Co ja włożę dziś do gara - znów kupiona butów para...!!! część 78 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2012-10-28, 23:55   #1621
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dot.: Co ja włożę dziś do gara - znów kupiona butów para...!!! część 78

Cytat:
Napisane przez Ghost19 Pokaż wiadomość
Qurcze, muszę wam opowiedzieć straszną historię na dobranoc Byłam dziś obczaić ten klub o który pytałam i nikt nic nie wie
Ogólnie on jest w starym, zamkniętym szpitalu dziecięcym i powiem tylko: Odlot!
To jest po prostu klub widmo, ledwo co wejście znalazłam. Weszłam, a tam pusto i ciemno tylko neony gdzieniegdzie migają. Jak z horroru Wlazłam na piętro, a tam wszystko wyglądało jakby nikt tego nie ruszał od 20 lat, stare sale szpitalne, łóżka i poodpadane kafelki. Tylko jedna sala prowizorycznie zrobiona na impreze. Jakiś pozbijany bar i scena, kolumny itp
Wlazłam na 2 piętro, ale tam większość pozamykana. Poszłam na 3 przeszłam przez korytarz i na końcu było przejście jakby do drugiej części budynku, ale na poprzednich piętrach tego nie było. Szłam ciemnym korytarzem, a zza jednych uchylonych drzwi świeciło się światło. Otworzyłam pomału, a skrzypiały tak okropnie Za drzwiami był pokój, a w nim zasłane (?) łóżka szpitalne, kroplówki i na środku przeszklone witryny z jakimiś książkami. Wychyliłam się za framugę i zobaczyłam czyjeś nogi na jednym z łóżek...zrobiłam w tył zwrot i pomaszerowałam do wyjścia. Jak byłam już na schodach to usłyszałam jakieś hałasy piętro wyżej, a jak już byłam na dole to kroki nade mną mimo, że na tamtych piętrach było pusto. Normalnie taka faza
A na dowód, że tego nie wymyśliłam wklejam foty Dobrze mieć czasami aparat przy tyłku
Niestety część z fleszem, bo inaczej nic się nie dało, więc klimatu nie ma
ooo ale to jest normalny klub? czy ze o co chodzi? jakis wlasciciel tam jest i sa jakies imprezy, czy to tak na to halołin akurat zrobia?
Cytat:
Napisane przez magda2291 Pokaż wiadomość
oo kurde sama byłaś?

ej, nie wiem czy kliknąć takie za 39.99.. jak myślicie? Trochę stary model, ale w tej cenie chyba się opłaca nie?
ja je mam, za te cenne sa ok
Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

ale impreza moze byc fajna... o ile sie odbedzie teraz to bym sie chyba bala tam isc i wietrzyla opowiesci rodem z hostelu
dokladnie tak, za cholere bym tam nie poszla, to akurat takie miejsce, ze ludzie moga znikac i nikt nic nie bedzie wiedzial...
Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Tylle ze dokumenty chyba jutro zablokuje i wyrobie powiedzmy za darmo nowe a telefonu juz nie kupie bo nie pracuje , przez wiekszosc wakacji pracowalam wlasnie na niego ... i to mnie najbardziej boli. W dodatku musze wymienic zamki w drzwiach...
ojej...lipa straszna taka cala sytuacja

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 00:06   #1622
Ombligo
Zadomowienie

Ultra mam pytanie. Wstawiałaś ostatnio zdjęcie swoich zakupów: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1351250876, chodziłaś może już w tych niebieskich/ chabrowych, czy są wygodne?

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 00:17   #1623
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
Ultra mam pytanie. Wstawiałaś ostatnio zdjęcie swoich zakupów: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1351250876, chodziłaś może już w tych niebieskich/ chabrowych, czy są wygodne?
too sa takie co robila Svi czarne nawet nie tak dawno temu, sa jak dla mnie bardzo wygodne natomiast nie sa takie chabrowe, niestety zdjecie mi podkrecilo niebieski za to rozbladzilo brazowy, sa takie spokojnie granatowe i zlote matowe cwieki w ladnych kolorze. ogolnie polecam bardzo, bo dla mnie sa super, tylko ten kolor uprzedzam, zeby nie bylo

Stary 2012-10-29, 00:22   #1624
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
too sa takie co robila Svi czarne nawet nie tak dawno temu, sa jak dla mnie bardzo wygodne natomiast nie sa takie chabrowe, niestety zdjecie mi podkrecilo niebieski za to rozbladzilo brazowy, sa takie spokojnie granatowe i zlote matowe cwieki w ladnych kolorze. ogolnie polecam bardzo, bo dla mnie sa super, tylko ten kolor uprzedzam, zeby nie bylo

o kurcze, nawet nie widziałam, że Svi takie zamawiała, musiało mi przelecieć. Kolor to nie szkodzi, bo i tak zamówiłam bordowe, bo tylko takie były w moim rozmiarze u tego sprzedającego. Jak wygodne to super

Stary 2012-10-29, 00:32   #1625
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Bylam na to badana przy okazji leczenia na zatoki, bo skarzylam sie lakrzowi i wtedy nic nie wykryli. Ale to bylo z 10 lat temu. Fajnie, ze mi przypomnialas, to poprosze o skietowanie na badania jeszcze raz

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Bylam tam osttanio i maja super parking i w ogtole fajnie sie rozwija ten budynek
moje dzieło
Stary 2012-10-29, 00:39   #1626
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
o kurcze, nawet nie widziałam, że Svi takie zamawiała, musiało mi przelecieć. Kolor to nie szkodzi, bo i tak zamówiłam bordowe, bo tylko takie były w moim rozmiarze u tego sprzedającego. Jak wygodne to super
no robila, i takie same tez byly z sigmy na deezee za okolo 180zl
bordowe tez sa fajne, ale juz sie nie zalapalam dla mnie wygodne sa, wiec mam nadzieje, ze Tobie tez sie dobrze spisza

Stary 2012-10-29, 01:20   #1627
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
no robila, i takie same tez byly z sigmy na deezee za okolo 180zl
bordowe tez sa fajne, ale juz sie nie zalapalam dla mnie wygodne sa, wiec mam nadzieje, ze Tobie tez sie dobrze spisza
, ja się załapałam za 40, więc żal nie brać

Stary 2012-10-29, 06:10   #1628
sskers
batonik

Cytat:
Tylle ze dokumenty chyba jutro zablokuje i wyrobie powiedzmy za darmo nowe a telefonu juz nie kupie bo nie pracuje , przez wiekszosc wakacji pracowalam wlasnie na niego ... i to mnie najbardziej boli. W dodatku musze wymienic zamki w drzwiach...
Dowodu osobistego i prawa jazdy nie można dosłownie zablokować tak jak karty bankomatowej, że odcinają i nie można korzystać. O to chodzi. Nie ma w Polsce dobrego systemu przed kradzierzą dokumentów. W erze pożyczek przez internet nie dosyć że już ktoś mógł wziąć jakieś "grosze", to nawet jak zgłosisz kradzież dokumentów to nadal będzie mógł je brać. Niestety. Rozumiem, że na telefon pracowałaś lato, ale no chyba jednak dokumenty tutaj są większym problemem.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 07:22   #1629
jessy
Zakorzenienie

Baton mnie olal na PW
Stary 2012-10-29, 07:24   #1630
nikisa
Zakorzenienie

No tak, ale jeśli domisia ma jakieś potwierdzenie, że jej zgineły dokumenty, to ewetualną pożyczke można chyba cofnąć?

Nie przesatawiłam budzika i wstałam godzine za wcześne

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:49   #1631
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:59   #1632
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Ukradziono mi / zgubiłam torebke mala w ktorej mialam wszystko wartosciowe co posiadalam czyli wszystkie dokumenty dowod prawko portfel z niewielka suma klucze do domu i telefon co najbardziej mnie boli bo dalam cala wyplate i sie nacieszylam z miesiac..

A wiec ktos ma moje wszystkie dane, klucze do domu, telefon ze wszystkim.

Bylam na policji to oczywiscie co !? Mam czekac 2tyg moze ktos odda a jak nie to peszek i sobie wyrobic dokumenty ani czesc ani nara ...

Nie wiecie co moge jeszcze zrobic ?

Jutro ide jeszcze raz i zglaszam kradziez.

Niby mozna namierzyc tel po nr. IMEI ale oczywiscie policji sie to nie oplaca bo za mala szkodliwosc co tam jakies tylko z 1200zl wartosci w torebce ...

Myslicie ze niestety nic mi juz nie pomoze ?
Najważniejsze to zgłosić utratę dokumentów, tak jak dziewczyny Ci piszą no i ja nie rozumiem czy w końcu sama zgubiłaś czy Ci ukradli? Bo jeśli zgubiłaś, no to niestety policja nie jest od szukania rzeczy zagubionych tu jedynie własnie chodzi o zgłoszenie utraty dokumentów i musi to być po prostu w policyjnych papierach, ot choćby w postaci notatki, a oni już tam sobie z tym zrobią co muszą. Natomiast jeżeli kradzież to nie ma znaczenia czy wartość 1200 czy 5000, jeśli tylko kwota jest powyżej 250zł to już jest przestępstwo i jest tak samo ścigane jak to o większych wartościach. A że taką kradzież jak torebkę jest wykryć bardzo trudno no to cóż swoją drogą to nieco dziwny pomysł zgłosić kradzież rzeczy którą się zgubiło

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Dowodu osobistego i prawa jazdy nie można dosłownie zablokować tak jak karty bankomatowej, że odcinają i nie można korzystać. O to chodzi. Nie ma w Polsce dobrego systemu przed kradzierzą dokumentów. W erze pożyczek przez internet nie dosyć że już ktoś mógł wziąć jakieś "grosze", to nawet jak zgłosisz kradzież dokumentów to nadal będzie mógł je brać. Niestety. Rozumiem, że na telefon pracowałaś lato, ale no chyba jednak dokumenty tutaj są większym problemem.
Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
No tak, ale jeśli domisia ma jakieś potwierdzenie, że jej zgineły dokumenty, to ewetualną pożyczke można chyba cofnąć?
Nie no jak sie zgłosi utratę dokumentów to cały czas ktoś może wziąć pożyczkę i nie można jej "cofnąć" no bo jak? Chodzi o to, że to jedyny sposób, gdzie można sie przed sądem odwołać i udowodnić, ze tej pożyczki nie wzięliśmy my i nie spłacać jej
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:18   #1633
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

masakra z tą Covrą

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:31   #1634
lianeska
Zakorzenienie

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:44   #1635
Ghost19
BAN stały

Kliknęłam sobie litki brązowe i czarne do kompletu

Cytat:
ooo ale to jest normalny klub? czy ze o co chodzi? jakis wlasciciel tam jest i sa jakies imprezy, czy to tak na to halołin akurat zrobia?
No własnie myślałam, że to jest klub, a tam w środku taka prowizorka, że oni chyba chcą tylko coś w środę zorganizować i później się zmyć stamtąd

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Już wiem za co się przebiorę

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Ktoś miał do czynienia z tymi tonerami?
http://allegro.pl/farba-toner-fast-c...720895115.html

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
zdecydowałam się i nic nie sprzedałam a już wiedziałam na co wydam

Ghost straszne, to co napisałaś Dla mnie troche dziwne, że było otwarte, bo raczej kluby są w dzień pozamykane... Ale jakbym poszła na taką impreze, to chyba bym zwiedzała cały budynek
Tzn to już było mocno po 19, ale mnie zdziwiło raczej to, że zywej duszy tam nie było, a drzwi otwarte
Ghost19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:52   #1636
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez jessy Pokaż wiadomość
Baton mnie olal na PW
Przeca odpisałam

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
No nie jestem pewna. Ile to razy gdzieś się słyszało, że na kogoś pobrano kredyty bo zgubił dokumenty i ma teraz przesr...Mimo, że zgłaszał na policję. Ja nie wiem jak to dokładnie działa, ale wiem ze były przypadki pobrania kredytu w zwykłym banku.

Ale przede wszystkim musisz zastrzec swój dowód osobisty w banku i wpisują Cię do Centralnej Bazy Danych Systemu. Wtedy na pewno unikniesz brania kredytu na Ciebie w bankach. Ale nadal nie wiem jak to z chwilówkami wygląda.

Dowód osobisty kradzież - Jakie mogą być nie miłe konsekwencje?

Najczęstsze i najbardziej kłopotliwe wykorzystania skradzionego dowodu osobistego
- wzięcie rzeczy na kredyt przez osobę, która weszła w posiadanie skradzionego dowodu osobistego. Najczęściej są to drobne sprzęty np. AGD, gdzie sprzedający nie przyłożył dosyć uwagi na identyfikację.
- wzięcie kredytu w banku, bank bardziej sprawdza
- umowy cywilno-prawnej, np. kupno samochodu. Bardzo rzadko występująca sytuacja ponieważ większość takich transakcji odbywa się gotówkowo.
- wykorzystywanie zagubionego dowodu do jazdy na gapę – bez ważnego biletu. W przypadku złapania osoby bez ważnego biletu następuje proces spisania danych z dowodu, wypisanie mandatu. Jeśli mandat nie będzie opłacony, na podany adres zgubionego dowodu przychodzą wezwania do zapłaty a w konsekwencji sprawa może trafić do sądu.

http://www.photoid.eu/index.php?opti...d=8&Itemid=102

Pogrzeb w necie co i jak trzeba zrobić by zniwelować skutki zgubienia całego pakietu dokumentów. To najważniejsze, nie telefon

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:00
Stary 2012-10-29, 09:53   #1637
tak
Zakorzenienie

Cytat:
Już wiem za co się przebiorę

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Ktoś miał do czynienia z tymi tonerami?
http://allegro.pl/farba-toner-fast-c...720895115.html
Gnijąca Panna Młoda!
Ja używam tonerów La Riche Directions są super, trzymają się dwa tygodnie mniej więcej. Chociaż po tygodniu kolor już jest wypłowiały i brzydki
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:01   #1638
aagusiaa88
Zakorzenienie

Z drugiej strony... jakby tak bylo, ze faktycznie sie gubi dokumenty i jak sie ma jakis swistek, ze ktos je ukradl, to by wszyscy brali kredyty, a potem zglaszali, ze zgubili/ukradli im dokumenty i to na pewno nie oni
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:04   #1639
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony... jakby tak bylo, ze faktycznie sie gubi dokumenty i jak sie ma jakis swistek, ze ktos je ukradl, to by wszyscy brali kredyty, a potem zglaszali, ze zgubili/ukradli im dokumenty i to na pewno nie oni

Najlepsze są te chwilówki. Bo można zalatwić przez internet, nie face to face i wystarczy mieć dwa dowody potwierdzające tożsamość. I wystarczy właśnie dowód i prawko. I trudno potem dojść, czy to faktycznie złodziej wziął kredyt, czy osoba która "zgubiła" dokumenty. Może nie są to kwoty oszałamiające, ale na pewno wyższe niż kwota za telefon.

Stary 2012-10-29, 10:06   #1640
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsze są te chwilówki. Bo można zalatwić przez internet, nie face to face i wystarczy mieć dwa dowody potwierdzające tożsamość. I wystarczy właśnie dowód i prawko. I trudno potem dojść, czy to faktycznie złodziej wziął kredyt, czy osoba która "zgubiła" dokumenty. Może nie są to kwoty oszałamiające, ale na pewno wyższe niż kwota za telefon.
no wiesz, ale jak ktos sobie kupil iphona 5, no to moze jednak kwota za tel bedzie wyzsza
Stary 2012-10-29, 10:10   #1641
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
no wiesz, ale jak ktos sobie kupil iphona 5, no to moze jednak kwota za tel bedzie wyzsza
No ale Iphone 5 to nie był. 1200zł dla kogoś bezczelnego i chętnego na darmowy kredyt to pikuś jeśli chodzi o przekroczenie tej kwoty

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Ale dobra, już nie straszę. Będzie dobrze

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:10
Stary 2012-10-29, 10:12   #1642
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
No ale Iphone 5 to nie był. 1200zł dla kogoś bezczelnego i chętnego na darmowy kredyt to pikuś jeśli chodzi o przekroczenie tej kwoty

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Ale dobra, już nie straszę. Będzie dobrze
a skad wiesz? ja nie doczytalam

nie no, wiadomo, ze ludzie sa bezczelni. ich nie interesuje to, ze ktos bedzie placil. oni maja kasiorke ktorej nie musza oddawac i siema
Stary 2012-10-29, 10:14   #1643
sskers
batonik

Stąd:
Cytat:
Niby mozna namierzyc tel po nr. IMEI ale oczywiscie policji sie to nie oplaca bo za mala szkodliwosc co tam jakies tylko z 1200zl wartosci w torebce ...
Nie czytasz uważnie

Stary 2012-10-29, 10:20   #1644
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Qurcze, muszę wam opowiedzieć straszną historię na dobranoc Byłam dziś obczaić ten klub o który pytałam i nikt nic nie wie
Ogólnie on jest w starym, zamkniętym szpitalu dziecięcym i powiem tylko: Odlot!
To jest po prostu klub widmo, ledwo co wejście znalazłam. Weszłam, a tam pusto i ciemno tylko neony gdzieniegdzie migają. Jak z horroru Wlazłam na piętro, a tam wszystko wyglądało jakby nikt tego nie ruszał od 20 lat, stare sale szpitalne, łóżka i poodpadane kafelki. Tylko jedna sala prowizorycznie zrobiona na impreze. Jakiś pozbijany bar i scena, kolumny itp
Wlazłam na 2 piętro, ale tam większość pozamykana. Poszłam na 3 przeszłam przez korytarz i na końcu było przejście jakby do drugiej części budynku, ale na poprzednich piętrach tego nie było. Szłam ciemnym korytarzem, a zza jednych uchylonych drzwi świeciło się światło. Otworzyłam pomału, a skrzypiały tak okropnie Za drzwiami był pokój, a w nim zasłane (?) łóżka szpitalne, kroplówki i na środku przeszklone witryny z jakimiś książkami. Wychyliłam się za framugę i zobaczyłam czyjeś nogi na jednym z łóżek...zrobiłam w tył zwrot i pomaszerowałam do wyjścia. Jak byłam już na schodach to usłyszałam jakieś hałasy piętro wyżej, a jak już byłam na dole to kroki nade mną mimo, że na tamtych piętrach było pusto. Normalnie taka faza
A na dowód, że tego nie wymyśliłam wklejam foty Dobrze mieć czasami aparat przy tyłku
Niestety część z fleszem, bo inaczej nic się nie dało, więc klimatu nie ma
że tak powiem zesrałabym sie ze strachu . te zdjęcia przypominają mi jakieś meliny z serialu Skins
Cytat:
zdecydowałam się i nic nie sprzedałam a już wiedziałam na co wydam
ja nieraz też nie sprzedam wszystkiego, ale zależy też co się wystawia. zazwyczaj jak mam coś modnego a co jednak mi nie przypasowało, wystawię i sprzedam to trafia do mnie pełna kwota lub bardzo zbliżona, więc jestem zadowolona . ale jak coś dłużej mam i moda minęła to jest kiepsko, no chyba że ktoś zdolny i sobie przerobi jak trzeba, tylko pamiętajmy że często moda zatacza koło i wraca, więc wtedy jest okazja zarobić ponownie

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:24   #1645
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Stąd:

Nie czytasz uważnie
buahahahaha to zwracam honor batonowi

a moze to byl zabawkowy iphone 5?
Stary 2012-10-29, 10:25   #1646
Ghost19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Gnijąca Panna Młoda!
Ja używam tonerów La Riche Directions są super, trzymają się dwa tygodnie mniej więcej. Chociaż po tygodniu kolor już jest wypłowiały i brzydki
Dużo osób poleca La riche. Chętnie bym wypróbowała, ale jutro już chciałam pofarbować, a w Wawie nigdzie ich nie znalazłam
Poza tym cena. Te co wkleiłam są tańsze i mogę odebrać jutro po pracy
Stary 2012-10-29, 10:26   #1647
SuLoVa
Zakorzenienie

SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:28   #1648
Ghost19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
Stary 2012-10-29, 10:31   #1649
tak
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo osób poleca La riche. Chętnie bym wypróbowała, ale jutro już chciałam pofarbować, a w Wawie nigdzie ich nie znalazłam
Poza tym cena. Te co wkleiłam są tańsze i mogę odebrać jutro po pracy
Wyślę Ci w kopercie niebieski jeśli mi coś zostanie a na jaki koror?
To bier tamtego. Jaka jest jego trwałość?
W Wawie nie znalazłaś? Kurczę, może pochodź po jakichś hurtowniach fryzjerskich i popytaj
http://lukabandita.com/shop/pl/c/Farby-do-wlosow/34
http://sklepfryzjerski.pl/tonery-ric...re-c-4_73.html
Ale nie wiem, czy tam są odbiory osobiste, nie mogę tego doczytać

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2012-10-29 o 10:37
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:36   #1650
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hejka

ja tez uzywalam tonerow la riche i polecam
u nas sa dostepne w hurtowni
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości