|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Cytat:
Też poszłabym potupać i pojeść . Opowiadaj, opowiadaj !!! U mnie znowu pada śnieg. Kurde blaszka ! Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
O i jak było?
![]() Cytat:
Oj tu byś za bardzo nie miała miejsca do popisu ![]() U nas w nocy napadało A jutro mam znowu ten zas.rany egzamin i już płaczę i sie stresuję ;o
|
|
|
#3933 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Jak się kiedyś bawiłam w fotki, to tak samo miałam. A tu rękę źle położyłam, a tu nie taki kolor paznokci, a gdzieś tam jeszcze włos się źle ułożył... ![]() Noooo, fajnie było ![]() Ale czas tak mocno wypełniony, że niewiele było go na pogaduszki i takie tam. Część dziewczyn się znało, więc też trochę ciężko było się wbić, a jak już się wbiłam, to trzeba było iść do domu. Dużo nas było. Organizatorki - full profeska. Fajne prezentacje No i łupy też były, a przysięgam, wcale się nie nastawiałam. Tym bardziej, że wcześniej dziewczyny podały informację, że Bingo jest zainteresowane, ale podarunków nie ufundują, tylko można się zdecydować na współpracę i wtedy się coś dostanie. Ale sama mam tego tyle, że pomyślałam, że to nawet dobrze, i tak mam tyły w zużywaniu. Niestety, a właściwie to stety wróciłam do domu obładowana ![]() Jak się obrobię, to pstryknę foty ![]() U mnie też dziś porządnie przykryło. Yao strasznie chciała iść na dwór, poszła z TŻ'tem na chwilę i ulepili dwa bałwanki krasnoludki ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3934 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A i tak trafiali się idioci, którzy na nas trąbili Nadal się z tego śmieję, że miałam niesamowite szczęście ![]() Cytat:
Jedyne moje zdjęcia, które mi się naprawdę podobały to te z czasów kiedy byłam brunetką. I jeszcze takie, które robił mi kolega w Wawie jakieś 8 lat temu. Było do mnie przyjechać Robiliśmy wczoraj imprezę weselną dla znajomych z muzyką lat 80 i 90tych - wyszalałam się za wszystkie czasy, prawie nie schodziłam z parkietu - nieważne, że nie bardzo potrafię tańczyć, najważniejsze, żeby poruszać się zgodnie w rytmem Dzisiaj boli mnie kark, nogi i biodra - chyba się nie oszczędzałam Nie wiem jak ja jutro na aerobik pójdę, bo ledwo się ruszam ![]() Dostaliśmy od znajomych Transformersa (czyli robota kuchennego) i Parowóz (czyli parowar) - tak naprawdę to te prezenty tak bardziej dla mnie Wypiłam 4 piwa (Fortuna Czarne - moje ulubione ), co jest absolutnym rekordem, bo zazwyczaj bo 3 już jestem pijana, a tym razem dzięki szaleństwom na parkiecie w ogóle ich nie poczułam i rano obyło się bez kaca Rano, to znaczy ok 12, bo spać poszliśmy ok 4 nowego czasu Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Oj tam ! Oj tam ! Ja zawsze coś znajdę ![]() A tak w ogóle, to ![]() To teraz testuj i opowiadaj. Coś na mieście gadają o czarnej serii Elseve. To jakaś nowość podobno. Widziałyście już ? To sobie odbiłaś pierwsze przyjecie. U mnie już bez śniegu. Za to - trzy poniżej zera ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki. Wreszcie zdałam
![]() A co do wesela to mogę Wam jedynie na PW wysłać,bo tu mnie szpiegują,a nie chce,żeby akurat to ktoś przeczytał ![]() U nas zimno jak skuczysyn:| Wpadlam do domu po notatki i założyć rasjopy,bo zamarzam ;o
|
|
#3937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, naprawdę było fajnie ![]() U mnie też strasznie zimno. Kurtkę zimową i buty już wyciągnęłam, chyba czas na czapkę ![]() W dodatku jakiś katar złapałam i głowa mnie boli. Nawet odpuściłam sobie aerobik, bo nie byłabym w stanie ćwiczyć. Gratulacje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
Witam jestem nowa
myślałam, że wiem jak się pielęgnuje włosy, po wgłębieniu się w wiele blogów, str itp wiem, ze nic nie wiem nie umiem na początek ocenić swojej porowatości włosów, może pomożecieWłosy nie topią się przy teście "miski z wodą" nawet po kilku h Szybko się przetłuszczają Są proste Podatne na łamanie, z rozdawajjącymi się końcówkami Szybko łapią kolor, niespecjalnie szybko się on wypłukuje (blond) Mało podatne na np. kręcenie lokówką, prostownicą, szybko się rozprostowują Lekko się puszą szczególnie na wierzchnich warstwach, myślę, że olej kokosowy wzmaga ich puszenie co by świadczyło że mogą być średnio do wysoko porowatych Lubią się zbijać w strąki *schną w miarę szybko kiedy jest ciepło dziś np podczas zimnego dnia ok 4 godzin może więcej POMÓŻCIE PROSZĘ [/LIST] |
|
|
|
|
#3939 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Imprezy zazdroszczę sama urządziłabym jakąś, ale wiesz jak jest ![]() Jak już, to jakaś cicha parapetówka. Moja Psota też tak kiedyś szalała, ale teraz już ciut stara się zrobiła i z nadejściem zimy ma jakieś dziwne ataki reumatyczne, to się tak nie wyskacze na śniegu... Cytat:
Póki co mam zapas, to nawet nie zainteresowałam się za bardzo. Cytat:
Gratulacje Pisaj lubimy soczyste ploty, hłe,hłe,hłe Cytat:
|
|
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A bo ja wiem ? Nie wiem. Usłyszałam od znajomej, że dobre. Włosy nie wypadają. Podobno w tych kosmetykach są arginina i proteiny. Pewnie minimalne ilości. Ale spróbować trzeba, bo mnie skręci. Cytat:
Ale, jak mądre wizażowe głowy głoszą : farbowane = wysoko porowe {czy jakoś tak}. O to to !!! Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu jestem jakaś dziwnie padnięta - tym razem chyba przesilenie zimowe
Właśnie pożarłam kawałek tortu, który został nam jeszcze z imprezy
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że to miała być aluzja,ale ja bym nie pogardziła takimi dobrymi ![]() Dobrze,że u nas nie Chociaż nadal zimno...
|
|
|
#3944 |
|
|
Siema
![]() Odzywam się, ale zupełnie nie mam weny. Wyczerpujący czas mam ostatnio, sporo nerwów i takie tam. ZONK.
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam dość tych mrozów, a to pewnie dopiero początek
![]() Ty to nie bądź taka dowcipna A propos ogórków to dostałam od mamy z 10 dużych słoików, więc mam zapasy - a ogórki uwielbiam ![]() Kasia pisała o czarnej serii Elseve, a ja miałabym ochotę wypróbować tego nowego Gliss Kura Marrakesh, ale nigdzie nie ma opinii i nie wiem czy warto. Chociaż znając życie i tak pewnie kupię, tylko chciałabym na jakąś promocję trafić. Ostatnio już miałam go w łapkach i stałam przy kasie, ale baba przede mną miała kupę saszetek z kocim jedzeniem i zamiast poukładać jakoś rodzajami tak po prostu wysypała je na kasę, że kasjerka musiała je kasować jedną po drugiej. Tyle tego było, że straciłam cierpliwość i odechciało mi się czekać, odstawiłam szampon na półkę i wyszłam ![]() Znowu mam ochotę kupić Venitę, ale nie chcę potem męczyć się ze zmywaniem na różowo ![]() Nie pamiętam czy pisałam, ale TŻ znalazł ostatnio na kompie zdjęcia sprzed kilku lat, kiedy byłam brunetką i kiedy tak na nie patrzyłam to co chwilę wzdychałam "O kurde, jaka ja tu byłam ładna! a jaka szczupła!" (bo to były czasy o 15 kilo mniej, zanim spotkałam tę głupią pseudolekarkę) i aż normalnie znowu w kompleksy wpadłam ![]() Ja chcę mieć ciemne włoooosyyyy! |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja nie mogę nigdzie cieńszej czapki kupić. Wszędzie te dwuwarstwowe, zimowe. A do tego tragiczne kolory : czernie, szarości, ciemne brązy lub popłuczyny po burakach. Trzym się mocno i prosto, Dziołszka ! Jutro też jest dzień i będzie lepiej. Masz siarczystego buziaka - A o czymś takim nie słyszałam. Już mam : http://www.glisskur.schwarzkopf.de/g...d-coconut.html Nie dla mnie. Nie lubimy się z kokosem. Mam już w domu tą czarną serię z Elseve. Cytat:
Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Dziewczyny napiszcie,czy dostałyście moje wiadomości,bo nie wiem,czy wysłałam do dobrych osób
|
|
|
#3948 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Jak się będzie wypłukiwać, to może spróbuj wtedy pomalować tym najjaśniejszym? Ja chyba też się zabiorę za to niedługo ![]() Cytat:
Na razie w ruch poszły moje super nauszniki z Hello Kitty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic nie odpowiadałam, bo w sumie sama wiesz, jak jest ![]() Lubię takie zwierzakowe czapki ![]() W zeszłym roku miałam sobie kupić taką biało-różową z uszami królika
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ta pierwsza - nie wiedziałabym jak nosić. Ta druga - nawet nie wiem co to jest. Mam okrągłą twarz i trudno cokolwiek dostać. Cytat:
Byłam na zakupach w Kauflandzie i akurat na oczach stała jako nowość i chyba nawet jakiś rabat dawali. Mogłam się oprzeć ? Myję w sobotę. Psiapsióła już umyła {obie kupiłyśmy} i jest zadowolona. Ale Ona zawsze jest zadowolona, bo jeszcze nic takiego się nie znalazło, coby Jej szkodziło na włosy. Kurde, w końcu kupiłam suszarkę do włosów. I coś mnie podkusiło dyfuzor nałożyć. Teraz w żaden sposób nie mogę go zdjąć. Boję się mocno szarpać . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3950 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Daj znać jak Elseve. W tym, że nie chcę potem znowu farbować co miesiąc, bo moje włosy (a raczej ta resztka, która mi została po trwałej) tego nie przeżyją Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chce mi się iść do roboty
|
|||||||
|
|
|
|
#3951 | ||
|
|
Cytat:
???Mam nadzieję, że uda Ci się zdemontowac dyfuzor, może coś jest o tym w instrukcji? A jak efekt po suszeniu? Zadowolona? Cytat:
![]() Ostatnio składy GK bardzo się poprawiły E tam za stara W robocie w czapce nie siedzisz a poza nią nikogo nie powinno obchodzić, co nosisz.Z ciekawostek - ostatnio polazłam do pracy w koszulce z Bunnisherem Jak nie zapomnę, to cyknę wieczorem
|
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, tylko nie wiem,czy dobrze wysłałam ![]() Moja koleżanka poszła na całość i kupiła taką ogromną królikową ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaaa opowiadasz głupoty
|
|
|
#3953 | |
|
|
Cytat:
![]() Na tą biało różową, króliczą czapkę nadal mam ochotę ![]() Ale mi to naprawdę już nie przystoi w takiej chodzić ![]() Nie przejmuj się wyglądem, tylko wygodą i ciepłem i zdrowiem. Jakiś czas temu doszłam do takiego wnioski i teraz już się nie przejmuję tym, jak wyglądam, tylko tym, czy mi ciepło ![]() Kasiu, gdzieś wyczytałam że w Sephorze są jakieś wyprzedaże na kosmetyki Yes. Kupować?
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż moją ulubioną czapkę zwędził mi współlokator-zwykła, czarna i w dodatku za 5zł Teraz paraduję w takiej z pomponem też z h&m
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty rzeczywiście narcyz - nic tylko się komplementów domaga
Cytat:
Dałam radę. Raz kozie śmierć i mocno szarpnęłam. Nie. Szkoda mi było pieniędzy. Tą : http://www.clatronic.pl/suszarka-z-d...43-czarna.html . Zadowolona jestem. Dwa razy użyłam Kominy dobra rzecz. Ciepło. Jeśli to ta oszukana z Francji, w baniastych butelkach - nie. Jeśli ta stara z Izraela, w walcowych butelkach - tak, proszę . Tylko nie lataj specjalnie. |
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę sobie "kurde 140zł to dużo jak na suszarkę", za chwilę do mnie doszło,że to cena jakiegoś radiobudzika Niech żyje ślepota.Zgadzam się ![]() Oglądacie dziewczyny nowy sezon Pamiętników Wampirów?
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?
W takim razie chyba się skuszę, tylko wolałabym na jakąś promocję poczekać.Cytat:
![]() Cytat:
Najgorzej było kiedy miałam krótkie włosy i nie widać ich było spod czapki, taką śmieszną małą głowę miałam Chciałabym taki komin, widziałam u koleżanki i strasznie mi się spodobał. Nawet ostatnio w Biedronce były, ale jakieś takie rozwleczone mi się wydawały, więc nie kupiłam. Oj tam oj tam, wcale nie ![]() Ja niedawno skończyłam oglądać poprzedni sezon i zabieram się za pierwszy odcinek nowego, bo jestem strasznie ciekawa co będzie dalej wiesz z czym/kim |
||
|
|
|
|
#3958 |
|
Przyczajenie
|
"vitis vinifera (grapeseed) oil, wheat germ oil, buxus chinensis (jojoba) oil, argania spinosa kernel oli, parfum, tocopheryl acetate, limonene"
dziewczyny, co myślicie o takim składzie w serum do włosów? |
|
|
|
|
#3959 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam kupić te które mają te słowa jedno nad drugim, jak rozumiem. Wolę się upewnić ![]() Utknęłam na pierwszym ![]() A to który? Trzeci czy czwarty? Cytat:
![]() Widziałam ostatnio w Leklerekekeku i dobre ![]() Oj tam. Ja noszę HK i się nie przejmuję ![]() I do tego jeszcze pomykam w kopytach diabelskich ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Mieszanina olejów i tyle. Po myciu bym tego nie nakładała, bo tłuste strąki murowane.
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz leci czwarty
![]() Hmm, w takim razie kupię, chociaż z drugiej strony nie wiem czy będzie się nadawał do moich cienkich i oklapniętych kłaczków ![]() Cytat:
Zrobiłam sobie właśnie drinka z mleka i likieru toffi - pycha ![]() Zapomniałam zupełnie, że kupiłam kiedyś za parę groszy takie ustrojstwo do spieniania mleka, coś czuje, że teraz kiedy je odnalazłam będę często używać - jutro wypróbuję do kawy ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

A jutro mam znowu ten zas.rany egzamin i już płaczę i sie stresuję ;o

No i łupy też były, a przysięgam, wcale się nie nastawiałam. Tym bardziej, że wcześniej dziewczyny podały informację, że Bingo jest zainteresowane, ale podarunków nie ufundują, tylko można się zdecydować na współpracę i wtedy się coś dostanie. Ale sama mam tego tyle, że pomyślałam, że to nawet dobrze, i tak mam tyły w zużywaniu. Niestety, a właściwie to stety 
)
), co jest absolutnym rekordem, bo zazwyczaj bo 3 już jestem pijana, a tym razem dzięki szaleństwom na parkiecie w ogóle ich nie poczułam i rano obyło się bez kaca 

sama urządziłabym jakąś, ale wiesz jak jest