|
|
#3751 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Cytat:
Przechodziłam to samo dwa tygodnie temu, kiedy mój były nie chciał ze mną rozmawiać i w moim zdaniem potraktował mnie z buta. Potem złość mi przeszła i zaczęłam go tłumaczyć Ale na szczęście już do niego nie piszę i pisać nie zamierzam. Będę Cię pilnować żebyś dotrzymała obietnicy ![]() A ja wczoraj pierwszy raz od rozstania byłam w klubie. Miałam jakąś tam nadzieję, na poznanie kogoś ale nic z tego Może i dobrze, pewnie znowu wskoczyłabym w coś za szybko. Po tym wtorkowym dołku kiedy totalnie się załamałam uświadomiłam sobie, że tęsknię za M. nie dlatego że był ideałem (bo gdyby był to nie drażniłoby mnie w nim tyle rzeczy) ale dlatego że czuję się porzucona. Brakuje mi czyjejś obecności, troski i zainteresowania ale wiem, że mogę to dostać od następnego chłopaka
Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-11-01 o 09:19 |
||
|
|
|
#3752 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mnie dziś ogarnia mega dół
zawsze tego dnia razem odwiedzaliśmygroby bliskich, a teraz ... ehh
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
Trochę się obawiam, że to bomba z opóźnionym zapłonem. A z drugiej strony... jakieś takie przeczucia mam. Enigmatycznie piszę teraz, wiem
Podczytuję Was regularnie i mocno ściskam kciuki, aby każdej się udało wyjść z doła i znaleźć miłość. |
|
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie wiem co mam robić...JAk niektóre z was wiedza mój były napisał do mnie tydzien temu.Z jednej strony draznił mnie swoimi smsami ale przyznał ze popełnił błąd zostawiając mnie i ze teraz wie co stracił. ja mu odpisałam (w skrócie)ze trzeba wyciagnąć wnioski i żyć dalej.Od tamtej pory cisza z jego strony....nie rozumiem facetów
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcesz do niego wrócić? czy zależy Ci na tej pracy? czy jak nie pójdziesz do pracy to będziesz miała problemy? na Twoim miejscu poszłabym do pracy, ale za to baaardzo dokładnie powiedziała koledze jak żałujesz, że nie mozesz przyjść ze względu na pracę i następnym razem niech koniecznie Ci da znać to się spróbujesz pojawić. tez myślę, że to ognisko nie jest przypadkowe ![]() co do podkreślonego to poniekąd mogłabyś go bardziej zachęcić, jeśli uważasz, że warto do niego wrócić (nie mówię, żeby rzucać się w ramiona,no,ale...) |
|
|
|
|
#3757 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój M. też miał wiele cech, które będą trudne do odnalezienia w innym ale miał też jedna ogromną wadę - nie zależało mu na mnie dlatego trzeba zepchnąć tych naszych exów z piedestału i rozglądać się!Cytat:
|
||
|
|
|
#3758 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz po pracy ale to chyba juz pożno. Boje sie ze czego nie zrobie to bede załować. jak nie napisze do jutra to nie pojde na to ognisko tylko do pracy i tyle |
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- napisała Ulicznica w piżamie ![]() Jestem zbuntowana, bo po kilku randkach, kiedy nie dostałam żadnego komplementu za wygląd, odechciało mi się stroić. Mogę najwyżej dla siebie, żeby się lepiej czuć i w sumie robię to i ubieram się tak, jak mnie się podoba, a nie jak może innym - zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie będzie pasować, więc po co dostosowywać się do innych.
|
|
#3762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rob sobie lepiej nadziei.
|
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam dzisiaj wahania nastroju... Zaraz zwariuję
|
|
|
|
#3764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- przybij piątke ja też, ale bardziej w kierunku - buuuu
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo jak chciałam umówić się na koleżeńskie piwo, to nie otrzymałam żadnej odpowiedzi - mimo, że był online
|
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak mówie jak będzie przesadzone to zwróci uwagę faceta ale tylko na chwile a przecież nie o to chodzi. facet wystrojony hmmm z gustem bo jak patrzę na niektórych teraz to ciężko stwierdzić czy to jeszcze facet ,...
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wracając do tego co mu napisałas . hmm zrobiłaś to obojętnie " trzeba wyciągnąć wnioski i żyć dalej" to tak jakbyś już wyciągnęła wniostek z waszego związku, wg mnie to nie brzmiało zachęcająco wręcz obojętnie i odpychająco i TY się dziwisz ze on się nie odzywa po takiej wiadomości. ?? powiem CI z prerspektywy faceta na pewno nie skakał z radośći jak to czytał
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-11-01 o 15:04 |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o wystrojonego, tylko ubranego schludnie, z gustem i z jakimś pomysłem, bo jak widzę polara i obszarpane dżinsy, to mam ochotę uciec.
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
chodzi mi oto ze on wolał chodzic na nadgodziny niz mnie obaczyc wiecej niz raz w tygodniu. Idąc twoim tokiem rozumowania to ja teraz tez nie powinnam rezygnowac z pracy bo jest o nia trudno i własnie chyba tak zrobie
|
|
|
|
#3772 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
z drugiej strony jak facet nie ma kasy - źle jak próbuje ja zarobić (nadgodziny) - źle to jak w końcu ma to być ?
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem dojrzałość polega m.in. na tym, że nie obrażamy się, bo partner w tygodniu pracuje (bo samemu też mamy co robić). Ale w kwestii nadgodzin - masz trochę racji. Chłop odsunął Cię na bok, jedno ognisko wszystkiego nie naprawi, ale jak już będziecie rozmawiać, to powiedz mu, że skoro jest z Tobą w związku, to wypadałoby jednak znaleźć na siebie nieco czasu - zawrzyjcie umowę, że jeden wieczór w tygodniu i jeden dzień macie tylko dla siebie - niezależnie jaki, żeby nie zrobiło się nudno (że widzicie się zawsze w środy i soboty i koniec), ale tak ma być. Jeśli tylko brak czasu jest problemem, to ten problem można rozwiązać.
|
|
#3774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- od pracy wszystko sie zaczeło. Zerwał ze mna bo juz nie czuł radości na moj widok i mnie niby nie kochał(sama juz nie wiem on chyba tez nie bo raz mowił tak a raz tak)no i pojawiła mu sie opcja pracy w innym miescie a wtedy widzielibysmy sie pewnie raz na 2 tygodnie.No i zerwał bo go chyba wszystko przerosło. A do tej pracy dalej nie wyjechał w końcu...bo mu sie to odwlekło do nowego roku |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie odierała tel, nie odp na smsy czy inne wiadomości, najazdu na dom przecież jej robił nie będę, więc wpadłem na pomysł napisania listu , i tak też zrobiłem , siedziałem chyba ze dwie godziny i napisałem, wysłałem pocztą i co dostałem tylko smsa że jest zaskoczona pozytywnie i dalej cisza
|
|
|
#3776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- no i własnie nie mam jak sie spotkac przez ta prace . jak na złosć a tez bym chciała sobie wyjasnic wszystko a nie do konca zycia zastanawiac sie co by było jak by było |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po prostu przestała. jeśli mu zależy to myślę ze zrozumiał co stracił nie wiem jak można w ogóle się kimś bawić, igrać z uczuciami itp to trzeba byś bardzo wyrachowanym lub po prostu nie mieć uczuć. tak myśłę ze korona CI nie spadnie a wyjaśnisz sobie cała sprawę, i bedziesz miała jasność czekać ... ja juz czekałem prawie miesiąć, więcej nie dam rady. poza tym jest jeszcze spr z weselem, gdzie musze potwierdzić przyjście i nie wiem co zrobić. sam nie pójdę!
|
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
a długo byliscie razem??nie no cos takiego jak ciebie spotkało ciezko by mi było przetrwać ja miałam jasnosć wiec szybko sie uporałam z rozstaniem a tu nagle pewnego dnia cos takiego i wszystkie watpliwośći wracają.
A ty co po tym miesiacu zamierzasz?? zapomnieć , pojechać do niej czy coś??nie ukałdało sie wam w jakiejś sprawie?? |
|
|
|
#3779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz to juz nie wiem co ja jeszcze mogę zawarłem w liście parę pytań, no ale żadnej odpowiedzi nie dostałem (chyba że też listownie odp i jest w drodze) boję się wysłać smsa z zapytaniem czy się ustosunkuję/odpowie na mój list, bo będzie że się naprzykrzam albo naciskam na nią a ja nie chce zrobić złego wrażenia, widzisz jak facetowi zależy to zastanawia się po parę razy na każdym słowem ...
|
|
|
#3780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

teraz to zmieniłam eheh nakupiłam sobie sukienek, kiecek i butów na koturnach od czegoś trzeba zacząć i śmigam i powiem Wam że albo mi sie wydaje albo więcej facetów zwraca na mnie uwagę
Wiem jedno - po dzisiejszym dniu już NIGDY do niego nie pójdę, nie zagadam go ani nic. Obiecuję to Wam i samej sobie, obiecałam też rodzicom i koleżankom... Nie dam się więcej upokorzyć, niech sobie nie wyobraża 
Przechodziłam to samo dwa tygodnie temu, kiedy mój były nie chciał ze mną rozmawiać i w moim zdaniem potraktował mnie z buta. Potem złość mi przeszła i zaczęłam go tłumaczyć 
)
zawsze tego dnia razem odwiedzaliśmygroby bliskich, a teraz ... ehh