|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
wstałam chcialam upiec ciasto- tak zabolał brzuch, że położyłam się z powrotem. NIe dam rady. Chciałabym być bardziej użyteczna ale nie dam rady to nie będę robić nA siłę
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Po dzisiejszym USG termin mam wyznaczony 16 maja - OM, 20 maja z USG i według moich obserwacji owulacji.
Bardzo ruchliwe to maleństwo, troszkę się lekarka nakombinowała z uchwyceniem go do mierzenia Ale pomachało mi łapką.---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gin może po prostu nie jest cytologiem i dlatego Ci nie zrobił Bo niektórzy to lekarze, położnicy i cytolodzy Moja koleżanka jako dziewica poszła raz do gina i była badana przez odbyt. |
|
|
|
|
#4175 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy iść do znajomych pod wieczór ale chyba jednak odpadam, jakaś słaba jestem, brzuch mnie ciągnie (chyba rośnie
) ... nie usiedzę, nie ma szans |
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś(ja też mam tak na imie)
Masz racje-jak nie masz sił to nie idź, jakbyś się miała źle czuć;*Ja dziś 3 raz spałam... głowa mnie boli.., Jestem w ciąży należy mi sie ![]() humpback ale mi się miło zrobiło
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie, uff nadrobilam
![]() Gratuluje wszystkim udanych wizyt i pieknie rozwijajacych sie ciąż ![]() Ja wlasnie sobie w domku siedze, obiadek zjedzony, mozna odpoczac ![]() Bardzo Wam wspolczuje tych dolegliwosci, mdlosci, , braku apetytu itp.. Ja nadal nie mam zadnych objawow I dobrze mi z tym ![]() Dzis w ramach relaksu gralam przez 3 godziny w strategiczna gre komputerową Cos czuje ze znalazlam nowe hobby na czas ciąży Milego popoludnia
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Nadrobić nadrobiłam,ale wybaczcie,że nie odpisze. Nie mam dzisiaj sił normalnie. Jedyne na co się zdobyłam to było zrobienie obiadu i wywieszenie prania. Zero mocy... Niedobrze mi ciągle i spać mi się chce,nie do życia dzisiaj jestem zupełnie
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Wracam.do Was po calym dniu pracy. Pisze starym zwyczajem z telefonu siedzac w autobusie. Jakos przetrwalam ten pierwszy dzien ale ciesze sie,ze jutro wolne. Mdlosci meczyly mnie tylko rano, za to.po poludniu mialam i nadal mam zgage... Ale co zrobic. Napije sie w domu cieplego mleczka. Musze jeszcze zakupy zrobic bo.zupelnie wylecialo mi z glowy, ze w zwiazku z jutrzejszym swietem wszystkie sklepy beda pozamykane...
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt i obrony mgr U mnie słabo, nawet bardzo. nie radze sobie. Mialam sie z T w poniedzialek zobaczyc ale nie widzielismy sie. W bambuko mnie zrobil. Mowil ze wczesniej wyjedzie i zobaczymy sie ale wyszlo ze pozno wyjechal i :dupa: no i odlecial. Teraz na swieta bedzie.. za 8 tyg. Pisalam tez Wam o urodzinach jego taty, glosno bylo o nich. duzo wczesniej mnie zapraszali jego rodzice i mowili ze maja nadzieje ze przyjade. W niedziele rano dzwonie skladam zyczenia a tu ani slowa o ktorej bede albo cos takiego ![]() Tomek od poniedzialku sie nie odzywa. A na dodatek znowu jakis wirus mnie zlapal i mam biegunke.. Biore smekte i orsalit. Gin mowil ze jak nie przejdzie jutro rano do szpitala ![]() Tak mnie to boli... cos by mi sie stalo a oni o niczym by nie wiedzieli. plakac tylko mi sie chce. Najchetniej to bym poleciala do tej norwegii i w leb strzelila zeby sie obudzil. Jak sie widzielismy to o imionach rozmawialismy, chrzcinach, porodzie , cuda na kiju, jakim on bedzie super tata. a tu o nawet nie potrafi zadzwonic i zapytac sie jak sie czuje. Mysli chyba ze jak dal mi pieniadze to wszystko zalatwione? Odbiore mu prawa i tyle bedzie mial z super taty ![]() Przepraszam ze takie smutasy pisze ale musialam sie wygadac.
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ta biegunka
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję mdłości. Złe samopoczucie minie. To takie wahania nastroju- raz jest dobrze raz jest źle. Trzymam kciuki żeby szybko minęły. dhalii za bliźniakiNie wiedziałam że na cytologię można być za młodym ![]() Veronic ja też miałam bakterie w moczu. I jeśli nie masz w moczu leukocytów to znaczy że jest ok bo to te dobre bakterie ![]() Ja też mam cyto w ramach wizyty prywatnej. Nuna nic na siłę! Leż i odpoczywaj aż nabierzesz sił!!! Cytat:
ja tam zawsze byłam normalnie badana czy byłam dziewicą czy nie. Melitele bardzo mi przykro co za koleś! może on coś rodzicom powiedział że nie przyjdziesz i dlatego nie pytali? Mam nadzieje że w końcu się odezwie, sam z siebie.Muszę zrobić sałatkę na jutro. Ktoś chętny do pomocy? |
||
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Sharp ja mogę pomóc
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- też słyszałam, że jak sie jest dziewicą i powie się o tym ginowi t przez odbyt.
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
to zapraszam bo mi się nie chce
byłam dziś w pracy i wszyscy pytali dlaczego nie wracam do pracy;/ a może by tak ktoś zapytał jak się czuje
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
nuna2
![]() sharp - po spotkaniu ze mna ja zadzwonilam do jego rodzicow i mowilam ze do nich jedzie bo jak przylecial to spal w hotelu. Pokloceni byli. Jego matka powiedziala ze jak odjedzie od nich zadzwoni i da mi znac co mowil. Ale cisza... z tego co wiem to on powiedzial rodzica ze maja sie nie wtracac miedzy nas i nie maja mi robic nadzieji ze on zmieni zdanie. No ale to nie znaczy ze maja sie nie odzywac a tu totalne dno. Ani on ani rodzice. Kompletna olewka..
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Sharp chyba niezbyt masz tych ludzi co??
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Podziękować!
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- dziękuję kochana ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
, widziałaś te w tesco?
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dziewczyny z którą się najbardziej lubię nie było bo dalej jest w szpitalu.
Niby wszyscy mili ale dało się odczuć focha że jestem na zwolnieniu. Przykre trochę no ale co ja się dziwie jak od początku tak było. Pamiętam jak się przyjęłam do pracy to mi jedna dziewczyna powiedziała żebym czasem nie myślała że się z kimś tam zaprzyjaźnię bo jesteśmy rywalkami
|
|
|
|
#4191 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana myślę, że nie ma sensu tam wracać... ważniejsze dziecko i spokój psychiczny
|
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chodziło mi o to, żebyś jadła na wszystko co masz ochotę (oczywiście nie przesadzając) i nie przejmowała się tym, że jak to napisałaś, będziesz wyglądać jak "wielorybek" |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
bo w styczniu poroniła (5tc) i jak była w szpitalu to ją czymś zarazili. I cały czas się leczyła tabletkami i miała teraz zabieg bo leki nie pomagały. A dopóki się nie wyleczy to nie może mieć dzieci
no utwierdzam się w tym coraz bardziej |
|
|
|
#4197 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Już Was nadrobiłam
w pracy miałam dzisiaj pełne ręce roboty, więc nie mogłam Was podczytywać. Potem pojechaliśmy z Tż na miasto, kupił mi śliczne szare dresy Dziewczyny.. współczuję Wam tych mdłości i innych dolegliwości oby szybko przeszły.Mnie rzadko to dopada, a jak już się zdarzy to nie wiem co z sobą zrobić ![]() Cytat:
ciekawa jestem jak wygląda 4 D ![]() Cytat:
Gratulacje, kolejna podwójna Szczęściara ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak mi przykro... Od soboty się nie odzywałaś, podejrzewałam że nie najlepiej się czujesz trzymaj się kochana. Musisz być dzielna, nie przejmuj się Nim- bo jak widać nie jest tego wart. Zobaczysz, że jeszcze się wszystko fajnie poukłada Cytat:
ja byłam na pierwszej wizycie u gina jako dziewica- na szczęście badanie było normalne ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() egoiści..
|
||||||||
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
No co, wsciekli sa ale co maja zrobic? Probuja mnie wspierac ale ja zloscia odpowiadam. Najlepiej to bym sie zamknela i z nikim z domu nie rozmawiala..
Cytat:
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętaj że rodzinka na pewno chce Ci pomóc
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.Pierś ugotować w wywarze z kostki rosołowej, pokroić w kostkę. 2. Pokroić fetę w kostkę 3. Pokroić zielonego ogórka w kostkę 4. Pokroić czarne oliwki w plasterki (nawet jak ktoś nie lubi, to zje, bo w sałatce nie czuć) 5. Sos to majonez i jogurt w stosunku 1:3 6. Sól i pieprz do smaku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

Ale pomachało mi łapką.

Nie czułam potrzeby. Umierałam z bólu przy @ mdlałam, wymiotowałam etc poszłam z mamą raz powiedział, że może dac najwyzej antykoncepcyjne, ale ja nie chciałam. Wolałam się męczyć... I wcinałam za miast tego ketonal
Bo na reszte badan dał mi tylko wypisaną kartkę co nalezy zrobić.

, braku apetytu itp.. Ja nadal nie mam zadnych objawow

za bliźniaki
co za koleś! może on coś rodzicom powiedział że nie przyjdziesz i dlatego nie pytali? Mam nadzieje że w końcu się odezwie, sam z siebie.
trzymaj się kochana. Musisz być dzielna, nie przejmuj się Nim- bo jak widać nie jest tego wart. Zobaczysz, że jeszcze się wszystko fajnie poukłada