|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Lux Mundi
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Bry
![]() ![]() Nadrobię Was konkretnie około weekendu ![]() Póki co zjechało Norge i gościmy się do pt ![]() ![]() Uciekam szaleć w kuchni ![]() Udanego tygodnia Dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#932 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Załóż bloga!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2012-10-29 o 14:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
Pograłabym sobie w brydżyka.
To taka życiowa gra. Myslisz że wszysko się układa, dobrze idzie, myslisz, że wszysko masz ładnie policzone, że już nic nie może cię zaskoczyć... i dupa! Nieugrane! |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdy tylko wyzdrowieję pierwsze co zrobię to będą porządki. Poświęcę na to cały dzień. Potem nie będę chciała aż tak bałaganić bo przypomni mi się, jak wiele trudu w to włożyłam. Na razie leże w łóżku, a to, że mam to zrobic to nie wiem, chyba wypiszę sobie na ścianie. Posprzatam i już. Myslę, że będzie to początek tych pozytywnych zmian. Wstępny plan: sprzątanie-->utrzymanie porządku-->systematyczna nauka-->odchudzanko. Pozdrawiam i zapału dużo życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
Ja wyjezdzam na weekend, ale dopiero w czw rano, wiec srode wieczor mam wolny. Moze wroce w wb wieczorem, albo w niedziele, nie wiem jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę i podsumujemy cały ten 30 tygodniowy program. Po takim czasie twierdzę, ze taki jednorazowy zryw jaki zaproponowała Edyta był bardziej wydajny w efekty niż nasz 30 tygodniowy program z szałem na początku i ciszą około połowy do teraz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2012-10-29 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nebulko, ja już dawno jestem pro- taką nazwę ma zakładka w mailu, gdzie przychodzą mi subskrybcje. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
Pozwolicie, że wyleję swe żale w klubie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do asertywności i tych dialogów - w pełni się z Tobą zgadzam. Nie wyobrażam sobie dyskusji z niektórymi ludźmi...chociażby ze średnio starszymi paniami w autobusie, które bardzo prawdopodobnie wychowywały się w dziczy...także na nie to tylko jakaś broń palna by się nadawała ![]() Z Cudu uważności jeszcze nie zrezygnowałam...spróbuję jeszcze raz podejść do tej książki ![]()
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Anioły w domu co prawda mam aż dwa ![]() ![]() ![]() Jak nie zapomnę to wrzucę zdjęcia później ![]() Znalazłam przepis w internecie, ale nie pamiętam jaki :/ Jak będę robić je znów to poszukam go i Wam tu wkleję ![]() Póki co przeczytałam dzisiaj artykuł o scrapbookinu i kusi mnie żeby się za to zabrać ![]() Patri, cudne te anioły ![]() Może też zrobię jakieś ozdoby na choinkę? Marzy mi się jej nowy wystrój, a szkoda mi pieniędzy kupować od nowa wszystko zgrane kolorystycznie i chyba wszystkie ozdoby zrobię sama w tym roku ![]() Dzisiaj niestety nie zrobiłam wiele, byłam od rana do popołudnia z rodzicami na zakupach i tak dzień zleciał. Zaraz doczytam o tym scrapie i wreszcie ruszę coś na studia, bo wyrzuty sumienia nie dają żyć... Wczoraj udało mi się: Porządki w pokoju: pościerać kurze poukładać kosmetyki, pędzle popakować rzeczy w pudełka Dla siebie: maseczka zmycie oleju z włosów ćwiczenia ogarnięcie pobieżne garderoby Dzisiaj póki co zrobiony tylko manicure. Od jutra znowu ruszam pełną parą! A i zapomniałam powiedzieć, że zaczęłam czytać tę Historię kultury francuskiej do snu ![]() Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-10-29 o 19:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na jazdach dzis ok ale oczywiscie jak to u mnie z czynnikow nie zaleznych musiałam pojezdzic tylko godzinke....nastepna sesja w sobotę do tego czasu nalezy wkoncu wziasc sie za teorie ![]() ingo dzięki za odpis i za bloga i jeszcze raz gratki za udana walkę ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Zamiast zrobić coś na studia to mnie wena ogarnęła
![]() Zdjęcia znów słabe, nie oddają uroku. Stworzyłam bransoletkę na rzemyku z przywieszkami i breloczek. I wrzucam moje anioły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja najczęściej nie zdążę...zwykle jestem tratowana przez kogoś w okolicach drzwi i mogę sobie obejrzeć jego plecy poza autobusem ![]() Cytat:
![]() Kurcze, muszę zrobić coś ładnego i też się pochwalić...czasem coś mi wyjdzie, hehe ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I wiecie kiedy nastąpił punkt przełomowy? W momencie samotnych, dalekich podróży, kiedy byłam zdana sama na siebie i musiałam mieć oczy dookoła głowy. Z tych wojaży przywiozłam delikatnie mówiąc hmm twardszy tyłek. Teraz już wiem na pewno, że nie pozwolę sobie aby ktoś na mnie wykrzykiwał, strofował mnie nie mając do tego żadnych podstaw itd tylko dlatego, ze jestem młoda. TRZEBA WYMAGAĆ DO SIEBIE SZACUNKU! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś mam do przełknięcia okropną żabę ![]() ![]() Oczywiście sama się w to wpakowałam. Oprócz tego planuję oddać książki do biblioteki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
oczywiscie od czynnikow niezaleznych ode mnie znów planów nie zrealizuję
![]() więc jestem zmuszona zostac w domu ![]() trzeba poszukac pozytywów tej sytuacji ![]()
#949 |
Zakorzenienie
|
hej, chcecie zobaczyc najnowsze moje zdjecie? Az niesamowite, ze tak latwo jest dostepne w sieci!!
http://www.gim1.miasto.zgierz.pl/ucz.../img/sinus.gif Normalnie szok. Obecnie jestem w dziediznie <pi, 2pi>, a wartosci funkcji przyjmuja <+3, +6> z jednostka kg. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- A może miałaś za rzadką masę i się rozpływała, i tyle? ![]() Dziecko mi marudzi o masie solnej, może polepimy w tym roku, co Kocurko? ![]() Zywieczdroj, śliczne anieli ![]() Ładne mają buzie, z buziami miałam największy problem, niektóre bardziej przypominały wyroby na halołin, albo anieli z piekła rodem - takie demoniczne i horrorowe ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze Wam zdradzę czym kolorowałam masę solną - kolorowałam cieniami do powiek, których nie używałam oraz przyprawami typu kurkuma, papryka albo kakao. ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Emi, Ty z książkami sobie nie dasz rady? Nie uwierzę! ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
ech no taki zarcik...ze jestem jak sinusoida. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
Nebula- ja też nie załapałam.. sinusoida dla tych wartości jest ujemna, poza tym ma wartości <-1, 1> na całej dziedzinie.
![]() ![]() Nie wiem niestety jak zbić te kilka kilogramów, z którymi się źle czujesz. Wiem tylko że masz zdrową wagę, a chudość, np. taka od leków to nic zdrowego. :/ Ja za to zamieniłam się w burrito. Przerastają mnie chwilowo zobowiązania, terminy. Staaary schemat. Rano nie mogę wstać, przegrywam tę walkę, ze sobą uciekając przed światem w sen. Jak jestem poza domem, marzę żeby tam wrócić, jak wrócę to hop do łóżka i wszystko wydaje się taaakie duże i straszne. Jutro nie ma zmiłuj, mam spotkanie, potem zajęcia do poprowadzenia. Postaram się do tego czasu skupić i nie myśleć o reszcie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj uprzątnełam część bałaganu i jest duzo, duzo lepiej. Od jutra rozpoczynam plan intensywnej nauki bo przyszly tydzien to bedzie istne szalenstwo. Plany do niedzieli: -intensywna nauka codziennie, -limit na komputer do 30 min kazdego dnia, -gimnastyka, -utrzymac porządek-niech chociaż on będzie tym pierwszym krokiem do pozytywnych zmian ![]() Dziewczyny, dziękuję, że jesteście ![]()
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Ja od rana sprzątam mieszkanie, jestem ku końcowi. Wszystko wychuchane jak na święta
![]() ![]() Zaraz lecę kroić warzywa na sałatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za kciuki, przydały się, a żaba okazała się... całkiem smaczna... Czyli - jak często - wystarczyło zdecydować o konfrontacji, a ona sama nie okazała się wcale straszna.
Uf. Z książkami nie zdążyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w Łodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
Dzięki wyjściu z domu nieco poprawił mi się humor. Nie ma to jak ciekawe zajęcia i kontakt z życzliwych człowiekiem. A teraz robienie prezentacji...
Mi została tylko jedna biblioteka, ta do której mam najbliżej, choć nie po drodze. Na mojej uczelnianej można przez miesiąc 150zł kary nazbierać więc tam staram się pilnować. http://kwejk.pl/obrazek/1493149/sweet-jezus.html Znalazłam w rozsądniej cenie i twardej oprawie i kupiłam na allegro książkę, którą już dawno chciałam mieć w swojej kolekcji. ![]() Edytowane przez Halimaa Czas edycji: 2012-10-30 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
haha
![]() ![]() ale jestem wypruta :< a przede mną fiszka do skończenia i sprawozdanie :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.