|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Hejtuję hejtera u Ewalucji
|
|
|
|
#4262 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37338559]Hejtuję hejtera u Ewalucji
[/QUOTE]to pocisły my
|
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37335627]
I faktycznie nawet kontaktu nie ma, nie można się z nią skontaktować...O widzę , że zrobiłą się niezła afera... To ja może napiszę kilka słów wyjaśnienia, blog http://farbowaniewdomu.blogspot.com/ jest blogiem poświęcony tematyce farb i farbowania w domu, jest kilka słów o farbie (napisane w formie cytatu) oraz jedna/dwa zdjęcia z kolorem farby, i co NAJWAŻNIEJSZE link do bloga, gdzie można przeczytać całość. Wrzucając zdjęcia na bloga, automatycznie te zdjęcia może znaleźć każdy i każdy może je ściągnąć i nawet sobie zrobić z nich fotomontaż... Wlepienie jednego czy dwóch zdjęć na bloga, to NIE KRADZIEŻ!!! Pod każdym postem jest link naprowadzający do źródła, a z samej formy prowadzonego prze mnie bloga wynika jasno, że posty sa pisane/ inspirowane innymi blogami, a zdjęcia nie są wykorzystywane komercyjnie. Nie spotkałam się jeszcze z komentarzami o usuniecie, aż do wczoraj. |
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
Saba a czy któraś z dziewczyn zgodziła się być w Twojej "bazie"? Poza tym sama na tym blogu prócz kopiowania nic nie dajesz. Po co prowadzić blog który jest tylko odtworzeniem pracy innych? Ba...dosłowną kopią?
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-10-30 o 19:15 |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4266 |
|
Konto usunięte
|
Otóż to.
Zwłaszcza, że większość z nas ma na blogu formułkę typu "Nie wyrażam zgody na kopiowanie i przetwarzanie moich zdjęć i opisów oraz na umieszczanie ich na innych stronach bez mojej wiedzy i zgody." |
|
|
|
#4267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja tak trochę może nie na temat rozmowy zapraszam do siebie www.inmemoriaa.blogspot.com może nie do końca blog kosmetyczny,ale mam nadzieję że kogoś zainteresuję
|
|
|
|
|
#4268 | |
|
Moderator
|
Cytat:
tak jak pisze Orlica - każda z nas prosi, żeby zapytać o zgodę na użycie zdjęcia. I tak: według mnie to jest kradzież. Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2012-10-30 o 19:22 |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziwne, że zamiast mi odpisać, zwyczajnie olałaś mnie i wyłączyłaś komentowanie bloga, a żerujesz na moich i innych zdjęciach i opisach, chamstwo jak dla mnie totalne
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-10-30 o 19:31 |
|
|
|
|
#4270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
" PODKRADŁAŚ " wtf.??? Zdjęcia użyłam tylko raz do pokazanie farby L'oreal. Edytowane przez saba4400 Czas edycji: 2012-10-30 o 19:37 |
|
|
|
|
#4271 |
|
Life is a drink ...
|
Obawiam się, że w tej sytuacji będziesz musiała zamknąć bloga bo chyba żadna z dziewczyn nie dała oświadczenia pozwalającego na 'podkradanie' zdjęć
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy Orlicy też tam są
|
|
|
|
#4273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale się urżnęłam drewna z ojcem, ale jak chce się tyłek grzać w zimie to trzeba ![]() Cytat:
Ja ryczę jak oglądam programy o skrzywdzonych, porzuconych zwierzętach nie mogę najchętniej przygarnęłabym wszystkie Kiciuś wystraszony i ucieka jak kogoś widzi, ale siedzi sobie już w garażu zrobiłam mu posłanie i widziałam, że na nim śpi dałam mu pić i jeść. Jak będzie chciał to zostanie z nami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo jak tu na przykład ocenić opakowanie Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4274 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam zaproszenie na spotkanie prasowe Original Source do Wawy i wszystko mi pasuje, tylko nie stać mnie nawet na dojazd jak na razie...
Dostał ktoś też i się wybiera?
|
|
|
|
#4275 |
|
Moderator
|
obawiam się że bez zdjęć bloggerek to możesz się obejść smakiem na swoim blogu... chyba, że będziesz co kilka dni farbowała włosy.. trudną tematykę sobie wybrałaś...
|
|
|
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
Tak, jak wcześniej pisałam nie spotkałam się jeszcze z czyms takimi, aby ktoś mnie straszył policja, za to,że wkleiłem jego zdjęcie z bloga...
|
|
|
|
#4277 |
|
w krainie snu i marzeń
|
co będziesz jeszcze zamawiać? ja muszę dokupić jeszcze hakuro h78 i może na coś jeszcze się skuszę
|
|
|
|
#4278 |
|
Moderator
|
a czego sie spodziewałaś? Że Cię po rękach będą całować jak odkryją Twoje posty? Nad każdym zdjęciem trzeba sie trochę napracować... to czyjaś praca i podstawowe zasady kultury osobistej wymagają, żeby spytać autora czy nie ma nic przeciwko użyciu danego zdjęcia na blogu w takich i takich celach.
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Poznanianek wybiera się na spotkanie w Wawie organizowane przez ORIGINAL SOURCE?
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37340106]Dostałam zaproszenie na spotkanie prasowe Original Source do Wawy i wszystko mi pasuje, tylko nie stać mnie nawet na dojazd jak na razie... Dostał ktoś też i się wybiera? [/QUOTE]Ja ![]() Gdyby jakaś Poznanianka jechała to też bym pojechała ![]() Będąc w Wawie odwiedziłabym kilka sklepów przy okazji New Look mi się marzy, bo mam tam upatrzone buty!
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-10-30 o 20:04 |
|
|
|
#4280 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z was hejtery hejtujące Anonima
Orlica zazdroszczeee;D mi warszawa pasuje ale propozycji brak:p |
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Chciałam i nawet chłopa namawiałam, żebyśmy autem jechali, ale uświadomił mnie, że taniej będzie pociągiem. I faktycznie bilet nie jest drogi... Tylko sama się trochę boję, bo nigdy we Wrocku nie byłam A znam życie i wiem, że nie pojedzie ze mną po te buty, bo to fanaberia Kurde, bilet do Warszawy trochę drogi... 56 zł w jedną stronę... Hmmm
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę jakiś do pudru może Ecotools bo już mój z Rossmanna ledwo zipie Fajny ten h78 myślałam że jest jak kulka Essence ale wygooglowałam i jest mniejszy a taki by mi się przydał ![]() I pewnie przy okazji kliknę paletki Technic Electric No i marzy mi się szczotka TT chyba będę musiała sobie sama sprezentować bo nikt mnie nie chce mi zasponsorować
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-10-30 o 20:12 |
|
|
|
|
#4284 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica ciekawe co mam napisać? Hejo jestem ewalucja i chce sie wbic do was?
|
|
|
|
#4286 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Przystanek (albo dwa, zależy gdzie wsiądziesz) tramwajem i potem kawałek spacerkiem
|
|
#4287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
teraz juz tylko odebrać dyplom i gitara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba muszę wstawić też te oświadczenie , że nie zgadzam się na kopiowanie moich zdjęć itp. Coraz więcej widzę kradziezy czy podszywania się pod kogoś... do czego to doszło w tym blogowym i nie tylko blogowym świecie... Poszłam dzisiaj z przyjaciółką do miasta szukać butów..nic nie ma za to w drodze spotkałam listonosza i miał paczuszkę od Alkemiki, wpis o niej pojawił się na blogu
|
||||
|
|
|
#4288 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie Piróg?
|
|
|
|
#4290 |
|
Konto usunięte
|
Ano będzie, będą też zimowe nowości
Kurde, muuuszę skądś kasę wyczarować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Lush & China Glaze lover!
I faktycznie nawet kontaktu nie ma, nie można się z nią skontaktować...

a tak wgl to pędzel h52 do podkładu jest
bo jak tu na przykład ocenić opakowanie