje urodziny 10.11 W Zielonej Górze.
![]() I, że 5 pierwszych blogerek, które potwierdzą swój udział, dostaną upominki.
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przydałby mi się taki babski wieczór i żeby jeszcze ktoś wszystko za mnie zrobił ![]() Cytat:
![]() uwielbiam szarlotkę!!!
|
|
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
Do dziewczyn, które używają toniku Novoxidyl - obciążył Wam włosy?
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Majwina jutro jak to znajdę to Podesle
![]() basiago właśnie pierwszy raz nałożyłam i chyba obciąża a na alkoholu jest to nie powinien niby...włosy jakieś lepkie,mam nadzieję że wytrzymam jakoś 1*5miesiąca tęsków i choć nie podrażni
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37304034]Do dziewczyn, które używają toniku Novoxidyl - obciążył Wam włosy?[/QUOTE]
nie obciążył na razie, ale minimalnie skleja u nasady no i łatwiej go nałożyć na wilgotny skalp przy suchych włosach (fale) robi się trochę szopa, a nie bardzo można rozczesać, przy prostych powinno być troszkę łatwiej
|
|
#4002 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
W piątek wieczorem nałożyłam po raz pierwszy po myciu i cieszyłam się, że nie zrobiłam tego w tygodniu bo bym tak do ludzi nie wyszła... A nałożyłam naprawdę niewiele tylko na skórę głowy i chwilę pomasowałam, myślałam że się wchłonie i będzie ok, a włosy u nasady wyglądały jak po 24h bez mycia...Ale muszę zaznaczyć, że moje włosy się łatwo przetłuszczają więc nie u każdego tak będzie. Ale nawet Jantar mnie tak nie obciążył tak dosłownie minimalnie a tutaj ech... Będę musiała używać po powrocie z uczelni, a nie po myciu wieczorem lub rano bo do ludzi będzie ciężko wyjść...
|
||
|
|
|
#4003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej raz się przydałam Moim też smakowały ![]() Cytat:
Teraz mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwaga uwaga! Szybkie pytanie - potrzebuję szybkiej odpowiedzi, bo jak nie, to przepadnie! Któraś tu była zainteresowana pomadką do ust z Ori Giordani Gold Jewel. Mogę zamówić jedną za 4,90zł, bo mam klientkę na wodę More by Demi, a nie chce pomadki. Więc deklarować się która to chciała i jaką. Jak nie, to zamawiam bez pomadki ![]() Chyba, że jeszcze któraś coś by chciała z Ori, to służę pomocą Bo zaraz składam zamówienie
|
|
#4004 | |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam Was tak pobieżnie
![]() Byłam dziś u TŻa, wracając stałam 15 min na przystanku i tak mnie zawiało, że teraz cała twarz mnie boli - tzn. wszystkie możliwe zatoki... Na noc jakiś Fervex wypiję i tyle... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() Rodzynko, a nie masz gdzieś zachomikowanego "miodku" karmelowego albo czekoladowego? |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3652 |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynka jak za 5 zl to ja moge chciec
![]() Edit: Jak Polly nie bedzie chciała
|
|
|
|
#4007 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37304783]Nadrobiłam Was tak pobieżnie
![]() Byłam dziś u TŻa, wracając stałam 15 min na przystanku i tak mnie zawiało, że teraz cała twarz mnie boli - tzn. wszystkie możliwe zatoki... Na noc jakiś Fervex wypiję i tyle... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Polly chciała, może napisz do niej PW ![]() Rodzynko, a nie masz gdzieś zachomikowanego "miodku" karmelowego albo czekoladowego?[/QUOTE] Ale Ty chorowitek jesteś ostatnio Zdrówka! Ja aż nie wiem jak się ubrać jutro... Rano będzie lodowato, a później cieplej
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, dzięki dziewczyny
![]() Już do niej napisałam ![]() W razie czego Monika pamiętam o Tobie ![]() Nie Orli, wszystkie miodki mi się rozeszły i nie mam już żadnego w zapasie :/
|
#4009 |
|
Moderator
|
to wpadaj
i słusznie, i słusznie... (już połowy nie ma )słyszałyście, że firma BIC produkująca dlugopisy, wymyśliła specjalny długopis For Her??? teraz tylko czekam aż kobiety ich zjedzą na śniadanie do tostów...
|
|
|
|
#4010 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rodzynko, szkoda... A one się raz pojawiły czy jest jeszcze szansa, żeby wróciły do katalogu? |
|
|
|
|
#4011 |
|
Moderator
|
Dominika tutaj mówi o tym Ellen (uwielbiam ją!!!!)
http://cms.springboard.gorillanation...587023/lnyg002 a tutaj masz komentarze do przeczytania na Amazonie: http://www.amazon.com/dp/B004F9QBE6/..._R3yJqb04SS86T można się nieźle uśmiać... przez łzy... |
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4013 |
|
Moderator
|
świetna jest!
bardzo odpowiada mi jej poziom sarkazmu i humor ) poczytaj sobie komentarze na Amazonie. Tam można się dopiero splakać... teksty są niesamowite
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, leżę!
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Bonda - w zasadzie mi się podobał, chociaż do mojego top3 bym go nie zaliczyła
![]() Przy okazji wrzuciłam aktualizację moich włosów na bloga, więc zapraszam
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, ale na pewno to nie Ty wszamałaś tę połowę
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37305520] Rodzynko, szkoda... A one się raz pojawiły czy jest jeszcze szansa, żeby wróciły do katalogu?[/QUOTE] Pamiętam, że karmelowy był kilka razy, czekoladowy chyba raz. Nie mam pojęcia czy się jeszcze pojawią, bo nie zwracałam uwagi czy w katalogu były już z "zegarkiem" że są po raz ostatni czy nie. Osobiście wolę wiśniowy miodzik ;P
|
#4017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No nic, czekam, może na święta rzucą je w katalogu
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Moderator
|
to samo napisałam kumpeli, która to na fb wrzuciła
1/4.... |
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37306121]Ja wiśni nie trawię, więc to akurat mnie nie urządza, choć najłatwiej obecnie zdobyć
No nic, czekam, może na święta rzucą je w katalogu [/QUOTE]W stałej ofercie to chyba teraz mamy zwykły i waniliowy miodzik, czy sie mylę? W następnym katalogu chodzi miodek migdałowy ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- ciiiichooooszaaaa, nikt tego nie widział ![]() Ja za to wcięłam dziś 2 muffiny i jednego trufla ![]() A na jutro mam już zrobione placuszki bananowe
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cały dzień na uczelni, od 9-20
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

[/QUOTE]

a na alkoholu jest to nie powinien niby...włosy jakieś lepkie,mam nadzieję że wytrzymam jakoś 1*5miesiąca tęsków i choć nie podrażni

Zdrówka!
Lush & China Glaze lover!