|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 16
Czy do umowy w Mix Plus potrzeba cos wiecej niz dowodu?
Zaswiadczenia o zarobkach lub cos?
|
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę kupić kilkadziesiąt pledów/koców. Na razie znalazłam po 6zł w Ikei. Znajdę gdzieś taniej?
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
A moze byc legitymacja ze szkoly policealnej?Prawka nie posiadam.
A umowa zlecenie przejdzie?
|
|
#2135 | ||
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
Ponadto, od 1.11 jeśli nie będzie się spełniać jednego z poniższych warunków: 1. na twoje konto co miesiąc wpływa wynagrodzenie od pracodawcy, renta lub emerytura z ZUS, bądź stypendium z uczelni, 2. na twoje konto wpływa miesięcznie z innego banku lub z rachunku firmowego w Alior Banku przelew na kwotę minimum 2 000 zł (w przypadku osób poniżej 24. roku życia, które są studentami, uczniami lub słuchaczami, wystarczy 1 000 zł), 3. twoje łączne średnie saldo miesięczne na lokacie terminowej, rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowym, oszczędnościowym, w jednostkach uczestnictwa funduszy inwestycyjnych i bankowych papierach wartościowych emitowanych przez Alior Bank wynosi minimum 10 000 zł, 4. twoje łączne średnie saldo miesięczne zadłużenia w ramach posiadanego rachunku karty kredytowej, pożyczki, limitu kredytowego w rachunku lub kredytu zabezpieczonego na nieruchomości wynosi minimum 5 000 zł. Alior narzuca jakieś dzikie opłaty. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Tylko te koce (z Ikei) są strasznie strasznie badziewiaste (no ale za tą cenę... )Są jeszcze inne, ciut lepsze, po 9.99
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ceny są różne 15zł, 30zł a i jest pani doktor która nic nie bierze.
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, czy przyjmą legitymację, bo nie wszędzie przyjmują ją jako dowód tożsamości. Tak samo nie wiem, czy wystarczy umowa zlecenie, warto najpierw przejść się do punktu PLUSa i zapytać.
|
|
|
|
#2138 |
|
Konto usunięte
|
Czy w sklepach Marks&Spencer asortyment jest ten sam w Polsce, jak i w Niemczech? Będę w Berlinie i chętnie bym się wybrała, wiedząc, że jest szansa na zakup jednego cuda.. Polska strona nie ma prezentacji asortymentu, zaś patrząc na brytyjską wersję wydaje mi się, że kolekcje są inne (obym się myliła). Strasznie spodobał mi się płaszczyk z kolekcji Limited (Radzka z Youtube pokzuje w filmiku z otwarcia M&S we Wrocku na podobny z takim białym futerkiem-kołnierzykiem, tyle że mój był grafitowy, coś między czernią a szarością), po raz pierwszy widziałam go w Złotych Tarasach w Wawie. Nie miałam wtedy czasu.. No i zobaczyłam filmik Radzki, przypadkiem byłam we Wrocku, wiec zahaczyłam o M&S. Przymierzyłam, niestety nie było mojego rozmiaru.. Do Arkad nie zdążyłabym dojechać, więc zostawiłam sobie opcję na zakupy w Wawie. A w Złotych zostały wykupione, przy Marszałkowskiej była tylko 1 sztuka i nie ma, w Arkadii nie ma tej kolekcji
Pewnie sobie pomyślicie, że kot.jpg ale ja jestem jak dziecko - nie kupuję sobie takich rzeczy co sezon, więc jak mi się coś podoba to zrobię wiele, by to mieć. A może ktoś tutaj jest z Poznania i będzie w okolicach Malty jutro? Ew. ktoś mógłby z innych miast sprawdzić mi kod tego płaszczyka? |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomocy
![]() Każda pomadka ochronna/balsam/błyszczyk/pomadka pozostawiają na moich ustach po kilku godzinach pasek - taki wzdłuż ust. Nie mam sił,idzie zima i już calkiem nie wyobrażam sobie swoich ust. Czego używać?Jestem tak zdesperowana,że cena nie gra roli hehe ![]() Odpadają wszystkie pomadki ochronne z avonu i oriflame'u(bo DOSŁOWNIE wszystkie przetestowałam),tisane,be be.Nie pamiętam jak reagowałam na niveę,więć kupię,ale jakie jeszcze? Może w aptece? Przepraszam,że taki problem,ale wiem,że mi pomożecie
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, miałaby któraś z was na podorędziu POWIEŚĆ SOCREALISTYCZNĄ TZW. PRODUKCYJNIAK?
potrzebowałabym, żeby mi ktoś zeskanował jakąś próbkę, tak, żeby było widać język, może jakiegoś bohatera. potrzebuję to zestawić z prozą Hłaski a nie mam teraz dostępu do takiej powieści ![]() przykłady: Konwicki "Przy budowie", Brandys "Obywatel", ale może być cokolwiek :< |
|
|
|
#2142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
wazelina jest strasznie tlusta i osobicie nie przepadam za nia,natomiast polecam masła do ust z Body Shop są chyba po 25 zl taki maluteki słoiczek a efekt jest swietny. Mam doswiadczenie bo moje usta caly rok potrafia platac figle i tak wysychac zeby byly biale i bolały przy otwieraniu ich i jedzeniu kazdego posilku. Wyprobowalam wiele i bebe, nivea odradzam zdecydowanie. Jestem jeszcze za mascia z wit a bo tez swietnie dziala.
Koniecznie zacznij na noc smarowac usta miodem a rano robc peeling sCzoteczka do zebow. Efekt jest super usta nawilzone,mieciutkie i odzywione ![]() tyle z mojej strony
Edytowane przez manieczka02 Czas edycji: 2012-10-30 o 20:44 |
|
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam pewną przesyłkę, jednak na stronie DHL napisane jest że jest ona źle zaadresowana, patrzę w dane faktycznie popełniłam błąd ale w numerze telefonu, czy przez numer telefonu ( komórkowy ) kurier jej nie dostarczył? Dlaczego skoro był podany adres i numer domowy?
Czyja wina? Moja czy jego że nie zadzwonił na stacjonarny?
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te za dychę w sumie niewiele się różnią, rozmiary te same, materiał też. Czy jeśli jakoś niefortunnie postrzelimy kogoś TAKĄ bronią to możemy zabić? Pytam z ciekawości bo one są dostępne bez pozwolenia
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd sie wziął ten skrót xo xo rozumiem, że chodzi o uściski i buziaczki, ale skąd to sie wzięło?
|
|
#2148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja również podpisywałam w tym roku umowe, w czerwcu dokładnie i wystarczył sam dowód i ja nie podawałam chyba żadnego numeru do potwierdzania, a podpisywałam po raz pierwszy
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio przedłużałam umowę w orangem wszedł mi nowy plan taryfowy, wg którego mam mieć darmowy dostęp do portali społecznościowych. To znaczy gdzie? Facebook? Aplikacje google, bo telefon na androidzie?
![]() No i tak. Jak mam wyłączoną transmisję danych, facebook mi nie działa. Musze wtedy włączyć transmisję danych, ale nie zauważyłam, żeby pobierało mi kasę. Weszłam sobie też na onet i przeglądałam informacje, i też nie zżarło mi kasy. Może mi ktoś wytłumaczyć, co ja mam darmowe? najgorsze, że w umowie nie ma ani słowa o tym, jedynie jest dopisek "Szczegóły promocji mix 39 na stronie www.orange.pl" ![]()
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
co to za ciacho?
|
|
|
|
#2152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już coś znalazłam, jakby ktoś chciał poczytać: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Katon-Starszy/Bi...,276663088.chm to z chomika
Edytowane przez trocka8 Czas edycji: 2012-10-30 o 23:45 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, to wprowadziłam w błąd. Nie było to moim zamiarem. Mam konto w Aliorze już od paru lat i wszystko mam bez opłat. Karty debetowej nie mam. Nie mam też wpływu gotówki od tych z pkt. 1 i 2. Wpłacam sama. Ale z podane przez Ciebie informacje dziękuję. Wynika z nich, że już dzisiaj przyjdzie mi innego banku szukać.
|
|
|
|
#2155 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Czy okulary korekcyjne zapisane na recepcie przez okulistę mają jakieś zniżki z NFZ? (chodzi o szkła oczywiście
). Pamiętam, ze jak kupowałam okulary 10 lat temu to jakaś tam zniżka była ![]() jeżeli jest to ile jest procent tej zniżki?
|
#2156 | |||
|
Wredna Ruda Beczka Soli
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomo, że przez ten czas gąbka się nie zużyje, więc nieekonomicznie (nieekologicznie) jest wyrzucać i kupować nową co tydzień. Cytat:
![]() Akurat sama niedawno szukałam banku coby tam moją krwawicę ulokować, więc jestem jako-tako na bieżąco ![]() akurat z tym Aliorem - nie uderza on w stałych klientów (dla których to i tak jest główne konto), bo ofertę mają dosyć ciekawą. Z tego co pamiętam, a okularów nie noszę już kilka lat, jakaś zniżka (nie powiem ile %) była dawana w salonach, które miały umowę podpisaną z NFZ
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma może "Dobre Konto" w Banku Millenium i może coś o nim napisać? Faktycznie wszystko za darmo przy wymaganych wpływach i zwracają te 3%?
|
#2158 |
|
Konto usunięte
|
Czy mogę kogoś prosić o podanie emaila do tego sprzedawcy? http://myworld.ebay.com/great-digita...p2047675.l2559 będę musiała kupić poza ebayem, bo nie mam innej możliwości, a nie mogę nawet zobaczyć maila.
|
|
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

)