|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Cytat:
Ja na studiach nauczyłam się więcej niż przez 10 lat nauki.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek nie wykluczam, ze gdybym dostała jakąś fajną propozycję, to bym się zgodziła. Ale na razie składane propozycje są dla mnie kiepskie, a ja lubię być niezależna![]() Cytat:
Cytat:
I coś w tym jest Liczyć bardzo lubię, ale pisanie to dla mnie horror. W podstawówce moi rodzice musieli ze mną odrabiać zadania z polskiego, ponieważ swoją rozprawkę kończyłam po 5 zdaniach:PNajważniejszy jest właśnie ten komfort, że jeśli się zmęczysz, to będziesz mogła poprosić kogoś o opiekę nad dzieckiem i się zdrzemną/pójść na spacer/spotkać z koleżanką. Czasem takie oderwanie od codziennych obowiązków jest potrzebne. Co do kosiarki, to tydzień temu o 20 ktoś mądry postanowił skosić trawnik za moim blokiem... Cytat:
![]() To pewnie przemęczenie i niedobór witamin. Jak się nie wyśpię, to też wyglądam starawo ![]() Cytat:
Pamiętam, jak kiedyś zrobiła mi wieczór
|
||||||||
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie ci z wyższych poziomów tak się zachowują - jak po jakimś praniu mózgów ![]() ale ja tam taka szara masa jestem - zamawiam czasem coś dla siebie, dla mamy, ciotek i dziewczyn z pracy. i więcej mi nie trzeba
|
|
#4653 | |
|
Moderator
|
Cytat:
dlatego nie mam nic przeciwko zdroworozsądkowemu podejściu tylko trzeba uważać, żeby nie dać się zapędzić w kozi róg...kurczę ale się zasiedziałam na blogu Niemodnych hahaprzy okazji - pamiętacie, jakiś czas temu przewinął się temat tej bloggerki faszyn Kamili... no fakt, dziwne te stylizacje miała... weszłam z ciekawości na jej bloga a tu zonk, jak dla mnie przynajmniej: http://newlifewithfashion.blogspot.c...jesiennie.html ja się tam nie znam za bardzo, to się wypowiem ![]() podoba mi się )
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, wredna jestem fakt, czasami uda jej się skomponować coś w czym byłabym skłonna wyjść na ulicę, ale zaznaczam - czasami
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
boję się :x, koleś co mam do niego iść ponoć dobry
![]() Cytat:
możecie zalogować się na jednym mailu z jednej przeglądarki, a na drugim z innej powinno też działać przeczytałam wszystko! naspamiłyście jak dzikie! uwielbiam takie metamorfozy jesteście śliczne w każdym wydaniu (ja też miałam kiedyś na chłopaczka ścięte włosy) bardzo ładnie wyglądacie na takich zdj. legitymacyjnych ja zawsze okropnie wychodzę w ogóle nie lubię siebie na zdjęciach
|
|
|
#4656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czyli ile masz lat? Sprawdzałam na blogu, ale chyba nie pisałaś
![]() Cytat:
![]() Pokaż zakupy, uwielbiam oglądać ciuchowe zdobycze, a jak są z sh to już w ogóle ![]() Cytat:
zawsze byłam ich wielką anty-fanką, tak samo jak koloru różowego Cytat:
Inaczej wygląda niż zwykle, ale to też zasługa dużej dawki Photoshopa ![]() Świetne zmiany dziewczyny, wszystkie na plus Jak dobrze, że w blondzie wyglądam paskudnie, już nigdy nie będzie mnie kusić
|
|||
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście nie był to neonowy róż, tylko pastelowy, ale zawsze ;PMuszę w domu przeszperać stare foty i Wam tu zapodam
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja dzisiaj od 5 w pracy siedzę dobrze że jeszcze mam resztki limitu na neta to przynajmniej mogę sprawdzić co słychać ![]() oj szykuje się dłuuuuugi dzień |
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że ja jestem fanką takiego stylu i już się zakochałam w kurtałce i sweterku, to mnie się podoba
|
|
#4660 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Na blogu moje październikowe łupy, denka i staty A ja lecę na groby :/ |
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A ja już mam nerwę metra od godziny szukam bo chciałam włosy zmierzyć, już cały dom przetrząsnęłam i nie ma, wcięło |
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Konto usunięte
|
Użyłam właśnie tego szamponu Novoxidyl po raz pierwszy i piecze mnie skalp
|
|
|
|
#4664 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() Dzień dobry paniom Paskudnie za oknem, ten dzień chyba gorszy już być nie może Robię właśnie zapas filmów odmóżdżająco - rozrywkowych, idę do sklepu po coś słodkiego i mam nadzieję, że dotrwam do wieczora :P
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście naprodukowały.
![]() Lecę się szykować i jadę do babci.
|
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
Ale mam zakręcony dzień... Miałam w planie się wyspać, a nie wyłączyłam budzika, więc pobudka o 5:10
Potem kot mnie obudził o 7, mama o 8, a sąsiedzi o 9 I tyle z mojego spania Jak pytałam rodziców, czy mam z nimi spędzić dzisiejszy dzień to byli całkowicie obojętni, a jak im wczoraj powiedziałam, że widzę się z koleżanką (która zresztą mieszka bardzo daleko i przyjeżdża tylko na kilka dni więc musimy skorzystać i się nagadać) to pretensje To trzeba było wcześniej mówić.
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-01 o 11:44 |
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37358031]A ja noszę w portfelu dwa zdjęcia TŻa - jedno jak miał 6 lat, drugi jak miał 20. Różnica jest głównie w jakości zdjęcia
[/QUOTE]padam i kwicze ![]() najlepsze że ten styl nadal trwa... ależ dzisiaj masakryczna pogoda u mnie... zimno, pada i wieje a na cmentarz wypadałoby się przejść... a wczoraj jeszcze tak ładnie było
|
#4668 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Odnośnie Kamy mam podobnie jak Asia ![]() Ale pierwszy raz mi się TU spodobała stylizacja. Sweterek serio fajny i gdybym była w PL to bym go zamówiła. Stylizacja jesienna to w ogóle bomba - bardzo ładnie ona tam wygląda i nie sądzę że to PS ale po prostu makijaż i fryzura
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Malina moge polecić dobrego chirurga szczękowego, u którego można usuwać na NFZ, ale w Częstochowie Muszę zrobić paznokciom mały odwyk lakierowy. Skórki mam w opłakanym stanie, ciągle mi się jakieś zadziorki i ranki robią |
|
|
|
#4670 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale i tak wygląda to bardzo udanie moim zdaniem : Cytat:
![]() Cytat:
![]() trupia chusta z "jedwabiu" jest the best. Nie jestem faszyn ale na pierwszy rzut oka widać, że niestety jedwab to to nie jest...ale jesienna stylizacja mi się spodobała
|
||||
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nowy, 10zł, gruby i cieplutki.zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam kupując ten płaszczyk w miodowym kolorze no nic, kupię jakąś ładną, szmaragdową czapkę to nie będę mdło wyglądać, mam nadzieję.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-11-01 o 12:36 |
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
W końcu się dziś wyspałam! trochę mi słońce świeciło w oczy, ale i tak dałam radę do 11 sobie pospać - a potem zrobiłam nasze tradycyjne 'świąteczne' śniadanie, kończę herbatkę z mango i zaraz biorę się za foty, bo tak dobrego światła nie widziałam u mnie z miesiąc już będą swatche, a co!A po południu muszę zacząć pracę licencjacką pisać - do wczoraj miałam termin oddania tematu i uzasadnienia razem z planem, ale ostatni miesiąc miałam taki sajgon w pracy i po godzinach, że nie miałam nawet czasu usiąść na spokojnie i napisać... |
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od rana sfrustrowana, bo na fb powstała jakaś widmo stronka o konkursach i tak sobie nabija statystyki robiąc "widmo" konkursy, gdzie do jednego ukradli moje zdjęcie z bloga
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...r¬if_t=like Mam prośbę, jak macie konto na FB to zgłaszajcie zdjęcie i stronę jako oszustwo. Trzeba wyplenić takich ludzi! ![]() A poza tym wymarzłam na cmentarzach, brrrrrrrrrrrr...
|
|
#4674 |
|
maszyna, nie człowiek
|
zgłosiłam...
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
ja też. a te laski to jakieś ciemne czy co.
|
#4676 |
|
Moderator
|
Ja nie wiem, Trust napisała co i jak a laski nadal "RIMMEL"...
masakra jakaś... chciałabym zobaczyć cd - czy i kto wygra "nagrodę"... |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
To już nie pierwszy taki "konkurs", który jest tam organizowany. I jakoś wyników z żadnego nie było
Te laski są totalnie tępe. Co najlepsze, gdybym nie zauważyła, że jedna z moich znajomych udostępniła to zdjęcie to w ogóle bym o tym nie wiedziała.
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na cmentarzu i strasznie zmarzłam ![]() stuknęło mi 400 obserwatorów
|
|
|
#4679 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ja bym napisała chociaż na fanpage'u że Ty jako autorka bloga nie masz z tym konkursem i z tą stroną nic wspólnego... |
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Również zgłosiłam. Co za ludzie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Ja na studiach nauczyłam się więcej niż przez 10 lat nauki.
potem dziwnie się czuję, czuję oddech na karku, że jeszcze coś tam mam nie zrecenzowane i ktoś na to czeka. a jak mam "swoje" kosmetyki to sama decyduję co i kiedy i czy w ogóle pojawi się na blogu 
I coś w tym jest

Lush & China Glaze lover! 
w ogóle nie lubię siebie na zdjęciach
Jak dobrze, że w blondzie wyglądam paskudnie, już nigdy nie będzie mnie kusić