|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
ja mam jakąś najtanszą myszkę z supermarketu i działa. Nie wiem co więcej może robić myszka, ta po prostu działa.
Jadę na 10 na fitness
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie,XLVII- Chociaż liście z drzew spadają, włosy nam nie wyp
Cytat:
Nie zawieszać się, nie przerywać i nie robić innych psikusów![]() Ale Ci dobrze. Mi pozostają ćwiczenia w domu. Mam tydzień wolnego
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ubolewam nad tym, że nie mam u siebie na stancji mojego kota, strasznie za nim tęsknię, przygarnęłabym jakiegoś szczurka
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam tydzień wolnego, tylko przeżyć dzisiejszy dzień
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie masz
ja mam dziś koło i jutro koło
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nad szczurkiem zastanawiałam się cały 1 dzień
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym
ale będzie problem jak będę wyjeżdżać na weekendy a zabierać go nie będę, po co ma sie stresować, a nie chce być nieodpowiedzialna też...
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, zależy jak często jeździsz. Szczur to nie pies, jak zostawisz go w klatce na 3 dni samego raz w miesiącu i poprosisz koleżankę żeby codziennie wsypała mu żarcie i wodę nic mu nie będzie
Ja swojego wypuszczam 2 razy dziennie na zabawę, a tak to wcale nie ma przy nim roboty. Zmieniam trociny co 3-4 dni i karmię codziennie. Plus ja mam psa, a to automatyczna niania i zabawka dla szczura ![]() Szczur lubi się czasem sobą zająć w klatce, pobawić kolbą, poprzestawiać siano po całej klatce, czy zwyczajnie pospać. Moim zdaniem to kompletnie nie uciążliwe zwierzątko w porównaniu do psa z którym muszę co rano wyjść na ten mróz
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-10-29 o 11:41 |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
do domu jeżdżę tak co 2 tygodnie.... no pomyślę jeszcze nad nim, podobają mi się jeszcze świnki morskie długowłose
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
kocham świnki morskie
![]() świnkę kiedyś miałam wspominam ją jako bardziej leniwą i pieszczotliwą niż szczur. Szczura jak wypuszczę to biega po domu, bawi się z psem, ale żeby go złapać i głaskać to nieee, on chce cały czas biegać. A świnka przy mnie siedziała i mruczała i można było ją głaskać i tulić Kupiłam karnet na fitness na 8 wejść na miesiąc plus mam w cenie 4 wejścia na siłownie. To wychodzi że będę chodzić 2 razy w tygodniu na fitness i raz na siłownie Dobrze! Tam jest 8 różnych rodzajów fitnessu do wyboru, 2 rodzaje jogi, pilates, normalnie wszystko i nawet nie tak drogo, bo za ten karnet dałam stówkę, a mogę iść na jakie chce zajęcia kiedy mi się zachce.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-10-29 o 12:04 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
świnki są słodkie
miałabym do kogo sie tulić ![]() a dużo płaciłaś za karnet ?
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę pogadać z rodzicami o prosiaku
Kiedyś, ponad 15 lat temu mieliśmy jedną świnkę, kochana była. ![]() Ja od środy mam 11 dni wolnego Chyba zgłupieję od nadmiaru wolnego, pewnie nie będę miała co ze sobą zrobić.
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dostałam rano paczkę od Annabelle Minerals, 15 próbek podkładów trochę niepoważnie do tego podeszli, bo niby po co ich aż tyle, co ja zrobię z najciemniejszymi kolorami Niektóre może uda się wykorzystać jako bronzer. Fajnie, że będę mogła wypróbować każdą formułę, ale do podkładów mineralnych jakoś przekonana nie jestem. Mój szczur jest nadpobudliwy Jak wyciągnę go z klatki to sam nie wie co się z nim dzieje, biega z prędkością światła, skacze, zaczepia, włazi mi pod ubranie, wspina się po mnie i włazi na głowę Tak się nauczył, że jak ścielę łóżko to oznacza bieganie na nim
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, niedawno wstałam
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Zamierzam zrobić porządki w półkach. Zaczęłam od ciuchów. Wyjęłam je i... już mam dość porządków
Ciuchów pełno, w wielu nie chodzę, bo za małe/brzydkie/zniszczone/niemodne/the fu*k is this/sama nie wiem itp Lubię mieć porządek, ale ciężko przychodzi mi go zrobić
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedronce są kawy w kapsułkach, po 8 zł
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mi się to śniło, czy to prawda, że Deląg reklamował jakiś biedronkowy ekspres do kawy
![]() ![]()
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
No
a te kawki mają być w stałej ofercie
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Udało mi się was nadrobić
podciełam końce, raczej mój tato to zrobił xD wyszło trochę sporo ale ogólnie jestem zadowolona. Zdjęcia na blogu
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak wszystkie podkłady są w formule matującej, super
|
|
|
|
#652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stówka. W tym jest 8 zajęć fitness i 4 wejścia na siłownie,ale kiedy przyjdę, na jakie i o której godzinie to moja sprawa. Po rozłożeniu jest 2 razy w tygodniu fitness i raz siłownia. Dla mnie idealnie
Cytat:
![]() No tak,ale do biedronkowych ekspresów, ciekawe jaki to model i czy będą do mojego pasować. Bo każda marka ekspresu wyprodukowuje sobie swoje kapsułki i tylko one pasują do otworu na nie Widziałyście zdjęcie takiej jednej kapsułki gdzieś?Cytat:
![]() O już widzę w necie że te biedronkowe kapsułki nie będą pasować. Każdy robi inne kapsułki dla siebie. Edycja: Pff, 8 zł za 10 kapsułek kawy biedra, chyba oszaleli, to moje kosztują 17 zł za 16 kapsułek prawdziwej kawy czyli różnica bardzo niewielka a ekspres pewnie jest jakości jak wszystko elektroniczne z biedronki, no, to jednak się cieszę że wzięli nam krupsa
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-10-29 o 13:17 |
||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, no nie no nie
Nie cierpię robić porządków w ciuchach. Skąd ja mam niby wiedzieć czy coś kiedykolwiek jeszcze założę?
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego konsekwentnie ich nie robię
Och, przypomniało mi się jak pochwaliłam się tacie ekspresem. Powiedział że on to kupuje kilogram kawy gwatemala za 12 zł w lidlu i jest zadowolony. Matko boska, ta kawa to takie siki, jakbym piła wodę z pomyjami. Odpowiedziałam mu że życie jest za krótkie żeby pić tę cholerną gwatemalę i już wolę nie pić nic niż to.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-10-29 o 13:22 |
|
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie te mniej chciane ciuchy wędrują po półkach...
Ale dość tego. Tak mam zawalone półki zbędnymi ciuchami, że nie mam miejsca. Wygląda jakbym miała dużo ciuchów, a tak naprawdę to.. wiecie ![]() Zrobię porządek. Ciuchy w których dawno nie chodziłam odłożę. Jak któraś siostra będzie chciała przygarnąć to sobie weźmie, jak nie to poszukam kontenera na ciuchy. No bo prędzej te ciuchy zaczną się naturalnie rozkładać niż założę niektóre tak naprawdę...
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio wywaliłam dwie siaty starych ubrań i od razu mi lepiej z tym
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I te nad którymi się dłużej zastanawiam - też do sterty "OUT" Dżizus, ileż ja mam bluzek za krótkich. Jak mi to kiedyś nie przeszkadzało? Teraz musze mieć takie które swobodnie opadają na spodnie. A ileż mam takich co jak podciągnę ręce to sięgają mi do pępka Przecież nie urosłam![]() Teraz ubiór musi być szczelny, żadnych szczelin między spodniami a bluzką itp itd. Nie cierpię też skarpetek pod kostki, tzw "stopek". A mam ich całą masę bo je lubiłam. Ale teraz mi w takich zimno i mnie denerwują. Muszą być parę cm za kostki.
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2012-10-29 o 13:43 |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam 3, oczywiście nie jednocześnie, tylko po sobie ![]() jedna rozetka, w sumie ona nie była moja, tylko dziadka, ale jak byłam mała i nie miałam jeszcze zwierzątka, to czasem brałam ją do siebie, później miałam króliczka miniaturkę który wyrósł na normalnego królika i niestety musiałam go oddać, bo bardzo hałasował.. ale kochany był Później miałam świnkę gładkowłosą, to była najlepsza świnka ♥ Wszędzie za mną chodziła, mogła biegać po całym domu, nigdzie nie nabrudziła, bo nawet jak była puszczona, za potrzebą szła do klatki, kochanaa ale zachciało nam się małych świneczek, więc ją dopuściliśmy, no i po 2 miesiącach, jak już na dniach miała rodzić, odeszła.. ![]() Po tej śwince, rodzice kupili mi małą rozetkę, też kochaniutka, ale gdy kupiliśmy psa, musiałam ją wydać, ale znaleźliśmy jej bardzo dobry dom ![]() No to tak wyglądała historia moich zwierzaczków ![]() A ja dzisiaj nie poszłam do szkoły, gdyż rano strasznie bolało mnie gardło i miałam kaszel, a nie chciałam bardziej zachorować, na długi weekend ![]() Wczoraj po myciu zrobiły mi się takie ładne loczki i przetrwały do teraz ![]() A dzisiaj wieczorem zrobię sobie żel lniany-pierwsza próba hehe ; D
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam blog Kasi Tusk, podobają mi się jej włosy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Nie zawieszać się, nie przerywać i nie robić innych psikusów

trochę niepoważnie do tego podeszli, bo niby po co ich aż tyle, co ja zrobię z najciemniejszymi kolorami
Tak się nauczył, że jak ścielę łóżko to oznacza bieganie na nim