![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Witam sie i ja w nowym watku
![]() Deli swietna robota ![]() co do tej glukozy na czczo, to wyczytalam na necie ze norma jest do 99, a ktoras z Was pisala ze do 90 wiec juz sama nie wiem.. Wie ktoras moze jeszcze cos o tym ? ![]() boje sie tej glukozy ![]()
#32 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
WITAM SIĘ W NOWYM WĄTKU!!!!
Ja dziś znów ciężki dzień w pracy miałam, jestem padnięta. Nic mi się nie chce, ale was nadrobiłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37305622]Ale moment, znieczulenie robi się między 4 a 7cm ![]() Jak do 8:30 to jak o 8 przyjdziesz to ci nie zrobią, muszą mieć 2h na to przecież.[/QUOTE] To u nas mowiła główna położna, że do 4 cm podają. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja myć okapu też nie lubię, ale czasem trzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
jak mnie Niuniuś po żebrach wali to oddychac nie mogę... chyba uciekam już dzisiaj bo widocznie sie niecierpliwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||||
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
dopiero na drugiej stronie, ale też się melduję
![]() posprzątałam dzisiaj mieszkanie, bo przed weekendem mi się nie chciało i już był mega bajzel, także padam na pyszczek; umówiłam się do ortopedy, oczywiście wizyta prywatna, więc stówka nie moja znowu ![]() ![]()
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nowy samochód musimy teraz zarejestrowac i skarbówke zapłacić wrrrrrrrrrrrrrrrrr ajjj... wykąpałam się, jeszcze musze przeczytac na jutro i spac ![]() dobranoc lejdis ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja w nowym wątku !
![]() Piszę dopiero teraz bo wcześniej nie miałam czasu, ale podczytałam Was troszkę. Ja dzisiaj miałam podgląd dzidzi: waga 1270g ![]() ![]() Niestety ja opadam z sił coraz bardziej, dzisiaj jechałam autobusem do tego lekarza to myślałam że umrę, te podróże mnie wykańczają, ale może w przyszłym miesiącu kupimy jakieś małe autko to mąż będzie mnie woził. Straszny tydzień mi się zapowiada, tyle mam spraw na głowie że az sie boje o tym myśleć, no ale nic jakoś damy radę. Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
http://podwojona-sroka.blogspot.com/p/moje-analizy.html
Lenova Ty chyba chciakas tego linka prawda? Nam tez auto poszlo - jakis przewod paliwowy nam pekl i paliwo zaczelo wyciekac, oczywiscie jak mowilam mojemu, ze wali benzyna to nie, dopiero na drugi dzien jak minute posiedzial w aucie i az mu sie we lbie zaczelo krecic od tego smrodu to oooooo faktycznie wali ![]() ![]() Poczytam jeszcze ksiazke i ide spac Do jutra laski ![]()
#39 |
Rozeznanie
|
Witam się w wątku i gratuluję ostatnich wizyt.
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Miałam piec wczoraj drożdżowe ciasto ale byłam tak rozbija po tej glukozie, ze nic nie zrobiłam.
#40 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też nie miałam siły wcześniej więc Witam się w naszym 6 wątku ![]() Dziś wizyta ale nic ciekawego się chyba nie dowiem ![]() ![]() Śniło mi się dzisiaj, że ją urodziłam i nie chcieli mi jej pokazać ![]() Tak jak i Wam mała nie daje mi spokoju ![]() ![]() No i zaczęły mi krwawić dziąsła, podniebienie zresztą też. W długi łikend bierzemy się prawdopodobnie za pokoik dla małej!! Wybrany kolor jak na razie: taki brudny fiolet/róż ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Wczoraj na SR też nie dowiedziałam się niczego czego bym już nie wiedziała. No może z wyjątkiem zobrazowania przez położną nacięcia krocza. Miałam wrażenie, że bardzo nas namawiają, by nie podpisywać zgody na nacięcie ![]() A tak to omawiała poszczególne fazy porodu. Fajna babeczka wczoraj była. A i co mnie zdziwiło, że w 2 fazie porodu tyle osób będzie na sali. Łącznie wszystkich prawie 10 osób. I że jak jest obchód a ty rodzisz to ten obchód na salę porodową też przychodzi ![]() ![]() Wczoraj sypnęło u mnie śniegiem, ale dziś już śladu nie ma. Ciekawe jak dziś będzie. Pogoda paskudna. A i wylicytowałam płaszczyk na allegro, mam nadzieję, że będzie ok, niby się wymierzyłam no ale. Mężowi się nie podobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poranne dzień dobry przy sniadanku ![]() muszę dzis posprzątac bo w sobote sobie odpusciłam ale na wszystkich swiętych trzeba trochę ogarnac ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to chodze po tej biedronie jak ślepa bo nigdy nic nie widzę, muszę dzisiaj dobrze sie rozejżeć. Miałam kupowac ten kombinezon z biedronki ale dostałam dwa od kuzynki i jeszcze jeden od bratowej więc myślę że wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Okap lubię myś od czasu jak w perfekcyjnej pani domu był ana to patent: najpierw przecieram wodą z płynem do naczyń, a potem na ręcznik kuchenny odrobinkę oleju i się szybciutko poleruje, bez wysiłku. Przepis zapisany tez czekał będzie na wypróbowanie ![]() Cytat:
![]() Witam się wreszcie i ja w nowej części ![]() U mnie wczoraj mega awantura byłam, bo Tż zadzwonił do szkoły i wyszło że Młoda ma dwie nowe uwagi ( a już na początku roku była jedna sprawa poważna z zachowaniem) no i się wydarł na nią nieźle, a potem jeszcze jej matka zadzwoniła to i na nią wylał żale (że nie interesuje się i nie wspiera nas, tylko bezkrytycznie wierzy Młodej a ona taka święta nie jest); myślałam że jeszcze z rozpędu mi się oberwie ale się opanował... na szczęscie bo i tak już się troszkę zdążyłam zdenerwować. No i Młoda ma znowu szlaban na komputer i komórkę i na wyjścia; zobaczymy tylko jak długo to nią podziała. Delicjanko zmień mi proszę datę porodu na 22 luty, dopisz moje imię Sylwia, i imię malutkiej - wstępnie mamy ustalone Oliwia. Chciałam Julke ale podobno u mnie teraz same Julki chrzczone ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa i zapomniałabym- wygrałam wreszcie batalię o imie
![]() ![]() koronnym argumentem z moich ust było, że to moją d.u.p.ę bedzie rozrywac a nie męża i to ja mam ostatnie slowo ![]() a jakby cos jeszcze mruczal to chocby na czworaka, ale sama do USC się wybiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej
TZ wczoraj zlożył kołyskę, włączyliśmy do tego melodyjki i te wibracje i wyłam jak bóbr kołyska jest o wiele piękniejsza niż na fotkach, w domu wszystkim szczeny opadły, ja już chce koniec grudnia! no a tak wogóle jaki miałam dziś sen, że pojechaliśmy do Meksyku, ja z tym wielkim brzuchem na plaży,wcinamy jakieś pyszne owoce, TZ mówi żebyśmy poszli do restauacji ![]() ![]() ![]() ![]() na początku myślałam,że uduszę, oskóruje i wypcham a potem tak mi się miło zrobiło |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ma się inoksowy okap to tak, bo na białym to nie bardzo się sprawdzi.
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolałabym, żeby mój synek zrezygnowal jednak ze swojej wieczorno-nocnej aktywności i przestawił sie na jakieś bardziej ludzkie godziny ![]() ![]() prezenty świąteczne masz naprawdę trafione ![]() no i Sylwia bardzo ładne imię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Witam się na nowym wątku
![]() Wczoraj odwiedził mnie mój brat z żoną i moim chrześniakiem, który ma prawie 4 miesiące. Jeju jaki on jest już słodki, taki prawdziwy bobas jak z reklamy...i cudnie śmieje się na głos ![]()
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() ale dziś pięknie na dworze. w nocy popadało! jest tak ładnie , biało, czyściutko ![]() ![]() wczoraj bylismy w SR wiec już nie pisałam bo szczerze nie miałam siły ![]() ![]() ![]() ![]() zamknęłyście stary wątek i nie mogę cytowac wiec tylko tak po krotce odpiszę e_vel, miedzy nami jest niby dzień różnicy ale ten moj 6 .01 to jesrt data z magicznego kółeczka pani doktor a z ostatniej miesiaczki i konsekwentnie z usg wychodzi mi 2/3 .01 wiec juz sie robi 5 dni różnicy ![]() ![]() ![]() insolito, dziekuje za wyjasnienie centyli ![]() ![]() ![]() ![]() Deli, ![]() ![]() mala_19kw, wczoraj byliśmy z biedrze i też mnostwo kocykow, recznikow, smoczkow, termometrow itd, do wyboru do koloru ![]() W imieniu swoim i Kubusia dziekujemy za kciuki i za gratulacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hej, ja właśnie po śniadanku. Zaraz się będę zbierać, bo jadę do fryzjera, a co "trza" jakoś ładnie wyglądać
![]() Dziewczyny mam pytanko, dostałam kupon zniżkowy 20% na kosmetyki nivea baby w Rossmannie, opłaca się?? Warto kupić w rosmanie?? Miłego dnia ![]()
#51 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie takie pudełka można kupić? One są puste czy od razu z chusteczkami? Jeśli z chusteczkami to z jakiej firmy najlepsze te pudełka żeby te chusteczki nie wysychały i ładnie się wyciągały?
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny...
Ahhh....a ja chora ![]() ![]() no i jakiś taki depresyjny klimat mi się włączył.... marzę o powrocie do normalnego ciałka...z dnia na dzień czuję się jak wieeeelka foka.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tak piszecie że skaładacie te mebelki to sama tez już mam ochotę ale ja jeszcze ponad 3 miesiace do porodu to nie ma sensu zagracac sypialni. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A pudełeczko na chusteczki razem zresztą z chusteczkami pampersa bratowa kupiła mi w Anglii więc mam z głowy ![]()
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja przez ostatnie dwa tygodnie miałam taki depresyjny nastrój ![]()
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Witam z rana. Mąż chory ale do pracy poszedł
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że pogoda działa na nas wszystkie podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Jakaś bez życia dzisiaj jestem, wszystko mnie denerwuje i irytuje, jakaś masakra hormonalna.
![]() O nie, Oliwia? A już miałam nadzieję, że uniknę dubla imieniowego na wątku... Ehh. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-30 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w 6tej odsłonie
![]() ![]() Kobietki, jakie kupujecie materacyki do łóżeczka? Gabi miała grykowo-kokosowy - 10 lat temu takie były polecane, a teraz? jakie się kupuje?
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2012-10-30 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też jestem bardzo zadowolona z zajec SR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Heh, widze że sporo Sylwii u nas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
tak to wyglada: http://allegro.pl/listing.php/search...category=99393 Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie jak dla mnie wygrywa chyba Hipp ale jeszcze nad bambino się zastanawiam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też marzę za swoim dawnym ciałem, za energią, siła eh... Witam się z rana , nie wyspałam się ale to już norma , aczkolwiek Blanka dzisiejszej nocy bardzo nie buszowała , tylko mąz mnie obudził jak z nocki wrócił , ale nadrobił że kupił mi pyszne świeżutkie pączuszki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.