Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-31, 23:34   #4651
Sondrina
BAN stały

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Doszło do mnie dziś, na co się zdecydowałam z tym projektem. No nic, trzeba się na angielski zapisać, bo z moją znajomością tego języka to daleko nie zajadę
Szybko opanujesz angielski na takim stopniu, jak potrzebujesz, jak trafisz na dobrego nauczyciela Ja na studiach nauczyłam się więcej niż przez 10 lat nauki.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Z uwagi na spadki ciśnienia i napady tachykardii. Niby jestem "uregulowana", ale nie wiadomo jak zareaguję na znieczulenie, więc potrzebny jest anestezjolog. Tak dowiedziałam się od kilku dentystów, tylko jeden uznał, że zrobiłby to sam, za 600zł od zęba (a będę mieć 2 do usunięcia...), ale usłyszałam jak jego asystentka powiedziała, że nie wie czy to bezpieczne, więc wolę się nie bawić w usuwanie zęba u dentysty tylko w momencie gdy będzie już można wezmę skierowanie i załatwię to "po ludzku".
Ja też bym nie ryzykowała u dentysty, gdybym była na Twoim miejscu.

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaa, ale mnie wkurza ten angielski spam. Cały czas pod jedną notką. Aż mam ochotę zablokować komentowanie Anonimom...
Szczerze mówiąc, uważam, że jak ktoś naprawdę chce coś skomentować, to może sobie założyć konto. To nie zajmuje dużo czasu, a sporo ułatwia jemu, autorkom bloga i innym czytelnikom. Mnie za to wkurza spam na mailu. Ciągle piszą do mnie jakieś chińskie firmy chemiczne. Dzisiaj chciały mi opylić glikol propylenowy.
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
w sumie to ja nawet nie wiem czy chcę, dostawać masę propozycji potem dziwnie się czuję, czuję oddech na karku, że jeszcze coś tam mam nie zrecenzowane i ktoś na to czeka. a jak mam "swoje" kosmetyki to sama decyduję co i kiedy i czy w ogóle pojawi się na blogu
Mam podobne podejście jak Ty. Dlatego wolę opisywać własne kosmetyki. Wówczas sama decyduję o terminach i o tym, co pójdzie na pierwszy ogień. Niezależność jest fajna Aczkolwiek nie wykluczam, ze gdybym dostała jakąś fajną propozycję, to bym się zgodziła. Ale na razie składane propozycje są dla mnie kiepskie, a ja lubię być niezależna
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Sondrina coś takiego jak marginesy, w jaki sposób podpisywać tabele, jak robić przypisy masz na pewno opisane na stronie wydziału. Mi też promotor o tym za bardzo nie mówił... zresztą nie mieliście żadnego wykładu na ten temat?
U nas jest właśnie problem z publikacją takich wytycznych;/ Zresztą co tu dużo mówić, jak na stronie o stypendiach wciąż wiszą stare wytyczne... Kompletnie nie dbają o przekaz informacji. Niektóre podstrony od roku nie były aktualizowane. A wykładu się nie doczekałam. Zazdroszczę moim kolegom, którzy mają fajną promotorkę, która co tydzień robi im zajęcia, na których pokazuje takie zagadnienia techniczne.
Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
I nie ma w tym nic zlego - sa umysly scisle, sa humanistyczne, sa zaplatane, dyslektyczne i cala masa innych Pamietam, ze jak robilam prawo jazdy, mialam wrazenie, ze jestem kompletnym jelopem (chociaz jezdze niezle i bardzo to lubie) i egzaminu za diably nie zdam. Mama mi wtedy mowila zawsze tak: porozgladaj sie po ulicy, popatrz, kto siedzi za kierownica i zobaczysz, ze to zadni geniusze Wiec luz, wszystko jest dla ludzi. Kazdy ma chwile zwatpienia, tak to juz po prostu jest

A rodzicom na bank dzieciora opyle! Posiadanie obok kogos, kto moze nas w kazdej chwili odciazyc, naprawde samo w sobie daje psychiczny komfort. Moje dziecko nie jest bardzo wymagajace, raczej nie szaleje, wiec tutaj mam szczescie. Ale jednak czasem po prostu MUSZE chwile posiedziec sama, zeby nie eksplodowac.

Pod oknem jezdzi mi facet na kosiarce, zmywarka hula, jeszcze pana z mlotem pneumatycznym mi tu brakuje...
Ja chyba jestem typowo ścisłym. Pamiętam swoje hasło z gimnazjum:" te cyferki, aż się proszą, żeby je policzyć" I coś w tym jest Liczyć bardzo lubię, ale pisanie to dla mnie horror. W podstawówce moi rodzice musieli ze mną odrabiać zadania z polskiego, ponieważ swoją rozprawkę kończyłam po 5 zdaniach:P

Najważniejszy jest właśnie ten komfort, że jeśli się zmęczysz, to będziesz mogła poprosić kogoś o opiekę nad dzieckiem i się zdrzemną/pójść na spacer/spotkać z koleżanką. Czasem takie oderwanie od codziennych obowiązków jest potrzebne.

Co do kosiarki, to tydzień temu o 20 ktoś mądry postanowił skosić trawnik za moim blokiem...
Cytat:
A mnie Izabela Łęcka nadal śni się po nocach
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

Sondrina nie martw się, skoro ja napisałam pracę mgr, to Ty też dasz radę. Podchodziłam do niej jak do jeża, odkładałam jej pisanie cały rok, aż w końcu nie było wyboru i 1 września się przymusiłam do pisania. Początkowo było trudno. Miewałam lepsze dni, gdzie pisałam po 6-8 stron na dzień, a czasami 2 tygodnie nic... Ale w końcu się udało
Ja też mam takie jeżowate podejście, dlatego muszę jutro zacząć coś płodzić. Przy moim tempie, pół strony na dzień to będzie wybitne osiągnięcie

Cytat:
Ja mam wrażenie, ze się postarzalam wizualnie...
To pewnie przemęczenie i niedobór witamin. Jak się nie wyśpię, to też wyglądam starawo

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
mam ją na mp3 w jego wykonaniu
ja uwielbiam jak ona wymiotuje po tym jak mówi mu że ma piękne oczy wszystko lubie w tym filmie i ten ojciec co\ im zakłada"sztuczny brzuch"
Uwielbiam tę scenę Pamiętam, jak kiedyś zrobiła mi wieczór
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 23:38   #4652
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
też byłam kiedyś. w liceum. Ale mnie wkurzyli bo rzucali szminki po 6zł w megapromocji, klientki zamawiały no bo żal było nie zamówić, a potem towar się na magazynie kończył, nie przyjeżdżał i była siara...

jej, ja to tych wszystkich "sponsorek" się boję... mam wrażenie, że to tacy lekko nawiedzeni ludzie. Ja jak byłam w ori i coś tam znałam z ich asortymentu to mówiłam "proszę wziąć to bo to dobre w miarę, ale tego bym nie brała"... tak jest fair. Natomiast czasem jak mam do czynienia z takimi konsultantami to tak troche brzmią jakby im pranie mózgu ktoś zrobił. I nie mówię tu o tych ludziach, co sprzedają sobie bo sprzedają i jeszcze mają dla siebie taniej... bo to to luz. Ale mówię o tych na wyższych poziomach, mam wrażenie, że inne kosmetyki dla n ich nie istnieją i że wcisną wszystko...
w 100% się zgadzam i sama też jak wiem, że coś jest o kant stołu potłuc to mówię to klientkom
faktycznie ci z wyższych poziomów tak się zachowują - jak po jakimś praniu mózgów
ale ja tam taka szara masa jestem - zamawiam czasem coś dla siebie, dla mamy, ciotek i dziewczyn z pracy. i więcej mi nie trzeba
Stary 2012-10-31, 23:50   #4653
kasiaj85
Moderator

Cytat:
w 100% się zgadzam i sama też jak wiem, że coś jest o kant stołu potłuc to mówię to klientkom
faktycznie ci z wyższych poziomów tak się zachowują - jak po jakimś praniu mózgów
ale ja tam taka szara masa jestem - zamawiam czasem coś dla siebie, dla mamy, ciotek i dziewczyn z pracy. i więcej mi nie trzeba
no dokładnie.
dlatego nie mam nic przeciwko zdroworozsądkowemu podejściu tylko trzeba uważać, żeby nie dać się zapędzić w kozi róg...

kurczę ale się zasiedziałam na blogu Niemodnych haha
przy okazji - pamiętacie, jakiś czas temu przewinął się temat tej bloggerki faszyn Kamili... no fakt, dziwne te stylizacje miała... weszłam z ciekawości na jej bloga a tu zonk, jak dla mnie przynajmniej:

http://newlifewithfashion.blogspot.c...jesiennie.html

ja się tam nie znam za bardzo, to się wypowiem
podoba mi się )

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-31, 23:54   #4654
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
przy okazji - pamiętacie, jakiś czas temu przewinął się temat tej bloggerki faszyn Kamili... no fakt, dziwne te stylizacje miała... weszłam z ciekawości na jej bloga a tu zonk, jak dla mnie przynajmniej:

podoba mi się )
Ja Kamę traktuję jako ciekawostkę przyrodniczą i regularnie nabijam jej statystyki wiem, wredna jestem fakt, czasami uda jej się skomponować coś w czym byłabym skłonna wyjść na ulicę, ale zaznaczam - czasami
Stary 2012-11-01, 01:31   #4655
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Malina a na NFZ nie dasz rady usunąć tej ósemki?
boję się :x, koleś co mam do niego iść ponoć dobry
Cytat:
U mnie, tam gdzie się podejmują tego zabiegu, 600zł. Nie mam wyjścia i pójdę na NFZ jak będę musiała

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Malwina działa Ci to multilogowanie? mnie ciągle"wywala"
możecie zalogować się na jednym mailu z jednej przeglądarki, a na drugim z innej
powinno też działać

przeczytałam wszystko! naspamiłyście jak dzikie!

uwielbiam takie metamorfozy
jesteście śliczne w każdym wydaniu (ja też miałam kiedyś na chłopaczka ścięte włosy)
bardzo ładnie wyglądacie na takich zdj. legitymacyjnych
ja zawsze okropnie wychodzę w ogóle nie lubię siebie na zdjęciach
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 01:55   #4656
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość

Ja jestem pewnie starsza od większości z Was :P
Czyli ile masz lat? Sprawdzałam na blogu, ale chyba nie pisałaś

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
mnie tam długie włosy odmładzają, zwłaszcza, że mam 158 i maluję na ciemniejszy kolor w poniedziałek (szamponetką jak zawsze) sredni brąz plus owoc granatu, a nie dwie rudości jak zawsze.

co do AM to też mam matujące.

kupiłam sobie w pepco miodowy płaszczyk za 80 zł. i sweter w sh za 10zł, taki grubo "pleciony" .
Mamy tyle samo wzrostu

Pokaż zakupy, uwielbiam oglądać ciuchowe zdobycze, a jak są z sh to już w ogóle

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Białe kozaczki

w sumie teraz jak widze takie małolaty w białych kozaczkach to sobie myślę jedno ..
- kiedyś też przechodziłam przez to samo co Wy ...
Ja na szczęście nigdy nie miałam fazy na białe kozaki zawsze byłam ich wielką anty-fanką, tak samo jak koloru różowego

Cytat:
no dokładnie.
dlatego nie mam nic przeciwko zdroworozsądkowemu podejściu tylko trzeba uważać, żeby nie dać się zapędzić w kozi róg...

podoba mi się )
Pozytywnie tu zaskoczyła Inaczej wygląda niż zwykle, ale to też zasługa dużej dawki Photoshopa

Świetne zmiany dziewczyny, wszystkie na plus U mnie największe były w 2007 jak zrobiłam blond pasemka. Miałam takie suche siano Jak dobrze, że w blondzie wyglądam paskudnie, już nigdy nie będzie mnie kusić

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 04:07   #4657
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja na szczęście nigdy nie miałam fazy na białe kozaki zawsze byłam ich wielką anty-fanką, tak samo jak koloru różowego
białe kozaki też mnie nigdy nie pociągały, ale miłość do różu przechodziłam w gimnazjum na szczęście nie był to neonowy róż, tylko pastelowy, ale zawsze ;P

Muszę w domu przeszperać stare foty i Wam tu zapodam zawału dostaniecie - ręczę
Stary 2012-11-01, 08:20   #4658
anehu
Raczkowanie

witam
ja dzisiaj od 5 w pracy siedzę
dobrze że jeszcze mam resztki limitu na neta to przynajmniej mogę sprawdzić co słychać
oj szykuje się dłuuuuugi dzień
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 09:43   #4659
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie.

podoba mi się )
no tu wygląda świetnie a że ja jestem fanką takiego stylu i już się zakochałam w kurtałce i sweterku, to mnie się podoba

się z rana
Stary 2012-11-01, 09:46   #4660
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Hej
Na blogu moje październikowe łupy, denka i staty
A ja lecę na groby :/
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 10:02   #4661
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
A ja już mam nerwę metra od godziny szukam bo chciałam włosy zmierzyć, już cały dom przetrząsnęłam i nie ma, wcięło
Stary 2012-11-01, 10:53   #4662
magda5712
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
no tu wygląda świetnie a że ja jestem fanką takiego stylu i już się zakochałam w kurtałce i sweterku, to mnie się podoba

się z rana
no ta stylizacja nie jest taka zła
magda5712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 10:54   #4663
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Użyłam właśnie tego szamponu Novoxidyl po raz pierwszy i piecze mnie skalp
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 11:08   #4664
asiaasia58
Wolę prosto!

Cytat:
Ja Kamę traktuję jako ciekawostkę przyrodniczą i regularnie nabijam jej statystyki wiem, wredna jestem fakt, czasami uda jej się skomponować coś w czym byłabym skłonna wyjść na ulicę, ale zaznaczam - czasami
Widzę, że mamy bardzo podobne podejście :P Ja naprawdę długo długo byłam przekonana, że te jej blog i jej stylizacje to po prostu taki żart czy parodia blogów modowych czy coś w ten deseń, a jednak wszystko wskazuje na to, że to się dzieje naprawdę :P Zdecydowanie nie jestem fanką ani jej stylu (??) ani samej Kamy, ale przynajmniej raz na dwa dni wchodzę na tego bloga i czekam czy mnie czymś zaskoczy

Dzień dobry paniom Paskudnie za oknem, ten dzień chyba gorszy już być nie może Robię właśnie zapas filmów odmóżdżająco - rozrywkowych, idę do sklepu po coś słodkiego i mam nadzieję, że dotrwam do wieczora :P
Stary 2012-11-01, 11:19   #4665
_polly_
Zakorzenienie

Ale żeście naprodukowały.
Lecę się szykować i jadę do babci.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 11:20   #4666
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Ale mam zakręcony dzień... Miałam w planie się wyspać, a nie wyłączyłam budzika, więc pobudka o 5:10 Potem kot mnie obudził o 7, mama o 8, a sąsiedzi o 9 I tyle z mojego spania

Jak pytałam rodziców, czy mam z nimi spędzić dzisiejszy dzień to byli całkowicie obojętni, a jak im wczoraj powiedziałam, że widzę się z koleżanką (która zresztą mieszka bardzo daleko i przyjeżdża tylko na kilka dni więc musimy skorzystać i się nagadać) to pretensje To trzeba było wcześniej mówić.

Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2012-11-01 o 11:44
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 12:11   #4667
aSHa85
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37358031]A ja noszę w portfelu dwa zdjęcia TŻa - jedno jak miał 6 lat, drugi jak miał 20. Różnica jest głównie w jakości zdjęcia [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tak w tych czarnych włosach i białych kozaczkach to ja ..

padam i kwicze mam nadzieję, że się nie obrazisz

Cytat:
Białe kozaczki to nie buty, to styl życia .
najlepsze że ten styl nadal trwa...

ależ dzisiaj masakryczna pogoda u mnie... zimno, pada i wieje a na cmentarz wypadałoby się przejść... a wczoraj jeszcze tak ładnie było
Stary 2012-11-01, 12:22   #4668
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy bardzo podobne podejście :P Ja naprawdę długo długo byłam przekonana, że te jej blog i jej stylizacje to po prostu taki żart czy parodia blogów modowych czy coś w ten deseń, a jednak wszystko wskazuje na to, że to się dzieje naprawdę :P Zdecydowanie nie jestem fanką ani jej stylu (??) ani samej Kamy, ale przynajmniej raz na dwa dni wchodzę na tego bloga i czekam czy mnie czymś zaskoczy

Dzień dobry paniom Paskudnie za oknem, ten dzień chyba gorszy już być nie może Robię właśnie zapas filmów odmóżdżająco - rozrywkowych, idę do sklepu po coś słodkiego i mam nadzieję, że dotrwam do wieczora :P
Witam

Odnośnie Kamy mam podobnie jak Asia
Ale pierwszy raz mi się TU spodobała stylizacja. Sweterek serio fajny i gdybym była w PL to bym go zamówiła.
Stylizacja jesienna to w ogóle bomba - bardzo ładnie ona tam wygląda i nie sądzę że to PS ale po prostu makijaż i fryzura

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 12:25   #4669
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Malina moge polecić dobrego chirurga szczękowego, u którego można usuwać na NFZ, ale w Częstochowie

Muszę zrobić paznokciom mały odwyk lakierowy. Skórki mam w opłakanym stanie, ciągle mi się jakieś zadziorki i ranki robią

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 12:29   #4670
kasiaj85
Moderator

Cytat:
nie no przecież ja jej nie traktuję jako wyroczni, podobnie jak nie traktuję w ten sposób Jess czy Charlize... po prostu zaciekawiło mnie że te jej hmmm dość niepopularne stylizacje są przeplecione takimi jak ta czyli uważam dużo bardziej udanymi...
Cytat:
Pozytywnie tu zaskoczyła Inaczej wygląda niż zwykle, ale to też zasługa dużej dawki Photoshopa
nie no, jasne
ale i tak wygląda to bardzo udanie moim zdaniem :
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość

trupia chusta z "jedwabiu" jest the best. Nie jestem faszyn ale na pierwszy rzut oka widać, że niestety jedwab to to nie jest...ale jesienna stylizacja mi się spodobała

Mój beauty blog
Stary 2012-11-01, 12:34   #4671
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy tyle samo wzrostu
Pokaż zakupy, uwielbiam oglądać ciuchowe zdobycze, a jak są z sh to już w ogóle
no może coś tu widać, prócz moich włosów w nieładzie chyba nowy, 10zł, gruby i cieplutki.

zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam kupując ten płaszczyk w miodowym kolorze no nic, kupię jakąś ładną, szmaragdową czapkę to nie będę mdło wyglądać, mam nadzieję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BILD5835.jpg (154,4 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-11-01 o 12:36
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 12:38   #4672
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Bry!
W końcu się dziś wyspałam! trochę mi słońce świeciło w oczy, ale i tak dałam radę do 11 sobie pospać - a potem zrobiłam nasze tradycyjne 'świąteczne' śniadanie, kończę herbatkę z mango i zaraz biorę się za foty, bo tak dobrego światła nie widziałam u mnie z miesiąc już będą swatche, a co!
A po południu muszę zacząć pracę licencjacką pisać - do wczoraj miałam termin oddania tematu i uzasadnienia razem z planem, ale ostatni miesiąc miałam taki sajgon w pracy i po godzinach, że nie miałam nawet czasu usiąść na spokojnie i napisać...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 12:47   #4673
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

A ja od rana sfrustrowana, bo na fb powstała jakaś widmo stronka o konkursach i tak sobie nabija statystyki robiąc "widmo" konkursy, gdzie do jednego ukradli moje zdjęcie z bloga
https://www.facebook.com/photo.php?f...r&notif_t=like

Mam prośbę, jak macie konto na FB to zgłaszajcie zdjęcie i stronę jako oszustwo. Trzeba wyplenić takich ludzi!

A poza tym wymarzłam na cmentarzach, brrrrrrrrrrrr...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-01, 12:59   #4674
nicRu
maszyna, nie człowiek

zgłosiłam...
Stary 2012-11-01, 13:01   #4675
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

ja też. a te laski to jakieś ciemne czy co.
Stary 2012-11-01, 13:05   #4676
kasiaj85
Moderator

Ja nie wiem, Trust napisała co i jak a laski nadal "RIMMEL"...

masakra jakaś... chciałabym zobaczyć cd - czy i kto wygra "nagrodę"...

Mój beauty blog
Stary 2012-11-01, 13:07   #4677
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

To już nie pierwszy taki "konkurs", który jest tam organizowany. I jakoś wyników z żadnego nie było Te laski są totalnie tępe. Co najlepsze, gdybym nie zauważyła, że jedna z moich znajomych udostępniła to zdjęcie to w ogóle bym o tym nie wiedziała.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-01, 13:09   #4678
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Malina moge polecić dobrego chirurga szczękowego, u którego można usuwać na NFZ, ale w Częstochowie
już biegnę

byłam na cmentarzu i strasznie zmarzłam

stuknęło mi 400 obserwatorów
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:09   #4679
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
To już nie pierwszy taki "konkurs", który jest tam organizowany. I jakoś wyników z żadnego nie było Te laski są totalnie tępe. Co najlepsze, gdybym nie zauważyła, że jedna z moich znajomych udostępniła to zdjęcie to w ogóle bym o tym nie wiedziała.
wiesz, najgorsze że ktoś może to skojarzyć z Twoim blogiem i potem nie wiem, mieć do Ciebie pretensje?? że nagrody nie ma?
ja bym napisała chociaż na fanpage'u że Ty jako autorka bloga nie masz z tym konkursem i z tą stroną nic wspólnego...

Mój beauty blog
Stary 2012-11-01, 13:10   #4680
Malwina_89
Zakorzenienie

Również zgłosiłam. Co za ludzie...

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości