Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-30, 15:41   #301
anna maria 79
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

mam nadzieje że działa i łatwo odnajdziecie post z odnośnikiem do castingu
http://www.facebook.com/agnieszka.staron.31
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:42   #302
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

masakra
to dziecko dzisiaj to miało gdzieś 1,5 roku, ale takie co by się nadawało do "super niani" masakra
a rodzice oczywiście na wszystko przytykali, dziecko drze się, bo matka mu ściąga bluzę, kopie ją
a ona ze śmiechem do niego "mój bąbelek"

haha no bąbelek kochany

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że wyrobiłam się w pracy z problematycznym tematem i wracam do Was! Znów będę siedzieć i udawać, że coś robię. Dzisiaj nawet odbyłam poważną rozmowę z kierownikiem i poinformowałam go, że planuję pracować do świąt... przyjął to tak, jakby się spodziewał

Wydaje mi się, że dla nas duża gondolka to podstawa bo będziemy maluszka wozić do oporu czyli do jesieni
Okazało się, że dostaniemy wózek od cioci - właśnie Xlandera, który nam się bardzo podoba. Starszy model, ale full zestaw... więc nie mamy co jęczeć, że gondola mała.
Darowanemu wózkowi nie zagląda się w gondolę.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
hehe no to fajnie, że dostaniecie mi sie x lander też podoba musze na zywo zobaczyć jak to z tą gondolką na prawdę jest i porównac z innymi. Też bym nie marudziła tylko bym brała

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Nie jestem mama jeszcze, takze nie mam doswiadczen wczesniejszych, ale wydaje mi sie, ze akurat w gondoli to dziecko krotko jezdzi. Moja kolezanka nawet ostatnio mi mowila, ze przy drugim dziecku to oni szukali czegos jak najmniejszego, podobno z takimi wiekszymi t tylko klopot. A dziecko i tak w gondoli tylk chwilke.
Jak krótko? co najmniej 6 miesięcy. Musi być długa bo do dziecka dochodzi jakiś kombinezon, kurtka, kocyk czy co tam jeszcze i zostaje mało miejsca.
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:43   #303
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ja używam maści końskiej, polecam!

ok, ja kupuję bo wygodniej przenosić dziecko i Julka lubiła spać otulona w rożek, bo czuła się pewniej
Ty to wszystko z tymi końmi Nawet sie nimi smaruje

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny, mam nadzieje, ze wkrotce moja skora da mi spokoj

patrzcie jaki maluszek u mnie w brzuchu siedzi (dzisiaj koncowka 16 tygodnia )
PIekny

Co do włosów, to ja tez ma czarne i twarde w koło pepka i te sobie penseta wyrywam, bo mnie draznia, ale na brzuchu pojawiło sie tez sporo jasnych i cienkich- tych nie ruszam, ale wygla smiesznie, jak zmarzne to stoją dęba.

MNie pół dnia coś jakby piekło i bolało po lewej stronie w brzuchu, ale na szczęscie przeszło- to chyba jelita, bo zjadłam fure fasoli po bretonsku Miłego wieczoru życzę!
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:45   #304
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
takie widoki to MIÓD NA MOJE SERCE
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:47   #305
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
Jak zwykle super
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:48   #306
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
ahhh i widziałam moja dzidzie dzisiaj jejjjj jaki juz duzy, i wszystko juz mozna zobaczyć..serduszko migajace, nosek, raczki, nozki, pecherz, zoladek.. ahhh i ohhh nawet nie wpytalam, jak duzy jest... ale powinien juz miec dobre 11-12 cm
w poniedziałek mam wizyte to będziemy dluzej podglądać malego dzisiaj tylko na szybko, dla mojego spokoju.. lekarz juz jak mnie widzi, to chyba mu mnie szkoda, ze ja taka cierpiaca :P
dzidzia piękna

Cytat:
Wydaje mi się, że dla nas duża gondolka to podstawa bo będziemy maluszka wozić do oporu czyli do jesieni
Okazało się, że dostaniemy wózek od cioci - właśnie Xlandera, który nam się bardzo podoba. Starszy model, ale full zestaw... więc nie mamy co jęczeć, że gondola mała.
Darowanemu wózkowi nie zagląda się w gondolę.[COLOR="Silver"]
podstawa to dla tych ktore rodzą w zimie i muszą całą zimę przewozić, my akurat na wiosne wiec nie ma tego problemu
Ja zamierzam wozic w gondoli 3-4 miesiąca a potem do spacerówki rozłożonej na płasko kazda zrobi jak uwaza

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:55   #307
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
w tym miejscu, przez cały środek wzdłuż brzucha strasznie ściemniały mi włoski i mam wrażenie że się wydłużyły. No wcześniej też miałam włoski na brzuchu, z resztą każdy ma ale nie były one widoczne a teraz jak u chłopa nawet nie mogę spokojnie pokazać tż bębenka bo się wstydzę i nie wiem co z tym zrobić. Na pocieszenie znalazłam w necie, że trochę kobiet też tak miało ale po ciąży wszystko wróciło do normy... ale i tak mnie to dołuje. dobrze, że lekarz ma przyciemnione światło w pomieszczeniu z usg, trochę wstydu mniej. to się wyżaliłam...
Mam tak samo z tymi włoskami, ale pocieszam się tym, że po ciąży wrócą do normy, a przynajmniej mam taką nadzieję

Lecę wyciągnąć z piekarnika moje pieczarki faszerowane, a później będę Was nadrabiać

A no i miałam dziś mieć wizytę, ale mój lekarz dzwonił do mnie i przełożył na za tydzień

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:56   #308
anna maria 79
Raczkowanie

co do wózków jak się zdecyduje na 3w1 z klasyczną gondolą z coneco lub x-landera przy Misku mieliśmy tako i gondola służyłam nam 4 miesiące, potem mieliśmy spacerówkę z solar coneco super lekką...
rożek tez mieliśmy taki frotowy miękki super na pierwsze tygodnie potem bez usztywnienia służył jako okrycie kąpielowe

pamiętajcie o nas
http://www.facebook.com/agnieszka.staron.31
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 16:04   #309
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak skopiować link...
anna maria, link nie działa, bo pewnie kiedyś na wizażu ktoś reklamy ze smyka nie opłacił albo coś w tym stylu i teraz go wykropkowuje. Można wstawić taki link np oddzielając niektóre znaki spacjami.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 16:06   #310
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Cytat:
Darowanemu wózkowi nie zagląda się w gondolę.
ja też dostaję i też nie zaglądam dobra technika :P

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
:
Ja zamierzam wozic w gondoli 3-4 miesiąca a potem do spacerówki rozłożonej na płasko kazda zrobi jak uwaza
Ja też, ewentualnie trochę dłużej do 5-6 miesiąca.
Stary 2012-10-30, 16:07   #311
Sunshine833
Raczkowanie

czy któraś może wie czy krople do nosa można brać w ciąży??w aptece dali mi nasivin soft niby ze mozna...ale ja to taki niedowiarek jestem i wole sie dwa razy upewnic
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 16:13   #312
Villga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
czy któraś może wie czy krople do nosa można brać w ciąży??w aptece dali mi nasivin soft niby ze mozna...ale ja to taki niedowiarek jestem i wole sie dwa razy upewnic
Ja też mam Nasivin (krople do nosa roztwór, takie z dozownikiem). Gin.mi polecił jak się skarżyłam na zatkany nos na ostatniej wizycie Bardzo mi pomógł
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 16:23   #313
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Ja też mam Nasivin (krople do nosa roztwór, takie z dozownikiem). Gin.mi polecił jak się skarżyłam na zatkany nos na ostatniej wizycie Bardzo mi pomógł
ok to aplikuje sobie
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 16:38   #314
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

ja już po połówkowym dzięki za kciuki
wszystko jest dobrze, maluszek zdrowy, waży ok 400g - chyba sporo nogi ma długaśne- odpowiadają 22t3d hehe obwód głowy 187mm a w niej 20mm móżdżku
no i mam trzecie potwierdzenie chłopaka, więc nie ma bata żeby się zmieniło
poza tym gin popatrzył na moje wyniki i stwierdził, że są idealne i powiedział, żeby na te normy nie patrzeć bo dla ciężarnych są inne, ale to już wiemy
co do bólu pleców, pytał czy nie jest to związane z sikaniem, czy nie bolą jak chce mi się siusiu. powiedziałam, że nie. Zaprosił na fotel, zrobił badanie ręczne, przyjemnie nie było ale na dole na szczęście też wszystko gra. Później na usg przy okazji obejrzał mi nerki ale nie widział żadnych zmian. choć mam wrażenie, że uważa że to od tego ten ból, że niby w ciąży coś tam na coś uciska zwłaszcza po prawej stronie (wiem, że tłumaczę jak potłuczona ale ten mój gin strasznie niewyraźnie mówi i czasem mało co rozumiem a głupio mi się po pare razy ciągle dopytywać). W każdym razie to raczej nie kręgosłup bo kazał brać nospę 3x1 przez 2-3 dni, potem 2x1 i odstawić

miałam też po wizycie powiedzieć ile przytyłam a więc od początku ciąży 1,2 kg. chyba nie dużo, bo gin pytał o apetyt (3 razy powtarzał bo nie rozumiałam o co mu chodzi)

Cytat:
akcja dr od 11 do oporu myślę że ze 2-3 godziny zejdzie
to ja będę trzymać, bo raczej nie będę miała nic do roboty

Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec, że wyrobiłam się w pracy z problematycznym tematem i wracam do Was! Znów będę siedzieć i udawać, że coś robię. Dzisiaj nawet odbyłam poważną rozmowę z kierownikiem i poinformowałam go, że planuję pracować do świąt... przyjął to tak, jakby się spodziewał
siedź, udawaj że coś robisz i pisz tutaj

Cytat:
Ah! I mi się przypomniało - trafnie postawiłam sobie diagnozę łożyska na przedniej ścianie macicy Tam właśnie się znajduje i dlatego mogę naszego dzidziusia czuć później... bo tu już 18+4, a ja ani rybki, ani motylka, ani bulgotania - nic, a nic nie poczułam.
u mnie też na przedniej, dziś się dopatrzyłam hehe pewnie niedługo poczujesz bo ja jakoś tak miałam, że 18-19 tydz.
A dziś lekarz pytał mnie o dokładną datę kiedy poczułam ruchy chyba go pokręciło jak myśli, że pamiętam którego to dokładnie dnia było, mógł uprzedzić, że będzie trzeba podać dzień to bym zwróciła na to uwagę a tak to nie wiem

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

A no i miałam powiedzieć, że czuję niedosyt po wizycie. mało było widać na tym usg a tż był pierwszy raz, więc chciałam żeby zobaczył ładnego bobaska a tu nic z tego, nawet zdjęcia nie dostaliśmy...

ale przynajmniej tż słyszał serduszko i widziałam że był z tego bardzo zadowolony. lekarz sie go pytał jak wrażenia to właśnie mówił że był zaskoczony tym serduszkiem, że tak mocno bije i ja mówię, że na usg pewnie mało co widział na co lekarz że trzeba było powiedzieć to by potłumaczył troszkę. no ale mężuś w końcu stwierdził, że on woli na żywo zobaczyć to sobie jeszcze troszkę poczeka

następna wizyta dopiero za 4 tygodnie a po niej test na glukozę
Stary 2012-10-30, 16:41   #315
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko jest dobrze, maluszek zdrowy, waży ok 400g - chyba sporo nogi ma długaśne- odpowiadają 22t3d hehe obwód głowy 187mm a w niej 20mm móżdżku
no i mam trzecie potwierdzenie chłopaka, więc nie ma bata żeby się zmieniło
poza tym gin popatrzył na moje wyniki i stwierdził, że są idealne i powiedział, żeby na te normy nie patrzeć bo dla ciężarnych są inne, ale to już wiemy
co do bólu pleców, pytał czy nie jest to związane z sikaniem, czy nie bolą jak chce mi się siusiu. powiedziałam, że nie. Zaprosił na fotel, zrobił badanie ręczne, przyjemnie nie było ale na dole na szczęście też wszystko gra. Później na usg przy okazji obejrzał mi nerki ale nie widział żadnych zmian. choć mam wrażenie, że uważa że to od tego ten ból, że niby w ciąży coś tam na coś uciska zwłaszcza po prawej stronie (wiem, że tłumaczę jak potłuczona ale ten mój gin strasznie niewyraźnie mówi i czasem mało co rozumiem a głupio mi się po pare razy ciągle dopytywać). W każdym razie to raczej nie kręgosłup bo kazał brać nospę 3x1 przez 2-3 dni, potem 2x1 i odstawić

miałam też po wizycie powiedzieć ile przytyłam a więc od początku ciąży 1,2 kg. chyba nie dużo, bo gin pytał o apetyt (3 razy powtarzał bo nie rozumiałam o co mu chodzi)

to ja będę trzymać, bo raczej nie będę miała nic do roboty

siedź, udawaj że coś robisz i pisz tutaj

u mnie też na przedniej, dziś się dopatrzyłam hehe pewnie niedługo poczujesz bo ja jakoś tak miałam, że 18-19 tydz.
A dziś lekarz pytał mnie o dokładną datę kiedy poczułam ruchy chyba go pokręciło jak myśli, że pamiętam którego to dokładnie dnia było, mógł uprzedzić, że będzie trzeba podać dzień to bym zwróciła na to uwagę a tak to nie wiem

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

A no i miałam powiedzieć, że czuję niedosyt po wizycie. mało było widać na tym usg a tż był pierwszy raz, więc chciałam żeby zobaczył ładnego bobaska a tu nic z tego, nawet zdjęcia nie dostaliśmy...

ale przynajmniej tż słyszał serduszko i widziałam że był z tego bardzo zadowolony. lekarz sie go pytał jak wrażenia to właśnie mówił że był zaskoczony tym serduszkiem, że tak mocno bije i ja mówię, że na usg pewnie mało co widział na co lekarz że trzeba było powiedzieć to by potłumaczył troszkę. no ale mężuś w końcu stwierdził, że on woli na żywo zobaczyć to sobie jeszcze troszkę poczeka

następna wizyta dopiero za 4 tygodnie a po niej test na glukozę
Ciese sie, ze wszystko ok, zeby u mnie tez tak było....
Stary 2012-10-30, 16:42   #316
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh te komputery załaczniki
piękne ciuszki
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w pracy w spodniach jeansowych. Ciężko mi sie do nich przyzwyczaic, bo same jeansy są dość niskie i mam wrażenie, że spadną mi z tyłka, ale jakoś dałam radę )
w tych ciążówkach jenasowych byłaś? Ja dzis tez pierwszy raz ubrałam te moje ciążowe sztrukdy i też niestety miałam takie uczucie jak Ty - że spodnie zjeżdżają trochę - szczególnie gdy usiądę czy się schylę a potem wstaję... miałam odruch łapania za szlufki od paska i podciąganie Co nie zmienia faktu, że prezentują się super, szczególnie wpuszczone w kozaczki Tz pare razy mi dziś mówił, że fajnie wyglądam i strasznie mu się podobam
Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
A ja wczoraj mialalm nieprzyjemna wymiane maili z pania u ktorej wylicytowałam ciuszki dla Małej. Jak zaplacilam za zakupy Pani przysłała mi mail że wysylka bedzie kosztowała 20 zł a nie 10 jak bylo napisane. wkurzylam sie i kazalam oddac pieniadze. ludzie maja tupet....
ooo... ale wredne babsko... Też bym zrezygnowała z takich zakupów
Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość

Ja też nie idę na 3d. Jakoś nawet o tym nie myślałam. Widziałam zdjęcia koleżanek dzieciaczków z 3d i nie przypominały w ogóle dzieciaczków po urodzeniu u jednej to się tak ułożyło, że nic nie było widac a i tak musiała zapłacić. Poszłabym gdybym nie znała długo płci bo by się tak maluch układał, że nie szłoby poznać.
hmmm... a ja tak się zastanawiam czy te badania sa droższe tylko ze względu na fakt, że widok pokazany jest w 3D? Bo jesli chodzi o mają lekarkę, to sadzę że nie... Normalnie za zwykłą wizytę płacę 80-100zł. A za badanei połówkowe w 3D będe płacic 150 (lub 200, jesli chce na płycie), ale nie sądzę bym płaciła wicej ze względu na to, że widok będzie w 3D - tylko z tego względu że badanie trwa około 40 min i gin na nim wszystko dokładnie ogląda. Myślę, że dlatego płacę to dodatkowe 50 zł więcej. Tym bardziej, że w czasie wizyty nei przze caly czas jest obraz 3D... na badaniu w 12 tyg ginka zmieniała widok z 2D na 3D i na odwrót
Ale namotaalm.. mam nadzieję, że ktos zrozumie

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
witam, czy mogę się dołączyć? mój termin planowany jest na 24.04.2013
witaj Zapraszamy
Cytat:
Dziekuje dziewczyny, mam nadzieje, ze wkrotce moja skora da mi spokoj

ale śliczności
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
aaaa zapomniałam powiedzieć ze pytałam w laboratorium o ta cytryne z glukoza. powiedzialy ze lepiej nie, chyba ze lekarz pozwolil ale musza to odnotowac i trzeba byc gotowym na powtarzanie.
Mi moja ginka powiedziała, że w lab mi nie pozwolą... bo zakłamuje wynik
Stary 2012-10-30, 16:42   #317
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ciese sie, ze wszystko ok, zeby u mnie tez tak było....
będzie na pewno a kiedy masz wizytę?
Stary 2012-10-30, 16:45   #318
maria28
Kniaginia

Cytat:
wszystko jest dobrze, maluszek zdrowy, (...)
Świetnie!!
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 16:45   #319
Mokka_83
Wtajemniczenie

Kwiatuszekkk21, gratuluję udanej wizyty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 17:19   #320
klementyna1
Zakorzenienie

10 listopada też bedzie 22 tydzień
Stary 2012-10-30, 17:23   #321
pani22ka
Zakorzenienie

Kwiatuszku

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:26   #322
Agnjeska
Zadomowienie

Hej dziewczyny!
Napiszę Wam co tam po połówkowym i lecę czytać co dzisiaj napisałyście...
A więc pani położna wszytskie organy 'przeskanowała' serce jest w porządku, 4 komory, wszystkie zastawki, nerki ok, kręgosłup nie jest 'otwarty' jak to u nas mówią i że zajęczej wargi nie ma (; Ogólnie wszystko pracuje jak powinno no i oficjalnie potwierdziło się że naszej Jasmince nic nie urosło między nogami (;
Jednynie to położna powiedziała że Mała jest poniżej średniej jeżeli chodzi o wzorst.
Mówiła że cięższa niż 3kg nie będzie. Tż się trochę martwił ale jak to położna powiedziała my oboje duzi nie jesteśmy... (ja jak się urodziłam ważyłam 2950)
Za to nogi ma duże (;
I wyjątkowo giętka jest bo stopy w okolicach głowy kładła
Poza tym wiem czemu prawie wcale nie czuję ruchów, łożysko mam z przodu i podobno 'porządne' ruchy około 25 tygodnia mogą być.
Aaa i zrobią mi jeszcze usg w 30 i 34 tygodniu Super bo to już niestandardowo jest.
Mam parę zdjęć, jedno z super odbiciem stopy (;
Następna wizyta 19 listopada ale zwykła kontorola
A teraz idę zobaczyć co napisałyście przez cały dzień (:

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:26   #323
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Brawo za wizytę

Ja połówkowe mam jutro :P więc o kciuki proszę :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 17:27   #324
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Tutek -ma koło 78 podobnie jak Tako78/79 a teraz patrzę w necie na Bexa która ma aż 83cm. Fajnie wyglada.
a zapodaj linka do tgo bexa. Co do gondoli to ja mam zamiar wozic conajmiej pol roku az maly bedzie pozadnie siedzial bo nie mam zamiaru mu problemow z kregoslupem zalatwiac.
kwiatuszekkk21 gratuluje wizyty. To juz kawal chlopa. Hehe. a ja wlasnie czekam z tztem w poczekalni do ortopedy.masakra bdzie opoznienie i jeszcze sie okazuje ze na nasza godz jest ktos jeszcze wrrr. Mam zly dzien

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:29   #325
pani22ka
Zakorzenienie

Agnjeska,

Obserwatorko, bede zaciskac. o ktorej idziesz?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:32   #326
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Agnjeska,
Dziękować
Kwiatuszek faktycznie duży Twój maluch Moja Jaśka ma ledwie ponad 300 gram... no ale jak mówię jest poniżej średniej.

ObserwujeCie będziem kciukać

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:37   #327
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Obserwuje Cie kciuki będą
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-30, 17:39   #328
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Napiszę Wam co tam po połówkowym i lecę czytać co dzisiaj napisałyście...
A więc pani położna wszytskie organy 'przeskanowała' serce jest w porządku, 4 komory, wszystkie zastawki, nerki ok, kręgosłup nie jest 'otwarty' jak to u nas mówią i że zajęczej wargi nie ma (; Ogólnie wszystko pracuje jak powinno no i oficjalnie potwierdziło się że naszej Jasmince nic nie urosło między nogami (;
Jednynie to położna powiedziała że Mała jest poniżej średniej jeżeli chodzi o wzorst.
Mówiła że cięższa niż 3kg nie będzie. Tż się trochę martwił ale jak to położna powiedziała my oboje duzi nie jesteśmy... (ja jak się urodziłam ważyłam 2950)
Za to nogi ma duże (;
I wyjątkowo giętka jest bo stopy w okolicach głowy kładła
Poza tym wiem czemu prawie wcale nie czuję ruchów, łożysko mam z przodu i podobno 'porządne' ruchy około 25 tygodnia mogą być.
Aaa i zrobią mi jeszcze usg w 30 i 34 tygodniu Super bo to już niestandardowo jest.
Mam parę zdjęć, jedno z super odbiciem stopy (;
Następna wizyta 19 listopada ale zwykła kontorola
A teraz idę zobaczyć co napisałyście przez cały dzień (:
super Gratuluje udanej wizyty
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Brawo za wizytę

trzymamy, trzymamy
Stary 2012-10-30, 17:44   #329
Ewkaaa8891
Zadomowienie

No to ja też prosze o kciuki bo też mam jutro wizyte.
Troche się martwie.
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 17:46   #330
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Świetnie!!
Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Kwiatuszekkk21, gratuluję udanej wizyty
dziękuję

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
10 listopada też bedzie 22 tydzień
będę trzymać kciuki u mnie dziś nie 22 21t a tak dokładniej to 20t6d

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Brawo za wizytę

zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Dziękować
Kwiatuszek faktycznie duży Twój maluch Moja Jaśka ma ledwie ponad 300 gram... no ale jak mówię jest poniżej średniej.
gratuluję połówkowego super, że córcia zdrowa

nasz pewnie po tatusiu taki wielki
dopiero zauważyłam, że mamy ten sam termin porodu a dostałaś te wszystkie wymiary?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości