|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Drugi ptaszek sie melduje i leci nadrabiac
|
|
|
|
#1802 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
A zdjęcia jak klatki z jakiegoś filmu ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37335592]Odebrałam wyniki ![]() TSH 1,5, więc ok, nawet lepiej niż ostatnio. LH i estradiol dosyć niskie, ale w normie. Za to FSH... już rok temu miałam wynik 8,1 (przy normie do 9), a teraz mam 13! Zobaczcie: "Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową. Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna" Nie napiszę nic nowego, dziewczyny już wszystko powiedziały. Trzymam kciuki ![]() Cytat:
za kolejny cykl!Cytat:
![]() Cytat:
Dziś kolejny dzień paszteta... Cytat:
Cytat:
![]() Witam się dziewczynki w ostatni dzień października! Ależ ten czas pędzi! ![]() Zazdroszczę Wam tych dzisiejszych imprez Butter, niestety nie dojedziemy. Utknęliśmy w zaspach ![]() Zarezerwowałam za to bilety na Skyfall na wieczór. Może jak nam się będzie chciało, to skoczymy do kina. Dziś dzień paszteta. I to solidny
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-10-31 o 07:30 |
||||||
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć,
Na wstępie odrazu przepraszam za wczoraj, jest mi głupio ze tak Wam marudziłam Wybaczcie...![]() Dzisaj już mi lepiej troche.. Wogóle to musiałam przyjsc wczesniej do pracy bo mamy zebranie..Lece na kawę ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Poza tym znalazłam jakies pozytywne strony wyjazdu do tesciów ![]() Umówilismy sie w piatek wieczorem ze znajomymi
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
do bani, przestało lecieć górą zaczeło dołem :/
|
#1805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37333921]Jestem. Zaglądam do Was prawie codziennie, ale czasem zupełnie nie mam o czym pisać. Ileż można Was zamęczać swoimi staraniami, skoro Wy tu macie tyle weselszych tematów. W dodatku mam naprawdę ciężką sytuację w pracy - straszna nerwówka. Wysiadam psychicznie [/QUOTE]Nie mysl o tym w kategoriach smecenia bo zadna z nas tego tak nie odbiera. Jestesmy w Toba i zawsze bedziemy Cie wspierac. Przykro mi bardzo, ze masz taka kiepska sytuacje w pracy... do tego zle wyniki. Nie martw sie tym limitem na menopauze, jestes na to stanowczo za mloda! Ja caly czas wierze, ze i ty doczekasz sie dzidziusia bo mam kolo siebie przyklady, ze udalo sie po paru latach staran. Jak dobrze, ze sie pojawilas! Zdjecia sa naprawde straszne, ciesze sie, ze dla Was skonczylo sie to tylko odcietym pradem i ze Domino juz wtedy spal. Kiedy Wam maja z powrotem prad podpiac? Cytat:
Takie zamkniete kolo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Ja dzis o dziwo obudzilam sie przed budzikiem wyspana i rzeska! Nie wiem co sie dzieje.
|
|||||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia tak to planować
![]() Aaby to nie jestem sama z tym instynktem ![]() Na wieczór zrób sobie małe spa, jakaś maseczke, peeling, kąpiel z pianką i poczujesz się lepiej --- A ja dzisiaj tak samo śpiąca, jakbym całą noc nie spała... oczy na zapałki. Witam w ten dyniowy dzień ![]() |
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej halloweenowo
Cytat:
TŻ zadowolony ?Wczoraj przygotowywałam rózne żarełka na dziś... ![]() I jestem zła, bo zepsułam tę nową kurtkę zimową. Urwałam guzik. Chcę spróbować ją oddać, bo mam tę metkę z ceną i paragon. Tylko ta metka z ceną jest odcięta....Myślę, że tak czy owak warto spróbować
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
dziewuszki ja mam tyle nauki nie wyrabiam, wczoraj miałąm do zrobienia quiz zaliczeniowy gdzie jest 21 pytań i 30 min, a niby jak go miałam zrobić jak się nie zaczęłam uczyć? no to poprosiłam TŻ o pomoc siedliśmy razem do tego quizu, ja czytałąm pytanie, TŻ szukał na necie a ja w zeszycie i zaliczyliśmy no ale wiadomo że na egzaminie (jeśli się nie wykuję) to wyjdzie na jaw że jakoś szybko mi ta wiedza umknęła.Pamiętacie jeszcze jak mówiłam że u nas związek ma jesienny kilimat?
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() aaby, mala, Gosia Mysia dobrze, że już lepiej. Butter mam nadzieję, że przyjmą CI reklamację. Ja już zjadłam śniadanko wstawiłam pranie, ogarnęłam co tam się nabrudziło. Zaraz idę się szykować, Maję podrzucamy do mojej babci i jedziemy do architekta ![]() Strong i jak, klimat jesienny przeszedł?? |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!!!!!!!
dzis dla niektorych prawie jak piatunio az sie lepiej czlekowi wstaje nawet po nieprzespanej nocy (to sprawka Mai ktora co godzine wstawala na siku |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, Ty już tyle posprzątała?
ja narazie zrobiłam tylko ogień w piecu i siedze na du.pie.a klimat dwa dni temu miał swój moment kulminacyjny, powiedziałam TŻ, co boli, co ciesz, że mi źle... itp. i mam nadzieję że jakaś poprawa jest i że idziemy ku dobremu... nawet ja wczoraj wspomnaiłam że do ślubu już nie całe 11m. to powiedział "że tak szybko nam to zleci" wiadomo że idealnie nie jest, ale widzę jakieś światełko... ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- cześć Koteczku ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- zajrzyjcie na mojego suwaczka Kamilkowego.... powiedzcie mi czemu misiu jest między 4 a 5? Dotąd myślałam że to o miesiące chodzi ale widzę że wcale nie. Bo Kamil skończył 3 miesiąc a jest w połowie 4.
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Na to Halloweend odganiam wszystkie czarne myśli i życzę bardzo miłego dnia ![]() |
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong, może jakoś się poduczyć i będzie dobrze ![]() Też mam taką nadzieję, bo nie bardzo wiem co z tym innego zrobić. Chyba trzebaby to przykleić...
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Goocha zdrowiej Strong Dzis mi Seba zwymiotowal rano nie mam pojecia po czym, juz go ubieralam i wybrudzil czarne spodnie, ktore mial zalozyc teraz ubierze granatowe, ale diabelka i tak nie chce zalozyc![]() wezme do przedszkola i tam ubiore jak sie uda
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Strong bo ja ostatnio jestem wulkanem energii
Trzymam kciuki aby z TZ było coraz lepiej.
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, bierz ten wulkan i wpadaj do mnie
![]() Blonde, widocznie coś mu zaszkodziło, oby jednorazowo ![]() Butter, chodzi o to że bardzo mi te "poducznie" nie idzie, bo mam pełno notatek i zadań do zrobienia agdzie tam jeszcze nauka. Kamil dziś wychodzi z moją mamą to może chociaż nadgonię notatki. A od jutra będę się uczyć ale czas mam tylko do niedzieli.A myślę że kurtkę Ci przyjmą, ja tak raz u nas w jednym sklepie miałam z spódniczką( uznałam w domu że jestem za gruba do niej) i przyjęły. Tylko paragon na mus chciała. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Kotek, no właśnie jakoś się misiowi śpieszy siemka Dodaja
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Strong, tylko u mnie jest sytuacja, że guzik jest urwany A z tej kiecki swojej tę etykietkę z ceną miałaś odciętą?? No paragon mam-jasne. |
||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry JAKBY PIĄTEK
![]()
|
#1820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) /Cytat:
Cytat:
![]() swoją drogą to dziwne bo dzieci lubią się przebierać
|
|||
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, ja miałam na szlufce zawieszoną metkę, i to nie odciełam a odwiązałam, bo to było tak przeciągnięte. Ale zaniosłam im to osobno.
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosy mi się w domu piętrzą... ![]() Mhm, tylko wiesz, sprawa się rozchodzi o to, że moja kurtka jest uszkodzona...no zobaczę, co uda mi się zwalczyć... |
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
TZ mega zadowolony! Bral tez dzisiaj duzy kawal do pracy
![]() Nie wiem czy ci wezma jak metka urwana, sprobuj. Z reklamacjami roznie bywa, ja mam z reguly pecha i nic nie jestem w stanie reklamowac mimo iz nie moja wina... ![]() Cytat:
Nie nie wiem...Cytat:
hahahahahaha, jasne |
||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, Ana, powód jesieni był chyba tylko jeden, przestaliśmy dbać o nasz związek... takie jest moje zdanie. Wszystko było "byle dla siebie" i "byle łatwo". żadnych starań. Rozumiecie tak mniej więcej?
Butter, to jak uszkodzona to tym bardziej powinni przyjąć ![]() Ana, wpadaj z nauka do mnie razem łatwiej będzie się poużalać
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje
Cytat:
), poza tym moje dziecko ma swoj charakterek, dlatego w pewnych kwestiach czasem z nim trudniej![]() ![]() Strong super ze jest swiatelko Butter oby udalo sie z kurtka
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już po zebraniu.. Strasznie jestem jakas spiaca
Wizja całego dnia w pracy a potem w drodze jakos nie napawa mnie optymizmem...Butter, oby kurtkę przyjeli Strong, cześć ![]() I zapomniałam co jeszcze miałam napsiać...
|
#1827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hoho tylko czy nauka z tego wyjdzie to ja nie wiem ![]() Cytat:
na przykład w zeszłym roku też moim malowałam buźki i jak cała grupa była chętna tak dwa osobniki totalnie nie! Patrzyły się na inne wymalowane twarzy, ale sami nawet mowy nie ma więc to pewnie na takiej zasadzie
|
|||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mlody nakarmiony i spi wiec moge przysiasc z kawa i drozdzowka domowej roboty
dalej bede wymyslac prezenty na swieta |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam gorącą herbatkę i kanapeczki i będziemy jeść... ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- A w ogóle trochę mi się odechciewa jutrzejszego dnia...ale to ze względu na to, że teściowa i rodzinka brata męża mnie dawno nie widzieli, więc już widzę jak mnie wezmą w obroty... ![]() Mało tego...jak zwykle bywa, nad cmentarzami zazwyczaj spotyka się pozostała rodzina, która raczej nie jest uświadomiona...więc nawet jak brzucha nie zauważą, to jakimś cudem się wyda...i będzie jazda.... |
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Wybaczcie...
bo mamy zebranie..

dziewuszki ja mam tyle nauki
no to poprosiłam TŻ o pomoc siedliśmy razem do tego quizu, ja czytałąm pytanie, TŻ szukał na necie a ja w zeszycie i zaliczyliśmy no ale wiadomo że na egzaminie (jeśli się nie wykuję) to wyjdzie na jaw że jakoś szybko mi ta wiedza umknęła.

/
Wizja całego dnia w pracy a potem w drodze jakos nie napawa mnie optymizmem...