|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
straszne......... Laptop naprawiony
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
![]() Musze wyluzowac, jak sie nie uda jeszcze 2cykle to chyba bede musiała dac troche na wstrzymanie z udzielaniem sie na watku.. Nie to że wogóle uciec, ale troche odpuscic, wiecie o co mi chodzi?? Chyba jakiegos doła podłapuje
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo ;/ no i hemoroidy
![]() Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37335592]Odebrałam wyniki ![]() TSH 1,5, więc ok, nawet lepiej niż ostatnio. LH i estradiol dosyć niskie, ale w normie. Za to FSH... już rok temu miałam wynik 8,1 (przy normie do 9), a teraz mam 13! Zobaczcie: "Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową. Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna" jeju tak mi przykro...fsh to hormon? bada się to z krwi? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37336054]Dzięki, dziewczyny... No co za dzień! Nie dość, że w pracy problemy, to jeszcze te wyniki mnie załamały Najgorsze, że ten wynik tak się zmienił na niekorzyść w ciągu 10 miesięcy. Na wynikach mam napisane, że od 17 mU/ml jest menopauza [/QUOTE]![]() kurcze Mrowinko ja i tak wierzę, że w końcu się uda. |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
super,
mysia u mnie niestety chyba jest troche podobnie, dobrze, ja juz moge spadac do domciu (w koncu, dzis byl mega kociol) milego wieczoru
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Tomalinko super, że beta rośnie śliczny masz brzuszek im dłużej się staram tym zaczynam mieć niestety częściej takie humory. mrowinko bardzo mi przykro z powodu tych wyników, ale jak dziewczyny pisały jeszcze jest szansa, bo rezerwa jeszcze jest, akurat na twojego maluszka, oby ten clo pomógł, Tobie się strasznie ta dzidzia należy. A jak w ogóle się czujesz po clo? żabciu trzymajcie się tam, cieszę się że wiatr już osłabł mysia trzymam kciuki aby @ nie przyszła reszty nie nadrobiłam, ale przesyłam buziaki dla każdej z was
|
#1746 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do nas... na nową pracę nie mam w tej chwili szans, więc pozostaje męczyć się tu, gdzie jestem. Moje wyniki nie napawają optymizmem, więc ja tej wiary już prawie nie mam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Clo - w sumie nie czuję, że cokolwiek biorę. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Dzisiaj 8. dzień cyklu, więc 4 tabletki za mną. Test owulacyjny na razie negatywny. |
||||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37337760]
Nie myśl tyle, nie dołuj się... A ja marzyłam, żeby mieć dwójkę ![]() Co do Clo - w sumie nie czuję, że cokolwiek biorę. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Dzisiaj 8. dzień cyklu, więc 4 tabletki za mną. Test owulacyjny na razie negatywny.[/QUOTE] może i jeszcze dwójka będzie, nigdy nic nie wiadomo, może akurat jedno za drugim się uda, bądź dobrej myśli, chociaż wiem jakie to trudne ![]() mysia na mnie też nieraz forum tak działa, wtedy przez kilka dni mniej się odzywam i potem ten nastrój przechodzi. Nie opuszczaj nas na stałe malamaluczka szkoda, że test negatywny, oby przyszły cykl był bardziej owocny
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37337760]
Nie myśl tyle, nie dołuj się... [/QUOTE] Wogóle ostatnio mam straszne wahania nastojów Od kilku dni mój humor pozostawia wiele do życzenia.. Moze to wina braku słonca, może zblizajacej sie @... nie wiem... W kazdym razie, dam sobie jeszcze kilka cykli, jeżeli nie beda owocne to albo przestane tak wszystko planowac , robic testy itp. Poprostu odpuszcze.. Wogole to sorry ze tak smece, ale nawet nie mam jak sie TZ w rekaw wypłakac bo siedzi dłuzej wpracy dzisaj ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że jesteś kochana
zdjęcia straszne
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
pieknie
Cytat:
podaj tylko adres a wbijam na ta impreze ![]() cos Wam wrzucilam do k.
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
wyryczłam sie kolezance przez telefon i juz mi lepiej.... Tylko chyba koleżankę wystraszyłam...bo odrazu chciała przyjechac
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotek - ślicznie śpiewasz!
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Swoją drogą, fajna koleżanka!
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dobrze, że u Zabci wszystko oki ![]() pisałam Wam, że mi wizytę u endo przełożyli? miałam mieć 10.11 a mam 7.11-dobrze, że szybciej a nie później bo chcę już wiedzieć co robić i się leczyć
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
A pomarudziłam jak mi zle i niedobrze, tak dobitnie bardzo
![]() No dobra z niej duszyczka, trzeba przyznac.
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
Mrowinko, ty nie mów hop! bo osoby wspomagające się farmakologią często cieszą się bliźniaczą ciążą;D moja kumpela przeszła coś podobnego do ciebie, a potem nagle dostała dwa na raz kiedy nikt nie dawał jej już szans.
Tak jest u nas, z jednej strony przygnębiająco (mnie też się zdarzy popłakać, a to z różnych powodów), a z drugiej strony ta niesamowita radość, którą dajecie nieustannie;-) To pomaga trzymać i pomaga wierzyć. Onyks- już wiem o czym zapomniałam. Ale pięknie wyglądasz ślicznoto. Pasuje ci ten brzuszek. Dziękuję wszystkim jeszcze raz za kciuki i nie przejmujcie się moimi II kreskami. Obiecałam sobie optymizm. W końcu wiem, że PCO jest tykającą bombą zegarową...a że mam ją zamiar pokonać jak tomalinka...
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinko ja sie nie znam na tych parametrach, ale będzie dobrze zobaczysz
Żabcia
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
No jak! Nie ukrywaj swojego talentu!
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37335592]Odebrałam wyniki ![]() TSH 1,5, więc ok, nawet lepiej niż ostatnio. LH i estradiol dosyć niskie, ale w normie. Za to FSH... już rok temu miałam wynik 8,1 (przy normie do 9), a teraz mam 13! Zobaczcie: "Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową. Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna" Przykro mi, jednak pamiętaj nadzieja jest zawsze. Ostro teraz musicie wykorzystać czas z Clo ![]() Koszmar... Cytat:
Ja nienawidzę jelitówki i dłuuugo nie jem nic normalnego, ze strachu ![]() Jakoś sentymentalnie się u mnie zrobiło. Oglądałam stare zdjęcia. 8 lat związku z tż, różne wyjazdy, perypetie i moja super figurka!! Chyba idę zaraz ćwiczyć! Chciałabym czuć się tak jak wtedy
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia, fajnie, ze jestes... ufff...
a ze szkodami to miejmy nadzieje, ze niedlugo sie uporaja a zdjecia... przypomina mi to zdjecia po trzesieniu zemii w Chile 2,5 roku temu... Mrowinka, nie wiem co powiedziec ![]() a wiadomo dlaczego u ciebie ta rezerwa tak szybko sie "wyczerpuje"?
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2012-10-30 o 19:38 |
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj pamietam to trzesienie ![]() magda - mozesz wrzucic ta kaszke Holle co masz kupiona? Ona jest z glutenem czy bez?
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-10-30 o 20:00 |
|
|
|
|
#1762 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
grrr, u nas znów zęby
do żłobka jutro nie idzie, ale i tak super, bo 4 tygodnie chodziła bez chorowania ![]() Onyks, pytałaś co u mnie ale jakoś do przodu dodaja, nie ma jakichś większych problemów na imprezach rodzinnych. Bo po 1 rodzina już się oswoiła z naszymi zasadami i jak przyjeżdżamy to starają się mieć na stole takie rzeczy, które młoda spokojnie może zjeść. A nawet jeśli dostanie raz czasem jakiś słodycz, to też nie robię już z tego tragedii, ma 2 latka więc raz czasem może coś takiego zjeść. W domu nie dostaje, więc bez przesady co więcej zauważyła, że Marysia nie ma jakiegoś niesamowitego ciągu do słodyczy, często kinderka mi w połowie oddaje bo całego nie zje ![]() zabciu, dobrze że najgorsze za Wami ![]() Madzia, pobudka cudna na szczęście udało się ją spacyfikować i jeszcze godzine pospała ![]() Mrowinko, nawet nie wiem co napisać trzymaj się kochana Tomalinko, gratuluje
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo ja mam ceratkę (już nie raz sie przydała) i na końcach ma gumki, które się za materac zakłada, polecam.
Gucia poczekaj aż sama będziesz w ciąży, wtedy ci zleci ![]() Onyks, Maleństwo super, ze wyprawki coraz bardziej się kompletują ![]() Onyks super brzuszek. Butter ![]() Bika kochana nie katuj się tak, jest kilak rzeczy które nie powinno sie jeść, ale tak to możesz wiele. Fajnie, ze Emilka jest taka grzeczna. Mrowinko Bao trzymam kciuki za bioderka. Zabcia krzesełko sprawuje sie super. Już 2 razy Maja w nim jadła To ta kaszka z glutenem: http://allegro.pl/holle-kaszka-pszen...722316738.htmlGosiu a jak się czujesz?? Mała przykro mi. Mysia co jest?? A ja chyba @ dostanę. Bo od 2 dni kłuje mnie w jajniku mam piersi bardzo nabrzmiałe. A mąż mówi do mnie : taaaaa 2 dni przed wizytą u gina tez tak mówiłaś a tu sie okazało, ze w ciąży jesteś ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Natalko współczuję ząbków. A wasza pobudka genialna, tylko szkoda, ze o tej godzinie
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Blondi super ze laptop dziala
Mrowinka nie trac nadzieji kochana ![]() A ja sie nasprzatalam, az na ryjek padam a jeszcze musze mieso i sosik zrobic... Buuu |
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Today co smacznego robisz?
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a na Allegro kupywałaś??
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Madzia swinke w warzywach i sosiku
hehe zeby mezulek Ci drugiej ciazy nie wykrakal
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie umowa w pracy kończy za rok mrrr ![]() Maleństwo http://allegro.pl/ochraniacz-na-mate...738706794.html generalnie polecam zakupy u tego gościa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

Nie to że wogóle uciec, ale troche odpuscic, wiecie o co mi chodzi?? 

podaj tylko adres a wbijam na ta impreze 

ale jakoś do przodu
mi sie umowa w pracy kończy za rok