|
|
#2431 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Koty- część V
|
|
#2432 |
|
KOTerator
|
Heh
głodnemu chleb na myśli.
|
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
He he - nie no ja nawet rozumiem Malle ale żeby Esfira?
|
|
#2434 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2435 | |||||||||||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Fajne umaszczenia
Mówi sama za siebie:"I kto jest teraz górą?" ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Cytat:
Genialne są !---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
Jejku, co ona taka chorowita? ![]() ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
![]() Moja babcia ma 2 kocury niekastrowane (planujemy kastrację) , wychodzące. Babcia dobrze ich karmi, a mimo to są chude. Nie wychudzone, tylko chude. Albo moje też takie wielkie, Persilla na pewno. Cham też spory, pewnie przez półdługą sierść. ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- Cytat:
Zaniedbujesz nas ![]() ---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- Cytat:
Napisz jaka reakcja ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- Cytat:
2. Jadł w pośpiechu i dobrze nie pogryzł. 3. Może było za zimne? Od zimnego koty też wymiotują. Chamowi dałam kiedyś sporo sosiku z puszki do miski (kociego). Zwymiotował wszystko co zjadł. Od tamtego czasu daję mu i mięso, i sos. Nigdy samego sosu. ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- Lub: weź się w garść!
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-10-29 o 05:10 |
|||||||||||
|
|
|
#2436 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Zastanawiam się nad taką sprawą: zawsze, ale to zawsze, jak idę na rano do pracy (czy: wstaję o 4) , moje Chamisko łasi się do mnie całą noc, przytula, barany strzela, mruczy, kładzie się na mnie. Jak mam wolne, to nic
![]() Wie któraś, o co biega ![]() Spadam do roboty.
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie, a na pewno orientujecie się lepiej ode mnie. Ile powinien jeść 3 miesięczny kociak? chodzi mi o to ile posiłków i jakiej wielkości powinny one być? więcej mokrej czy suchej karmy?
|
|
|
|
#2438 |
|
KOTerator
|
Zależy jaka karma
.---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ja wiem czy chorowita ?Wcześniej miała tylko wrzód eozynofilowy (który okazał się być źle zdiagnozowany i nim nie był, od kwietnia go nie ma) i czasem wymiotowała z dobrych powodów, poza tym okaz zdrowia (aż do tej pory ).
|
|
|
|
#2439 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Które to są te z którymi mieszkasz? Jak się wabią? Cytat:
![]() Ilar został w progu i obserwował a Irys pochodził kilka sekund zostawiając na śniegu odciski łapek, później zaczął łapkami potrząsać i wrócił do domu. Brat miał spojrzenie "ale pajac". Cytat:
![]() Kitki śpią obrażone bo pańcia tak zasunęła szafę że nie mogli do niej wejść. No ale zrobili taki rozpiernicz że wyjścia nie miałam.
|
|
#2440 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.Esfira podczytujesz, a dałabyś jakieś zdjęcie dr Ravika .
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
KOTerator
|
Nad suchym się zastanów, czy nie lepsze byłoby coś innego.
Applaws daj tak jak dawkowanie na opakowaniu, tam jest dobrze podane . A suche do woli w misce, chyba, że kociak jest żarłoczny i je za dużo ?
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a panna na razie boi sie ich, wczoraj pogonila Skutera jak podszedl do biurka bo panna zdecydowala ze za lozko mozna sie schowac ale lezec to pod biurkiem ktore jest obok lozka, mam tam dywanik ze skory jagniecia kupiony dawno temu przez meza zeby mi w czasie nauki nogi nie marzlyfotka 1 - Skuter patrzy za lozko fotka 2 i 3 - ukryta kotka fotka 4 - chlopaki jak spali w piatek (mielismy gosci a mimo to przyszli spac do salonu) fotka 5 i 6 - kotka pod biurkiem Kotka nie ma imienia jeszcze - maz mowi na nia Larwa albo Fifona..... ja codzienie wymyslam cos ale mi do niej nie pasuje
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety kociak jest żarłoczny. Dziś rano dałam jej mokrą, a za godzinę wsypałam suchą, bo wychodziłam do pracy, patrze a tu mały żarłok je suchą, a przed chwilą dosłownie zjadła mokrą |
|
|
|
|
#2445 |
|
Nie depcze krokusów
|
Royal nie jest taki tragiczny, bez przesady
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
a co, ja nie mogę?
Cytat:
![]() 1. majestetyczny posiłek Ravika 2. w wolnym czasie kot lubi układać puzzle dr Ravic teraz je rc pure feline beauty, bo to jeszcze chce jeść, a już nerwow nie wytrzymywałam jego jęków nad pełną miską applawsa (poza tym z hurtowni mam dużo taniej, niestety mają tylko kilka rodzajów karm). NIestety po tym wali majestatycznie wielkie i śmierdzące qpy
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Chodziło mi raczej, że z racji wykonywanego zawodu masz kontakt z pełnojajecznymi kocurami
Więc możesz się pobawić jajeczkami![]() U nas dziś dla odmiany wymiotował Horus Rano karmą a tak koło południa płynem. Rano zachowywał się normalnie, teraz podobno smutny jest. No to po południu obserwuję kota i jakby co to do weterynarza. Z Ambrą odpukać na razie ok.A Ravik jak zwykle dostojny
Edytowane przez iwona1110 Czas edycji: 2012-10-29 o 13:32 |
|
|
|
#2448 |
|
KOTerator
|
Sonia teraz je Trovet z kukurydzą na pierwszym miejscu
.
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
to musi wcinać tego Troveta, aż jej się uszy trzęsą- R. dałby się pokroić za kukurydzkę z puszki
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Nie depcze krokusów
|
PolaRaksa - obawiam się, że próbujesz uświadomić osobę, która wie na ten temat jeszcze więcej niż Ty... Było to tu wałkowane więcej niż milion razy...
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież Monika_Sonia to pierwsza orędowniczka mądrego żywienia kotów i bezzbożowych karm hhehe, rozbawiło mnie to nieporozumienie
|
|
|
|
|
#2454 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
:d
|
#2456 | |
|
KOTerator
|
![]() ------------ Wróciłam właśnie z roboty, Soni dałam tabletkę i za pół godziny kolacja. Czekają przed miskami i nie rozumieją dlaczego im nie dam jeść teraz, przykry widok .---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Auć... Cytat:
jak na dwa koty.---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- A dr Ravik pięknie się prezentuje .
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Rybiorku kicia wygląda na coraz bardziej zadomowioną
![]() Ravik słodki jak zwykle Agnieszko cudowne kicie ![]() .ups ale gromada chyba z domu bym się nie ruszała gdybym miała tyle cudowności pod swoimi skrzydłami![]() PolaRaksa przytulaśne duo masz ![]() Ziazik super, że Euzebcio dochodzi do siebie, głaski dla maluszka (już nie takiego maluszka..)
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-29 o 19:03 |
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi ta paka Tasta starcza na 2-3 mce przy 2ch kotach a Shila i tak gruba jak bela ![]() --------------------------- Rybiorek, kicia jest śliczna, nie przepadam za black&white umaszczeniem ale Twoja jest śliczniutka |
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa kicia jest już u mnie, na razie siedzi pod kanapą a Binka chodzi dookoła, syczy i prycha. Wygląda na bardziej zestresowaną od nowej
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

przeczytałam na szybko i dziwnie to zabrzmiało 

- trzy razy dziennie leki i za dwa tygodnie ponowne badania krwi. Trzymajcie kciuki.
Jejku, co ona taka chorowita? 
Zaniedbujesz nas