Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-01, 09:12   #3751
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ja też słyszałam że rzadko chodzę w szpilkach, spódnicach czy sukienkach teraz to zmieniłam eheh nakupiłam sobie sukienek, kiecek i butów na koturnach od czegoś trzeba zacząć i śmigam i powiem Wam że albo mi sie wydaje albo więcej facetów zwraca na mnie uwagę
A mnie trochę dobija, że trzeba się wystroić i wskoczyć w seksowne ciuchy żeby łaskawi Panowie zarzucili okiem. Po pierwsze, nie lubię stroić się na co dzień, a po drugie większość facetów nosi sweter i jeansy a chcą mieć dziewczynę z jak z okładki.

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Oj tak. Mimo tego, że teraz okropnie cierpię i chce mi się płakać, to... Cóż, przynajmniej pozbyłam się tej nadziei, którą żyłam. Teraz zależy mi na samej sobie, skoro on nie potrafił mnie docenić, to trudno. Na razie to on jest górą i uważa się za nie wiadomo kogo, ale wiem, że przyjdzie taki dzień, kiedy role się odwrócą Wiem jedno - po dzisiejszym dniu już NIGDY do niego nie pójdę, nie zagadam go ani nic. Obiecuję to Wam i samej sobie, obiecałam też rodzicom i koleżankom... Nie dam się więcej upokorzyć, niech sobie nie wyobraża
Oj nothing Przechodziłam to samo dwa tygodnie temu, kiedy mój były nie chciał ze mną rozmawiać i w moim zdaniem potraktował mnie z buta. Potem złość mi przeszła i zaczęłam go tłumaczyć Ale na szczęście już do niego nie piszę i pisać nie zamierzam. Będę Cię pilnować żebyś dotrzymała obietnicy

A ja wczoraj pierwszy raz od rozstania byłam w klubie. Miałam jakąś tam nadzieję, na poznanie kogoś ale nic z tego Może i dobrze, pewnie znowu wskoczyłabym w coś za szybko.
Po tym wtorkowym dołku kiedy totalnie się załamałam uświadomiłam sobie, że tęsknię za M. nie dlatego że był ideałem (bo gdyby był to nie drażniłoby mnie w nim tyle rzeczy) ale dlatego że czuję się porzucona. Brakuje mi czyjejś obecności, troski i zainteresowania ale wiem, że mogę to dostać od następnego chłopaka

Edytowane przez paputek00
Czas edycji: 2012-11-01 o 09:19
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 11:26   #3752
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

racja ale nie może to być zbyt przesadzone i oczywiste,,, zawsze lepiej jak jest np parę cm więcej sukienki i uruchamia się wyobraźnia
chodziło mi o samą ideę, że zawsze więcej spojrzeń przyciągnie sukienka niż spodnie itd.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
A mnie trochę dobija, że trzeba się wystroić i wskoczyć w seksowne ciuchy żeby łaskawi Panowie zarzucili okiem. Po pierwsze, nie lubię stroić się na co dzień, a po drugie większość facetów nosi sweter i jeansy a chcą mieć dziewczynę z jak z okładki.
To też racja. Chociaż coraz więcej facetów wie jak sie ubrac i zwraca na to uwagę. Tylko, że u nich "lepszy" ubiór nie wpływa na wygodą (przykładowo szpilki u kobiet). Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:

A ja wczoraj pierwszy raz od rozstania byłam w klubie. Miałam jakąś tam nadzieję, na poznanie kogoś ale nic z tego Może i dobrze, pewnie znowu wskoczyłabym w coś za szybko.
Po tym wtorkowym dołku kiedy totalnie się załamałam uświadomiłam sobie, że tęsknię za M. nie dlatego że był ideałem (bo gdyby był to nie drażniłoby mnie w nim tyle rzeczy) ale dlatego że czuję się porzucona. Brakuje mi czyjejś obecności, troski i zainteresowania ale wiem, że mogę to dostać od następnego chłopaka
No to super, ze jestes na tym etapie... ja póki co uważam, że cięzko mi będzie znaleźć kogos z takimi cechami charakteru jak mój były (pozytywnymi oczywiście)
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 11:50   #3753
Hopefull
Raczkowanie

Dziewczyny mnie dziś ogarnia mega dół zawsze tego dnia razem odwiedzaliśmygroby bliskich, a teraz ... ehh
Stary 2012-11-01, 12:54   #3754
Fouquet
Raczkowanie

Trochę się obawiam, że to bomba z opóźnionym zapłonem. A z drugiej strony... jakieś takie przeczucia mam. Enigmatycznie piszę teraz, wiem
Podczytuję Was regularnie i mocno ściskam kciuki, aby każdej się udało wyjść z doła i znaleźć miłość.
Fouquet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:03   #3755
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

A ja nie wiem co mam robić...JAk niektóre z was wiedza mój były napisał do mnie tydzien temu.Z jednej strony draznił mnie swoimi smsami ale przyznał ze popełnił błąd zostawiając mnie i ze teraz wie co stracił. ja mu odpisałam (w skrócie)ze trzeba wyciagnąć wnioski i żyć dalej.Od tamtej pory cisza z jego strony....nie rozumiem facetówskoro niby załuje to czemu nic nie robi??Samo sie nic nie zrobi. po co pisał skoro teraz znów ma mnie gdzies??Ale jest jeszcze coś. w niedziele jego kolega napisał mi żę organizują w tą sobote ognisko i bedzie cała stara ekipa(były) i czy przyjdę. Nie wiem czy to zbieg okoliczniści żę przez 3 miechy kompletnej ciszy nagle były sie odzywa a 3 dni pozniej jego kolega zaprasza mnie na ognisko.miałam zamiar na nie pojsc ale oczywiscie powinnam isc do pracy( moge nie isc ale jestem na okresie próbnym wiec wypada sie pojawic jesli mi zależy)i tu właśnie nie wiem co mam robić. poszłabym na to ognisko ale skoro były od tygodnia sie nie odzywa to ja nie mam zamiaru za nim latac i ryzykować utrata pracy..co wy kobitki byscie zrobiły w takiej sytuacjii?
sadomasoto nie ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:21   #3756
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sadomasoto nie ja Pokaż wiadomość
A ja nie wiem co mam robić...JAk niektóre z was wiedza mój były napisał do mnie tydzien temu.Z jednej strony draznił mnie swoimi smsami ale przyznał ze popełnił błąd zostawiając mnie i ze teraz wie co stracił. ja mu odpisałam (w skrócie)ze trzeba wyciagnąć wnioski i żyć dalej.Od tamtej pory cisza z jego strony....nie rozumiem facetówskoro niby załuje to czemu nic nie robi??Samo sie nic nie zrobi. po co pisał skoro teraz znów ma mnie gdzies??Ale jest jeszcze coś. w niedziele jego kolega napisał mi żę organizują w tą sobote ognisko i bedzie cała stara ekipa(były) i czy przyjdę. Nie wiem czy to zbieg okoliczniści żę przez 3 miechy kompletnej ciszy nagle były sie odzywa a 3 dni pozniej jego kolega zaprasza mnie na ognisko.miałam zamiar na nie pojsc ale oczywiscie powinnam isc do pracy( moge nie isc ale jestem na okresie próbnym wiec wypada sie pojawic jesli mi zależy)i tu właśnie nie wiem co mam robić. poszłabym na to ognisko ale skoro były od tygodnia sie nie odzywa to ja nie mam zamiaru za nim latac i ryzykować utrata pracy..co wy kobitki byscie zrobiły w takiej sytuacjii?
a jakie były powody rozstania?
chcesz do niego wrócić?
czy zależy Ci na tej pracy?
czy jak nie pójdziesz do pracy to będziesz miała problemy?
na Twoim miejscu poszłabym do pracy, ale za to baaardzo dokładnie powiedziała koledze jak żałujesz, że nie mozesz przyjść ze względu na pracę i następnym razem niech koniecznie Ci da znać to się spróbujesz pojawić. tez myślę, że to ognisko nie jest przypadkowe

co do podkreślonego to poniekąd mogłabyś go bardziej zachęcić, jeśli uważasz, że warto do niego wrócić (nie mówię, żeby rzucać się w ramiona,no,ale...)
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 13:32   #3757
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość

No to super, ze jestes na tym etapie... ja póki co uważam, że cięzko mi będzie znaleźć kogos z takimi cechami charakteru jak mój były (pozytywnymi oczywiście)
Wiesz co, po prostu jestem otwarta... nie szukam chłopaka ani nie zaprzątam sobie głowy nowym związkiem ale też nie zamykam się przed ludźmi Mój M. też miał wiele cech, które będą trudne do odnalezienia w innym ale miał też jedna ogromną wadę - nie zależało mu na mnie dlatego trzeba zepchnąć tych naszych exów z piedestału i rozglądać się!

Cytat:
Nie wiem czy to zbieg okoliczniści żę przez 3 miechy kompletnej ciszy nagle były sie odzywa a 3 dni pozniej jego kolega zaprasza mnie na ognisko.
Szczerze mówiąc uważam, że piłeczka jest teraz po Twojej stronie boiska. Ex napisał, że żałuje a Ty jasno dałaś mu do zrozumienia że zamknęłaś "wasz" temat i jest już za późno (tak bym odebrała Twoją odpowiedź). Pewnie stwierdził, że nie będzie się narzucać. Propozycję ogniska potraktowałabym jako pretekst do pogadania z Tobą na żywo. Pamiętaj że każdy "stara się" inaczej. Może on narazie chce wybadać czy ma jakiekolwiek szanse
Stary 2012-11-01, 13:46   #3758
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
a jakie były powody rozstania?
chcesz do niego wrócić?
czy zależy Ci na tej pracy?
czy jak nie pójdziesz do pracy to będziesz miała problemy?
na Twoim miejscu poszłabym do pracy, ale za to baaardzo dokładnie powiedziała koledze jak żałujesz, że nie mozesz przyjść ze względu na pracę i następnym razem niech koniecznie Ci da znać to się spróbujesz pojawić. tez myślę, że to ognisko nie jest przypadkowe

co do podkreślonego to poniekąd mogłabyś go bardziej zachęcić, jeśli uważasz, że warto do niego wrócić (nie mówię, żeby rzucać się w ramiona,no,ale...)
własnie ze ja zadaje sobie te same pytanie i kompletnie nie umiem na nie odpowiedzieć. tzn. zmieniam zdanie co kilka godzin :/ zostawił mnie bo przyszedł kryzys i kilka problemów sie nawarstwiło i tak wyszło. to była jego decyzja bylismy 3 lata razem. I chyba zrobie tak jak mówisz pojde do pracy i powiem ze mozna przełozyc na nstepny tydzien jesli pogoda pozwoli i ze załuje. jesli mu zalezy to niech coś zrobi ja nie moge sie tak poświecać na każde jego zawołanie bo on obudził sie po 3 miesiacach. I nie wiem czy bym, chciała z nim byc po tych 3 miesiacach ale mysle ze na tym ognisku wiele mogło by wyniknać albo w te albo w te i dlatego tak mi szkoda

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Wiesz co, po prostu jestem otwarta... nie szukam chłopaka ani nie zaprzątam sobie głowy nowym związkiem ale też nie zamykam się przed ludźmi Mój M. też miał wiele cech, które będą trudne do odnalezienia w innym ale miał też jedna ogromną wadę - nie zależało mu na mnie dlatego trzeba zepchnąć tych naszych exów z piedestału i rozglądać się!

Szczerze mówiąc uważam, że piłeczka jest teraz po Twojej stronie boiska. Ex napisał, że żałuje a Ty jasno dałaś mu do zrozumienia że zamknęłaś "wasz" temat i jest już za późno (tak bym odebrała Twoją odpowiedź). Pewnie stwierdził, że nie będzie się narzucać. Propozycję ogniska potraktowałabym jako pretekst do pogadania z Tobą na żywo. Pamiętaj że każdy "stara się" inaczej. Może on narazie chce wybadać czy ma jakiekolwiek szanse
dobra ja chciałbym pojsc ale akurat jak na złość mi ta praca wypadła i musze wybieraćboje sie tez ze tam pojde i sie rozczaruje
Stary 2012-11-01, 13:49   #3759
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
dobra ja chciałbym pojsc ale akurat jak na złość mi ta praca wypadła i musze wybieraćboje sie tez ze tam pojde i sie rozczaruje
Wiadomo, że praca jest ważniejsza Też olałabym ognisko, co nie zmienia faktu, że Twój ex kombinuje jak do Ciebie dotrzeć
Stary 2012-11-01, 13:54   #3760
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
Wiadomo, że praca jest ważniejsza Też olałabym ognisko, co nie zmienia faktu, że Twój ex kombinuje jak do Ciebie dotrzeć
to słabo kombinuje kurde.niech mnie na kolacje zaprosi a nie ognisko w listopadzie chyba ze przyjade tam o 12 w nocy
juz po pracy ale to chyba juz pożno. Boje sie ze czego nie zrobie to bede załować. jak nie napisze do jutra to nie pojde na to ognisko tylko do pracy i tyle
Stary 2012-11-01, 14:01   #3761
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:

Oj nothing Przechodziłam to samo dwa tygodnie temu, kiedy mój były nie chciał ze mną rozmawiać i w moim zdaniem potraktował mnie z buta. Potem złość mi przeszła i zaczęłam go tłumaczyć Ale na szczęście już do niego nie piszę i pisać nie zamierzam. Będę Cię pilnować żebyś dotrzymała obietnicy

- Aaa, chrzanić to - napisała Ulicznica w piżamie
Jestem zbuntowana, bo po kilku randkach, kiedy nie dostałam żadnego komplementu za wygląd, odechciało mi się stroić.
Mogę najwyżej dla siebie, żeby się lepiej czuć i w sumie robię to i ubieram się tak, jak mnie się podoba, a nie jak może innym - zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie będzie pasować, więc po co dostosowywać się do innych.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 14:33   #3762
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym nie ryzykowała utraty pracy... A swoja droga, moj były też po miesiacu od zerwania wysilil sie tylko na 2 smsy i nic wiecej za tym nie poszlo, także tak nie rob sobie lepiej nadziei.
Stary 2012-11-01, 14:39   #3763
nothinggood
Zadomowienie

Ale mam dzisiaj wahania nastroju... Zaraz zwariuję
nothinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 14:41   #3764
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fouquet Pokaż wiadomość
Trochę się obawiam, że to bomba z opóźnionym zapłonem. A z drugiej strony... jakieś takie przeczucia mam. Enigmatycznie piszę teraz, wiem
Podczytuję Was regularnie i mocno ściskam kciuki, aby każdej się udało wyjść z doła i znaleźć miłość.
Opowiedz nam cos wiecej

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj wahania nastroju... Zaraz zwariuję
przybij piątke ja też, ale bardziej w kierunku - buuuu
Stary 2012-11-01, 14:46   #3765
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Ja bym nie ryzykowała utraty pracy... A swoja droga, moj były też po miesiacu od zerwania wysilil sie tylko na 2 smsy i nic wiecej za tym nie poszlo, także tak nie rob sobie lepiej nadziei.
Hehe, mi też się wydawało w swojej naiwności, że będę dręczona smsami, tym bardziej, że czytałam "nie chcę o Tobie zapomnieć" itp - minęły prawie 2 miesiące i chyba już zapomniał , bo jak chciałam umówić się na koleżeńskie piwo, to nie otrzymałam żadnej odpowiedzi - mimo, że był online

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 14:53   #3766
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Hehe, mi też się wydawało w swojej naiwności, że będę dręczona smsami, tym bardziej, że czytałam "nie chcę o Tobie zapomnieć" itp - minęły prawie 2 miesiące i chyba już zapomniał , bo jak chciałam umówić się na koleżeńskie piwo, to nie otrzymałam żadnej odpowiedzi - mimo, że był online
no własnie tego sie boje ze pojde na to ognisko a on nawet sie nie odezwie bo i tak moze byc. Jak mu bardzo zalezy to cos zrobi i tyle. pod koniec naszego zwiazku dla niego była ważniejsza praca niz ja
Stary 2012-11-01, 14:54   #3767
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
chodziło mi o samą ideę, że zawsze więcej spojrzeń przyciągnie sukienka niż spodnie itd.
spox złapałem sens.
ale jak mówie jak będzie przesadzone to zwróci uwagę faceta ale tylko na chwile a przecież nie o to chodzi.

facet wystrojony hmmm z gustem bo jak patrzę na niektórych teraz to ciężko stwierdzić czy to jeszcze facet ,...
Stary 2012-11-01, 14:59   #3768
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie tego sie boje ze pojde na to ognisko a on nawet sie nie odezwie bo i tak moze byc. Jak mu bardzo zalezy to cos zrobi i tyle. pod koniec naszego zwiazku dla niego była ważniejsza praca niz ja
No ale co ryzykujesz, jeśli przy okazji może być fajnie (mimo niego)? Najwyżej wezwiesz sobie taksę albo zamówisz koleżankę/kolegę kierowcę żeby Cię odwieźli do domu i tyle

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 14:59   #3769
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
słuchaj nie wiem jaką on ma pracę ale nie możecie tak mówić że praca była ważniejsza jak Ty . wiesz jak ciężko jest teraz o pracę ? myślę że wiesz więc takie stwierdzenie że praca była ważniejsza dla mnie jest tu nie namiejscu, a co chcesz żeby olał ją raz, drugi, trzeci wyleciał na bruk i co wtedy ? będziesz się szczęśliwsza że jesteś ważniejsza ? a on nie będzie miał z czego żyć ( może to za duże słowo, ale wiecie o co mi chodzi) wiesz że wtedy może być być gorzej , będzie się zamartwiał, popadał w problemy itp i co będzie lepiej ?

a wracając do tego co mu napisałas . hmm zrobiłaś to obojętnie " trzeba wyciągnąć wnioski i żyć dalej" to tak jakbyś już wyciągnęła wniostek z waszego związku, wg mnie to nie brzmiało zachęcająco wręcz obojętnie i odpychająco i TY się dziwisz ze on się nie odzywa po takiej wiadomości. ?? powiem CI z prerspektywy faceta na pewno nie skakał z radośći jak to czytał

Edytowane przez szarak
Czas edycji: 2012-11-01 o 15:04
szarak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-01, 15:01   #3770
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
spox złapałem sens.
ale jak mówie jak będzie przesadzone to zwróci uwagę faceta ale tylko na chwile a przecież nie o to chodzi.

facet wystrojony hmmm z gustem bo jak patrzę na niektórych teraz to ciężko stwierdzić czy to jeszcze facet ,...
Nie chodzi o wystrojonego, tylko ubranego schludnie, z gustem i z jakimś pomysłem, bo jak widzę polara i obszarpane dżinsy, to mam ochotę uciec.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 15:04   #3771
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

chodzi mi oto ze on wolał chodzic na nadgodziny niz mnie obaczyc wiecej niz raz w tygodniu. Idąc twoim tokiem rozumowania to ja teraz tez nie powinnam rezygnowac z pracy bo jest o nia trudno i własnie chyba tak zrobie
Stary 2012-11-01, 15:10   #3772
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Nie chodzi o wystrojonego, tylko ubranego schludnie, z gustem i z jakimś pomysłem, bo jak widzę polara i obszarpane dżinsy, to mam ochotę uciec.
no w takim stroju to chyba juz tylko żonaci(o ile żona nie ogarnie) i z brzuszkiem... z innymi w takim stroju się nie spotkałem .

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
chodzi mi oto ze on wolał chodzic na nadgodziny niz mnie obaczyc wiecej niz raz w tygodniu. Idąc twoim tokiem rozumowania to ja teraz tez nie powinnam rezygnowac z pracy bo jest o nia trudno i własnie chyba tak zrobie
to nie ryzykuj, a temu co CIę zaprosił podziękuj i wspomnij o sytuacji że masz pracę i musisz i wszystko w temacie.

z drugiej strony jak facet nie ma kasy - źle
jak próbuje ja zarobić (nadgodziny) - źle
to jak w końcu ma to być ?
Stary 2012-11-01, 15:11   #3773
ulicznica
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę byłabyś gotowa zrezygnować z pracy dla związku?
Moim zdaniem dojrzałość polega m.in. na tym, że nie obrażamy się, bo partner w tygodniu pracuje (bo samemu też mamy co robić).
Ale w kwestii nadgodzin - masz trochę racji. Chłop odsunął Cię na bok, jedno ognisko wszystkiego nie naprawi, ale jak już będziecie rozmawiać, to powiedz mu, że skoro jest z Tobą w związku, to wypadałoby jednak znaleźć na siebie nieco czasu - zawrzyjcie umowę, że jeden wieczór w tygodniu i jeden dzień macie tylko dla siebie - niezależnie jaki, żeby nie zrobiło się nudno (że widzicie się zawsze w środy i soboty i koniec), ale tak ma być. Jeśli tylko brak czasu jest problemem, to ten problem można rozwiązać.

Biżu i ciuchy M, L, XL

Stary 2012-11-01, 15:19   #3774
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
słuchaj nie wiem jaką on ma pracę ale nie możecie tak mówić że praca była ważniejsza jak Ty . wiesz jak ciężko jest teraz o pracę ? myślę że wiesz więc takie stwierdzenie że praca była ważniejsza dla mnie jest tu nie namiejscu, a co chcesz żeby olał ją raz, drugi, trzeci wyleciał na bruk i co wtedy ? będziesz się szczęśliwsza że jesteś ważniejsza ? a on nie będzie miał z czego żyć ( może to za duże słowo, ale wiecie o co mi chodzi) wiesz że wtedy może być być gorzej , będzie się zamartwiał, popadał w problemy itp i co będzie lepiej ?

a wracając do tego co mu napisałas . hmm zrobiłaś to obojętnie " trzeba wyciągnąć wnioski i żyć dalej" to tak jakbyś już wyciągnęła wniostek z waszego związku, wg mnie to nie brzmiało zachęcająco wręcz obojętnie i odpychająco i TY się dziwisz ze on się nie odzywa po takiej wiadomości. ?? powiem CI z prerspektywy faceta na pewno nie skakał z radośći jak to czytał
a wiesz co on mi na to odpisał. ''no tak widze ze ty juz to zrobiłaś'' i''trudno stało sie co sie stało trzeba zyc dalej'' a wczesniej zalił sie ze dopiero jak sie cos straci to sie to docenia i było tak fajnie miedzy nami a ja mu odpisałam ze były było ale on to przekreslił wiec co moge wiecej powiedzieć wtedy on :ale zemnie dran popsułem wszystko a mogło byc tak pieknie. Jak by nie ten własnie sma to bardziej bym była w stanie pojsc na to ognisko i uwierzyć ze mu zalezy ale widzisz sama on niby załuje ale jak mu przypomne kto to wszystko spieprzył to zaczyna pisać jakies ironiczne smsy. nie wiem czy on oczekuje ze mu wpadne w ramiona??

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

od pracy wszystko sie zaczeło. Zerwał ze mna bo juz nie czuł radości na moj widok i mnie niby nie kochał(sama juz nie wiem on chyba tez nie bo raz mowił tak a raz tak)no i pojawiła mu sie opcja pracy w innym miescie a wtedy widzielibysmy sie pewnie raz na 2 tygodnie.No i zerwał bo go chyba wszystko przerosło. A do tej pracy dalej nie wyjechał w końcu...bo mu sie to odwlekło do nowego roku
Stary 2012-11-01, 15:24   #3775
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
a wiesz co on mi na to odpisał. ''no tak widze ze ty juz to zrobiłaś'' i''trudno stało sie co sie stało trzeba zyc dalej'' a wczesniej zalił sie ze dopiero jak sie cos straci to sie to docenia i było tak fajnie miedzy nami a ja mu odpisałam ze były było ale on to przekreslił wiec co moge wiecej powiedzieć wtedy on :ale zemnie dran popsułem wszystko a mogło byc tak pieknie. Jak by nie ten własnie sma to bardziej bym była w stanie pojsc na to ognisko i uwierzyć ze mu zalezy ale widzisz sama on niby załuje ale jak mu przypomne kto to wszystko spieprzył to zaczyna pisać jakies ironiczne smsy. nie wiem czy on oczekuje ze mu wpadne w ramiona??
no widzisz czyli odpisał dokładnie tak jak pomyslałem ze mógł Ci odpisać, no prawdę napisał , przecież to on zchrzanił tak ? on zakończył ? może oczekuję ze dasz mu prostą z mostu odpowiedź czy chcesz zeby wrócił/próbował CIę znów zdobyć czy masz już go gdzieś, jesteście dorośli proponuję tak właśnie zrobić, wyjaśnić sobie co i jak i albo w tą albo w tamtą takie domyślanie się i szukanie rad każde z osobna do niczego nie prowadzi. wiem po sobie bo właśnie jestem na podobnym etapie tyle że Wy jeszcze pisaliście do siebie i możecie się spotkać (ognicho) a ja ... hm do mnie po prostu przestała się odzywać z dnia na dzień nie odierała tel, nie odp na smsy czy inne wiadomości, najazdu na dom przecież jej robił nie będę, więc wpadłem na pomysł napisania listu , i tak też zrobiłem , siedziałem chyba ze dwie godziny i napisałem, wysłałem pocztą i co dostałem tylko smsa że jest zaskoczona pozytywnie i dalej cisza
Stary 2012-11-01, 15:38   #3776
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
no widzisz czyli odpisał dokładnie tak jak pomyslałem ze mógł Ci odpisać, no prawdę napisał , przecież to on zchrzanił tak ? on zakończył ? może oczekuję ze dasz mu prostą z mostu odpowiedź czy chcesz zeby wrócił/próbował CIę znów zdobyć czy masz już go gdzieś, jesteście dorośli proponuję tak właśnie zrobić, wyjaśnić sobie co i jak i albo w tą albo w tamtą takie domyślanie się i szukanie rad każde z osobna do niczego nie prowadzi. wiem po sobie bo właśnie jestem na podobnym etapie tyle że Wy jeszcze pisaliście do siebie i możecie się spotkać (ognicho) a ja ... hm do mnie po prostu przestała się odzywać z dnia na dzień nie odierała tel, nie odp na smsy czy inne wiadomości, najazdu na dom przecież jej robił nie będę, więc wpadłem na pomysł napisania listu , i tak też zrobiłem , siedziałem chyba ze dwie godziny i napisałem, wysłałem pocztą i co dostałem tylko smsa że jest zaskoczona pozytywnie i dalej cisza
ale co saie stało ze przestała sie odzywać?? To myslisz ze on zrozumiał swój błąd czy tylko sie mną bawi?? Od tamtej pory nie piszemy z jego strony cisza nie wiem moze napisać do niego ...?no mnie juz meczy to wszystko a korona z głowy mi nie spadnie. A tobie doradze cierpliwość musisz zachować JA czekałam 3 miesiaće ani razu sie do niego nie odezwałam az sam napisał.DAj jej czas

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

no i własnie nie mam jak sie spotkac przez ta prace . jak na złosć a tez bym chciała sobie wyjasnic wszystko a nie do konca zycia zastanawiac sie co by było jak by było
Stary 2012-11-01, 15:42   #3777
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
ale co saie stało ze przestała sie odzywać?? To myslisz ze on zrozumiał swój błąd czy tylko sie mną bawi?? Od tamtej pory nie piszemy z jego strony cisza nie wiem moze napisać do niego ...?no mnie juz meczy to wszystko a korona z głowy mi nie spadnie. A tobie doradze cierpliwość musisz zachować JA czekałam 3 miesiaće ani razu sie do niego nie odezwałam az sam napisał.DAj jej czas
nie wiem po prostu przestała.
jeśli mu zależy to myślę ze zrozumiał co stracił
nie wiem jak można w ogóle się kimś bawić, igrać z uczuciami itp to trzeba byś bardzo wyrachowanym lub po prostu nie mieć uczuć.
tak myśłę ze korona CI nie spadnie a wyjaśnisz sobie cała sprawę, i bedziesz miała jasność
czekać ... ja juz czekałem prawie miesiąć, więcej nie dam rady.
poza tym jest jeszcze spr z weselem, gdzie musze potwierdzić przyjście i nie wiem co zrobić. sam nie pójdę!
Stary 2012-11-01, 15:47   #3778
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

a długo byliscie razem??nie no cos takiego jak ciebie spotkało ciezko by mi było przetrwać ja miałam jasnosć wiec szybko sie uporałam z rozstaniem a tu nagle pewnego dnia cos takiego i wszystkie watpliwośći wracają.
A ty co po tym miesiacu zamierzasz?? zapomnieć , pojechać do niej czy coś??nie ukałdało sie wam w jakiejś sprawie??
Stary 2012-11-01, 15:56   #3779
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
a długo byliscie razem??nie no cos takiego jak ciebie spotkało ciezko by mi było przetrwać ja miałam jasnosć wiec szybko sie uporałam z rozstaniem a tu nagle pewnego dnia cos takiego i wszystkie watpliwośći wracają.
A ty co po tym miesiacu zamierzasz?? zapomnieć , pojechać do niej czy coś??nie ukałdało sie wam w jakiejś sprawie??
układało, wszystko było ok, nawet bym nie pomyślał, co innego jakby powiedziała koniec to było by można zrozumieć a tu cisza, więc tym bardziej się zdziwiłem
teraz to juz nie wiem co ja jeszcze mogę zawarłem w liście parę pytań, no ale żadnej odpowiedzi nie dostałem (chyba że też listownie odp i jest w drodze) boję się wysłać smsa z zapytaniem czy się ustosunkuję/odpowie na mój list, bo będzie że się naprzykrzam albo naciskam na nią a ja nie chce zrobić złego wrażenia, widzisz jak facetowi zależy to zastanawia się po parę razy na każdym słowem ...
Stary 2012-11-01, 16:01   #3780
sadomasoto nie ja
Raczkowanie

Cytat:
układało, wszystko było ok, nawet bym nie pomyślał, co innego jakby powiedziała koniec to było by można zrozumieć a tu cisza, więc tym bardziej się zdziwiłem
teraz to juz nie wiem co ja jeszcze mogę zawarłem w liście parę pytań, no ale żadnej odpowiedzi nie dostałem (chyba że też listownie odp i jest w drodze) boję się wysłać smsa z zapytaniem czy się ustosunkuję/odpowie na mój list, bo będzie że się naprzykrzam albo naciskam na nią a ja nie chce zrobić złego wrażenia, widzisz jak facetowi zależy to zastanawia się po parę razy na każdym słowem ...
no cioekae czy moj eks sie zastanawia. JA bymchyba pojechałqa na twoim miejscu do niej , nie wytrzymałabym czegos takiego. tobie tez sie nalezy jakies słowo wyjasnienia. chyba ze ten list przyjdzieod niej faktycznie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości