Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-02, 18:53   #3841
Blobby
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
jestem chyba zakupoholiczką :/ znów wydałam 100zł na kosmetyki ktore tak na prawdę nie są mi aż tak bardzo potrzebne

nie mogę siedzieć w domu i nie mogę mieć dostępu do allegro
Oj tam oj tam...to tylko niewinny pociąg do zakupów

Wiecie co? jak poznam kogoś interesującego albo się zakocham,to wam to radośnie oznajmię,bo wy potraficie zmotywować do działania
Blobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:09   #3842
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
jestem chyba zakupoholiczką :/ znów wydałam 100zł na kosmetyki ktore tak na prawdę nie są mi aż tak bardzo potrzebne
To jest terapia zajęciowa po ex! Zajmujesz się zakupami i nie myślisz

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
nie wiem, nie mam już siły, a przede wszystkim szczęścia i tak przecież będzie co będzie...
Głowa do góry! Świat się nie skończył, uwierz mi. Można mieć dołek i upaść bardzo nisko ale kiedyś trzeba się odbić, a dna a nie kurczowo trzymać się mielizny żeby nie wypłynąć. Jeśli nie czujesz się dobrze to przynajmniej staraj się nie dołować i nie sprawiać że czujesz się jeszcze gorzej!

Noo, a ja byłam na tym koleżeńskim piwie. Miałam tylko godzinkę, więc dosłownie usiedliśmy, wypiliśmy i w drogę ale było sympatycznie. Dalej nie rozumiem skąd to zainteresowanie moją osobą po 2 tygodniach od zerwania z jego kolegą, ale nie wnikam, ważne że mogę sobie z kimś wyjść niezobowiązująco
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:11   #3843
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
ehehe dokładnie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:35   #3844
nothinggood
Zadomowienie

Ja też dzisiaj byłam na niezobowiązującym spotkaniu Do tego widziała mnie bliska koleżanka mojego byłego, ciekawe czy mu o tym powie A teraz wróciłam od pani psycholog, dzisiejsze spotkanie pomogło mi pozbyć się doła, którego miałam od środy i pozwoliło inaczej spojrzeć na to, jak potraktował mnie eks podczas rozmowy. A od poniedziałku zaczynam pracę nad moją samooceną
nothinggood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:46   #3845
anoska
Zakorzenienie

ku pokrzepieniu
Stary 2012-11-02, 20:20   #3846
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:

Głowa do góry! Świat się nie skończył, uwierz mi. Można mieć dołek i upaść bardzo nisko ale kiedyś trzeba się odbić, a dna a nie kurczowo trzymać się mielizny żeby nie wypłynąć. Jeśli nie czujesz się dobrze to przynajmniej staraj się nie dołować i nie sprawiać że czujesz się jeszcze gorzej!
łatwo się mówi... już pisałem .

tak nie czuje się najlepiej, a jeszcze te wszystkie myśli wala do głowy a to zabija wszystko.... ja nie chce się dołować no ale weź i się nie dołuj , skoro zawsze jest tak samo. nic mi sie nei chce
Stary 2012-11-02, 20:40   #3847
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
łatwo się mówi... już pisałem .

tak nie czuje się najlepiej, a jeszcze te wszystkie myśli wala do głowy a to zabija wszystko.... ja nie chce się dołować no ale weź i się nie dołuj , skoro zawsze jest tak samo. nic mi sie nei chce
łatwo się mówi i łatwo się robi, tylko trzeba chcieć się pozbierać, naprawdę.
przyjdzie taki dzień kiedyś - ja dla przykładu dokładnie po tygodniu i jednym dniu się ogarnęłam i przestałam zadręczać, inne po miesiącu, dwóch, trzech, sprawa indywidualna.
nie wiem może przegadaj to z kimś? zawsze to lżej się robi jak powiesz komu co czujesz, zwyczajnie się wygadasz...
może wyjść gdzieś do ludzi, niby nic a zawsze czas i myśli zajmiesz czymś innym...
zrób coś, nie siedź bezczynnie - to najgorsze co możesz sobie zrobić.

Edytowane przez anoska
Czas edycji: 2012-11-02 o 20:42
anoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:54   #3848
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
łatwo się mówi i łatwo się robi, tylko trzeba chcieć się pozbierać, naprawdę.
przyjdzie taki dzień kiedyś - ja dla przykładu dokładnie po tygodniu i jednym dniu się ogarnęłam i przestałam zadręczać, inne po miesiącu, dwóch, trzech, sprawa indywidualna.
nie wiem może przegadaj to z kimś? zawsze to lżej się robi jak powiesz komu co czujesz, zwyczajnie się wygadasz...
może wyjść gdzieś do ludzi, niby nic a zawsze czas i myśli zajmiesz czymś innym...
zrób coś, nie siedź bezczynnie - to najgorsze co możesz sobie zrobić.
przegadałem, nie raz, nie pomogło -niestety.
wyjść nie mam za bardzo z kim no i gdzie, ale też próbowałem tyle że to robi się wtedy jeszcze większy dół niż jak się nigdzie nie wychodzi (myślę że wiesz co mam na myśli)
Stary 2012-11-02, 22:23   #3849
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
wyjść nie mam za bardzo z kim no i gdzie, ale też próbowałem tyle że to robi się wtedy jeszcze większy dół niż jak się nigdzie nie wychodzi (myślę że wiesz co mam na myśli)
no chyba nie wiem co masz na myśli?
Stary 2012-11-02, 22:30   #3850
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
kochany ja doszłam do siebie po 5 miesiącach i 2 tygodniach , walczyłam,starałam się, robiłam wszystko żeby on zobaczył że mi zależy ,ale on nie chce być ze mną nie wiem dlaczego ,powiedział że dalej coś do mnie czuje ...ale co ... nie wiem...jak jesteśmy sobie pisani to będziemy ze sobą a jak nie to nie ,czas wszystko pokaże...na pewno ja już nie będę tak o niego zabiegać...

oddając mu pierścionek zaręczynowy zrozumiałam że to on powinien o mnie zabiegać a nie ja o niego

Ty się ogarnij i zacznij robić wszystko to na co masz ochotę zacznij żyć swoim życiem i zacznij żyć dla siebie

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

anoska jak się czujesz??

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-02, 23:03   #3851
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
kochany ja doszłam do siebie po 5 miesiącach i 2 tygodniach , walczyłam,starałam się, robiłam wszystko żeby on zobaczył że mi zależy ,ale on nie chce być ze mną nie wiem dlaczego ,powiedział że dalej coś do mnie czuje ...ale co ... nie wiem...jak jesteśmy sobie pisani to będziemy ze sobą a jak nie to nie ,czas wszystko pokaże...na pewno ja już nie będę tak o niego zabiegać...

oddając mu pierścionek zaręczynowy zrozumiałam że to on powinien o mnie zabiegać a nie ja o niego

Ty się ogarnij i zacznij robić wszystko to na co masz ochotę zacznij żyć swoim życiem i zacznij żyć dla siebie

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

anoska jak się czujesz??
nawet nie wiesz jak się cieszę, że właśnie Ty to piszesz i w końcu sobie to uzmysłowiłaś

ja wspaniale, jak zwykle
Stary 2012-11-03, 00:14   #3852
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj byłam na niezobowiązującym spotkaniu Do tego widziała mnie bliska koleżanka mojego byłego, ciekawe czy mu o tym powie A teraz wróciłam od pani psycholog, dzisiejsze spotkanie pomogło mi pozbyć się doła, którego miałam od środy i pozwoliło inaczej spojrzeć na to, jak potraktował mnie eks podczas rozmowy. A od poniedziałku zaczynam pracę nad moją samooceną
Super! Co to za niezobowiązujące spotkanie? Pochwal się nam! Fajnie, że chodzisz do pani psycholog, po zmianie Twojego nastawienia widać że to naprawdę pomaga

Cytat:

Ja ogarnęłam się w tym tygodniu, po kilkunastu dniach zawieszenia i jednym bardzo ciężkim wieczorze. Święte słowa z tym zabieganiem Każdy powinien się starać, czasami można trochę bardziej się przyłożyć ale jeśli druga strona nie chce, to nie da się jej do tego zmusić.

Edytowane przez paputek00
Czas edycji: 2012-11-03 o 00:15
Stary 2012-11-03, 00:57   #3853
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
jak będzie 10 kg mniej to jeszcze bardziej uwierzę
W anoreoksje chcesz popaść? Kości nie są w modzie!

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:

Ja zaś za dużo kasy wydaję na bieliznę, ubrania i buty. Dziś naliczyłam, że samych biustonoszy mam 16

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
odpuść łatwo powiedzieć ... ja nie potrafię tak jak np moi koledzy "a niech spier&&%%^$^" albo "uj z nią" po prostu nie umiem i może dlatego tak cierpię po każdym rozstaniu
True. Może czas zacząć się uczyć od kolegów?

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:

Noo, a ja byłam na tym koleżeńskim piwie. Miałam tylko godzinkę, więc dosłownie usiedliśmy, wypiliśmy i w drogę ale było sympatycznie. Dalej nie rozumiem skąd to zainteresowanie moją osobą po 2 tygodniach od zerwania z jego kolegą, ale nie wnikam, ważne że mogę sobie z kimś wyjść niezobowiązująco
To już te piwo było?

A ja do mieszkania wróciłam 0:20 (dziś wyjątkowo wcześnie) i około 01:00 (tak pierwszej w nocy) ma nawiedzić mnie kolega z piwkiem i chipsami, więc czekam
W ogóle to Go narzeczona tak swoim gadaniem wkurzała, że nie wytrzymał i ją zostawił na 8 miesięcy przed ślubem A byli ze sobą 11 lat (z przerwami chyba trzema), zamierzam dowiedzieć się szczegółów jeszcze dzisiaj

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
A mnie czeka

super

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:

anoska jak się czujesz??
Ania - - cieszę się, że masz teraz takie zdrowe podejście do tego

Dziewczyny, teraz pomóżcie mi wyleczyć się z EKSa

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
nawet nie wiesz jak się cieszę, że właśnie Ty to piszesz i w końcu sobie to uzmysłowiłaś

ja wspaniale, jak zwykle

Anoska nigdy nie ma doła, zawsze jest wesoła --> Mam nadzieję, że się nie obraziłaś za ten tekst
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 00:57   #3854
zielona_sukienka
Przyczajenie

,

Edytowane przez zielona_sukienka
Czas edycji: 2014-04-28 o 03:47
zielona_sukienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 00:58   #3855
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

ku pokrzepieniu

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona_sukienka Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny,
chcialabym do Was dolaczyc... Predzej spodziewalabym sie pierscionka zareczynowego niz rozstania, ale musze sie z tym zmierzyc. Boli mnie kazdy centymetr ciala
Zapraszamy

Też tak myślałam o swoim związku, a tu trach..
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 01:48   #3856
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
czesc Dziewczyny,
chcialabym do Was dolaczyc... Predzej spodziewalabym sie pierscionka zareczynowego niz rozstania, ale musze sie z tym zmierzyc. Boli mnie kazdy centymetr ciala
Takie gromy z jasnego nieba, kiedy myślisz sobie, że wszystko jest super, są chyba najgorsze, bo nagle okazuje się, że nie znałaś swojego faceta i komunikacja między wami była zerowa - skoro niczego się nie spodziewałaś...

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 01:59   #3857
zielona_sukienka
Przyczajenie

.

Edytowane przez zielona_sukienka
Czas edycji: 2014-04-28 o 03:44
zielona_sukienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:15   #3858
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
no chyba nie wiem co masz na myśli?
np, że jak mam gdzieś jechać sam to zanim tam dojadę (jeśli juz w ogóle wyjadę) to w drodzę tracę ochotę na cokolwiek, zaczynają sie myśli że to nie był dobry pomysł no a co za tym idzie robi sie dół.
np. jak przez ostatnie dni wszędzie widze pary, w kościele, na cmentarzu, na chodniku, nie chce patrzeć ale to samo się rzuca w oczy nie wiem dlaczego

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
walczyłam,starałam się, robiłam wszystko żeby
widzisz to tak jak ja, starasz się, robisz wszystko a to chyba cały czas za mało i widać że tylko jadna osoba w parzę tak robi....
dlaczego ja nie mogę trafić na taką kobietę jak TY ...

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Takie gromy z jasnego nieba, kiedy myślisz sobie, że wszystko jest super, są chyba najgorsze, bo nagle okazuje się, że nie znałaś swojego faceta i komunikacja między wami była zerowa - skoro niczego się nie spodziewałaś...
http://www.temysli.pl/demot/0_0_0_332988797_middle.jpg

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

True. Może czas zacząć się uczyć od kolegów?

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

próbowałem nie potrafie tak
Stary 2012-11-03, 09:19   #3859
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Ja pije w dużych ilościach od lutego,czyli od tego momentu gdy zostawił mnie mój ex po 8 latach.Nie zanosi sie na to żeby było inaczej i żebym przestała pic.Alkohol daje mi trochę szczęścia i wtedy zapominam ze zostałam sama,ze czekają mnie pierwsze samotne Święta,Sylwester,Walentyn ki.
Wakacje jakoś sama przetrwalam wiec i to tez dam radę.Tylko gdy spędzi sie Sylwestra z samymi parami praktycznie i położy sie do łóżka samemu to jednak trochę smutno
Próbuje do tej nowej sytuacji sie przyzwyczaić ale straszna pustka po byłym została
A zaufać drugiemu facetowi już nie potrafię
Z tymi % po rozstaniu to jest różnie.Niektórzy lepiej się czują ,inni gorzej,ale generalnie nie ma co przesadzać,bo się można uzależnić ,kiedy będą się pojawiać problemy,to zamiast je rozwiązywać,picie %.
Cytat:
Czasem mam wrażenie, że z każdą następną Naszą niespełnioną miłością jest ciężko, ale w pierwszych 2-3 tygodniach, a później to już tylko Nasza wyobraźnia i wmawania sobie tych złych/negatywnych rzeczy
Tylko ,żeby to było takie proste. Ja chyba zbyt lajtowo potraktowałam obecne rozstanie,nie wypłakałam się,nie wyżyłam się i teraz wróciło ze zdwojoną siłą.
Cytat:
Ty to masz szczęście Ania, ale może Ty naprawdę jesteś super seksowną kobietą i pociągasz facetów?! (Chociaż ja też pociągam zajętych facetów i nie tylko tych zajętych, ale tylko i wyłącznie do seksu ) - znam ten ból
No.Mnie ostatnio wziął pan za prostytutkę ,bo siedziałam na dworcu o 23 w czerwonej spódniczce.Mówił całkiem serio o kwocie 1500 zł.Nieźle ,co ?
Ale bym była ustawiona..
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 09:52   #3860
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
A ja do mieszkania wróciłam 0:20 (dziś wyjątkowo wcześnie) i około 01:00 (tak pierwszej w nocy) ma nawiedzić mnie kolega z piwkiem i chipsami, więc czekam
W ogóle to Go narzeczona tak swoim gadaniem wkurzała, że nie wytrzymał i ją zostawił na 8 miesięcy przed ślubem A byli ze sobą 11 lat (z przerwami chyba trzema), zamierzam dowiedzieć się szczegółów jeszcze dzisiaj
Umawiałam się z nim na piwo zaraz po pracy, tak więc to była szybka piłka Fajny chłopak, spodobał mi się. Nawet trochę mi szkoda, że pewnie już się nie odezwie, ale może sama do niego zagadam... jak koleżanka, oczywiście

No a Ty widzę szalejesz! Daj znać czy fajny ten kolega... chociaż zanim się obudzisz po tym piwkowaniu, będzie pewnie południe, haha.

Cytat:
Nie bylismy idealną parą, ale naprawdę przeszliśmy tyle, że trudno było się spodziewać, że planuje mnie zostawić. Najgorsze, że on jest teraz za granicą, a ja do jego powrotu muszę opuścić wspólnie wynajmowane mieszkanie i jak pomyśle o tym pakowaniu swoich rzeczy i szukaniu od nowa swojego miejsca na ziemi, chociaż bylam pewna, że je znalazłam to czuję sie taka samotna i bezsilna..
O nie, zostawił Cię i jeszcze musisz się wyprowadzić? Kurcze, mógłby się zachować jak facet i sam się wynieść (tym bardziej że wspólnie wynajmowaliście). Może przenieś się na jakiś tydzień lub dwa do rodziny? Ja czułam się podle w pustym mieszkaniu i strasznie brakowało mi towarzystwa, ale nie mieszkam w mieście rodzinnym więc nie miałam takiej opcji.

Dzisiaj wstałam w podłym nastroju. Śniły mi się jakieś dziwne rzeczy i obudziłam się zmęczona "mentalnie". Do tego miałam fajne plany na sobotę ale o 9 dostałam smsa od koleżanki, że ma doła i wycofuje się ze wszystkiego bo nie ma dzisiaj ochoty na towarzystwo. Suuuuper, naprawdę super!
Stary 2012-11-03, 10:20   #3861
stupify
Zakorzenienie

Cytat:

ku pokrzepieniu
Prawdziwe Ja już zaliczyłam etap nadziei, a wczoraj po miesięcznej ciszy widziałam się z EX i znowu piszemy ze sobą
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 11:15   #3862
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Super! Co to za niezobowiązujące spotkanie? Pochwal się nam! Fajnie, że chodzisz do pani psycholog, po zmianie Twojego nastawienia widać że to naprawdę pomaga
A spotkałam się z moim bliskim kolegą, o którego eks był zawsze baaaaardzo zazdrosny Fajnie było, pośmialiśmy się, porozmawialiśmy, troszkę mu się wypłakałam. Od razu mi się lepiej zrobiło No pomaga, pomaga. Żałuję, że nie zdecydowałam się na to wcześniej, kiedy byłam jeszcze z eksem, bo teraz widzę ile głupich błędów popełniałam w związku. Ale mam nauczkę - już nigdy więcej tego nie zrobię Poza tym dzięki tej terapii leczę się w końcu z tych wszystkich problemów rodzinnych, jest mi naprawdę lepiej i pierwszy raz nie mogę doczekać się kolejnego spotkania z panią

A jak tam u Was dziewczyny? Jak humor w te (przynajmniej u mnie) średnio ładną sobotę?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Dzisiaj wstałam w podłym nastroju. Śniły mi się jakieś dziwne rzeczy i obudziłam się zmęczona "mentalnie". Do tego miałam fajne plany na sobotę ale o 9 dostałam smsa od koleżanki, że ma doła i wycofuje się ze wszystkiego bo nie ma dzisiaj ochoty na towarzystwo. Suuuuper, naprawdę super!
Ja mam takie nocki od trzech tygodni, od czasu rozstania dzień w dzień śni mi się eks i budzę się tak zmęczona... Nie cierpię tego Mnie też tak ostatnio wystawiły koleżanki, już siedziałam wyszykowana, a tu telefon, że one nie mogą. Niestety, nie mam szczęścia do koleżanek

A u mnie kolejny mały sukces - postanowiłam sobie, że nie będę wchodzić na profil eksa na fb, bo to mnie tylko smuci i dołuje i na razie dzielnie się tego trzymam Jak będę chciała się złamać i to zrobić, od razu Wam napiszę, żebyście mi solidne baty sprzedały
Stary 2012-11-03, 12:19   #3863
aga.fisia
Raczkowanie

Zielona_Sukienka. Witaj w klubie. Ja też właśnie się rozstałam. Co prawda to wspólna decyzja....ale... Nagła. Planowaliśmy ślub, już czekałam lada chwila na pierścionek... Data wyznaczona. I koniec...

Masakra....

Też mnie wszystko boli... Też przeprowadzka przed nami. Tyle, że ja zostaję, a On się wynosi do rodziców, na razie... Ale bedzie wspólnego dzielenia masa, pakowania, rozstawiania...Okropne...

Jakbyś chciała pogadać to napisz na PRV. Może jakoś razem damy radę.
aga.fisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 12:31   #3864
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
A u mnie kolejny mały sukces - postanowiłam sobie, że nie będę wchodzić na profil eksa na fb, bo to mnie tylko smuci i dołuje i na razie dzielnie się tego trzymam Jak będę chciała się złamać i to zrobić, od razu Wam napiszę, żebyście mi solidne baty sprzedały
Ja też nie wchodzę, trochę mnie czasami kusi ale wiem, że nic dobrego nie wyniknie z takiego inwigilowania. Inna sprawa, że on mnie poblokował, więc większości statusów i tak nie widziałam

Cytat:
Napisane przez aga.fisia Pokaż wiadomość
Też mnie wszystko boli... Też przeprowadzka przed nami. Tyle, że ja zostaję, a On się wynosi do rodziców, na razie... Ale bedzie wspólnego dzielenia masa, pakowania, rozstawiania...Okropne...
Pozwolę sobie na małą radę... kiedy mój chłopak się wyprowadzał ustaliliśmy, że będzie zabierał swoje graty pod moją nieobecność. Pierwsze torby wynosił przy mnie i oboje ryczeliśmy jak borsuki, potem po prostu pakowałam jego rzeczy i zostawiałam w przedpokoju, a on przyjeżdżał po nie kiedy byłam w pracy. Wracanie do pustych półek też nie jest łatwe, ale dużo lepsze niż oglądanie jak on się pakuje. Przemyśl to. Głowa do góry
Stary 2012-11-03, 12:34   #3865
anoska
Zakorzenienie

to chyba najgorsze co może być kiedy rozstanie przychodzi jak grom z jasnego nieba...
mi też byłoby łatwiej na tamten czas pogodzić się z rozstaniem gdybyśmy wcześniej się kłócili i faktycznie coś nie grało, a tymczasem ja z klapkami na oczach zapatrzona w niego jak w obrazek a tu bum...
Stary 2012-11-03, 13:46   #3866
ingemona
Raczkowanie

Rany. Dwa dni nie mialam czasu sprawdzac co nowego u Nas i teraz dopiero nadrabiam zaleglosci.
Ale plodne 2 dni mialyscie

Witam nowe Dziewczyny

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
to chyba najgorsze co może być kiedy rozstanie przychodzi jak grom z jasnego nieba...
mi też byłoby łatwiej na tamten czas pogodzić się z rozstaniem gdybyśmy wcześniej się kłócili i faktycznie coś nie grało, a tymczasem ja z klapkami na oczach zapatrzona w niego jak w obrazek a tu bum...
Ale jesli wczesniej cos nie wychodzi a wciaz jest sie zapatrzonym to masakra. j
Ja tak mialam
Poprawka wciaz mam
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 13:48   #3867
nothinggood
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie wchodzę, trochę mnie czasami kusi ale wiem, że nic dobrego nie wyniknie z takiego inwigilowania. Inna sprawa, że on mnie poblokował, więc większości statusów i tak nie widziałam
Też mnie zablokował, ale znalazłam sobie inny sposób - kolega mi pozwala wchodzić czasem i coś sprawdzić z jego konta, więc zawsze jakoś przypadkiem wchodziłam na jego profil ale koniec z tym, bo tylko się dołuję niepotrzebnie
Cytat:
U mnie też tak było. Do teraz nie wiem co było powodem rozstania, co się stało, że w ciągu 3 dni wszystko się zmieniło (teraz mam pewność, że właśnie tak było). Ironia losu - przyjechałam do niego zadowolona powiedzieć mu o zmianach, które chcę wprowadzić w naszym związku, żeby było nam lepiej, a on wtedy powiedział mi, że to koniec. Heh...
Stary 2012-11-03, 15:43   #3868
ania230
Zakorzenienie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 15:45   #3869
tyene
Zakorzenienie

Dziewczyny, melduję co u mnie. Jest w miarę dobrze, naprawdę, utwierdzam się w tym, że rozstanie to była dobra decyzja dla mnie i dla eks TŻta.
Stary 2012-11-03, 16:02   #3870
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
wielkie bum , którego człowiek nigdy by się nie spodziewał

CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:

ja wspaniale, jak zwykle
dziękuje
to fajnie

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Ja ogarnęłam się w tym tygodniu, po kilkunastu dniach zawieszenia i jednym bardzo ciężkim wieczorze. Święte słowa z tym zabieganiem Każdy powinien się starać, czasami można trochę bardziej się przyłożyć ale jeśli druga strona nie chce, to nie da się jej do tego zmusić.
dokładnie i dopiero teraz to zrozumiałam

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
W anoreoksje chcesz popaść? Kości nie są w modzie!

Ja zaś za dużo kasy wydaję na bieliznę, ubrania i buty. Dziś naliczyłam, że samych biustonoszy mam 16 [COLOR="Silver"]

Ania - - cieszę się, że masz teraz takie zdrowe podejście do tego
nie od razu w anoreksje tylko chce sie poczuć lepiej w swoim ciele dlatego dieta i ćwiczenia

ja rownież dużo pieniędzy wydaje na ciuchy i buty, ale koniec musze się ograniczać jak chcę na samochód uzbierać

chyba doszło to do mnie w końcu że to on mnie zostawił .... że nasze lata przekreślił nie dając nam żadnej szansy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
widzisz to tak jak ja, starasz się, robisz wszystko a to chyba cały czas za mało i widać że tylko jadna osoba w parzę tak robi....
dlaczego ja nie mogę trafić na taką kobietę jak TY ...[COLOR="Silver"]
dlatego że Ja jestem tylko jedna

poczekaj spokojnie każda zmora znajdzie swego amatora

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:

ku pokrzepieniu
ku pokrzepieniu

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości