Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-01, 00:30   #751
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

HEJ!

Kathe- kciuki trzymam, cudnie.
Prawie wszystkie wizażowe dzieci są z "bladziochów"
Ty masz iść szczęśliwa do lekarza aby potwierdził ciążę a nie wystraszona, że Cię zgani, że zbyt szybko zaszłaś w ciążę po #.
Byłaś na hcg?

agnieszkab- to chyba w podobnym czasie robiłyśmy prawo jazdy
maluch, uno, punto- pamiętam te klimaty
ja robiłam kurs na maluszku, oblałam a od następnego dnia wprowadzone były egzaminy na puntach i całkiem inne manewry na placu- tym sposobem robiłam kurs praktycznie drugi raz...
mam prawo jazdy 13? lat ale pod koniec ciąży mniej jeździłam, potem przerwa -bo ciągle w domu z Kasią a teraz jeżdżę fatalnie...nie wiem co się dzieje- praktycznie zatrzymuję się gdy widzę auto na przeciwnym pasie....
nie wiem czy to efekt tej stłuczki, którą miałam w kwietniu na parkingu czy co się dzieje....a teraz auto potrzebne mi cały czas...

anitax- jak byłam dzieckiem i żyła moja Babcia to u w okolicach Wszystkich świętych też co roku dom był pełen gości....

monika- do poniedziałku potwierdzę czy biorę udział w akcji mikołajkowej, bardzo chciałabym ale czasu jak na lekarstwo więc muszę mierzyć siły na zamiar, jak się nie odezwę w tej sprawie to znaczy, że w tym roku nie biorę udziału

agusia- skoro zakup krzesełka z myślą o kolejnych dzieciach to faktycznie można "poszaleć"
my też Kasi kompletowaliśmy wyprawkę zwracając uwagę na neutralne kolory "grubszych" asortymentów

czarnula- to już tuż tuż

fioluś- hehe uśmiecham się jak popędzasz esesię z zakupami ale faktycznie przyznać teraz możesz, że po porodzie nie ma się na to głowy no nie?
fioluś- moja Kasia przez 3 miesiące (lato) ani razu się nie odparzyła- dopiero w dadach
tyle, że ja mam metodę taką, że na stanie mam 3 rodzaje pampochów i co zmieniam to daję inny
miałam nadwyżkę dadów i zakładałam w większości właśnie te - no i się wtedy odparzyła
a teraz znowu walczymy z odparzeniami ale tym razem z innej przyczyny

kunegunda- nie łudź się, że te 4 paczki pampersów wystarczą Ci na długo(ja na początku miałam dwie)
a co do depilacji z lusterkiem- to zaangażuj Tz-eta

wieka- Tz-et mówił mi, że koledzy w pracy wspominali o tym aspiratorze do nosa podłączanym do odkurzacza- ja myślałam, że sobie jaja robili

amilcia, maksi- my właśnie od kilku dni przerabiamy częstsze kupony, u Kaśki też luźne od urodzenia, po wprowadzeniu Bebilonu pepti (dla alergików) i odstawieniu (.) zrobiły się bardziej zbite i regularne (raz dziennie, przy drugim karmieniu)
mimo to często zielonawe, czasem ze śluzem, mówiłam lekarce ale poleciła tylko podawać dikoflor
od kilku dni mamy kupy 4 dziennie i tradycyjnie luźne, zielone ze śluzem
Kasia jest tylko na tym Bebilonie pepti
pytałam o rozszerzenie diety (od kiedy rozszerzałyście?) pediatra kazała czekać do 5 miesiąca...jedynie na wieczór dosypywać bebilon 2 (on jest od 7 miesiąca!)
coś mi się zdaje, że idą bardzo powoli ale boleśnie zęby bo ewidentnie widać, że ją dziąsła bolą
już sama nie wiem co robić bo mleko dla alergików a jednak coś nie tak, możliwe, że to od wody? Nie gotuję jej zbyt długo (pediatra mi mówiła, że powinno się gotować pół godziny!- w tym czasie to chyba zawartość czajnika zdąży wyparować...)
pytałam tez czy mogę odstawić to mm dla alergików ale kazała nadal dawać....korci mnie aby zakupić zwykły bebilon i podać

amilcia- a jak z Darcią, kupony unormowane? robiłaś już badania?
Kasia tez powoli przybiera na wadze i pewnie będzie miała wagę graniczną, kazano mi ją dokarmiać mm bo mało przybiera a ona na mm przybiera tak samo powoli....
pani- masz dynie z imionami?

