![]() |
#2431 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Koty- część V
![]() |
#2432 |
KOTerator
|
Heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
He he - nie no ja nawet rozumiem Malle ale żeby Esfira?
![]()
#2434 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
#2435 | |||||||||||
Elwirka-Elmirka :D
|
Fajne umaszczenia
![]() ![]() "I kto jest teraz górą?" ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
![]() Moja babcia ma 2 kocury niekastrowane (planujemy kastrację) , wychodzące. Babcia dobrze ich karmi, a mimo to są chude. Nie wychudzone, tylko chude. Albo moje też takie wielkie, Persilla na pewno. Cham też spory, pewnie przez półdługą sierść. ---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- Cytat:
2. Jadł w pośpiechu i dobrze nie pogryzł. 3. Może było za zimne? Od zimnego koty też wymiotują. Chamowi dałam kiedyś sporo sosiku z puszki do miski (kociego). Zwymiotował wszystko co zjadł. Od tamtego czasu daję mu i mięso, i sos. Nigdy samego sosu. ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- Lub: weź się w garść!
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-10-29 o 04:10 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Zastanawiam się nad taką sprawą: zawsze, ale to zawsze, jak idę na rano do pracy (czy: wstaję o 4) , moje Chamisko łasi się do mnie całą noc, przytula, barany strzela, mruczy, kładzie się na mnie. Jak mam wolne, to nic
![]() Wie któraś, o co biega ![]() Spadam do roboty. ![]() ![]()
#2437 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie, a na pewno orientujecie się lepiej ode mnie. Ile powinien jeść 3 miesięczny kociak? chodzi mi o to ile posiłków i jakiej wielkości powinny one być? więcej mokrej czy suchej karmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
KOTerator
|
Zależy jaka karma
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Ja wiem czy chorowita ![]() Wcześniej miała tylko wrzód eozynofilowy (który okazał się być źle zdiagnozowany i nim nie był, od kwietnia go nie ma) i czasem wymiotowała z dobrych powodów, poza tym okaz zdrowia (aż do tej pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Które to są te z którymi mieszkasz? Jak się wabią? Cytat:
![]() Ilar został w progu i obserwował a Irys pochodził kilka sekund zostawiając na śniegu odciski łapek, później zaczął łapkami potrząsać i wrócił do domu. Brat miał spojrzenie "ale pajac". Cytat:
![]() Kitki śpią obrażone bo pańcia tak zasunęła szafę że nie mogli do niej wejść. No ale zrobili taki rozpiernicz że wyjścia nie miałam.
![]() |
#2440 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Esfira podczytujesz, a dałabyś jakieś zdjęcie dr Ravika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
KOTerator
|
Nad suchym się zastanów, czy nie lepsze byłoby coś innego.
Applaws daj tak jak dawkowanie na opakowaniu, tam jest dobrze podane ![]() A suche do woli w misce, chyba, że kociak jest żarłoczny i je za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotka 1 - Skuter patrzy za lozko fotka 2 i 3 - ukryta kotka fotka 4 - chlopaki jak spali w piatek (mielismy gosci a mimo to przyszli spac do salonu) fotka 5 i 6 - kotka pod biurkiem Kotka nie ma imienia jeszcze - maz mowi na nia Larwa albo Fifona..... ja codzienie wymyslam cos ale mi do niej nie pasuje
![]() |
#2444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety kociak jest żarłoczny. Dziś rano dałam jej mokrą, a za godzinę wsypałam suchą, bo wychodziłam do pracy, patrze a tu mały żarłok je suchą, a przed chwilą dosłownie zjadła mokrą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Nie depcze krokusów
|
Royal nie jest taki tragiczny, bez przesady
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
a co, ja nie mogę?
![]() Cytat:
![]() 1. majestetyczny posiłek Ravika 2. w wolnym czasie kot lubi układać puzzle ![]() dr Ravic teraz je rc pure feline beauty, bo to jeszcze chce jeść, a już nerwow nie wytrzymywałam jego jęków nad pełną miską applawsa (poza tym z hurtowni mam dużo taniej, niestety mają tylko kilka rodzajów karm). NIestety po tym wali majestatycznie wielkie i śmierdzące qpy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Chodziło mi raczej, że z racji wykonywanego zawodu masz kontakt z pełnojajecznymi kocurami
![]() ![]() U nas dziś dla odmiany wymiotował Horus ![]() A Ravik jak zwykle dostojny ![]()
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy." Faith Resnick Mój facebook ![]() Edytowane przez iwona1110 Czas edycji: 2012-10-29 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
KOTerator
|
Sonia teraz je Trovet z kukurydzą na pierwszym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
to musi wcinać tego Troveta, aż jej się uszy trzęsą- R. dałby się pokroić za kukurydzkę z puszki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Nie depcze krokusów
|
PolaRaksa - obawiam się, że próbujesz uświadomić osobę, która wie na ten temat jeszcze więcej niż Ty... Było to tu wałkowane więcej niż milion razy...
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hhehe, rozbawiło mnie to nieporozumienie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
:d
#2456 | |
KOTerator
|
![]() ------------ Wróciłam właśnie z roboty, Soni dałam tabletkę i za pół godziny kolacja. Czekają przed miskami i nie rozumieją dlaczego im nie dam jeść teraz, przykry widok ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Auć... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- A dr Ravik pięknie się prezentuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
Rybiorku kicia wygląda na coraz bardziej zadomowioną
![]() ![]() Ravik słodki jak zwykle ![]() Agnieszko cudowne kicie ![]() .ups ale gromada ![]() ![]() PolaRaksa przytulaśne duo masz ![]() Ziazik super, że Euzebcio dochodzi do siebie, głaski dla maluszka (już nie takiego maluszka..) ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-29 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() --------------------------- Rybiorek, kicia jest śliczna, nie przepadam za black&white umaszczeniem ale Twoja jest śliczniutka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
Nowa kicia jest już u mnie, na razie siedzi pod kanapą a Binka chodzi dookoła, syczy i prycha. Wygląda na bardziej zestresowaną od nowej
![]()
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.