|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Kathe na moje oko to choćby nawet najbledsza druga kreska (ta ciążowa) oznacza test pozytywny!!
![]() Alonka oby (.)(.) bardziej bolały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Wtajemniczenie
|
ale ze juz? tak szybko? w pierwszym cyklu? ostatnio tez nam sie udalo w pierwszym, ale skonczylo sie... kiedy isc do gin? boje sie ze sie zdziwi ze tak czesniej do niego przyszlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
Kathe, spokojnie, najpierw powtórz test, potem się będziesz zastanawiać nad ginem
![]() A ja wywołałam wilka z lasu. I gdyby moja @ potrafiła mówić, rzekłaby pewnie: Wzywałaś mnie, więc jestem. ![]() Skubana... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!!!
Cytat:
MEDI! AKCJA MIKOŁAJKOWA!!!! idea jest taka ze osoby chetne zglaszaja sie. Robimy anoninmowe losowanie ( w tamtym roku ja sie tym zajełam - kazda miala przypisany numerek- który znałam ja i mój Tz; i na forum podawałysmy liczbe, w prywatnej wiadomości kązdy dostawał info o tym kogo wylosował). Potem był czas na przygotowanie prezentów- starałysmy sie by bylo to cos zrobione własnoręcznie- bo przeciez my bardzo utalentowane jestesmy ![]() wieka22, moni_ka maksikola i wiem ze był ktos jeszcze tylko mi przy cytowniu uciekło!!!!! i kiedys LUCY i ZEBERKA pytały wiec prosze o potwierdzenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja to jak miałam pewny test to przed wizyta u gina juz brałam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle dzień dobry ![]() usiadłam nadrabiać poki Miki się sam sobą zajął, wróciliśmy ze spaceru bo pogoda się poprawiła. dziewczyny, mały tak jakby miał chrypkę, nie ma żadnych innych objawów wiec bez sensu chyba iść do lekarza. a może macie jakieś sposoby na takie gardłowe sprawy? bo mam kropole sinecod ale tam pisze ze na kaszel wiec chyba bez sensu mu dawac? ![]() ![]() ewel, luna ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- ja też chętna ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Perse, trzymam mocnoooo kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#579 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejo,
wczoraj wstałam sciekła , dziś jestem mega szczesliwa..hehe a śniegł spadł u nas... ![]() Cytat:
Czekamy na Ciebie. Czytam ksiązeczkę, ale tak jak pisałaś nie spiesze sie za bardzo ![]() Moim zdaniem nasze forum lepsze...nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja Ci gratuluje...dwie kreski to dwie kreski.... ![]() Nic sie nie martw, tym razem musi byc dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bedzie dobrze, powtórz test i bierz lutke... ![]() Ty wiesz....Który masz d.c.? Cytat:
Ja sie pisze...ale sama robic nic nie umiem....mam dwie lewe rece! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Wieka-gratuluje Byłam dzisiaj u położnej i gina.Miałam robione ktg i wymaz GBS. Na ktg żadnych skurczy nie ma,serduszko ładnie biło ,malutka szalała. Szyjka długa,zamknięta ma 4cm,gin powiedziała że napewno jeszcze 4 tyg pochodze z brzuszkiem,od początku ciąży przytyłam 12 kg i mam mały brzuszek a w poprzedniej ciąży przytyłam z córą 26kg!i brzuch miałam ogromny!!!Gin pochwaliłam mnie za wage. Natomiast położna na badaniu stwierdziła,że brzuch mi się już obniżył i mała bardzo napiera głowką na kanał rodny.I nakazała jej jeszcze przynajmniej 3 tyg siedziec w brzuszku ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#582 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny ja juz po pierwszej wizycie u gina - dostalam l4 na 2tyg i mam 2 (czyli moge chodzic )
![]() ![]() mam piekarnik oraz plyte ind. firmy Bosch mam nadzieje ze dlugo nam posluzy ![]() Cytat:
![]() Esia ja sie zapisuje na akcje mikolajkowa ![]() Cytat:
Ewel tule mocno - odpoczywaj ... ![]()
![]() |
![]() |
#583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze wszystko dobrze. Usg tez wyjdzie ok ![]() Cytat:
My jestesmy inne, jakos nie czuje tam, w tych kobiach tego bólu...no nie wiem czemu..wiem,ze Wy czujecie tutaj to samo co ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopisana do listy! ![]() a własnie chcialam znaleźc dokladny opis akcji mikołajkowej z tamtego roku i trafiłam na Tój wpis w którym pisałas ze chciałabys byc w ciązy w 13 cz. wątku! a udało sie wczesniej!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Wtajemniczenie
|
aaaa i przytylam juz 14kg
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
dziekuje ![]() dokladnie Esia tez pamietam ta 13 czesc watku - dla mnie 13 jest szczesliwa - i sie udalo wczesniej ![]()
![]() |
![]() |
#587 |
Wtajemniczenie
|
Kathe kupiłaś test? czekamy
![]() koccurek cieszę się, że dziś jesteś szczęśliwa. alonka to całe gospodarstwo na głowie miałaś. ![]() anitaxas kluski wyszły? esia będziesz panią prezes w akcji mikołajkowej? zapowiadana pogoda nie sprawdziła się, miało być duże zachmurzenie, opady śniegu, ślisko na drodze a tymczasem świeci pięknie słoneczko, drogi suchutkie, śnieg stopniał ![]() byłam na zakupach, obkupiłam siebie i chłopców ![]() robię placki po węgiersku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Pokąz, pokąz co kupiłas. a na placki to ja wbijam jak mogę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe na kiedy mas ztermin porodu? na 5.01? Cytat:
Placki ![]() Pokaż co kupiłaś ![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-10-30 o 13:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
na 7.01
![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
To także miał być moj termin...eh....kibicuje Ci jak nikt inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Kunegunda ja też miałam szyjkę skróconą, ale nawet o tym nie wiedziałam, podejrzewa, że pewnie od 27 tc. Brzuch opadł mi prawie 1.5 miesiąca przed terminem
![]() ![]() Czarnula Ty chyba pisałaś o opadniętym brzuchu, ja bym się tym nie przejmowała, bo mi opadł na długo przed terminem, a jakoś nie miałam objawów zbliżającego się porodu ![]() Esko widzę po podpisie, że jesteś już praktycznie w terminie ![]() ![]() Teraz sobie zdałam sprawę z tego, że Staś w niedzielę skończy miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Stasiu juz miesiąc!!!! kiedy toz lecialo toz on juz noworodek nie będzie!! Nowe fote prosimy na tą okoliczność!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam mocnoooo kciuki pewnie czas Ci niewiarygodnie będzie ię dłużył do jutra rana ![]() Cytat:
![]() czy to Ty teraz w kolejce do rodzenia? Cytat:
![]() Fiolusiek dobrze policzyłaś, toż Ty dopiero co rodziłaś...raaany jak ten czas leci... ![]() ![]() to ja skromnie zaproponuję, aby Mikołaja zrobić w Mikołaja ![]() ![]() ___________ Raaaany jaka szarawa za oknem, nic tylko się położyć pod koc... Mąż musiał zostać po godz w pracy...nudy na pudy...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wieka22 Czas edycji: 2012-10-30 o 14:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() natomiast dokladnie rok temu zaczely sie u mnie plamienia, ktore skonczyly sie ..... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Wieka o innej godzinie, gdyz moj lekarz prowadzacy tylko bada organoleptycznie, natomiast od usg jest inny lekarz, ktory tylko to badanie wykonuje - to jest wszystko w ramach NFZ i wszystkie wyniki ida do jednej przychodni. Dla mnie to jest glupota, powinien lekarz prowadzacy na wizycie wykonywac u siebie usg jesli zachodzi taka potrzeba..
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
Fio u mnie skracanie szyjki objawilo sie dlugotrwalymi bolami podbrzusza - wtedy trafilam do szpitala na 5 dni...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Esko a kupowałaś aspirator do noska
![]() ![]() Muszę powiedzieć wam, że dady z biedronki są świetne i będziemy ich używać ![]() ![]() Ja bym od razu je kupiła i stosowała. W szpitalu kilka kobiet skarżyło się, że po pampersach dzieci miały uczulenie, albo potem nie mogły stosować innych pieluch tylko te, bo inne podrażniały. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Wiadomo, że każda ciąża po # jest trudna, ale trzeba być dobrej myśli. Pomyśl jak daleko już zaszłaś, teraz z każdym dniem Twój Maluch jest większy, silniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.