Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 173 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-30, 22:47   #5161
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

magdakaczmarek torbiele na piersiach czy nowotwór jajnika? Napisałaś ze po maturze od razu pojechalaś zarobilaś i wrociłaś, a teraz piszesz ze wlasnie od 3 miesiecy jesteś za granicą. Matury są w maju. 3 mce temu to byłby sierpień.... a 22 lata a 19 to też duża różnica. Wszystko to się nie trzyma kupy a wijesz się jak piskorz

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 23:01   #5162
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Spotkanko kiedys bedzie???? Ej no ja tu na MYAOWKE sie szykuje i w maju bede w Polandii No i czekam cierpliwie jak miejsce i date MYAOWKI ustalisz
o super termin na myaowkę dobra- będziemy myśleć

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Własnie troche dziwnie wyszlo to wszystko, wchodze do sklepu no i mowie ze 80C a potem wyszlo ze wieksze a baba taka wscibska byla ciagle mi zagladala i sie pytala jak tam wyglada i ciagle pytala a co ja biore ze mam takie duze piersi, i sie pyta czy tabletki i jakies takie. A ja sie wkurzylam i mowie ze w ciazy jestem:D ha i sie odwalila w koncu
To jest najlepszy sposób na wścibskie baby w sklepie ciąża tłumaczy i duże piersi i to, że się nie wie jaki się nosi rozmiar

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
nie wiem czy to widać. ja jak byłam po ten mój czarny to ta babeczka mi tak zerknęła i: jejku jak ładnie leży! ale raczej się nie kapnęła

na zakupach byłaś u siebie? bo jak się wieść rozniesie, że Ty w ciąży to łuhu
no łuhu

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-10-30 o 22:59
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 23:03   #5163
gwendolinka
Zadomowienie

Hahaha w ciązy jestem ...
Ja na to nie wpadłam. Mi ostatnio w esotiqu proponowali tą maskę Dżoany Krupy która ponoć działa jak siateczka i trzyma cycka... Chyba dlatego że jej powiedzialam ze potrzebuje 65F stanik, wiec sie zasugerowala pewnie ze mam duze cycki .... i stała (mila dziewczyna) i mówila " Pozwole sobie zaprezentowac nowe kosmetyki... bla bla bla " Mówi "zrobimy test na rece-... czuje pani jak się napina" a ja "taaak czuję, czuję, taka sie siateczka wytwarza i sciąga..." ona "noo tak, to podtrzymuje, po 5 min się to zmywa , a efekt sie utrzymuje" a ja stałam ją picowalam bo ten caly "test " trwal prawie 10 min i mówie, że noo faktycznie, fajne, trzyma, wygladza i sama ten kosmetyk zachwalalam ... a później ona się uradowala ze ja taka zachwycona bo maska 180zł prawie kosztowala -efekt push up...a na koniec mówie "Faktycznie świetna, widać skóra inna, wyglądza, napina... Tylko ja niestety takiej maseczki nie potrzebuję " I zostawiła babkę osłupiałą

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-10-30 o 23:04
Stary 2012-10-30, 23:10   #5164
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja na to nie wpadłam. Mi ostatnio w esotiqu proponowali tą maskę Dżoany Krupy która ponoć działa jak siateczka i trzyma cycka... Chyba dlatego że jej powiedzialam ze potrzebuje 65F stanik, wiec sie zasugerowala pewnie ze mam duze cycki .... i stała (mila dziewczyna) i mówila " Pozwole sobie zaprezentowac nowe kosmetyki... bla bla bla " Mówi "zrobimy test na rece-... czuje pani jak się napina" a ja "taaak czuję, czuję, taka sie siateczka wytwarza i sciąga..." ona "noo tak, to podtrzymuje, po 5 min się to zmywa , a efekt sie utrzymuje" a ja stałam ją picowalam bo ten caly "test " trwal prawie 10 min i mówie, że noo faktycznie, fajne, trzyma, wygladza i sama ten kosmetyk zachwalalam ... a później ona się uradowala ze ja taka zachwycona bo maska 180zł prawie kosztowala -efekt push up...a na koniec mówie "Faktycznie świetna, widać skóra inna, wyglądza, napina... Tylko ja niestety takiej maseczki nie potrzebuję " I zostawiła babkę osłupiałą
no to się wkurzyła . Ale zobacz jak skojarzyła- duże piersi i potrzebę ich ratowania A jaka cena i co - jedną rękę masz teraz bardziej napiętą?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 23:19   #5165
gwendolinka
Zadomowienie

Ogólnie miła była a ja dla niej jeszcze bardziej
raczej taka byla konsternacja na koniec . Bo ja jeszcze taka pewna siebie, a kobiety zawsze narzekąją podejrzewam... "fajne super etc ale ja tego NIE POTRZEBUJE" TA DAAAAAM

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-10-30, 23:32   #5166
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Nic nie widziala i nie dotkala ale moim zdaniem to po prostu widac. Sztuczne piersi w ogole inaczej ukladaja sie niz naturalki. I pomimo iz uwazam ze moje piersi sa jak naturalne to w staniczkach wcale juz sie tak nie ukladaja
no jasne, że się tak nie układają ale dopóki nie dotknie i blizn nie zobaczy to pewności mieć nie będzie no chyba, że sama ma implanty )) A Ty młodziutka to masz prawo mieć jędrne, twarde i sterczące a że duże urosły...no niektóre szczęściary tak mają i już

Mya to ta magdakaczmarek to jakaś lewa jest? bo normalnie wzruszyłam się jej historią...

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Ogólnie miła była a ja dla niej jeszcze bardziej
raczej taka byla konsternacja na koniec . Bo ja jeszcze taka pewna siebie, a kobiety zawsze narzekąją podejrzewam... "fajne super etc ale ja tego NIE POTRZEBUJE" TA DAAAAAM
gwen szczerość to podstawa no co będziesz ściemniać, że potrzebujesz jak nie potrzebujesz

Idę spać i tak myślę, że faktycznie jak ktoś jest w takiej czy innej formie na forum od 3 lat to nt. operacji powinien wiedzieć już prawie wszystko, a tu pada pytanie czym się różni jeden implant od drugiego i że ciężko na początku się w tych cyferkach połapać.... kurde przez 3 lata to można się tych tabelek na pamięć nauczyć...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-30 o 23:57
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 00:16   #5167
ania 31
Raczkowanie

witam was dziewczynki mam prosbe zerknijcie w moja galerie na moja ruine tzn cos co sie zwie cyckami i doradzcie z rozmiarkiem implantu dodam ze chce okragle wiem ze to juz przerabialam jak mialam termin na czerwca ale op mi sie przesunela i chce jeszcze lyknac jakies rady z gory dziekuje

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 01:01   #5168
tasha2
Raczkowanie

Haha))))))) Za 180 zl to jeszcze powinni Dzoane Krupe do tej maski dorzucac. To trzeba byc cwaniara do potegi, sama ma biust robiony a taki kit ludziom wciska.

Cytat:

---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Dziewczyny ale wy szybko lecicie z watkiem Niemniej jednak jak zwykle jest tu wesolo i pelno pozytywnych wibracji Szczesliwego Halloween zycze

Edytowane przez tasha2
Czas edycji: 2012-10-31 o 18:46
tasha2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 08:38   #5169
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Nic nie widziala i nie dotkala ale moim zdaniem to po prostu widac. Sztuczne piersi w ogole inaczej ukladaja sie niz naturalki. I pomimo iz uwazam ze moje piersi sa jak naturalne to w staniczkach wcale juz sie tak nie ukladaja
Nic się kochana nie martw z czasem zrobią się jak twoje jak by od urodzenia aż sama będziesz się dziwić, że mogłaś żyć bez nich

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

A ja witam dzisiaj pięknie wszystkie Piersiaste i te co są i te co będą i życzę miłego dnia, pełnego milych wrażeń
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 09:38   #5170
belseno
Zadomowienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;37337085]Czy któraś z Was robiła operację w bardzo oddalonym od Waszego miejsca zamieszkania mieście?[/QUOTE] zapytaj Aniki75 - bidulka się rozchorowała i może nie doczytać postu. Z tego co pamiętam ona dosyć daleko jechała do kliniki.

Anika zdrówka życzę i wracaj szybciutko do nas

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Nic się kochana nie martw z czasem zrobią się jak twoje jak by od urodzenia aż sama będziesz się dziwić, że mogłaś żyć bez nich
po jakim czasie od op. poczułaś, że się zasymilowały z twoim ciałem na amen?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
witam was dziewczynki mam prosbe zerknijcie w moja galerie na moja ruine tzn cos co sie zwie cyckami i doradzcie z rozmiarkiem implantu dodam ze chce okragle wiem ze to juz przerabialam jak mialam termin na czerwca ale op mi sie przesunela i chce jeszcze lyknac jakies rady z gory dziekuje
aniu a jaki wówczas rozmiar wybrałaś i jakie są Twoje oczekiwania rozmiarowe?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-10-31 o 09:29
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 10:21   #5171
cycatka
Raczkowanie

A ja tak zaczęłam czuć , ze są moje to tak po pół roku a gdzieś po roku wróciło pełne czucie i teraz jak rano wstaję i w lusto patrzę to jak bym się z nimi urodziła a dotykając nie czuć gdzie kończy się implant a zaczyna tkanka - a jaka jestem szczęśliwa chociaż miałam chęci jeszcze powiększyć bo wydawało mi się swego czasu , że są za małe do mojej sylwetki bo ja nie taka chudzinka jak wy dziewczyny no i nie taka młoda ale co tam życie jest piękne
Stary 2012-10-31, 10:37   #5172
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya to prawda bo w jak to jej powiedzialam to sie w koncu odemnie odwalila a tak jak taki natret. Juz mialam jej dosctylko co bedzie jak wejde do tego sklpeu za kilka miesiecy bez brzucha

gwen Ci powiem ze ja tez mialam ten test na rekubo pani w klepie mowi do mnie no ze ja w ciazy to teraz powinam je ujedrniac jak w takim tepie mi urosly

belseno a jak my to te szczesiary

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 10:49   #5173
magdakaczmarek
Raczkowanie

Cytat:
magdakaczmarek torbiele na piersiach czy nowotwór jajnika? Napisałaś ze po maturze od razu pojechalaś zarobilaś i wrociłaś, a teraz piszesz ze wlasnie od 3 miesiecy jesteś za granicą. Matury są w maju. 3 mce temu to byłby sierpień.... a 22 lata a 19 to też duża różnica. Wszystko to się nie trzyma kupy a wijesz się jak piskorz
opercaje miałam na nowotwór jajnika, a torbiele na piersiach ma moja mama, nie wiem jak czytałaś, że nie zauważyłaś, mam 19 lat więc teraz jestem po maturze więc wyjechałam na 3 miesiące i nie wyglądało to tak że spakowałam sie pierwszego dnia po zakończeniu matur tylko pod koniec czerwca. Od tej pory siedzę za granicą i zarabiam na cyki, już zarobiłam więc wracam i pójdę na studia, niestety nie od tego roku, bo już za późno.
Nie mówiłam, że mam 22 klata tylko tonia znalazła stary post sptzrd kilku lat gdzie mówiłam ze mam 21 bo jakbym Wam powiedziała wtedy, że 16 czy 17 to czy uważałybyście, że to jest wiek o myśleniu o operacjach ?

korzystam cały czas ze swojego konta, tylko i wyłącznie ja, dopiero teraz mam pieniądze na operację dlatego dopiero teraz włączyłam się ponownie do wątku, chciałam tylko odpowiedzi na kilka pytań i wsparcia, dostałam- za co bardzo dziękuję , jeżeli podważacie moją autentyczność i nie chcecie ze mną rozmawiać ok, dziewczyny które były u mnie w galerii, widziały moje zdjęcia prywatnie więc nie sądze, żebym wyglądała na nich na więcej niż 19lat .. zresztą jakie to ma dla Was znaczenie czy ja mam 19 czy 22 to nie rozumiem, Kiedyś powiedziałam ze jestem starsza bo się wstydziłam że w tak młodym wieku myślę o opercacji i teraz będziecie mi to wypominać ciągle ?
tak czy inaczej dziękuję bardzo za pomoc której tu wiele otrzymałam,
buziaki i miłego dnia życzę

6.12 -> konsultacje E.S

Edytowane przez magdakaczmarek
Czas edycji: 2012-10-31 o 11:21
magdakaczmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 11:27   #5174
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdakaczmarek Pokaż wiadomość
opercaje miałam na nowotwór jajnika, a torbiele na piersiach ma moja mama, nie wiem jak czytałaś, że nie zauważyłaś, mam 19 lat więc teraz jestem po maturze więc wyjechałam na 3 miesiące i nie wyglądało to tak że spakowałam sie pierwszego dnia po zakończeniu matur tylko pod koniec czerwca. Od tej pory siedzę za granicą i zarabiam na cyki, już zarobiłam więc wracam i pójdę na studia, niestety nie od tego roku, bo już za późno.
Nie mówiłam, że mam 22 klata tylko tonia znalazła stary post sptzrd kilku lat gdzie mówiłam ze mam 21 bo jakbym Wam powiedziała wtedy, że 16 czy 17 to czy uważałybyście, że to jest wiek o myśleniu o operacjach ?

korzystam cały czas ze swojego konta, tylko i wyłącznie ja, dopiero teraz mam pieniądze na operację dlatego dopiero teraz włączyłam się ponownie do wątku, chciałam tylko odpowiedzi na kilka pytań i wsparcia, dostałam- za co bardzo dziękuję , jeżeli podważacie moją autentyczność i nie chcecie ze mną rozmawiać ok, dziewczyny które były u mnie w galerii, widziały moje zdjęcia prywatnie więc nie sądze, żebym wyglądała na nich na więcej niż 19lat .. zresztą jakie to ma dla Was znaczenie czy ja mam 19 czy 22 to nie rozumiem, Kiedyś powiedziałam ze jestem starsza bo się wstydziłam że w tak młodym wieku myślę o opercacji i teraz będziecie mi to wypominać ciągle ?
tak czy inaczej dziękuję bardzo za pomoc której tu wiele otrzymałam,
buziaki i miłego dnia życzę
Nie ma co się znowuż tak bardzo naburmuszać koleżanki wyłapały małą niezgodność jak wytłumaczyłaś spowodowaną twoim wiekiem i dobrze i moim zdaniem nie ma co się wstydzić swojego wieku a marzenia czy pragnienia to piękna rzecz
Stary 2012-10-31, 12:30   #5175
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny mają detektywistyczną naturę widze
jak zaczniemy się nawzajem podejrzewać i przestaniemy być na siebie nawzajem otwarte, pokasujemy galerie, poblokujemy przyjaciół to pomyślcie co zostanie z tego forum?? nawet jak są wsród nas wysłannicy konkretnych lekarzy czy firm to puki mi nikt nie wciska nazwisk czy produktow, rozmawia ze mną na odpwiednim poziomie, bez kłotni i wydrapywania oczu jak bywało, jest mi to w zasadzie obojetne, wpadam tu by przyjemnie spędzić czas a nie się nakręcać negatywnie. po zmianie zasad niemożliwa jest tu reklama bezpośrednia, takie osoby mogą tu tylko zbierać informacje a to juz praca jak każda inna.
moge się mylić, wyraziłam swoje zdanie, nie mam ochoty na nagonki i paranoje.
wcześniej Anika była ofiarą podejrzeń, teraz magda ze swoimi "biednymi "100postami w 3lata, to ja jestem znacznie bardziej twórcza, ponad 2tys przez rok, nie podoba mi się to i nie chce żeby tak tu było.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-10-31 o 12:36
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 12:42   #5176
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny mają detektywistyczną naturę widze
jak zaczniemy się nawzajem podejrzewać i przestaniemy być na siebie nawzajem otwarte, pokasujemy galerie, poblokujemy przyjaciół to pomyślcie co zostanie z tego forum?? nawet jak są wsród nas wysłannicy konkretnych lekarzy czy firm to puki mi nikt nie wciska nazwisk czy produktow, rozmawia ze mną na odpwiednim poziomie, bez kłotni i wydrapywania oczu jak bywało, jest mi to w zasadzie obojetne, wpadam tu by przyjemnie spędzić czas a nie się nakręcać negatywnie. po zmianie zasad niemożliwa jest tu reklama bezpośrednia, takie osoby mogą tu tylko zbierać informacje a to juz praca jak każda inna.
moge się mylić, wyraziłam swoje zdanie, nie mam ochoty na nagonki i paranoje.
wcześniej Anika była ofiarą podejrzeń, teraz magda ze swoimi "biednymi "100postami w 3lata, to ja jestem znacznie bardziej twórcza, ponad 2tys przez rok, nie podoba mi się to i nie chce żeby tak tu było.
Oj zgadzam się z tobą w całej rozciągłości i uważam, że musimy na wzajem się szanować i być otwarte na kłopoty i bezradność innych a posty które nam się nie podobają najlepiej ignorować jak by ich nie było bo życie toczy się dalej a może ewentualnie bez naszego udziału co ja bym akurat nie chciała
Stary 2012-10-31, 12:43   #5177
anne001
Raczkowanie

popieram w 100% Jooasi
Stary 2012-10-31, 12:57   #5178
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A ja tak zaczęłam czuć , ze są moje to tak po pół roku a gdzieś po roku wróciło pełne czucie i teraz jak rano wstaję i w lusto patrzę to jak bym się z nimi urodziła a dotykając nie czuć gdzie kończy się implant a zaczyna tkanka - a jaka jestem szczęśliwa chociaż miałam chęci jeszcze powiększyć bo wydawało mi się swego czasu , że są za małe do mojej sylwetki bo ja nie taka chudzinka jak wy dziewczyny no i nie taka młoda ale co tam życie jest piękne
a jaki masz rozmiar? U mnie wszystko zbiera się w okolicach bioder i nóg od pasa w góre taka normalna w miare jestem a dół tłuścioszek jakby 2 różne osoby połączyli No teraz jak mam cycki to te proporcje są w miarę ok chociaż nadal mam w biodrach 10 cm wiecej niż w biuście no ale przy wzroście 164 nie wyobrażam sobie żebym miała 100cm w biuście...jezuuu jakie wielkie bym musiała mieć Te co mam teraz czasami mi się za duże wydają hihiii no i tak wypytuje jak to z tą asymilacją bo mnie np. wkurza jak dotykam pod spodem i czuję taki jakby przepompowany materac, no czuć jakby folia wypełniona czymś była nie takie mięciutkie ciałko tylko coś sztucznego, nierównego ale mam tak tylko w jednej piersi tej z większym implantem i tam w zasadzie nie miałam swojego cyca i tak się zastanawiam czy jak mi wróci czucie to przestane wyczuwać tą folie?
Stary 2012-10-31, 13:02   #5179
Olivkaa200
Zakorzenienie

dziewczynki a ja zapraszam do albumu wrzucilam moje wczorajsze zdobycze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 13:38   #5180
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a jaki masz rozmiar? U mnie wszystko zbiera się w okolicach bioder i nóg od pasa w góre taka normalna w miare jestem a dół tłuścioszek jakby 2 różne osoby połączyli No teraz jak mam cycki to te proporcje są w miarę ok chociaż nadal mam w biodrach 10 cm wiecej niż w biuście no ale przy wzroście 164 nie wyobrażam sobie żebym miała 100cm w biuście...jezuuu jakie wielkie bym musiała mieć Te co mam teraz czasami mi się za duże wydają hihiii no i tak wypytuje jak to z tą asymilacją bo mnie np. wkurza jak dotykam pod spodem i czuję taki jakby przepompowany materac, no czuć jakby folia wypełniona czymś była nie takie mięciutkie ciałko tylko coś sztucznego, nierównego ale mam tak tylko w jednej piersi tej z większym implantem i tam w zasadzie nie miałam swojego cyca i tak się zastanawiam czy jak mi wróci czucie to przestane wyczuwać tą folie?
Ja mam wkładki okrągłe 390 czyli stanik ostatnio jak mierzyłam 85F, a spodnie noszę rozmiar 42 jak są biodrówki i lekki brzuszek jest to spódniczki 44 a tak to 48 rozmiar ze względu na piersi hihihi a przecież nie są aż takie wielkie, miałam nawet ochotę jeszcze raz iść i większy implant mi się marzył ale myślę, że dobrze, że mi przeszło

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
dziewczynki a ja zapraszam do albumu wrzucilam moje wczorajsze zdobycze
No i ja tam akurat nic nie widzę, ale nie dla psa kiełbasa jak to się mówi
Stary 2012-10-31, 13:40   #5181
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Olivka byc może ekspedientka też rozmyśla o operacji i niedługo trafi na nasze forum... albo już na nim jest!!

Ja jez od jakiegoś czasu przyglądam się biustom heh ale chyba każda zazdrośnica tak ma
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 13:48   #5182
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dokładnie się zgadzam z jooasi, korzystanie z tego forum ma być dla nas przyjemnością.
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 13:57   #5183
lauren25
Raczkowanie

Musze się w końcu przyznać Mam ustalony termin na 28.11 !!!

Byłam dziś u endo i nie ma przeciwskazań, tarczyca a właściwie hormony zrobiły mi wcześniej psikusa ale teraz już wszystko wraca do normy)))

Będę robiła tam gdzie od początku chciałam u dr J.S. Wszystko co mogłam posprawdzałam. W przyszłym tygodniu jadę jeszcze na dodatkową wizytę żeby dopytać o szczegóły i określić dokładnie rozmiar. Ostatnio zostało na 350ml okrągłe ale coś mnie korci żeby ponegocjować do 375 Nie chcę mieć niedosytu a poza tym mam obecnie różnicę między swoim mikrobiustem a biodrami 8-9 cm ( wzrost 170cm) i chciałabym to wyrównać. Da się jakoś przewidzieć ile przybędzie przy takim implacnie?

Tak wogóle to jeszcze "to" do mnie nie dociera... mam wrażenie że piszę o dalekiej przyszłości która niewiadomo czy nastąpi heh

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-10-31 o 14:18
Stary 2012-10-31, 14:01   #5184
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
Dokładnie się zgadzam z jooasi, korzystanie z tego forum ma być dla nas przyjemnością.
A czyżbyś kochana nie miała bo ja tam mam co prawda mnie jest ciężko obrazić ale cóż

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Musze się w końcu przyznać Mam ustalony termin na 28.10 !!!

Byłam dziś u endo i nie ma przeciwskazań, tarczyca a właściwie hormony zrobiły mi wcześniej psikusa ale teraz już wszystko wraca do normy)))

Będę robiła tam gdzie od początku chciałam u dr J.S. Wszystko co mogłam posprawdzałam. W przyszłym tygodniu jadę jeszcze na dodatkową wizytę żeby dopytać o szczegóły i określić dokładnie rozmiar. Ostatnio zostało na 350ml okrągłe ale coś mnie korci żeby ponegocjować do 375 Nie chcę mieć niedosytu a poza tym mam obecnie różnicę między swoim mikrobiustem a biodrami 8-9 cm i chciałabym to wyrównać. Da się jakoś przewidzieć ile przybędzie przy takim implacnie?

Tak wogóle to jeszcze "to" do mnie nie dociera... mam wrażenie że piszę o dalekiej przyszłości która niewiadomo czy nastąpi heh
Brawo i fajnie bierz jak się da jak największe bo ja miałam niedosyt i to już po 3 miesiącach oczywiście muszą pasować do sylwetki

A jak to jest termin na 28,10 a dzisiaj 31, 10 nie łapię

Edytowane przez cycatka
Czas edycji: 2012-10-31 o 14:03
Stary 2012-10-31, 14:03   #5185
anne001
Raczkowanie

Ja mam ciągle niedosyt...
Stary 2012-10-31, 14:08   #5186
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja mam ciągle niedosyt...
A jaki rozmiar stanika teraz nosisz ?, ze masz nie dosyt ciągleeee.
Stary 2012-10-31, 14:19   #5187
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
A czyżbyś kochana nie miała bo ja tam mam co prawda mnie jest ciężko obrazić ale cóż

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Brawo i fajnie bierz jak się da jak największe bo ja miałam niedosyt i to już po 3 miesiącach oczywiście muszą pasować do sylwetki

A jak to jest termin na 28,10 a dzisiaj 31, 10 nie łapię
Już edytowałam To z tej radości
Stary 2012-10-31, 14:26   #5188
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Musze się w końcu przyznać Mam ustalony termin na 28.11 !!!

Będę robiła tam gdzie od początku chciałam u dr J.S. Wszystko co mogłam posprawdzałam. W przyszłym tygodniu jadę jeszcze na dodatkową wizytę żeby dopytać o szczegóły i określić dokładnie rozmiar. Ostatnio zostało na 350ml okrągłe ale coś mnie korci żeby ponegocjować do 375 Nie chcę mieć niedosytu a poza tym mam obecnie różnicę między swoim mikrobiustem a biodrami 8-9 cm ( wzrost 170cm) i chciałabym to wyrównać. Da się jakoś przewidzieć ile przybędzie przy takim implacnie?

I wszystko jasne to będziemy trzymać kciuki hihihi
Stary 2012-10-31, 14:42   #5189
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Już edytowałam To z tej radości
Lauren uważaj bo duże okrągłe implanty nadają figurze ciężkości a Ty o ile pamiętam jesteś szczupła. w anatomkach nie ma co sie bać rozmiaru ale okrąglasy trzeba dobierać rozważniej, również dlatego żeby się nie odznaczał implant pod skórą.
Stary 2012-10-31, 15:00   #5190
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Lauren uważaj bo duże okrągłe implanty nadają figurze ciężkości a Ty o ile pamiętam jesteś szczupła. w anatomkach nie ma co sie bać rozmiaru ale okrąglasy trzeba dobierać rozważniej, również dlatego żeby się nie odznaczał implant pod skórą.
Wiem, dr powiedział ze najwiekszy dla mnie to 400 więc myślę że 375 byłby dobry. Mówił tez że zostawia się na przedziałek 4cm, to nie za dużo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości