![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
hej,
nie było mnie kilka dni więc nawet nie próbuję nadrabiać bo i tak pewnie nie dam rady :P u nas: różnie, tzn z Wojtusiem i Ewunią ok, jelitówka z którą się zmagaliśmy cały tydz już prawie przeszła (Wojtuś jeszcze trochę "kupka" więc do przedszkola jeszcze nie idzie) , Ewa kopie na całego ![]() ![]() ![]() ![]()
#602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do przybornika, to ja nie kupuję, mam komodę i szafki koło łóżeczka, wszystko sobie tam będę kłaść przed przebieraniem małej (bo przewijak mam taki, co się na łóżeczko nakłada). Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do recków, to właśnie w tym sęk że u nas jest ich od groma a płot mamy jaki mamy, tzn nasza sie nie zmieści ale te mniej "dorzywione" kundle przełażą :/ Już kilka razy musiałam przeganiać jakiego upartego Romeo :/
![]() |
#604 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
ale spiący dzień......... aj. macie jakiś dobry przepis na gulasz? ![]() bo mój juz mi sie znudził ;p spaaaaaaaaać
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
zapieprzam na budowie bo niestety moja sytuacja zmusza mnie do wyprowadzki dziś kladłam panele, pomyłam wszystkie okna ![]() poza tym czuję fizycznie czuję się fantastycznie Cytat:
wołowinę obsmażasz dusisz dość długo razem z warzywami- ja zawsze daje dużo marchewki, dodajesz koncentrat(ja daje przecier z kartonika) pod koniec na patalni rozpuszczasz smalec (! bez smalcu to niestety nie węgierski ![]() gotować jeszcze z 40 min i najlepiej smakuje z plackami i dużym kleksem śmietany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm chyba mamy imię Najśmieszniejsze jest to, że podobało nam się wspólnie kilka imion, a Natasza tylko mi i teraz miś mówi, że Natasza bo zaczęło Mu się podobać ale za to ja niezdecydowana bo myślę jeszcze o Karinie, Anastazji i Antonii, i mówię do Misia a jak będziesz do Niej mówił a On na to Natusia i tak mnie rozczulił aż płakać mi się chciało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Delicjanka ja czasem do gulaszu wkrajam ogorki kiszone zawsze troche sie zmienia smak, a moja mama np papryke swierza w kosteczke taka wieksza.
wogole to czy waszym nie urodzonym jeszcze dzieckiem tez sie tak rzadza???moja o 6 lat mlodsza siostra mam juz caly plan wychowywania mojego dziecka i ubranka w ktore bedzie je ubierac jak bedzie z nim chodzic na spacery. moj maz nie wytrzymal i jej dzis pow zeby sobie swoje zrobila troche jest meczaca. a co do zwierzakow rozchorowala mi sie kosztaniczka 3 lata temu inna miala te same objawy i trzeba bylo ja uspac, jutro jade do veta i cos czuje ze bedzie mega smutny dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś też leniwy dzień, cały dzień spędziliśmy u mamy, więc obiadek i deser był pierwsza klasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Rozeznanie
|
Witam.O matko ile nadrabiania
![]()
#614 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() po tygodniu w domu mąż pojechał do pracy i jakoś tak pusto, od nowa się będę przyzwyczajać do weekendowych powrotów ![]() udało nam się w końcu zdecydować na wózek no i mamy używaną murę ![]() mamuśka zrobiła pyszną szarlotkę wczoraj, taka na ciepło, z bitą śmietaną ![]() nawet mi nie mów, my ciągle walki toczymy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi mąż mierzył w piątek i mam 103 cm już Cytat:
![]()
![]() |
#615 |
Raczkowanie
|
hej, ja dopiero wróciłam od rodziców, z przerwami siedzieliśmy tam od czwartku.
Dodałam do klubu zdjęcie brzucha, 31 tydzień i 104 cm ![]() Co do liczenia ruchów, to ja zapisuje już na karcie ruchów. Dostałam od połoznej. Obserwacje mam prowadzić od 9:00 do 21:00. tzn. jak poczuje dzięsiąty ruch, to zaznaczam to w odpowiednim kwadraciku, który jest dopasowany do odpowiedniej godziny. po dziesiątym już nie licze, ale oczywiście obserwuje jak się mały rusza. I jeżeli chodzi o liczenie, to mi lekarz wytłumaczył, że nawet jak przez 30 sekund będzie się wiercił, kopał przeciągał to licze to jako jeden ruch, musi się uspokoić i od nowa seria kopniaków to jeden ruch i tak do dziesiatego. Mój przeważnie o 12 zalicza 10 ruch, chociaz jeszcze mi się to wszystko plącze ![]() