Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 07:13   #4921
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Dzień dobry,

melduje się w poniedziałek rano 8 dzień kataru - wow biję swój własny rekord ) a poza tym dziś chyba skończymy ten wątek
Stary 2012-10-29, 07:21   #4922
Moderna
Zakorzenienie

i ja sie melduje wczesnie rano
bardzo mie cieszy ta zmiana czasu

odkad dolegliwosci mi ustapily, jakos malo czuje sie w ciazy... czasami nawet mysli na ten temat brak.. dziwne uczucie

jeszcze nie wiem, co bede dzisiaj robic.. moze nadrobie zaleglosci na forum
Stary 2012-10-29, 07:25   #4923
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

odkad dolegliwosci mi ustapily, jakos malo czuje sie w ciazy... czasami nawet mysli na ten temat brak.. dziwne uczucie
O miałam tak samo jak mi przeszły mdłości a to ten piękny drugi trymestr i należy korzystać, bo zaraz na pewno coś się przyplącze, to postrzyka, to pociągnie itp
Stary 2012-10-29, 07:28   #4924
czarny flamaster
Zadomowienie

Witajcie mamuśki!

Dziękuję Wam bardzo za informację co do kosztów USG 3D. Skontaktuje się z przychodnią gdzie prywatnie przyjmuje mój lekarz i wypytam o szczegóły. Tak będzie, jak sądzę, najlepiej.

Co do zmiany czasu- rozbraja mnie. Budzę się o dziwnych porach i zasypiam dość wcześnie. No, ale jeszcze trochę i się przyzwyczaję.

Oficjalnie- moje maleństwo kopie. Wcześniejsze, rzadkie, bąbelki stały się bardziej aktywne i to kilka razy dziennie. Czasami jest to wręcz upierdliwe za przeproszeniem Oczywiście, kiedy ja go zaczepiam aby mąż mógł malucha poczuć, to ten nie daje znaku życia. Mąż cofnie dłoń, to ten atakuje. Podejrzewam, że to po mamusi ma Ale w końcu się udało i małżonek poczuł maluszka.

Będąc w Auchanie na dziale dziecięcym znalazłam body 100% bawełny za 5 zł/szt. Gdybym znała płeć, to już bym kupiła kilka, ale wstrzymałam się. Mamy jeszcze czas Za to będąc w Carefour widziałam na dziale książek Pamiętnik Dziecka. Naprawdę był uroczy! Były osobne działy takie jak - Moi rodzice poznali się..., Zaręczyli się..., Gdy dowiedzieli się, że pojawię się na świecie to.... Może poproszę Mikołaja o tą książeczkę

W piątek zaś na ostro ruszamy z kuchnią i może w przyszłym tygodniu już wszystko będzie w porządku. Ach, śmigam dziś do pracy. Zimno na dworze więc pora ciepło się ubrać. Czapki na głowy moje Panie! )

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 07:39   #4925
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
odkad dolegliwosci mi ustapily, jakos malo czuje sie w ciazy...
hehe tez tak mam.

Flamasterku, gratuluje ruchow!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 07:50   #4926
klementyna1
Zakorzenienie

Witam i ja U nas dziś mroźno... dołączam foty tego wozu, co robiłam go na zajęciach na studiach Jaram sie, bo ja byłam zawsze antyatlencie plastyczne, a tu mi nawet cos wyszło;p Bardzo łatwo zrobic jesli chciałbyście ze swoimi pociechami Co prawda, do dzisiejszej aury bardziej pasowałyby sanie;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0027.jpg (79,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0028.jpg (91,1 KB, 18 załadowań)
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 07:50   #4927
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mama- jezyca ma przerypane. takie kaktusiki rodzic :P
(slodkie!!!!!!!!!!)
pani22ka małe jeżyki rodzą się bez kolców tz jak się uważnie przypatrzymy to są tak jaby gdzie nie gdzie jakby włoski zamiast tych kolców a małe to sama pomarszczona skórka wielkości kciuka Tyle że przez 3 tygodnie nie wolno ich dotykać bo matka może je odrzucić i umrą z głodu

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Oliwka ale super jeżyki ^^ tzn ten duży jest świetny bo małe takie mniej reprezenracyjne (;
A jak się takie zwierzątko hm hoduje?
Agnjeska no właśnie ten duży 2 tygodnie temu mi zmarł, tatuś maluchów a hoduje się prosto kąpiemy, obcinamy pazurki karmimy, bawimy się z nimi dlatego najlepiej jak są dzieci w domku bo w tedy jeżyki są strasznie oswojone moja Majka przejawia aktywność w porze jesienno zimowej praktycznie 24 na 24 z małymi przerwami na spanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
oliwka jejku jakie słodkie te jeże zwłaszcza ostatnie zdjęcie ekstra aż z ciekawości trochę sobie poczytam w necie o ich hodowli...

a co do ciśnienia to ja na wizytach mam zawsze w granicach 145/90 i lekarz mówi, ze jeszcze się mieszczę w normie

musi boleć przy tym urodzenie gładziutkiego bobasa wydaje się łatwizną

z drugiej strony tata jeż też łatwo nie ma, bo jakoś te małe jeżyki muszą powstać a jak tu się zbliżyć do takiej najeżonej ukochanej

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

http://andrzej.net.pl/index.php/2009...t-kazdy-widzi/ jaki fajny
kwiatuszekkk21 bardzo często pan jeż ma pokłute łapki ale uganiał się za nią jak szalony a ile na śpiewał za nią i na piszczał pierwsze noce nie wiedziałam co się dzieje później wyczytałam że to zaloty ale hałasu w nocy narobił On krzykami do niej

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
tak mi posmakowała, że mężul idzie do sklepu po dokładkę owoców i dziś jemy oboje na kolację

To chyba kręgosłup ehh

tak myślę, że to kręgosłup, bo czuję jak dotykam, że boli
zaraz jak tż wróci z pracy pójdę do wanny wygrzać się
strippi ja wczoraj znalazłam puszkę z sałatką owocową lepsze to niż nic i zjedliśmy z tż z bitą śmietaną i płatkami
Mam nadzieję, że z kręgosłupem już lepiej

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
dzięki

Tu sa ciekawe oferty. A 26-ta to chyba ta o bezpłatnych fotkach dla noworodków
http://wroclaw.gumtree.pl/f-Firmy-Us...W0QQCatIdZ9146

hehe... A nawet gdyby ten rozporek się rozpinał... to co by Ci to dało? Facetowi to jeszcze może by to ułatwilo życie... ale nam?

mnie w sumie jeszcze nie swędzi ale smaruję rano i wieczorem oliwką dla dzieci - właśnie jofnson&johnson, fioletową

A co do dziaseł, to jeszcze jakiś czas temu krwawiły za każdym razem, ale od jakichs dwóch tygodni już troszkę rzadziej

Te jeżyki sa cudne Aje można normalnie w zoologicznym kupić? Nigdy nie widziałam...

A co do stosowanai oliwki - to jesli jest tak jak piszesz, że nie na dlugo nawilża - to troszkę kiepsko... Znaczy muszę się za jakimś balsamem rozejrzeć A Wy dziwczyny używacie typowo dla kobiet w ciąży? Czy jaki Wam sie spodoba?
Mokka_83 raczej w zoologicznym nie dostaniesz teraz bardzo dużo hodowli się natworzyło i jedynie przez internet ale ja jestem za ewentualnym wpiseraniem hodowli gdzie tak jak mi się urodziły jeżyki i chcę je oddać w dobre ręce a nie z takich gdzie to zysk niestety takich jest pełno (coraz więcej) gdzie trzymają jeżyki w małych klatkach tylko do rozrodu a jak nie chcą już się rozmnażać to wtedy sprzedają mówiąc że jeżyk ma pół roku a ma np. 2 latka a później nie pożyje Ci za długo moje oba do tej pory żyły po 4 lata ale nigdy nie łączyłam ich dla rozrodu tylko żeby nie czuły się samotne a maluchy które miałam były przez przypadek, Bo Jurek zapłodnił Maję wynika między 1 a 3 dniem pobytu u nas a my chcieliśmy z tż żeby oni się zapoznali a ona tak mu przypadła że od razu ją zbałamucił i po miesiącu mieliśmy maluchy. Tym bardziej że Jurek wcześniej mieszkał z babeczką i dla nas czuł się po prostu samotny. Wiadomo we dwoje zawsze raźniej.

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
śliczne..

hahahah
padłam..
nie mam siły więcej pisać.. zmęczona jestem jak nie wiem.. kładę się spać..
do jutra, dobrej nocki..
joanna200 dziękuję
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 07:53   #4928
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Wow nawet nie zauważyłam a ja dziś juz zaczęłam 15 tydzień według OM
Jeeezu jak to szybko leci
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:00   #4929
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
i ja sie melduje wczesnie rano
bardzo mie cieszy ta zmiana czasu

jeszcze nie wiem, co bede dzisiaj robic.. moze nadrobie zaleglosci na forum
Moderna ja jak są dni kiedy dobrze się czuję to też myślę, że tak jakbym w ciąży nie była. Ale wczoraj się wystraszyłam ale chyba jednak to był tylko jednorazowy brązowy śluz mam nadziejże, że więcej go nie ujrzę
A mi też ta zmiana godziny pasuje nawet stwierdziłam, że dobra powinna być o tą godzinę dłuższa jednak godzina to bardzo dużo i jak się człowiek dobrze czuje to wiele można zrobić

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Witam i ja U nas dziś mroźno... dołączam foty tego wozu, co robiłam go na zajęciach na studiach Jaram sie, bo ja byłam zawsze antyatlencie plastyczne, a tu mi nawet cos wyszło;p Bardzo łatwo zrobic jesli chciałbyście ze swoimi pociechami Co prawda, do dzisiejszej aury bardziej pasowałyby sanie;p
klementyna1 ekstra wóz ja jako antytalent zerowe zdolności w życiu bym nic nie zrobiła sama z moimi dwoma lewymi rękoma
A ty teraz możesz brać się za robienie ozdób świątecznych, jejqq ja przypomniało mi się jak zawsze przed świętami jadę wybrać choinkę i stroiki do domu nigdy nie mogę się zdecydować jakie stroiki w jakiej kolorystyce i zawsze wychodzi wielka kupa bo wszystko w innym kolorze

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

czarny flamaster gratuluję aktywności maluszka i już nie mogę doczekać się kiedy poczuję swoje maleństwo

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość

Ewkaaa a na kiedy masz termin
Stary 2012-10-29, 08:07   #4930
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Ewkaaa a na kiedy masz termin
30 kwietnia.
Stary 2012-10-29, 08:15   #4931
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
30 kwietnia.
To widzę, że my jako ostatnie chyba na tym wątku się rozwiążemy jeszcze na maj się możemy załapać
Stary 2012-10-29, 08:15   #4932
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
melduje się w poniedziałek rano 8 dzień kataru - wow biję swój własny rekord ) a poza tym dziś chyba skończymy ten wątek
Współczuję oby Ci w końcu przeszło.

Cytat:

Siedzę przed lapkiem i nagle tak mi się słabo zrobiło i czarno przed oczami, szybko wstałam chciałam się położyć myślałam że nie zdążę do łóżka ale na szczęście... kurde trochę się przestraszyłam bo sama siedzę w domu jak bym tak zemdlała to masakra
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:22   #4933
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
To widzę, że my jako ostatnie chyba na tym wątku się rozwiążemy jeszcze na maj się możemy załapać
A Ty na kiedy masz ?
Stary 2012-10-29, 08:31   #4934
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry,

ojejjj zeby ten katar jak najszybciej minął

dzisiaj na pewno skończymy watek
Stary 2012-10-29, 08:31   #4935
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
a dzis błyma na ciuchach i upolowałm za całe 6 zł spodnie ciazowe nowe z c&a (ogolnie to duzo ich było z 8 par miezyłam ale reszta albo mnie poszerzała albo za krótkie lub krzywe lub za luzne nogawki)do tego takie cos ala sweterek lub narzutke na bluzke tunike taka dłuższa i rozwojowe jeansy z laycra choc sa troche za długie ale ze 2 miesiace posmigam a wszytsko to za 23 zł jeszcze był słodki spiworek do spania ale jakas babab mi go ukradła z koszyka grr... co za ludzie słów brak wiec zakupy w miare udane coc kurtki nie kupiłam a juz na ostatni guzik sie nie dopinam znaczy sie jak go zapne to sie brzydko ciagnie chyba narazie go przeszyje poki czegos nie kupie... jutro tez ide szukac po sklepach jakis fajnych body dla siebie... to na tyle zmykam spac bo mi sie juz oczeta kleją no to dobrej nocy oby nas tylko nie zasypało przez noc
gratuluję zakupów..
a ta baba co Ci śpiworek gwizdnęła.. brak słów..
jak ja ostatnio byłam, to oglądałam po kolei dziecięce ubranka, a taka jedna podeszła i pcha się, żeby pierwsza być.. szok..

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość

Dziś już prawie nie ma śniegu, jeszcze w niektórych miejscach leży ale widać, że jest ciężki i mokry. Pokażę Wam jak wczoraj z rana było ładnie
Przy okazji pochwalę się jakie używane ciuszki udało mi się kiedys kupić- gruby ciepły sweterek i 2 pary sztruksów-jedne ocieplane, drugie nie
u mnie za oknem właśnie sypie i to dość mocno.. i piękne widoki tak jak u Ciebie..
a ciuszki śliczne..

Cytat:

a w załączniku ubranka jakie ostatnio upolowałam dla małego..
dresik jednoczęściowy i bluzeczka..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dresik.jpg (85,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tygrysek.jpg (43,9 KB, 18 załadowań)

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:32   #4936
nestelle
Zakorzenienie

witam po moim romantycznym weekendzie ....
rocznica baaardzo się udała , byliśmy w kinie na "dwoje do poprawki " z meryl streep -niby niepozorny ale jednak bardzo fajny ,życiowy film -ku przestrodze ... polecam !
potem zjadłam sushi -porcję dla 2 osób -z łakomstawa... a potem ,no dzieci spały u babci więc cały dom dla nas na calutką noc i poranek -już zapomniałam jak to jest .... fajnie ,czasem jest to potrzebne....

Cytat:
Dragusia88 my pierwsze jeżyki pigmejskie kupiliśmy właśnie na targach poznańskich w 2008 albo 2009 roku wtedy było to mało popularne zwierzątko w Polsce natomiast w 2012 roku to był hit wśród prezentów komunijnych wśród dzieci
śliczniutkie te jeżyki
Cytat:
... ale żeby nie było tak kolorowo głowa mnie boli tak grypowo ząb mnie boli i przepraszam za wyrażenie pełno śluzu w majtkach tyle że bezzapachowe ale coś wydaje mi się że to będzie na jakąś infekcję połączoną z grypą tylko póki co raz dziś i mam nadzieję że ostatni widziałam u siebie brązowy śluz który mnie na wieczór prawie z równowagi wyprowadził.

idę grzać się pod kołderkę bo rano do pracy ale zamiar mam taki, że porobię to co muszę i idę do domku i chyba wezmę wolne do końca tygodnia ewentualnie podjadę jeśli będzie trzeba jakieś prztargi szykować
zdrówka ...
Cytat:
Dzień dobry,

.... to ja się przyłączam do pobijania rekordu.....niestety.....
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Oficjalnie- moje maleństwo kopie. Wcześniejsze, rzadkie, bąbelki stały się bardziej aktywne i to kilka razy dziennie. Czasami jest to wręcz upierdliwe za przeproszeniem Oczywiście, kiedy ja go zaczepiam aby mąż mógł malucha poczuć, to ten nie daje znaku życia. Mąż cofnie dłoń, to ten atakuje. Podejrzewam, że to po mamusi ma Ale w końcu się udało i małżonek poczuł maluszka.
za kopniaczki !

mój tż w rocznicę postanowił(no... namawiałam-zmuszałam go ..)poznać płeć ,jestem w 22 tyg i ja (wszyscy dookoła )wiedzą od 14 tyg. ale on się uparł,że chce mieć niespodziankę.... no ale w końcu wie ,że jest synek więc się pobeczał...
więc fajnie to wszystko wyszło -ta cała rocznica... bo w sumie 12 rocznica("chodzenia"),pos zliśmy na film o kryzysie małżeńskim ,potem tż otworzył sobie całkowicie przypadkowo akurat 12 wihisky i jeszcze dowiedział się o synu ....
na dodatek mój maluszek tak kopie i szaleje,że czasami trudno spać ... w ogóle to uaktywnia się jak tylko usiądę albo położę się ...jak chodzę to chyba śpi .
Stary 2012-10-29, 08:34   #4937
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty na kiedy masz ?
24 kwietnia
Stary 2012-10-29, 08:34   #4938
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaram sie, bo ja byłam zawsze antyatlencie plastyczne, a tu mi nawet cos wyszło
bardzo fajnie sie czyta taki... entuzjazm swietny! gratuluje!

Cytat:
pani22ka małe jeżyki rodzą się bez kolców
uffff. dobrze to matka natura wymyslila. solidarnie z matka-jezyca

Cytat:
dziś juz zaczęłam 15 tydzień według OM

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
trochę się przestraszyłam bo sama siedzę w domu jak bym tak zemdlała to masakra
dzis tez mialam takie zacmienie... tez sobie pomyslalam ze dopiero chlop znajdzie jutro trupa po powrocie z delegacji....
uwazaj na siebie

Stary 2012-10-29, 08:37   #4939
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzę przed lapkiem i nagle tak mi się słabo zrobiło i czarno przed oczami, szybko wstałam chciałam się położyć myślałam że nie zdążę do łóżka ale na szczęście... kurde trochę się przestraszyłam bo sama siedzę w domu jak bym tak zemdlała to masakra
połóż się i odpocznij ,może pomoże przewietrzenie pokoju w którym przebywasz - świeże powietrze zawsze troszkę "otrzeżwia".
Stary 2012-10-29, 08:37   #4940
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
cały dom dla nas na calutką noc i poranek -już zapomniałam jak to jest .... fajnie ,czasem jest to potrzebne....
ekstra ze mieliscie mozliwosc nacieszenia sie soba!!!!
gratuluje udanej rocznicy!

Stary 2012-10-29, 08:38   #4941
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Moderna ja jak są dni kiedy dobrze się czuję to też myślę, że tak jakbym w ciąży nie była. Ale wczoraj się wystraszyłam ale chyba jednak to był tylko jednorazowy brązowy śluz mam nadziejże, że więcej go nie ujrzę
w takich przypadkach lekarze radza obserwować, czy sluz sie nie powtorzy.. najczesciej jednak konczy sie na jednorazowym wypadku
trzymam kciuki by sie nie powtórzył

a ja jestem teraz w fazie szukania poloznej, ale teraz chyba jakies urlopy sa, gdyz nie jest latwo, gdzie nie zadzwonie tak automatyczna sekretarka
znalazlam jedna, na zdjeciu sympatyczna, przyjmuje w przychodni w centrum (moglabym po pracy podejsc, gdyby cos sie dzialo), organizuje tez kursy przygotowujace do porodu.. wiec jezeli bedzie miala wolne miejsce, chyba sie na nia zdecyduje.. ale ma urlop do jutra, wiec czekam do srody i dzwonie
Stary 2012-10-29, 08:41   #4942
megi-megi
Zakorzenienie

Dzień dobry Szanownym Paniom...
ale się rozszalałyście z tym pisaniem! Jak tu Was nadrabiać?

Zmiana czasu miła, ale już mam kryzys i mogę iść spać.
Od wczoraj leci nam 20ty tydzień.

A sprawdzałyście czy już zaczyna się produkować mleko?

Jak nacisnę leci trochę siary
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:47   #4943
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

witam w poniedzialkowy ranek jeszcze na watku nr 2 - mam nadzieje ze jak wroce do domi ok 21.20 bd juz watek nr 3

w skrocie weekend pracujacy, i zauwazylamz e znowu schudlam 2 kg !!!! no masakra a juz tak sie cieszyslam ze na wadze przybieram, no ale w srode ide na usg to zachacze o przychodnie i sie dopytam co i jak, bo od wczoraj mam same zle mysli !!

no wiec zycze udanego poniedzialku
i milego calego tygodnia

lece sie szykowac do pracy a potem kurs bleee dobrze ze 7.11 sie juz konczy hahaha

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:50   #4944
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
w skrocie weekend pracujacy, i zauwazylamz e znowu schudlam 2 kg !!!! no masakra a juz tak sie cieszyslam ze na wadze przybieram, no ale w srode ide na usg to zachacze o przychodnie i sie dopytam co i jak, bo od wczoraj mam same zle mysli !!
A jeśli to nie tajemnica, to ile ważyłaś przed ciążą?
Stary 2012-10-29, 08:51   #4945
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
gratuluję udanej rocznicy..

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dzień dobry Szanownym Paniom...
ale się rozszalałyście z tym pisaniem! Jak tu Was nadrabiać?

Zmiana czasu miła, ale już mam kryzys i mogę iść spać.
Od wczoraj leci nam 20ty tydzień.

Jak nacisnę leci trochę siary
za tygodnie..
co do siary właśnie parę dni temu sprawdzałam i było parę kropelek..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:56   #4946
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

czarny flamaster za ruchy

klementyna no mnie by na takich studiach po 1 zajęciach wywalili mam dwie lewe ręce !

Cytat:

Cytat:
O rany, uważaj na siebie ! Otwarte okno, chwila odpoczynku !

Cytat:

Super, że tak dbacie o swoją miłość, po 12 latach

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość

Tak wcześnie
Stary 2012-10-29, 08:59   #4947
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
24 kwietnia
Ooo to bedziemy tu najdłużej
no i moze w tym samym czasie sie rozpakujemy
Stary 2012-10-29, 09:01   #4948
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
gratuluję udanej rocznicy..

za tygodnie..
co do siary właśnie parę dni temu sprawdzałam i było parę kropelek..
Dziewcyzny to jaki Wy teraz macie TC, ze juz mleko produkujecie U mnie maz nic nie mowi, to chyba jeszcze nic nie ma
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:02   #4949
klementyna1
Zakorzenienie

nestelle- zazdroszczę Ci Ja ostatnio widze swojego tż-ta pół godziny przed zasnięciem i 20 minut przed wstaniem, a na weekend pojechałdo swoich rodziców, bo musiał koła oczyścic i opony zmienic, a ja miałam szkołę...rozumiem, ze remont praca itp i, że chce jak najszybciej skonczyc, by przeprowadzić sie do nowego domu, ale czuje sie troche zaniedbana
megi-megi a jak to sie sprawdza? Ja nacisnełam delikatnie sutek to zrobił sie wilgotny- to to?
joanna- prześliczne ubranka!
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:09   #4950
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
megi-megi a jak to sie sprawdza? Ja nacisnełam delikatnie sutek to zrobił sie wilgotny- to to?
Tak, u mnie leci w jednych miejscach taki przezroczysty płyn, w innych takie żółte mleko.

W gruncie rzeczy zabawne z tym mlekiem. Skończyłam karmić ponad rok temu i cały czas miałam pokarm. Dopiero jak zaszłam w ciąże skończył się. Sprawdzam niedawno i znów jest. Tylko nie biały, ale taki żółty - najbardziej wartościowy, pełen mikroelementów i przeciwciał.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Dziewcyzny to jaki Wy teraz macie TC, ze juz mleko produkujecie U mnie maz nic nie mowi, to chyba jeszcze nic nie ma
Jakby mąż mi się dobrał do piersi teraz w taki sposób, to chyba bym go trzasnęła - mam wrażliwe, że mucha nie siada
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości