|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
![]() Moj dzis ma dzien niejadka, sniadanie zjadł ładne, 2 cienkie parowki, kawalek chleba, potem banan, obiadu niechcial, po obiedzie jogurciki 2 male a'la danonki i to wszystko, zaraz mam kolacje ![]() Taki dzis dzien ma ![]() Cytat:
|
|
#1202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Ale fajne zdjecia. Super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla Emilki![]() Cytat:
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Malenstffo jaki brzusio, normalnie sie zakochalam, juz nie pamietam kiedy moj byl taki malusi
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku .. brakuje mi mojego kochanego brzuszka
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) twierdzi, że już jest duuuży!! |
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak juz przyjedziesz na to piwko w Warce to skoczymy do tego sh ![]() no wlasciwie to nie powinien mnie zaskoczyc ![]() Cytat:
Wrzucam fotki butow a w gratisie "Zly Pan Gynia" (Maja mowi gynia zamiast dynia ![]() ps. wlasnie prawie popuscilam w gacie..........siedze sobie, skrobe do Was a tu mi sie szafka otworzyla najlepsze jest to ze to szafka dotykowa i otworzyla sie jakby ja ktos dotknal i otworzyl bo taki "dynks" wystaje ![]()
|
||
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku fajne buciki... a co do szafki.. pewnie cie duch odwiedził
pikuś
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek fajne buciki
Dynia też super! ![]() A zimę masz lepszą niż u nas
|
|
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kotek padlabym na zawal, ja tam strasznie strachliwa jestem, jezeli o takie cos chodzi |
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co dziś jadłam?? Sushi
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu
![]() A ja właśnie szukam przepisu na Nachos, bo sobie przypomniałam jak kiedyś jadłam I spróbuję w domu zrobić
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Ok ide juz sobie, bo moje dziecie chce juz isc spac a trzeba mu ksiazeczke poczytac
![]() Milego wieczorku kochane moje ![]()
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Kotekk - o matko, co za dzien
![]() Zabcia - ale ekstra wygladaliscie! podobne wlosy nawet ale Twojego TZa to bym nie poznala Kaska - kurcze, ale dlugi cykl ![]() Gocha - Bika - ale sielanka u was super Malenstfo - super brzuszek ![]() Madziaaaa - ja tez chce sushi Wymyslilam date do przegladu ![]() zrobilam sobie dietetyczna pizze... PYCHA, normalnie lepsza niz kupna! a wczoraj wyszedl mi fajny deser galaretkowaty z nutella dukanowska, ktora tez mi wyszla super... no kocham moje odchudzanie normlanie
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Amani wrzuć przepis
Dostałam tez sushi na wynos, wpadaj ![]() Maleństwo Nachos... te chipsy
|
|
|
|
#1215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos przygód, to przegapiłaś, jak pisałam odnośnie Twojego kolana i upadku..że ja mam uszkodzone kolana oba po tym jak wpadłam po ciemku do 5-cio metrowej dziury...to dopiero nie lada przygoda (na szczęście 'w locie' straciłam przytomność, bo pewnie inaczej bym zginęła). nie mówiąc o przygodzie z piorunem Cytat:
![]() To brzmi, jakby to cała wyprawa miała być, a ja mam do Ciebie 20 minut autobusem Cytat:
Całkiem przyjemne butki. I na pewno ciepłe ![]() Pan Gynia też niezły ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
To jest rodzaj chipsów...ale z tego się robi takie danie...i na to przepisu szukam
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Butter jak to?? To gdzie ty łazisz??
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Bao, jedzeniem Kubusia bym sie tak bardzo nie martwiła, myślę że nie da się zagłodzić
a może on odreagowuje pojawienie się Izy? I po prostu chce zwrócić na siebie uwagę, żebyś poświęciła uwagę jemu, nawet jeśli to "zła" uwaga (bo np się złościsz ). Myślę że mu to minie ![]() Kotku, oj tak, dziś oblężenie w obuwniczych wiem bo my też kupowaliśmy dziś na szybko kozaczki do młodej ![]() Madziu, my tez przeszliśmy na spacerówkę jak mała miała 5,5 miesiąca Moje dziecko chyba się przygotowywuje do zimy bo w ostatnich dniach zjada takie ilości że w szoku jestem no i potem rzecz jasna jeszcze kolacja dziś było podobnie ![]() cieszę się, bo osttanio ciągle się coś działo i waga co trochę wzrosła to spadała, bo a to wirus jelitowy, a to zęby albo przeziębienie. a młoda wtedy totalnie odmawia jedzenia ![]() Żabciu, 3majcie się ! |
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezmiennie od 7/8 lat ło jejuu |
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko ale masz głodomorka w domu
Swoją drogą, takie pyszności to się nie dziwie, z wcina
|
|
|
|
#1223 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() suuuusziii Cytat:
![]() powiem tylko tyle ze wpisze Cie w zaslugi mojej figury ![]() dane do przegladu:
31.10. godz 17:00 pierwsza impra Halloweenowa Mai a i jeszcze bym Wam chciala pomarudzic ![]() za tydzien Tz ma ur a za dwa tyg. im. i na urodziny przyjdzie tylko tesciowa i siostra wiec problemu nie ma zrobie torta, ciacho i gra gittarra ale na imieniny to juz wieksza sprawa.....i narazie wymyslilam ze zrobie: - http://www.wielkiezarcie.com/recipe27502.html - http://www.wielkiezarcie.com/recipe23551.html - II salatke (mix salat+wedzony losos+feta+suszone pomidory+sok z cytryny+odrobina oliwy) - jajka w sosie chrzanowym - wedlina (boczek pieczony, karczek itd) - sery - jakies tam ogoreczki, grzybki, pomidorki bla bla bla no i na cieplo moze cos takiego http://www.wielkiezarcie.com/recipe21847.html ale sama nie wiem ![]() co o tym sadzicie?cos dodac, odrzucic??jakies inne propozycje?? |
||||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie ma zbytnio tych przepisów...ja mniej więcej wiem, jak to wyglądało i smakowało...ten filmik jest najbliżej tego, czego szukam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=s22drMBBo44 A w tym wszystkim najważniejsza jest kolendra!! I do guacamole i do salsy ... Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-10-28 o 21:00 |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nigdzie, to było 12 lat temu.
Szłam po ciemku i nie wiedziałam, że kończy się grunt...wleciałam w dziurę na proste nogi. Straciłam w locie przytomność, ocknęłam się, jak koleżanka się zaczęła drzeć... Pięty wbiły mi się w ziemię i dopiero pacnęłam na twarz. Przez tydzień miałam gigantycznego strupa na brodzie, z którego najpierw trzeba było igłą wygrzebać ziemię ![]() No i od tego upadku mam pogruchotane w środku oba kolana - właściwie nie dziwne...szok, że przeżyłam, bo dziura miała ok. 5-6 m głębokości, a ok. 30 cm od miejsca gdzie spadłam był ceglany mur ok metr poniżej brzegu. Jak bym w niego przyiwaniła, to raczej bym z Wami nie pisała... Rodzicom powiedziałam, że mnie pies pociągnął i się przewróciłam...średnio mi uwierzyli, ale nic innego mi do głowy nie przyszło. Powiedziałam im po chyba dwóch latach, zaprowadziłam tam mamę... jak to zobaczyła, to myślałam, że padnie na zawał. Była w szoku, że żyję... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-10-28 o 21:12 |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku ja generalnie za flakami nie przepadam. A jakieś danie na ciepło też bedziesz dawała poza flaczkami?
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku mniam, mniam
![]() Butter o matko!
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo mrr
![]() Buttero matko kto cię wyciągnął?Ide coś zjeść ![]()
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Niektórzy traktują mnie jak wyrodną, bo jak to dziecko nie zna żelek, chipsów i coli??? ano nie zna, ale zna i kocha suszony owoce, chrupie marchewke i papryke i zapija samorobionym sokiem z malin i nie wygląda na nieszczęśliwą ![]() Tomalinko, jak masz 4t3d to jesteś w (trakcie) 5 tygodnia |
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kotekk - kurde przegapilam Twoj post wczesniej. Fajna Gynia (tak po slasku haha), i buty tez do latania spoko
![]() krolewstwo za sushi przepis zaraz wrzuce Cytat:
borze, Butter Ty uwazaj na siebie, kobito!Cytat:
![]() jasne
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

wczoraj mielismy jechac na zakupy min po buty dla mnie......my do samochodu a on nic!!!! jezzuuu jak ja sie wqrzylam!!! wiadomo sobota i sklepy ktore mnie interesowaly czynne do 14!!!Tz wyjal akumulator zeby go troche podladowac a ja w ten deszcz pojechalam busem na centrum zeby juz czasu nie tracic....okazalo sie ze w jednym sklepie z butami robili remont a w drugim albo nie bylo na mnie rozmiarow albo mi sie nic nie podobalo
na szczescie knajpa jest dosc blisko wiec nie bylo za duzego obciachu 

takie noce to ja mogę mieć codziennie
gotuje obiadki itp. Ja tylko dziś upiekłam ciasto
- dieta matki karmiącej

no i potem rzecz jasna jeszcze kolacja