|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cześć dziewczyny
Zdecydowałam się powiększyć piersi, jeszcze nie zdecydowałam się co do lekarza ale zastanawiam się nad dr S. z Gdyni, jestem z Koszalina, może któraś polecić mi dobrego i taniego lekarza? Mogę przeznaczyć 10tys i chciałabym się w tym zmieścić. Nigdzie nie mogę znaleść nigdzie cennika tej lekarki ale gdzieś czytałam że coś kolo 9,4tys, myśle nad 350ccc, choć za bardzo się nie znam, na konsultacji też nie byłam,planuję umówić się w następnym tyg.---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Hm jeszcze może dodam że mam 174cm waże ok 52km, zawsze miałam ładne i duże piersi , takie duże C,ale wszystko sie zmieniło po ciąży jak schudłam ok łącznie ok 25kg, a w ciąży przytyłam z 11kg. Edytowane przez lubuss Czas edycji: 2012-11-02 o 21:25 |
|
|
|
#5312 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Lubuss witaj
to jest Pani dr bardzo godna polecenia ale nazwiskami tu nie sypiemy więc wyedytuj proszę swój post. w takiej kwocie bedzie Ci ciężko się zmieścić. u pani dr nie dobiera się implantów samemu ona Cie obejrzy i sama dobierze stosowne, jako, że rodziłaś będą to prawdopodobnie anatomki i raczej przy rozciągniętych piersiach o większej niż zakładasz pojemności. dziewczynki Ci pewnie zaraz aktualne ceny podadzą bo nie chce tu zmyślać.---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Gwen fajna ta zupka? ja kiedyś sama robiłam tylko taką zwykłą z gara na rosołku, cebulke podsmażałam i serek do tego bez zapiekania. tu mi się forma tej zupki podoba. a co z ciastem, trzeba dokupić osobno? zaweźmij się kobito i zrób to prawko, u nas też ciężko zdać, ale jak juz bedziesz miała to zobaczysz jaki to luksus i nie bedziesz sobie mogła życia bez niego
|
|
#5313 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcześniej nie widziałam, dopiero jak mnie tu Tonia uświadomiła, że jest coś takiego jak tvn player, to sobie zerknęłam ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Dzisiaj zzów byłam na siłowni i na rowerze pośmigałam. Co prawda czuję się trochę jakby ktoś mnie skopał przez te 2 dni intensywnych ćwiczeń ale co tam, taki ból lubię ![]() Będę chodzić ostro do końca listopada, tak jak mam karnet, żeby wykorzystać na maxa ten czas... Martwi mnie to, że potem 3 m-ce nie bede mogła ćwiczyć... nie wiem jak ja to przeżyje
|
|
#5314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mialam taki wiekszy goracy kubek ktory sie gotuje w garnku 15 min i juz. Implanty teraz u ES w gdyni to 12-14 tys, 12 okragle, 14 anatomy. 9600 to stara cena okraglych. Nie sadze zebys sie zmiescila w 10 tys. Bedzie ciezko
|
|
#5315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może ktoś polecić gdzie robią tanio a ładnie? Mam te 10, niestety u mnie cieżko w tej kwesti, a już się tak zbieram, słyszałam że w Czechach tanio ale wolałabym w Pl. |
|
|
|
|
#5316 |
|
Raczkowanie
|
a może ktoś poleci kogoś kto robi tanio a ładnie? słyszałam o Czechach ale wole w Pl. Niestety mogę na to przeznaczyć tylko 10tys, możliwe że czytałam stare posty;/
|
|
|
|
#5317 |
|
Zadomowienie
|
no cóż...
Nie jest chyba rozsądnie kierować się ceną przy takiej poważnej operacji... tymbardziej że jeśli wybierzesz źle to poprawka bedzie kosztowała Cię wiecej. Może warto odłozyć operację na "za jakiś czas" i dozbierać wiecej $ jeśli będzie taka potrzeba. W każdym razie za dychę aktualnie na mentorkach robi jeszcze lekarz Jooasi. Myślę że jest wart polecenia. No tylko też za dychę to robi okragłe? Bo anatomiczne są droższe... a o tym juz decyduje lekarz -jakie implanty beda dla ciebie odpowiednie. Przemyśl to, bo to podejście... że tak powiem "rynkowe" jest złudne i zgubne.... Tutaj chyba najbardziej się powinna liczyć wartość dodana w postaci umiejętnosci lekarza...
|
#5318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak Ja tam sobie tylko podczytuję w nadziei, że w końcu doczekam się swoich, ale żeby się odezwać to mało kiedy mi się zbierze ![]() Cytat:
, więc nie można odpuszczać, w końcu się uda. A zdawanie prawka na chwilę obecną to jest wg mnie jakaś porażka - niby tylko 5 lat minęło od mojego egzaminy, ale jak ja zdawałam, to spora część osób za pierwszym podejściem zaliczała, a teraz to jest praktycznie niewykonalne Paranoja.Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Moja mama robi jakoś zupę cebulową, ekspresowo w kilkanaście minut, z grzankami posypana serem, pycha. Ale nie wiem jak ją robi ![]() W TK Maxxie ostatnio widziałam pełno staników triumpha w nawet sensownych rozmiarach, a ceny tak od 40 zł się zaczynały, niektóre były naprawdę ładne, zajrzyjcie sobie jak się wam będzie chciało
|
|||
|
|
|
#5319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- i pamiętam, że pojechała na swój ostatni egzamin do Nowego Sącza (z Sosnowca) bo tam podobno jest (była?) określona trasa do przejechania i jeśli się ją przejechało to się zdawało więc zdała.. ale nigdy nie odważyłam się z nią jechać autem
|
|
|
|
|
#5320 |
|
Zadomowienie
|
Akurat jestem jeszcze daleko od tych wynikow haha choc coraz wiecej osob niezdaje. Nie dziwie sie wcale tym komentarzom i smiechom
sama sie wysmiewalam z takich osob kiedys. Z reszta zgadzam sie z tym ze nie wszyscy powinni miec prawko... Uwazam ze egzamin tego nie weryfikuje. Dla jednych jest zbyt laskawy dla innych krzywdzacy... Ale nie zmienie swiata. Musze dalej pfobowac
|
#5321 |
|
Rozeznanie
|
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-11-04 o 08:13 |
|
|
|
#5322 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek
Celinko zyje hehe nie no u mnie luzik poki co nie czuje tego jeszcze i powiem nawet ze tak o tym nie mysle bardziej myslalam jakis miesiac temu a teraz to tak bardziej na luzie podchodze i staram sie nie panikowac, no ale stresik napewno bedzie jak juz stane przed klinika od jutra zaczynam brac tabsy na opoznienie miesiaczki, bo tak to bym ja miala w dzien operacji.buziam kobitki
|
#5323 |
|
Raczkowanie
|
Miłego dnia kobietki
|
#5324 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Witaj Celinko ![]() Mala nie zaspala... Ja wzielam się za siebie i wlasnie spaceruje w vacu a za pol godzinki infrared...już się nagrzewa
|
|
#5325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#5326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5327 |
|
Zadomowienie
|
Podczytywalam Was troche, ale przy dzieciach ostatnio z 3 najmlodszych w domku nie bardzo jak mialam się odezwac. W wolnych chwilach prasowalam i sprzatalam.
Ale musze się pochwalic, ze znalazlam w koncu czas tylko dla siebie..* ze w domu jest to niemozliwe, kupilam karnety na vacu i infrared i zamierzam sumiennie chodzic do tego odpuszczam slodycze w duzych ilosciach ![]() Aaaa...i w poniedziałek ide na zumbe Zabcia tak ja zachwalala, więc sprawdze na sobie. Szkoda, ze zumba tylko 1 dzien w tygodniu, ale lepsze to niz nic. I mam nadzieje, ze zredukuje nadmiar tluszczyku i wiszacej skory laczac to wszystko ![]() A przy okazji tz bedzie mial okazje pobyc troche z dziecmi..bo w ciagu ostatnich kilku miesiecy mial zdecydowanie za duzo czasu tylko dla siebie... Ps. Ale tu goraco i fajnie
|
|
#5328 |
|
Raczkowanie
|
Ale czy jak jestem po ciąży( prawie 3 lata) to już nie mogę mieć okrągłych czy jak to wygląda?
|
|
|
|
#5329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po ciązy piersi mogą wyglądać baaaaardzo róznie. Pojecie wzgledne
|
|
#5330 |
|
Zadomowienie
|
Ja po 3 ciazach mam okragle, więc na pewno wczesniejsze ciaze nie narzucaja montowania implantow anatomicznych.
|
|
#5331 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie i miłej soboty ja mam ciężką byłam na zabiegu i buzia moja za ładnie nie wygląda ale zawsze coś muszę wymyślić i nie wiem czy potrzebnie ale co tam mam pytanie ja mam takie lekkie zakola i strasznie mnie wkurzają a Dr. dermatolog wczoraj powiedziała, że powinno pomóc w ampułkach "NEOGENIC" z firmy Vichy, może któraś miała z tym styczność bo u nas w kraju dopiero od miesiąca podobno dostępne - marudzę troszkę ale same wiecie do piersi i reszta ładna by się przydała
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#5332 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Kukałam w to forum i kukałam i w końcu już jestem po operacji. Miałam 27.10.2012, więc jestem świeżutka. Dręczą mnie szwy pod biustem. Czuję się tak, jakbym miała drut kolczasty Kto wie, kiedy one się rozpuszczą? Mam 325 CC pod mięsień po 2 karmieniach piersią. Teraz są ogromne, ale może zejdą do takiego przyzwoitego C/małe D. Wyjśćiówka 72 cm pod i małe A. Pozdrawiam Te przed - warto to zrobić! I Te po - cieszyć się, że się Je ma! |
|
|
|
#5333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
po zdjęciu szwów a wzasadzie odcięciu ich końcówek będzie lepiej ale miseczki C/D się nie spodziewaj, z tym obwodem pod biustem i implantem bedziesz kupować staniczki 70E lub bardziej ścisłe 65F, od tego czasem literka w dół lub w góre to już od rozmiarówki zależy![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- horo infrared to o saunie piszesz czy jakiś zabieg z użyciem podczerwieni?? bo ta sauna dla nas z implantami jest niewskazana bardziej niż zwykła, ona nie rozgrzewa tak mocno ale fale docierają w głąb ciała. jak byliśmy na jakimś wyjeździe to wisiała tabliczka, że wszelkie implanty są przeciwskazaniem. oczywiście i tak wlazłam bo musiałam wypróbować, fajnie tam się siedzi tak lajcikowo ale na serie to bym się już nie skusiła.
|
|
|
#5334 |
|
Zadomowienie
|
Joasi,
Sauna...wzelam serie 10 wejsc po pol godziny. Jedyne, co mi doradzila wlascicielka studio, ktora tez ma oimplanty piersi to to, zebym byla w sportowcu..wlasnie po to, zeby promienie nie przenikaly. Więc siedzialam taka gola jedynie z zakrytymi cyckami ![]() Mam nadzieje, ze to nie zaszkodzi.. Ale jakbym zaczynala czuc jakis dyskomfort, to zamienie na vacu lub zrobie sobie dluzsza przerwe.
|
|
#5335 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... ta niesia jest naprawdę psychiczna. miałyśmy rację, na nosach też jej juz mają dość, czytałyście jej ciekawe watki które założyła??
|
#5336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a lajtowo się w tym siedzi bo ciepło wnika do środka ciała i powietrze nie jest tak zagrzane jak w saunie suchej ale za to człowiek dłużej jest ciepły ![]() a co do kolejności wejść to proponuję najpierw saunę a potem vacu
|
|
|
|
|
#5337 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz 3 msc po operacji nie sa wielkie ale ladne takie male c u kogo robilas??---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#5338 |
|
Rozeznanie
|
ja nie rozumiem po co jej odpisujesz na te głupie posty. przyszła jakaś wariatka, żeby szumu narobić a Ty się z nią w dyskusje wdajesz...
|
|
|
|
#5339 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie już przestałam. znudziło mi się
|
#5340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kierowcą nie jest, ale zdecydowanie nie jest źle. Po tylu egzaminach to ja się spodziewałam, że jadąc z nią będę miała śmierć w oczach albo będę się czuła jak na pierwszej jeździe kursanta, który w życiu w samochodzie nie siedział Żeby było śmieszniej, jest jedną z niewielu osób, z którymi jak jadę, to nie zastanawiam się co za chwilę wywinie ![]() Cytat:
I znam też takie osoby, które się z egzaminem męczyły, a jeżdżą naprawdę fajnie. Ale jestem zdania, że jak już się zaczęło, to lepiej skończyć, bo świadomość wyrzucenia pieniędzy w błoto mi by spać nie dała Niech sobie to prawko nawet w szufladzie leży nieużywane, jak się dojdzie do wniosku, że jednak się do tego człowiek nie nadaje, ale jak się zachce jeździć, to wtedy można wsiąść i jechać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

Zdecydowałam się powiększyć piersi, jeszcze nie zdecydowałam się co do lekarza ale zastanawiam się nad dr S. z Gdyni, jestem z Koszalina, może któraś polecić mi dobrego i taniego lekarza? Mogę przeznaczyć 10tys i chciałabym się w tym zmieścić. Nigdzie nie mogę znaleść nigdzie cennika tej lekarki ale gdzieś czytałam że coś kolo 9,4tys, myśle nad 350ccc, choć za bardzo się nie znam, na konsultacji też nie byłam,planuję umówić się w następnym tyg.

chol era chyba pójdę na ten kurs instr,fitness,noszę się z tym zamiarem od kilku lat