Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 23:02   #3901
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Ja autko mam - dość nowe, więc jeden wydatek mniej Tak się zastanawiam za co ja kupię sobie mieszkanie Chyba wszystko za kredyt (o ile go dostanę, a jak dostanę to niecałe 1000 zł pewnie na przeżycie mi zostanie ) w związku z tym szukam BOGATEGO FACETA

szkoda, że do mnie to jeszcze nie dociera

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Kino, spacer po galerii. Może muzeum?! Gokarty, kręgle...
wiesz dobrze że dotrze w swoim czasie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:02   #3902
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

szybko mówcie jaki film na poprawienie humoru
Miłość na wybiegu Mnie tam on nie dołuje
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:03   #3903
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Miłość na wybiegu Mnie tam on nie dołuje
właśnie dziś oglądnęłam idealny układ i nie ma łatwo

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:05   #3904
Fouquet
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
kochana wiem co czujesz... spotkało mnie to samo...płacz płacz i krzycz to pomoze

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

są najgorsze ...
Nie ogarniam tych nagłych rozstań, a właściwie porzuceń. Kiedy parę dni wcześniej słyszysz wyznania miłości i wszystko jest ok, po czym bach, wali się. Zakładam, że wyznania są szczere. A powody zerwania często impulsywne i nieprzemyślane totalnie. I robi się emocjonalne bagno.
Fouquet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:06   #3905
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fflorence Pokaż wiadomość
hej! czytam Was codziennie od ponad 2 miesięcy. Do tej pory nie pisałam, bo w sumie nie miałam takiej potrzeby, wystarczało czytanie, zwłaszcza że pod połową Waszych wpisów mogłabym się podpisać, niczego nowego bym nie wniosła do rozmowy. Okazuje się, że po nagłym rozstaniu wszystko przebiega dosyć schematycznie heh a myślałam że moje problemy są takie wyjątkowe Teraz przez prawie tydzień byłam bez neta i tak się stęskniłam za wątkiem, że postanowiłam założyć nowe konto i w końcu się tu odezwać.

Wiecie pomyślałam, że moment w którym nie będę miała potrzeby czytać tego wątku, że zapomnę po prostu o tym żeby tu zajrzeć, to będzie taka pierwsza oznaka, że zaczyna być ze mną lepiej..jak widać to jeszcze nie ten moment

Porąbane to życie. Trzymam kciuki za wszystkich Was, bo chociaż mnie nie znacie to ja już kojarzę tu poszczególne osoby i historie
Fajny awatarek

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Korneliaczek ty masz coś wspólnego z ćwiczeniami prawda ( silownia itp)
Na chwilę obecną nie Teraz trenuję tylko boks i sztuki walki dołożyłam sobie. Jednak kiedyś długo chodziłam na siłownię i aerobik, więc może będę mogła Ci jakoś pomóc

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Wiedziałam, że pozytywnie na to zareagujesz To taki żarcik był i się nie gniewasz, prawda?
Stary 2012-11-03, 23:07   #3906
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że pozytywnie na to zareagujesz To taki żarcik był i się nie gniewasz, prawda?
wiesz co potrzebuję wiedziec jakie są najlepsze ćwiczenia na tylnia część ud ? żeby je ujedrnić i pozbyć sie cellulitu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2012-11-03 o 23:09
Stary 2012-11-03, 23:08   #3907
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pepita Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj w dzień naszego rozstania zamiast siedzieć w domu to poszłam z dobrym kolegą (wspólnym kolegą, no ale nic) na pizzę i kurde pierwszy raz po kłótni nie śmiałam się przez łzy tylko szczerze, i wróciłam do domu w wyśmienitym humorze i jestem z siebie dumna
A Ty co MIESIĘCZNICĘ zamierzasz obchodzić Wyluzuj i wychodź częściej - sama widzisz, że to pozytywnie na Ciebie działa!
Stary 2012-11-03, 23:08   #3908
ania230
Zakorzenienie

[QUOTE=Kornelciaczek;37410 958
Wiedziałam, że pozytywnie na to zareagujesz To taki żarcik był i się nie gniewasz, prawda?[/QUOTE]

nie nie heh

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:12   #3909
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
nie nie heh
: *

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
wiesz dobrze że dotrze w swoim czasie
Jak się zakocham w kimś innym i wzajemnością
Stary 2012-11-03, 23:13   #3910
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
: *

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Jak się zakocham w kimś innym i wzajemnością
dokładnie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:18   #3911
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co potrzebuję wiedziec jakie są najlepsze ćwiczenia na tylnia część ud ? żeby je ujedrnić i pozbyć sie cellulitu
Przede wszystkim ORBITEREK i jak chodzisz to spinaj tyłek Poza tym na siłowni są takie maszyny (nie wiem jak to się nazywa) z obciążeniem i na nich ćwiczysz nogi, łydki, uda. Skakanka i bieganie. Możesz też robić nożyce, w pozycji leżącej na boku wymachy nóg (seria lewej, później seria prawej) i najlepiej żebyś wtedy palce stóp i stopę miała ściągniętą i napięte pośladki. Wiem co można robić, ale opisać nie umiem dokładnie tych ćwiczeń :/ Możesz leżąc na boku ugiąć nogę w kolanie, delikatnie podnieść ją do góry napiąć mięśnie, ściągnać palce i wytrzymać tak 5-10 sekund i powtórzyć.
Stary 2012-11-03, 23:22   #3912
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
hej! czytam Was codziennie od ponad 2 miesięcy. Do tej pory nie pisałam, bo w sumie nie miałam takiej potrzeby, wystarczało czytanie, zwłaszcza że pod połową Waszych wpisów mogłabym się podpisać, niczego nowego bym nie wniosła do rozmowy. Okazuje się, że po nagłym rozstaniu wszystko przebiega dosyć schematycznie heh a myślałam że moje problemy są takie wyjątkowe Teraz przez prawie tydzień byłam bez neta i tak się stęskniłam za wątkiem, że postanowiłam założyć nowe konto i w końcu się tu odezwać.

Wiecie pomyślałam, że moment w którym nie będę miała potrzeby czytać tego wątku, że zapomnę po prostu o tym żeby tu zajrzeć, to będzie taka pierwsza oznaka, że zaczyna być ze mną lepiej..jak widać to jeszcze nie ten moment

Porąbane to życie. Trzymam kciuki za wszystkich Was, bo chociaż mnie nie znacie to ja już kojarzę tu poszczególne osoby i historie
Opowiedz nam coś o sobie jak to tam było u Ciebie z tym rozstaniem?
Stary 2012-11-03, 23:23   #3913
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Przede wszystkim ORBITEREK i jak chodzisz to spinaj tyłek Poza tym na siłowni są takie maszyny (nie wiem jak to się nazywa) z obciążeniem i na nich ćwiczysz nogi, łydki, uda. Skakanka i bieganie. Możesz też robić nożyce, w pozycji leżącej na boku wymachy nóg (seria lewej, później seria prawej) i najlepiej żebyś wtedy palce stóp i stopę miała ściągniętą i napięte pośladki. Wiem co można robić, ale opisać nie umiem dokładnie tych ćwiczeń :/ Możesz leżąc na boku ugiąć nogę w kolanie, delikatnie podnieść ją do góry napiąć mięśnie, ściągnać palce i wytrzymać tak 5-10 sekund i powtórzyć.
okey wszystko zrozumiałam co napisałaś

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:25   #3914
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
Z kolegą umówiliśmy się, że jak do 40 nie znajdziemy sobie partnerów, to bierzemy ślub Nie, a tak serio, to bardzo się lubimy, znamy się od... 12 lat, z czego połowę z tego on do mnie wzdychał Ale teraz jesteśmy tylko przyjaciółmi (chociaż w sumie nie wierzę w przyjaźń damsko-męską) i tak zostanie

No wiem, że myślę, ale staram się tego nie robić. W sumie mam dni, kiedy praktycznie wyrzucam go z moich myśli, ale on i tak wraca w snach. Debil

Heh, to możemy sobie przybić piątkę

No ja mojego też nie mam, ale jak widać znalazłam sobie inny sposób. Dobrze, że trzymam się mojego postanowienia i mam głęboko gdzieś co on tam robi
Nie lepiej do 35 r.ż poczekać - zawsze to 5 lat krócej

Ja mam takiego jednego "przyjaciela" i jutro ma po mnie do pracy przyjechać idziemy się sobie wzajemnie "wyżalić", bo widujemy się raz na 2-3 miesiące. Poza tym często się "droczymy" o głupoty
On mógłby być moim mężem Inteligenty, wykształcony, przystojny - ma to "coś" w sobie, dobrze ustawiony. (Mając 20 lub 21 lat miał już własne mieszkanie w stolicy)

Ja codziennie myślę i się dołuje

:piątka:

Niektóre Jego posty widzę i tej "dziuńki" Jego Ja tak oficjalnie obnosić się Jego osobą nie mogłam jak ta pipa i jak ze mną był to facebook, a po co?, a na co?, a teraz proszę
Stary 2012-11-03, 23:26   #3915
ingemona
Raczkowanie

kurcze, poogladalam filmy na poprawe nastroju i co?
Filmy sie skonczyly a ja dalej przybita
Zaczynam miec obsesje na punkcie eksa!!!
W nigdy nie poukladam soebi zycia jesli sie to nie skonczy.
Szit, robie wszystko zeby zapomniec. Zajelam sie soba, teoretycznie nawet czasu na myslenie nie powinnam miec a w praktyce to wyglada tak, ze on jest k...wa wszedzie!!!
Ach, jak ja zazdroszcze tym z Was, ktore maja jakis "adoratorow-amantow". Tacy co uwage odciagna, pare komplementow powiedza i humor od razu lepszy.
U mnie nic, zero, nada. jak ide na impreze to nawet desperaci nie zwracaja na mnie uwagi.
ingemona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:26   #3916
Hopefull
Raczkowanie

Jak tam dziewczynki wieczór? ja czuje zrezygnowanie -chyba to najlepiej opisze mój stan ehh
Stary 2012-11-03, 23:27   #3917
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
okey wszystko zrozumiałam co napisałaś
1 seria to tak 10-15 razy i najlepiej ze 3-4 razy powtórzeń Dawaj ze mną na :paker:
Stary 2012-11-03, 23:29   #3918
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Jak tam dziewczynki wieczór? ja czuje zrezygnowanie -chyba to najlepiej opisze mój stan ehh
ogladnij sobie cos

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
1 seria to tak 10-15 razy i najlepiej ze 3-4 razy powtórzeń Dawaj ze mną na :paker:

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:30   #3919
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już po kąpieli, maluje paznokcie i idę zaraz spać, bo jutro od 6 do 18 jestem w pracy a później plotki z kolegą o 23 wrócę do mieszkania, zaś w poniedziałek na 8:00 jestem umówiona do lekarza

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
ogladnij sobie cos

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Bunia mnie się z jakoś lalką, albo grubszą babeczką kojarzy
Stary 2012-11-03, 23:31   #3920
Hopefull
Raczkowanie

Kornelciaczek, a nie wzielas pod uwage ze on specjalnie pozwala jej na relacjonowanie zwiazku na fb, zebys "przypadkiem" widziala, jak sobie dobrze radzi..
Stary 2012-11-03, 23:32   #3921
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Bunia mnie się z jakoś lalką, albo grubszą babeczką kojarzy
Kochana żebyśmy się dobrze dogadały to jak możesz wyślij mi te ćwiczenia na pw moze sa na youtubie oczywiście jak masz chęci i czas

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:36   #3922
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
kurcze, poogladalam filmy na poprawe nastroju i co?
Filmy sie skonczyly a ja dalej przybita
Zaczynam miec obsesje na punkcie eksa!!!
W nigdy nie poukladam soebi zycia jesli sie to nie skonczy.
Szit, robie wszystko zeby zapomniec. Zajelam sie soba, teoretycznie nawet czasu na myslenie nie powinnam miec a w praktyce to wyglada tak, ze on jest k...wa wszedzie!!!
Ach, jak ja zazdroszcze tym z Was, ktore maja jakis "adoratorow-amantow". Tacy co uwage odciagna, pare komplementow powiedza i humor od razu lepszy.
U mnie nic, zero, nada. jak ide na impreze to nawet desperaci nie zwracaja na mnie uwagi.
Musisz znaleźć sobie kogoś w związku z zaistniałą sytuacją, albo dać sobie czas.

Nie wiem czemu, ale ja zawsze mam czas, by o EKSie pomyśleć

A mało takich :idiotów"? Wystarczy, że idziesz ulicą i "głupio" się uśmiechniesz Na impreze wskakuj w krótką mini, albo jakoś bluzkę z dekoltem, szpilki i nie zapomnij wziąć z sobą uśmiechu na twarz, "kapryśnego" spojrzenia, minki słodkiej idiotki - i uwierz trafi się i nawet jakiś desperat

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Kornelciaczek, a nie wzielas pod uwage ze on specjalnie pozwala jej na relacjonowanie zwiazku na fb, zebys "przypadkiem" widziala, jak sobie dobrze radzi..
ja mam inne myślenie i dlatego zawsze mam inną wersję/hipotezę

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Kochana żebyśmy się dobrze dogadały to jak możesz wyślij mi te ćwiczenia na pw moze sa na youtubie oczywiście jak masz chęci i czas
Mam chęć, gorzej z czasem, bo jutro o 6 rano muszę być w pracy Jutro, albo w poniedziałek poszukam i Ci wyślę

Fuck! Ja miałam od 1 nie jeść słodyczy, a codziennie coś zjem OK - jutro jeszcze w pracy zjem jakieś batoniki, ale od poniedziałku już NIE!! Przypomnijcie mi o tym :pała:

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2012-11-03 o 23:37
Stary 2012-11-03, 23:36   #3923
ingemona
Raczkowanie

To sa fajnie i latwe cwiczenia. Sama z tej serii korzystalam i cwiczylam.
Tylko 8 min ale uwierz, jesli sie przykladasz i robisz tak jak powinno sie je wykonywac to miesniaczki czujesz potem

http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related
Stary 2012-11-03, 23:37   #3924
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Mam chęć, gorzej z czasem, bo jutro o 6 rano muszę być w pracy
to uciekaj spac a jak byś miala czas to będe wdzięczna

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-03, 23:44   #3925
Hopefull
Raczkowanie

Ania znajdz na YT kanał Fitappy -ona ma filmiki przeróżne z ćwiczeniami m.in na uda -ja z nich korzystam i polecam
Stary 2012-11-03, 23:45   #3926
ingemona
Raczkowanie

Cytat:
Musisz znaleźć sobie kogoś w związku z zaistniałą sytuacją, albo dać sobie czas.

Nie wiem czemu, ale ja zawsze mam czas, by o EKSie pomyśleć

A mało takich :idiotów"? Wystarczy, że idziesz ulicą i "głupio" się uśmiechniesz Na impreze wskakuj w krótką mini, albo jakoś bluzkę z dekoltem, szpilki i nie zapomnij wziąć z sobą uśmiechu na twarz, "kapryśnego" spojrzenia, minki słodkiej idiotki - i uwierz trafi się i nawet jakiś desperat

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

ja mam inne myślenie i dlatego zawsze mam inną wersję/hipotezę

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Mam chęć, gorzej z czasem, bo jutro o 6 rano muszę być w pracy Jutro, albo w poniedziałek poszukam i Ci wyślę

Fuck! Ja miałam od 1 nie jeść słodyczy, a codziennie coś zjem OK - jutro jeszcze w pracy zjem jakieś batoniki, ale od poniedziałku już NIE!! Przypomnijcie mi o tym :pała:

heheh na impreze przewaznie mini sukieneczka, makijaz i usmiech, zawsze zabieram ale i tak pies z kulawa noga sie nie obejrzy.
a jesli juz ktos spojrzy to taki kompletnie nie w moim guscie. Czytaj: wsiok nie myty albo tak zwany starszy pan. Nie dosc ze mam bardzo niska samoocene to taki zupelny brak zaineresowania nawet jak sie odpicuje mnie dodatkowo doluje. wlacza mi sie wtedy myslenie, ze dlatego mnie eks zostawil bo brzydka, glupia itd.
Stary 2012-11-03, 23:49   #3927
Fflorence
Raczkowanie

Po prawie siedmiu latach stwierdził, że nie widzi wspólnej przyszłości, że jest beznadziejnie, kiedy w moim odczuciu całkiem dobrze nam się układało
I że to koniec, po moich rozpaczliwych naciskach, probach i jego krótkim miotaniu się stwierdził, że już nic nie czuje. Musiałam z dnia na dzień wrócić do domu rodzinnego, znaleźć pracę, wszystko dosłownie wszystko zmienić
generalnie wyraźniejszego komunikatu mieć nie mogę, a mimo wszystko, mimo czasu trudno mi uwierzyć że tak się stalo naprawdę. Do tej pory zawsze był w porządku wobec mnie, teraz nie wiem co myśleć.
Pierwsze dwa tygodnie odchorowałam fizycznie, zero snu, różne dziwne bóle i dolegliwości. Teraz niby jest lepiej, ale nie moge przestać myśleć i zanudzać wszystkich znajomych swoimi problemami.
A w tym tygodniu byłam nawet na "spotkaniu" z jednym facetem- trwało może 40minut i było beznadziejnie, czułam się jak na jakimś castingu Jezu ja nie chcę przez to znowu przechodzić.
Chyba muszę nauczyć się na nowo być sama ze sobą, bo w tym momencie nawet nie umiem rozmawiać z ludźmi nie powołując się na to co to "my" robilismy, gdzie byliśmy, co widzieliśmy, przecież już nie ma żadnego my, a kogo obchodzą opowieści o byłym
Fflorence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 23:56   #3928
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Jak mnie ta "dziunia" EKSa wpienia, jakimś oznaczeniami na facebook-u, że oni razem... Ach, Ech, Och, Uch... Aby się ze szczęścia przypadkiem nie obsrała Co ona na złość mi chce zrobić, czy pokazać całemu światu, że w końcu od X lat samotności kogoś ma I że On nie lepszy "debil" na to się nabiera i pozwala jej, ale zczai się po miesiącu

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość
heheh na impreze przewaznie mini sukieneczka, makijaz i usmiech, zawsze zabieram ale i tak pies z kulawa noga sie nie obejrzy.
a jesli juz ktos spojrzy to taki kompletnie nie w moim guscie. Czytaj: wsiok nie myty albo tak zwany starszy pan. Nie dosc ze mam bardzo niska samoocene to taki zupelny brak zaineresowania nawet jak sie odpicuje mnie dodatkowo doluje. wlacza mi sie wtedy myslenie, ze dlatego mnie eks zostawil bo brzydka, glupia itd.
Shit, a ja mam dość wysoką

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2012-11-03 o 23:53
Stary 2012-11-04, 00:05   #3929
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Po prawie siedmiu latach stwierdził, że nie widzi wspólnej przyszłości, że jest beznadziejnie, kiedy w moim odczuciu całkiem dobrze nam się układało
I że to koniec, po moich rozpaczliwych naciskach, probach i jego krótkim miotaniu się stwierdził, że już nic nie czuje. Musiałam z dnia na dzień wrócić do domu rodzinnego, znaleźć pracę, wszystko dosłownie wszystko zmienić
generalnie wyraźniejszego komunikatu mieć nie mogę, a mimo wszystko, mimo czasu trudno mi uwierzyć że tak się stalo naprawdę. Do tej pory zawsze był w porządku wobec mnie, teraz nie wiem co myśleć.
Pierwsze dwa tygodnie odchorowałam fizycznie, zero snu, różne dziwne bóle i dolegliwości. Teraz niby jest lepiej, ale nie moge przestać myśleć i zanudzać wszystkich znajomych swoimi problemami.
A w tym tygodniu byłam nawet na "spotkaniu" z jednym facetem- trwało może 40minut i było beznadziejnie, czułam się jak na jakimś castingu Jezu ja nie chcę przez to znowu przechodzić.
Chyba muszę nauczyć się na nowo być sama ze sobą, bo w tym momencie nawet nie umiem rozmawiać z ludźmi nie powołując się na to co to "my" robilismy, gdzie byliśmy, co widzieliśmy, przecież już nie ma żadnego my, a kogo obchodzą opowieści o byłym
Większość z nas odczuwała podobnie. Miałam podobny staż do Twojego, też uczę sie żyć sama. Podobno czas leczy rany moze sie przekonam. A czy on probowal sie od rozstania kontaktowac z Toba?

Edytowane przez Hopefull
Czas edycji: 2012-11-04 o 00:09
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 00:11   #3930
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość

ku pokrzepieniu
A to mnie się kojarzy z tym chłopakiem od EKSa (co Wam kiedyś pisałam)... Niby miałam dwie szanse i przez rozmowy z EKSem je z☠☠☠*** oczywiście wg Niego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości