![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Wzięłam nospę i leżę, ale nie przechodzi, czuję jakby się nawet nasilało. To takie jakby mini skurcze, boli...przestaje, a za moment to samo
![]() Mój lekarz w soboty nie przyjmuje, a na izbę jechać nie chcę. Żadnych plamień nie mam. Ale boję się strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Wtajemniczenie
|
A po co się tak stresować, nie lepiej jak już zaczynasz się strasznie źle czuć i bać, to jednak pojechać na izbę ? Przecież nawet jak nic się nie dzieje, to niezdrowo tak się stresować. Przecież my Ci na odległość nie pomożemy
![]() |
#693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gorzej mamy z potencjalną dziewczynką. Ja bardzo chciałabym Marię (Marysię), bo mam taką ukochaną ciocię i byłaby to piękna pamiątka po tak wspaniałym człowieku. Mąż jednak się krzywi i rozważamy imię Antosia. Z żeńskimi u nas trudniej.... Mało co nam się podoba ![]() A co do imion rezerwowanych od lat... Moja koleżanka ma 4 siostry, każda chce mieć syna Igora. Nie wiem czemu, ale tak im to imię do gustu przypadło. Tylko na razie żadnej syn się nie trafił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że mi nie pomożecie, ale chciałam Was zapytać, bo może za bardzo panikuję. Zaczekam na TŻ i jak nie przejdzie to podjadę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Kniaginia
|
Hej mamusie!
Mój dzieciaczek leniwy. Kilka razy mu się zdarzyło zastukać, a teraz nic, tylko takie delikatne uwypuklenia czuję pod ręką i to rzadko. Jeśli trwają długo i są bolesne, po nospie nie przestaje, to może lepiej jechać na izbę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Wtajemniczenie
|
No ale nikt tych bóli za Ciebie nie czuje, więc Ci nie powiemy czy są w normie czy nie, zresztą u każdego pewnie ta norma inaczej wygląda. Różne są niestety przypadki i nikt nie da gwarancji że jak u niego nic się nie działo, to u Ciebie będzie podobnie, więc po to są te izby że czasami lepiej pojechać i zamiast gdybać to wiedzieć. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
ale sie najadlam fiuu fiuuu, faktycznie jak tak dalej pojdzie maly bedzie mial max 4kg hahaha.
![]() no nie wiem nie wiem, jak z tym imieniem bedzie musze sie przespac z tym wszytskim, na szczescie jeszcze kilka-nascie tygodni mam na zastanowienie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |||||
Zakorzenienie
|
kurujemy, mąż w salonie w łóżku, ja w sypialni
Julka oddana dla moich rodziców Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dopisuję się ![]() najlepszegooo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja w 22 tyg z Julią miałam lekki skurcze (byliśmy na poprawinach) powiedziałam tż, że źle się czuję i pojechaliśmy do domu. Ból dalej trwał i pojechaliśmy na IP, zostawili mnie na noc na obserwację i na następny dzień miałam porobione wszystkie badania. Na wypisie miałam napisane "skurcze porodowe zagrażające"!!! Także nie lekceważ tego!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Zadomowienie
|
U mnie w rodzinie to były jaja z imionami, dwa przypadki były takie ze np. tak moja siostra cioteczna upatrzyła sobie imię Kacper. Była pewna że będzie synek i całą ciąże tylko Kacper i Kacper nic innego. No i przyszło co do czego jak urodziła to mówi żaden Kacper nie wchodzi w gre tylko Maciuś ! No i został Maciuś. i Teraz mówi do mnie jak sobie wymysliłaś Tomeczka to nastaw się na 100% na Tomka bo potem zgupiejesz.
A znowu ze mną bylo tak że miałam być Patrycja, no i dziadek w moje narodziny się upił a miał iść do urzędu zgłosić moje narodziny. No i jak poszedł to zapomniał jak ja się mam nazywać !!!!! I nie daj boze mogłam być jakaś Genowefa czy Kunegunda to wymyslił sobie Ewa. ot i tak zostało. A śmiechu teraz jak to opowaiadaja że masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no by cie dziadek ładnie załatwił ![]() ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-11-03 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! w sumie wpadłam na chwilkę, bo jakiś smętny humor mam i nie chce Was zarazić
![]() gratuluję wszystkim pierwszych ruchów ![]() Strasznie wymęczyły mnie te święta, jeszcze wczoraj miałam stłuczkę na cmentarzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ktoś chciał wzory świątecznych haftów na kartki... chyba Monika jeśli dobrze pamiętam. Co prawda wzorów nie mam ale starałam się tak zrobić zdjęcia żeby dokładnie było widać liczbę krzyżyków ehhh... lecę sprzątać, dopiero wróciłam z pogrzebu i mieszkanie mam w takim stanie że aż sama przed sobą się wstydzę
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie dzien leci LENIWO troche nawet pospalam a co sie bede zaczelo PADAC wiec wycieczka na gore nie wchodzi w rachube ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj byliśmy po sklepach dziecięcych ale w sumie jeden był najlepszy. i też był spory wybór takich niekapków. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta twoja siostra to ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra lece dalej nadrabiać
![]() |
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
Podczytałam Was ale cytować siły nie mam...
To tak grupowo gratuluję kopniaków i urodzin. Moi goście pojechali i nastała cisza... dostałam za to 4 kartony ciuszkówm które muszę posegregować bo rozmiary od najmniejszych do 92! Ogólnie jestem padnięta, nic mi się nie chce a wypadało by tu trochę ogranąć. Aa i kurczę męczy mnie śluz. Biały, gęsty... dużo go... szukałam sobie w necie czy to normalne ale jakoś nic znaleść nie umiem... (tak dzisiaj baardzo kontaktuję oO)
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak można tak sobie odjechać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | ||
Zakorzenienie
|
ej Zygfryd miał być mój
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ok nadrobiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |||||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja 3 raz mnie wywala albo nie cytuje wszystkiego ... ![]() więc na 2 razy .... od wczoraj maraton po sklepach -poszukiwanie kurtki .... jak przymierzyłam płaszczyki ciążowe to ... ![]() postanowiłam kupić coś w normalnych sklepach tylko większe . i tak pół dnia jeżdziłam ,na 16 i 17 dzieci zawiozłam na anglika a potem szybko jeszcze wszyscy już do jednego sklepu i do wypożyczalni po obiecanego harrego p. a potem do domku.... no i w domu przypomniałam sobie ,że papieru toalet.nie mamy...więc szykuję się jeszcze raz do sklepu i nagle.... słyszymy lecącą wodę- akwarium pękło !!! dodam ,że prawie 1000 litrów ...... masakra .... więc pomijając bajzel w domu ....(a raczej basen ![]() ![]() wczoraj zaczęłam 23 tydzień ![]() Cytat:
![]() owszem są pełne energii ale to polega na bieganiu ,tańczeniu ,skakaniu ,zabawach ..... podzielam zdanie ! Cytat:
Cytat:
po roku kuba musiał być odstawiony od piersi i wtedy mleko pił z kubka z miękkim ustnikiem a potem ze słomki ciągnął + woda ze sportowym ustnikiem ,ninka była na piersi do 2 roku a po roku chciała też pić w ten sam sposób wodę i tak zostało do dziś. po roku też nie było jedzenia i picia w nocy ... może tylko woda .z 3 dzieckiem też tak zrobię ... a co do rad innych ...to wszystkich przebiła moja teściowa,uważała mnie za wariatkę słysząc ,że będę karmić piersią i jeszcze będąc w ciąży z kubą dostałam prezent - pełno różnych smoczków,butelek ,steralizator,podgrzewacz ...wszystko za 1000 zł i co .... nawet tego nie otworzyłam. tak samo z chodzikiem,mówiłam -nigdy! i co dotałam najdroższy... wydałam znajomym.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kuruj się kochana, ![]()
![]() |
![]() |
#711 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spóźnione 100 lat w zdrowiu i szczęściu ![]() świetny wybór ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi to się ostatnio np Ziemowit spodobał ![]() Ja sobie dziś leniuchuje, bo wczoraj się narobiłam, ulepiłam 102 pierogi! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |||||||
Zakorzenienie
|
no to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja poczułam bardzo szybko "motylki" bo ok 14-15 tyg (ale to 3 ciąża..) i co ? i nic ..przez kilka tygodni cisza.... ale teraz od 3 tygodni codziennie czasami co godzinke ,a nawet w nocy urwis już nie smyra mnie delikatnie tylko kopie ,wali ...to już przemoc... ![]() .... ![]() ![]() Cytat:
no i grzeb i poćwicz... jeszcze chwila i będziesz miała spokój , ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2012-11-03 o 14:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale idę właśnie smażyć naleśniczki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wcześniej nosiłaś S? Teraz M wystarczy? Masz duzo zapasu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle sobota, więc dziś mam półmetek, 20 tydzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja ani pierogów, ani mięs ![]() Ale mięsiowo - taki schab mnie kusi, tylko boję się, że wyjdzie mi niesmaczny i za suchy ![]() Czy u Was też taka leniwa nuda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny, ja dziś taki maraton z mama po mieście, cmentarzu i markecie zrobiłam, że potem spałam godzinę, a teraz mama robi gołąbki.
![]() OtTakaJa- jak się czujesz? Przeszło? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się !! Cytat:
mąż w drugim pokoju chory Julia u dziadków, ale też jakaś taka niemrawa, nie chce nic jeść, wczoraj podwyższona temperatura i lekka biegunka ;/ do tego słyszałam, że kaszlała w nocy. Już mam po prostu tego dość, jak już jest coś ok, to na drugi dzień musi się spieprzyć ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym nowym płaszczyku mam miejsce na większy brzuszek no i jest to krój prosty a nie wcięty jak dotychczas... choć jest puchowy a to też nie wyszczupla-no ale trudno byle do marca... ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
strippi ściskam mocno i zyczę zdrowia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.