|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pojechałaś
Bosko!
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
A czytałayście jak Wera napisała na fb że jedna drogeria chciała tylko pozytywne recenzje? Dziś trafiłam na jednego bloga ze współpracą z tej drogerii i w sumie produkty w samych plusach opisane a jeden produkt miałam i nie powiedziałabym że jest super
![]() Znowu żeście się rozpisały jak tak pójdzie to dziś wątek skończymy ![]() Co miałam jeszcze napisać Monia nic się na zdjęciach nie zmieniłaś ![]() Rodzynka jaki słodki bobas z Ciebie A sytuacja z Paese czy Alkemiką
|
|
|
|
#4774 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja w sumie nawet nie pojechałam tylko byłam szczera - po prostu wchodząc na fanpage'a spodziewam się minimum profesjonalizmu, a nie pyskówek czy przerzucania słówkami, w dodatku pisanymi wbrew wszelkim regułom językowym. W końcu większe firmy specjalnie znajdują ludzi, którzy nie tylko znają się na promocji odpowiednich towarów czy usług ale także potrafią być mili i uprzejmi - nawet gdy potencjalny klient/fan jest niesympatyczny czy też sam nie wie czego chce od życia.
|
#4775 |
|
Life is a drink ...
|
ciekawe czy ktoś upomniał się o gratis o którym mowa na końcu strony ...
http://allegro.pl/olej-makadamia-100...756329289.html
|
#4776 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
ale żenada... po co zabierać się za coś, na czym się ta Pani najwyraźniej nie zna... to wygląda jak opróżnianie magazynów ze staroci... Selfish |
||
|
|
|
#4777 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyżej dziewczyny napisały już wszystko, co chciałam napisać, więc nie będę powtarzać A z drugiej strony może jednak TŻ lepiej wie, jaki prezent dać jego tacie? Albo raczej - jakiego nie dawać? Skoro tak się wzbrania, może ma jakiś powód Poczekaj może aż coś wymyśli.Zupełnie się nie zmieniasz Ładnie Ci było w takich jaśniejszych włoskach, teraz oczywiście też ![]() Za to Ty się Rodzynko mocno zmieniłaś Widać, że przechodziłaś różne burzliwe etapy, zupełnie jak ja ![]() Cytat:
Włosy Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładny ![]() Cytat:
Te też mi się podobają Jakiś czas temu kupiłam TŻ puzzle (bo narzekał wcześniej, że by sobie chętnie ułożył bo lubi), naprawdę ładne - obraz Bitwy pod Grunwaldem (TŻ uwielbia historię). A jeszcze ich nie ułożył A co do aferki: Żałosne ze strony tej babki, brak mi słów ![]() Spotkałam się z bliską koleżanką, nagadałyśmy się, wypiłyśmy mnóstwo herbatek, odwiozła mnie do domku (bo późno, ciemno i niebezpiecznie). Tego mi było trzeba |
|||||
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukam swoich zdjęć i też Wam wstawię, bo w podstawówce wyglądałam okropnie
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
oj dobry zestaw
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37369017] A w ogóle to chciałam Wam zameldować, że tonik Novoxidyl mi też obciąża i przetłuszcza włosy. :<[/QUOTE] a u mnie przy użyciu na wilgotnej skórze (po myciu) jest dobrze ale jak chcę znowu użyć wieczorem, to włosy sklejone ![]() nic się nie zmieniłaś ![]() Cytat:
![]() nie będzie potem pretensji ale byłaś słodziutkim maluchem [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3737297 4]U mnie to samo, czekam już trochę czasu na odpowiedź i szczerze mówiąc pierwsze wrażenie niezbyt pozytywne przez to...[/QUOTE] no ja poczekam do poniedziałku, a potem ponowię pytanie
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
daj potem znać co i jak
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37358615]lubię niskie dziewczyny, są urocze [/QUOTE]też tak uważam
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam z objazdówki - najpierw u mamy w szpitalu, później cmentarz, TŻ i znowu cmentarz. I powiem Wam, że nawet tak nie wymarzłam
![]() A co do włosów - ja również nigdy nie farbowałam (nooo raz, szamponetką )
|
|
|
|
#4782 |
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37371790]Ja mam wiecznie kępkę baby hairów nad czołem i zawsze TŻ mnie wkurza, jak się tym bawi i nazywa mnie jednorożcem
[/QUOTE]Ja się cieszę z babyhair zawsze, nawet jak odstają i przeszkadzają. Zawsze to włosy, które kiedyś będą długie.
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Malino do mnie też pisała baba od marizy i zero odpowiedzi. Do 2 koleżanek nawet obiecane paczki nie dotarły więc chyba sobie ją odpuszcze
|
#4784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad zrezygnowaniem z podpisów na zdjęciach. Tzn. znak wodny bym zostawiła, ale darowała sobie nazwy kosmetyków. Co myślicie? |
|
|
|
|
#4785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj w moich wyszukiwaniach blogowych króluje: "prawdziwe młodzieńcze uczucie":P
Poza tym dzisiaj miałam wenę i napisałam cały wstęp teoretyczny do pracy magisterskiej
|
|
|
|
#4787 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się poskarżę, że dostałam jakiegoś wysypu znowu i do tego jakieś suche placki
smaruje cetaphilem,może to przez pogodę... szkoda że nie zabrałam podkładu innego niż matujący.
|
#4789 |
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37374794]Ale mogłyby jakoś bardziej przylegać, a nie sterczeć kępką jak antenka teletubisia
![]() Zastanawiam się nad zrezygnowaniem z podpisów na zdjęciach. Tzn. znak wodny bym zostawiła, ale darowała sobie nazwy kosmetyków. Co myślicie?[/QUOTE] Ja już obiecałam (po tym ile włosów mi wypadło), że już nie będę narzekać na te nowe włoski, jakkolwiek by nie sterczały i boję się tej obietnicy złamać ![]() Z tymi podpisami posty wyglądają tak profesjonalnie, ale czy będą na tych zdjęciach czy nie i tak będę na Twojego bloga zaglądać. A nie masz już siły tych podpisów dodawać czy przestało Ci się to podobać? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37375126]A u mnie "Przetwarzanie zdjęć do szczupłego" [/QUOTE]Ktoś pewnie szukał porady jak się łatwo wyszczuplić, bez długiej zabawy w photoshopie- nie dość, że się nie chce zadbać o figurę to i w programie graficznym też namęczyć nie chce- ach lenistwo ![]() Ciesz się, że google nie wypluwa Twojego bloga jako wyniku do zapytań o treści 18+ jak to się urbanwarrior niedawno zdarzyło, tzn zapytanie było nie do końca jasne, ale rozwikłałam zagadkę. Samo powietrze w ogrzewanych pokojach jest mało przyjazne, a jeszcze do tego może to być od zmiany wody- w niektórych miejscach kranówka to istny zabójca.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-01 o 23:41 |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie chętnie bym wypróbowała jakieś cienie [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37374794] Zastanawiam się nad zrezygnowaniem z podpisów na zdjęciach. Tzn. znak wodny bym zostawiła, ale darowała sobie nazwy kosmetyków. Co myślicie?[/QUOTE] wg mnie to bardzo dobrze wygląda
|
|
|
#4791 |
|
Moderator
|
to zdrówka dla Mamy!!!
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37375126]A u mnie "Przetwarzanie zdjęć do szczupłego"
[/QUOTE]ja ustawiam buzię z półprofilu, to nie widać jakie mam pućki ![]() mnie dzisiaj ktoś wyszukał po "co się oplaca kupic za jagody w grze smurf"
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja farbowałam, ale na czerń się nie skusiłam ja naturalnie mam nieco dzioba ale nie mam zębów do przodu czy coś, tylko taki lekki dziubek
|
|
#4795 |
|
zawsze mam racje
|
Chciwi to raz, a po drugie wątpię że komuś by się chciało czytać komentarze innych pod tym konkursem.
|
#4796 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37375126]A u mnie "Przetwarzanie zdjęć do szczupłego" [/QUOTE]Pewnie przez Twoją walkę o piękną sylwetkę, ludzie trafiają na Twój blog po wpisaniu tego hasła ![]() Może to alergia na coś? |
|||||
|
|
|
#4797 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zastanawiałam się po prostu czy to ma sens, bo zdjęcia bez tego są bardziej przejrzyste, ale z kolei tak jak mówicie, jest to bardziej 'pro' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy. Coś mnie dziś gardło boli :/ Nieciekawa sprawa. [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37374351]Wiesz, z jednej strony to naprawdę zależy, komu się daje taki prezent Wyżej dziewczyny napisały już wszystko, co chciałam napisać, więc nie będę powtarzać A z drugiej strony może jednak TŻ lepiej wie, jaki prezent dać jego tacie? Albo raczej - jakiego nie dawać? Skoro tak się wzbrania, może ma jakiś powód Poczekaj może aż coś wymyśli.Za to Ty się Rodzynko mocno zmieniłaś Widać, że przechodziłaś różne burzliwe etapy, zupełnie jak ja ![]() Spotkałam się z bliską koleżanką, nagadałyśmy się, wypiłyśmy mnóstwo herbatek, odwiozła mnie do domku (bo późno, ciemno i niebezpiecznie). Tego mi było trzeba Czy ma powód to wątpię. Tylko TŻ zawsze się doszukuje drugiego dna - jak baba Ale już ładnie przeprosił i może się uda nam dogadać ![]() Oj taaak, przechodziłam wiele burzliwych okresów. Brakuje mi jeszcze zdjęć z czasów jak miałam włosy w kolorze bordo, a potem czarne hehe ![]() To się musisz częściej z koleżanką spotykać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Alkohol TŻ tez odrzucił. Ale powodu już nie podam [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37374964]Ze mną najpierw kontaktował się jakiś mężczyzna, a potem dopiero konsultantka i wszystko przebiegło sprawnie. Ale z tego co widziałam, z różnymi dziewczynami kontaktowały się różne konsultantki stąd może nie wszystkie są tak solidne... Wybrałam to, co chciałam, a kontakt był bardzo miły [/QUOTE]O to to, ja miałam tak samo Najpierw jakiś koleś, a potem sympatyczna babka, która wybrała coś z mojej chciejlisty ![]() Cytat:
Ale u mnie to raczej wina kremu. Albo zasługa Cytat:
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Nie wyspałam się.:ziewa: I dziś TŻ zabiera mnie na wycieczkę-niespodziankę.
|
|
#4800 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień dobry
![]() Tak, li i jedynie, we własnej osobie ![]() Nie mogli znaleźć kontaktu @ do mnie, a że komentarze anonimów mam zablokowane, to musieli specjalnie profil założyc i w komentarzach się wpisać [jak łatwo się domyślić, chodzi o przecieki z limitek ]Cytat:
Mam tego tyle, że nie nadążam zużywać własnych zakupów, a tu jeszcze terminy na te ze współprac, które pewnie musiałyby iśc w pierwszej kolejności - to nie dla mnie póki co. Może jak zapasy znikną z moich półek, to się zastanowię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spróbuję nadrobić ![]() A na blogu zakupy jak ktoś lubi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Bosko!

Wyżej dziewczyny napisały już wszystko, co chciałam napisać, więc nie będę powtarzać 
).

[/QUOTE]