|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
kurcze zmeczylam sie zmieniajac posciel :/
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
http://mamdziecko.interia.pl/raport-...dka,nId,642844 przebieranie malucha
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Axella pochwal się jakie tapety wybrałaś
|
|
|
|
#3934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Inna - to ostatnie zdjęcie Bobaska powala na kolana ja mam zaś ciężką noc za sobą, tym razem z własnej głupoty :/ najadłam się po 23 chipsów solonych, normalnie nie jadam, nie umiałam się oderwać od dużej paczki. i potem od 3 tak mnie potwornie brzuch bolał, że myślałam autentycznie, że umrę skończyło się na kilku posiedzeniach w wc, z miską na kolanach, bo jednocześnie mi niedobrze było ... mąż miał świetną minę, jak mnie zobaczył o 4.30 w salonie, z miską obok, z miną wystraszonego króliczka ... najpierw współczuł, a jak się dowiedział, od czego to, to całą drogę do gliwic się ze mnie śmiał, bezczel jeden ale przeszło, pojechałam z nim do gliwic, pospałam u mamy, a zaraz będziemy przeglądać z mamą stosy książek z pawlacza - kilka już do mnie przyjechało, ale tu są prawdziwe skarby "przygody Filonka Bezogonka", baśnie Andersena, mnóstwo moich starych bajek dla dzieci, o których zapomniałam, moje podręczniki szkolne (zostawiałam z polskiego, historii, językowe) i jeszcze kilka stosików czeka
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dzis znow ide wiec pewnie znowu przecwicze ![]() Tyle ze ja w sumie od 16 roku zycia opiekowalam sie maluszkami przez weekendy albo po szkole zeby sobie dorobic,wiec jako taka praktyka juz jest ![]() ![]() ![]() Nie ma sie czego bac !!!
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
inna ja ostatnio męczę się jak idę i gadam przez telefon, oddechu złapać nie mogę
![]() humpback 3ściany farba-jasne ciepłe ecrue, jedna ściana-tapeta brąz paski,cienkie czrny,ciemna czekolada, ecrue(ile się naszukałam by kolor paska pasowal do koloru farby!) Na ścienie z tapeta wyrko-w jasnym beżu, na jasnych ścianach meble koloru dębu.. plus cieeepłe papierowe lampy ![]() Jeszcze muszę skończyć obraz-ale schnie długo cholerstwo ![]() Pokój bejbika wymarzyłam sobie w bieli i soczystej zieleni ) Żadnych błękitów ni różowosci!
|
|
|
|
#3937 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu juz widac ze bedzie drugi tatus,bo tatus zawsze tak lezy z rekami pod glowa :POhh wspolczuje nocki,tez ostatnio przedobrzylam z jedzeniem przed spaniem,tyle ze ja zasnac nie moglam bo tak mnie mdlilo,i nie wiedzialam co ze soba zrobic . Na szczescie zasnelam juz chyba ze zmeczenia :/ Dobrze ze z czasem mdlosci przechodza ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez umieram jak wchodzę po 5 schodach
jak brzuch będzie większy to ja będę się chyba kłaść na boku i toczyć
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
axella uwielbiam żółcie, zielenie, brązy - zapowiada się pięknie. a obraz malujesz sama? wow!
vil mnie odrzuca od wszelkich form ziemniaków. po tym jak ostatnio rzuciłam się na pyszniutkie frytki, po czym przeokrutnie bolał mnie brzuch wyrzuciłam je z menu. inna mnie męczą najbardziej schody i wchodzenie po nich. |
|
|
|
#3940 |
|
Rozeznanie
|
Aaś nom przy mojej diecie,wielkim apetycie to jeszcze troche i tez latwiej bedzie mnie przeskoczyc niz obejsc :P
humpback kurcze to cos czuje ze za kilkanascie tygodni bede spac w kuchni,bo nie wtocze sie do pokoju na pietro :/
|
|
|
#3941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam taki jak pozbyć się "niespodzianki z pieluchy" http://mamdziecko.interia.pl/raport-...cha,nId,642843Cytat:
a limonkową zieleń mamy w kuchni ![]() Cytat:
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-10-30 o 11:44 |
|||
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już pościeli nie zmieniam bo wymieniliśmy kołdrę na grubszą i jest dla mnie za ciężka Cytat:
Była chwilę moja mama A teraz musiałabym wysuszyć włosy i pójść do sklepu
|
|||||
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
łooo SUPER !
a jaka tematyka?my w sypialni też mamy dwa duże obrazy ręcznie malowane, na zamówienie. Przedstawiają dwa aniołki takie bobaski renesansowe Bardzo je lubię, ale w przyszłości chciałabym może jakiś fajny nasz wspólny akcik
|
|
|
|
#3945 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane z rana
![]() Was to nadrobic, nie ma co Naskrobalyscie jak szalone ![]() Cytat:
Nie zastanawialam sie nad tym jeszcze w ten sposob ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jako ze z wyksztalcenia jestem anglista i ucze w szkole, to jezyk nie stanowi dla mnie zadnego problemu Bede mowic do malenstwa po angielsku od urodzenia Cytat:
![]() Dziewczyny, sliczne macie te kotki i pieski Ja wiele lat mialam rozne psy, glownie kundelki, ale odkad wyjechalam na pare lat do UK, to juz nie mam zadnego zwierzaka,Moj tz mial kiedys ze swoja ex hodowle kotow norweskich lesnych i jezdzil z nimi na jakies miedzynarodowe wystawy. Teraz jednak za nic nie chcial by miec kota ![]() Aaś zazdroszcze tego Krakowa Chetnie pojechalabym na weekend. Znasz moze jakis sprawdzony nocleg w krk w przystepnej cenie?
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-10-30 o 11:52 |
||||||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Justi jak znajdziesz te filmiki to oczywiście się podziel
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abstrakcja ![]() Nie lubię tematycznych bo mi się nudzą, wolę gre kolorów,kształtów..
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że się podzielę
Ten pan był uroczy |
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
elizabarbara my mieliśmy nocleg za free bo rodzice mojego kolegi maja tam mieszkanie, które stoi puste prawie cały rok (po babci). nie wynajmują go ani nic
ale dzięki temu możemy z niego korzystać![]() moja siostra tutaj kiedyś nocowała: http://www.trzykafki.pl/ chyba w hostelu... |
|
|
|
#3950 |
|
Rozeznanie
|
Justi ja wlasnie bylam w garazu szukac grubszej koldry,ale oczywiscie ktos z wspollokatorow tak przelozyl ze nie moge znalezc
Eliza dziekuje ![]() Ja trzymam zeby u Ciebie wszystko ulozylo sie jak nalezy !!!
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
http://www.youtube.com/user/mamotato.../videos?view=0 jestem w szoku jak on przekłada te dzieciaczki
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie boję, też wprawiona jestem z maluchami.
Ale TŻ to się musi podszkolić ![]() ja jeździłam najnowszym tramwajem gdzie z przodu nie ma wejścia
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki Tatuś to Skarb Mój kochany na pewno też tak będzie się spisywał ![]() Mały bohater z tego filmiku jest po prostu przesłodki |
|
|
|
|
#3954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas z przodu wchodzą tylko osoby, które chcą kupić bilet
a wejście też jest blisko, więc babcinki nie muszą daleko iść Cytat:
|
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
i Jeszcze Nie Mężowie też
bo jak nie..
|
|
|
|
#3957 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie hehe :P I nie mezowie tez
![]() Oj powiem Wam ze naprawde jestem ciekawa czy Tz bedzie mi pomagal,czy bede zostawiona sama ze wszystkim,a jak cos powiem to uslysze "zmeczony jestem,przeciez w pracy bylem!"...
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba jak on masuje maluszki |
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam odebrać moje wyniki. I zaś zapowiada się anemia jak przy poprzednich dzieciach. Hemoglobina 11,9 przy normie od 12 do 16. czyli już poniżej normy a to dopiero 9tc. Ehh 9 listopada wizyta i zobaczymy co mi gin powie.
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż miał rozmowę o pracę nową, fajna robotka więc wiadomo-trzymałam kciuki..
Po rozmowie najpierw zadzwonił zdać relacje swojej mamie, dopiero po niej do mnie ![]() colorblue może jeszcze się poprawi będzie dobrze
Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-30 o 13:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

ba! ja nasze polskie widziałam raz w życiu. Na Polskie mnie nie ciągnie (wolę góry) a za granicą byłam tylko we Francji i Słowacji. Aż wstyd się przyznać.
skończyło się na kilku posiedzeniach w wc, z miską na kolanach, bo jednocześnie mi niedobrze było ... mąż miał świetną minę, jak mnie zobaczył o 4.30 w salonie, z miską obok, z miną wystraszonego króliczka ... najpierw współczuł, a jak się dowiedział, od czego to, to całą drogę do gliwic się ze mnie śmiał, bezczel jeden
ale przeszło, pojechałam z nim do gliwic, pospałam u mamy, a zaraz będziemy przeglądać z mamą stosy książek z pawlacza - kilka już do mnie przyjechało, ale tu są prawdziwe skarby

Tu juz widac ze bedzie drugi tatus,bo tatus zawsze tak lezy z rekami pod glowa :P

za wizytę
piękny maluszek