pani, Maga, kunegunda- mnie się ogromnie podoba imię Tosia
Kasia miała być Tosią ale Tz-et zadecydował i jest Kasią
ale ja jeszcze Tosię urodzę

Perse- też się ratowałam haftkami w staniku super sprawa nie tylko w ciąży ale przy wahaniach wagi

Luna- ja miałam fenoterol+isoptin chyba już od 18tc - brałam do 38tc, Kasię urodziłam w 41tc, jaką masz dawkę?

medi- tez nie lubię zmieniać koncepcji ale nie mam wyjścia
maksi- chciałam lodówkę Beko GNE 134620x- to takie marzenie i szaleństwo trochę moje ale Tz-et się zgodził a potem nawet bardziej nakręcił niż ja
na chwilę obecną będzie hotpoint ariston (chyba taka jak Ty kiedyś pokazywałaś) ale muszę ją "na żywo" zobaczyć- w sumie nim wypatrzyłam te Beko to chciałam taką
zależy mi aby w samej lodówce było dwoje drzwi a zamrażalka niżej bo te tradycyjne side by side mają z jednej str zamrażalkę a z drugiej lodówkę i wtedy ta część gdzie jest lodówka jest mniejsza niż tradycyjna lodówka...
my tez mamy 3 letnią lodówkę, piec i mikrofalę ale mamy wolnostojące białe a chcemy w inoksie do zabudowy
te co mamy braliśmy najtańsze z myślą, że i tak kiedyś będzie trzeba kupić inne- wyrzucone pieniądze- konsekwencja tego, że nie mogliśmy się od razu przeprowadzić i nie wiedzieliśmy ile taki stan potrwa ale nie żałuję- dla mnie luksus, że mam wszystko pod ręką i nie muszę biegać do Mamy - białe zabierzemy i wstawimy Teściowie do kuchni gospodarczej

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-11-01 o 00:31
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 06:13   #752
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Zeberko teraz widzę jak ciężko to ogarnąć na raz wszystko, dobrze, że miałam listę i wiedziałam co kupić, ale nie zmienia to faktu, że tak bardzo się bałam i nie umiałam przełamać. Ostatnio byłam w sklepie i przypadkowo weszłam do działu dziecięcego i pierwsza myśl może coś kupię i poczułam ulgę.. Tak mogę coś kupić, mam dla kogo Strachu nie było tylko szczęście z powodu kupna husteczek nawilżających. Kto by pomyślał, że taka zwykła rzecz, a tak cieszy
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 07:44   #753
_Trufla_
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczęta.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
s
heh... a my wpadlismy w szal sprzatania. ani ja, ani chlop na pol gwizdka nie potrafimy.... zmachalam sie straszliwie.
jutro dwulatka do nas przyjezdza i chlop stwierdzil, ze nie bedzie sie wstydzil jak jej cos pod kanape wpadnie, wiec odsuwal wszystkie meble, za ciosem pomyl karnisze, pierze kotary...
dzielnie pomagalam w lzejszym kalibrze
tak wsytd to bardzo dobry motywator do sprzątania fajny chłop, że się tak zaangażowal

taki dzień dziewczęta, że zupelnie nie wiem co napisac,

Pershe, chodz w tych nausznikach. niech Cie pstryka to co inni mówia.

Koocur jak tam romantico wieczór upłynął?

co do prawka to ja zdałam za trezcim razem. za pierwszym nie zdalam, bo nie byłam gotowa psychicznie, za drugim sama zrezygnowałam bo juz drugi raz mnie sie migacz sam wylaczyl a egzaminator zworcil mi na to uwage. zdenerowowalam sie i poddalam sie bez dalszej walki.egzaminator mnie prawie ze na miejscu zabił za to moje tchorzostwo i powiedział: ze takich rzeczy sie nie robi, ze mu statystyki zepsułam, i ze on by mnie w zyciu nie oblak za nie wlacznie kireunkowskazu (bo migacze to na dyskotece wg niego) i ze nie mozna sie tak bac.
Zdalam za trzecim razem i jakos jeżdże

berbie małe streszczenie nie pomoże,

mimo wszystsko pogodnego dnia nam wszystkim, taki refelksyjny dzień. Mnie wypadło dziś w popracowac.. i niby szkoda..jednka po dluższej refleksji uświadomiłam sobie, ze ja moje skarby w sercu nosze..
Takie życie.

Stary 2012-11-01, 08:11   #754
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cześć...

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
lubie własnie obserwować innych ludzi (podsłuchiwać w autobusach też ) ja generalnie taki obserwator otoczenia i społeczeństwa jestem
Ja nie lubię, bo u mnie to są albo rozmowy babć na co która choruje i jeszcze obgadywanie wszystkich sąsiadek albo rozmowa nierobów, którzy kombinują, jakby tu wydębić więcej z opieki.... [ale pisząc nierobów mam na myśli naprawdę patologię, a nie ludzi, którym się z uwagi na gorszy status należy].

Dzisiejszy dzień jest, jaki jest.
Zaraz się zbieram na cmentarz.
Życzę więc przynajmniej słonecznego dnia...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 08:30   #755
iza243
Zakorzenienie

Witam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37358167]Cześć,
Co za dzień....
Rano leciałam umyć grób, potem szukałam po całym mieście ładnej palemki, wreszcie pani mi powiedziała, że mi taką zrobi. Potem praca - miałam mały stresik na wstępie, ale potem już było OK. No i potem... Poszłam odebrać kwiatki, no faktycznie ładne, wszystko OK. I poszłam na autobus. Na przystanku o 18.08, busa mam mieć 18.18.
18.30 nie ma.
Czekam na następny.
18.48 - nie ma.
18.58 - dalej nie ma....
Stwierdziłam, że lecę na następny przystanek, gdzie odjeżdża więcej autobusów, ale miałam strasznie ciężkie te rzeczy wszystkie (te kwiatki, reklamówki jak na polską siatkarkę przystało...), na szczęście na następnym przystanku w miarę szybko przyjechał bus. Ale byłam taka wściekła... Jak dotarłam do domu, to myślałam, że mi ręce odpadną z bólu :/
I zaplanuj tu coś, bus nie przyjedzie i po ptokach :/

A ja Wam dam radę: kupcie sobie w pasmanterii taką jakby dodatkową haftkę. Nie trzeba wtedy tak często zmieniać stanika, tylko się powiększa jego obwód dowolnie. Mnie to bardzo ułatwiło życie.

Ja miewam tak często I mój TŻ też jest wtedy wściekły...

No faktycznie, szkoda, że już do końca będziesz na fenku, ale najważniejsze, żeby wszystko było OK.

PS. Masz jakiś Ispotin do kompletu?[/QUOTE]
Rzeczywiście miałas kiepski dzień
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37359919]
A propos, dzisiaj kupiłam sobie nauszniki Nie będę głupio wyglądać? 30 lat prawie i nauszniki??[/QUOTE]
Oczywiście że nie!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
brzuch mnie zaczął boleć. a i wkładka całkiem czysta nie była. poleżałam i przeszło.

Witam sie z kawą i śniadaniem

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 09:23   #756
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
amilcia- a jak z Darcią, kupony unormowane? robiłaś już badania?
Kasia tez powoli przybiera na wadze i pewnie będzie miała wagę graniczną, kazano mi ją dokarmiać mm bo mało przybiera a ona na mm przybiera tak samo powoli....
- zeberko, dopiero 1 dzień jest na tej diecie, wczoraj 2 kupy ładne, ale dwie nieładne, zaraz po tym jak podałam jej lacidobaby (zaleciła lekarka kilka dni podawać) - niby nie zawiera mleka ale szczeby bakterii kwasu mlekowego i rób co chcesz - któregoś z tych probiotyków nie można dawać dzieciom z alergią a inne można ale nie wiem dlaczego skoro czytałam że wszystkie zawierają te szczepy bakterii kwasu mlekowego.
Ja zbzikowałam też na punkcie wody a z tego powodu, że zauważyłam, że zbiera się dużo kamienia, więc Darii gotuję mineralną wodę przeznaczoną dla dzieci i tylko tej używam do mleka. No i odstawiłam jej tran.
W nocy dalej się wybudza :/
Darka też na piersi mało przybierała i wprowadziliśmy mm i na tym też przybiera mało. W 1,5 miesiąca 300 g. Ile Waży Kasia?
Badań jeszcze nie zrobiliśmy bo wczoraj pracowałam 8 godzin a dziś święto, jutro zadzwonie do labu. czy pracują. A jak nie to dopiero od poniedziałku będziemy działać.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37362468]
Dzisiejszy dzień jest, jaki jest.
[/QUOTE] - święta prawda, trzeba go przeżyć.
Życzę siły wszystkim !!!

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 09:38   #757
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
podejscie mi sie bardzo, bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Strachu nie było tylko szczęście z powodu kupna husteczek nawilżających. Kto by pomyślał, że taka zwykła rzecz, a tak cieszy

Cytat:
Napisane przez _Trufla_ Pokaż wiadomość
tak wsytd to bardzo dobry motywator do sprzątania

juz pare razy tu wspominalam moja kochana babcie Hanie-pedantke. ona zawsze mi mowila, ze naczynia nie moga zostac na noc w zlewie. bo jak bedzie pozar, i pan strazak przyjdzie, to sobie pomysli, ze syfiarze

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 10:59   #758
Konto usunięte

OK, wizyta nr 1 zaliczona.
Dziś pójdę jeszcze ze 2 razy minimum, bo z moimi rodzicami, z TŻem i teściową, a po południu pewnie wybiorę się jeszcze raz sama. Choć w takie dni jak dziś, czy jak 15.10 jakoś nie umiem się skupić, świadomość dnia i otaczający ludzie jakoś mi nie pozwalają na to. Poza tym moja mama zawsze bardzo dbała o to, żeby wszystko było "na zicher", sama przygotowuje bukiety, żeby pasowały do siebie i w ogóle - też ma takie podejście zadaniowe i ja to przejęłam po niej teraz, wszystko pod kolor, idealnie pasujące, itd. Więc dziś bardziej od tej strony na to patrzę.
Ale tak to jest, trzeba przeżyć ten dzień, a potem już wszystko wróci do normy.

Cytat:
juz pare razy tu wspominalam moja kochana babcie Hanie-pedantke. ona zawsze mi mowila, ze naczynia nie moga zostac na noc w zlewie. bo jak bedzie pozar, i pan strazak przyjdzie, to sobie pomysli, ze syfiarze
Świetne podejście Ja nie znoszę garów, mam zmywarkę i choć strasznie mi się nie chce, od razu ją opróżniam i ładuję na nowo, nie cierpię, jak mi coś leży w zlewie albo na szafce. A jak przychodzi jakiś majster i w kuchni leży choć jeden talerzyk, to mam ochotę zapaść się pod ziemię
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 11:15   #759
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre,musze to sprzedać tżtowiBo on ZAWSZE po kolacji wieczorem nie potrafi po sobie umyć naczyń tylko zostawia je do ranaA ja rano wstaje i jak robie śniadanie to szlag mnie trafia jak widze te naczynia w zlewie

Stary 2012-11-01, 11:19   #760
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
monika- do poniedziałku potwierdzę czy biorę udział w akcji mikołajkowej, bardzo chciałabym ale czasu jak na lekarstwo więc muszę mierzyć siły na zamiar, jak się nie odezwę w tej sprawie to znaczy, że w tym roku nie biorę udziału
wpiszę Cię ze znakiem zapytania i będę czekać n info.

my jeszcze w łóżku. mąż z rana był z rodzicami na cmentarzach, potem zjedliśmy śniadanie, kawa wypita, Mały kopał, za oknem słońce, w radio spokojna muzyka i jakoś tak mam nadzieję, że o będzie dobry dzień. mimo wszystko..

ps. ciasto jak dla mnie wyszło za słodkie, tzn masa, mimo, że dałam mniej cukru niż kazali. ale mąż zachwycony.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 11:49   #761
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny czy was też tak po dupku bolały sutki?Od wczoraj mnie tak bolą że dotknać sie nie moge

Stary 2012-11-01, 12:12   #762
zebrawpaski
Zakorzenienie

amlilcia- właśnie odkamieniam czajnik, będę gotować wodę na gazie w tradycyjnym czajniku- pogotuję bardzo długo a potem w ciągu dnia będę wlewać do butelki i grzać w mikrofali
Kasia miesiąc temu na wizycie miała 4700(golasek) a wczoraj weszłam z nią na wagę łazienkową i potem odjęłam swoją- wyszło 5600 ale w pampochu i ciuszkach...
widzisz- a Kasia niby alergiczna a kazała mi podawać dikoflor....

monika- ok, wpisz z "?" ale raczej nie pogodzę

fioluś- ja ten strach miałam do końca, bałam się, że te dziecięce rzeczy się nie przydadzą...zakupy były z konieczności a nie z przyjemnością bo lęk nie opuszczał....teraz faktycznie to inaczej się kupuje nawet zwykłe pampochy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 12:26   #763
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy was też tak po dupku bolały sutki?Od wczoraj mnie tak bolą że dotknać sie nie moge
podczas staran bralam lutke, teraz jada na dupku od 3 miesiecy i nic takiego nie zauwazylam...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 12:36   #764
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
podczas staran bralam lutke, teraz jada na dupku od 3 miesiecy i nic takiego nie zauwazylam...
Dzieki za odpWczoraj mnie tak bolały że rano zrobiłam test,oczywiscie negatywny.Dupka skończyłam we wtorek,a ten ból taki upierdliwy nawet stanik mnie drażni

Stary 2012-11-01, 17:12   #765
Konto usunięte

Co tu taka cisza? Powyjeżdżałyście gdzieś dziewczyny?

Ja wróciłam z cmentarza, byłam na mszy, ale wymarzłam... Teraz robię obiad i nie wiem, albo będę sprzątać, albo odpoczywać.
Stary 2012-11-01, 17:35   #766
iza243
Zakorzenienie

Hej my też już po cmentarzu.Pózniej byliśmy u mamy na cieście i kawie

Stary 2012-11-01, 17:36   #767
BERBIE
Zakorzenienie

jestem ja, ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia. smutno...
Stary 2012-11-01, 18:14   #768
maksikola
Wtajemniczenie

ja też już jestem,

amilcia, zeberka mi pediatra poleciła krople probiotyczne BioGaia, mają dobre opinie : http://www.bangla.babyonline.pl/opin...tyczne-biogaia ja też polecam.

zeberka ja też kupowałam wode mineralną do mleka, my mamy dużo kamienia w wodzie

pani niezła babcia
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 18:14   #769
Maga83
Zakorzenienie

Witajcie kochane, przytulam Was w ten dzień

U nas dzisiaj od rana lało, zmokliśmy z TŻ przy pierwszym wyjściu na cmentarz. Na szczęście na mszy już tak nie padało. Cieplutko się ubrałam i ze spokojem wytrzymałam całą mszę. Zaraz idziemy z TŻ po raz trzeci, a wieczorem TŻ wyjeżdża i wróci w nocy w niedzielę. Dziwne to dla mnie, bo nie pamiętam kiedy ostatnio byłam bez niego tak długo...

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 18:19   #770
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
mnie od 6 dnia brania bolały, teraz w sumie jeszcze troszkę bolą a już skończyłam we wtorek brać

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 18:24   #771
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

dopiero wróciliśmy. byliśmy u teściów na obiedzie, potem jeszcze u siostry męża "na chwilkę" i tak nam się zeszło.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 18:34   #772
agatkaa1
Zakorzenienie

alonka to walnij test....!!

iza

U mnie po dupku to było objawem II kresek....

Przytulam Was wszystkie i każdą z osobna w ten smutnawy i ponury dzień...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 19:11   #773
kooocur
Zakorzenienie

Ja też jestem. Też nie mam nic do napisania...
`
Tż wczoraj pojadł, poszlismy poleżeć w wannie i odpadł.. 3 dni po 14 h pracy zrobiły swoje..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 19:22   #774
Konto usunięte

Mój TŻ z powodu przepracowania jest drugi raz w ciągu miesiąca chory. A zatem wziął urlop 2-tygodniowy. Pierwszego dnia urlopu wstał o 8, aby zasiąść przed kompem i.. pracować.
Nie mam siły tego komentować.

A u mnie jakoś tak od początku października równia pochyła. Duży spadek zanotowaliśmy 15.10 oraz dziś. Przygnębienie maksymalne.
Stary 2012-11-01, 20:02   #775
eseska
Zakorzenienie

WITAM! refleksyjnie tu dzis... ale nasze Aniołki dzis świetuja i na pewno maja sie dobrze tylko nam tak cięzko bez nich...
Cytat:

Cytat:
U mnie był tekst, ze rano moze wody nie byc i bede mi w zlewi kisnąć. a w ogóle to tak sie bali tego braku wodu ze wieczorem gotowali czajnik wody zeby na pewno na śniadanie była
Cytat:
IZA! dupek to progesteron a gdy on sie podnosi to piersi mogą bolec!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 20:07   #776
kooocur
Zakorzenienie

Przed chwilą pisałam, ze nie ma nic do powiedzenia...

hym....

W tesciowej zalało mnie kremowym wodnistym sluzem..a teraz po siusiu miałam różowy papier..

Co jest grane? Po dupku?

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 20:22   #777
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

nie bylam jeszcze na hcg, planuje jutro isc.
dzis w nocy mnie bolal brzuch, czulam klucie z prawej i z lewej st jakby jajniki, teraz jest juz on chcociaz od czasu do czasu czuje, biore luteine doustna 2x1

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 21:11   #778
Maga83
Zakorzenienie

Tak ładnie dzisiaj ksiądz mówił na kazaniu o ludziach w niebie, że się zastanawiamy, czy oni są tam szczęśliwi. I powiedział, że są na tyle szczęśliwi, ile dali szczęścia innym na ziemi. To naszym dzieciaczkom na pewno jest tam dobrze... Ale łzy mi trochę napływały podczas mszy....

No i zostałam sama, TŻ pojechał. Dziwacznie mi

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 21:12   #779
natalia_23
Zakorzenienie

witam

dla wszystkich Was Dużo dziś o was myślałam.
Byliśmy na cmentarzu ( co prawda nie tam gdzie jest pochowane nasze dzieciątko ( tam pojedziemy w sob ) ale zapaliliśmy znicz przy krzyżu .... Mikołajowi poleciała w tym momencie jedna łza .....zbieg okoliczności ??

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 21:14   #780
aganieszkab
Raczkowanie

Podpisuje się pod opinią dot. dzisiejszego dnia... przeżyłam jakoś, zwiedziłam co miałam odwiedzić, poświeciłam gdzie trzeba, wspomniałam kogo trzeba... nawet znalazłam znicz w kształcie aniołka (taki gipsowy odlew ze wpuszczonym w środek wkładem), musiałam go wziąć poprostu...

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
mnie od 6 dnia brania bolały, teraz w sumie jeszcze troszkę bolą a już skończyłam we wtorek brać
Alonka jakoś się ostatnio mało udzielasz a mnie ciekawość zżera jak się czujesz i czy coś świta we wiadomym temacie , prawie że przebieram nogam i z ciekawości

Muszę dzisiaj mojego zbałamucić bo coś w okolicach owulki jestem , może teraz się uda...
aganieszkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości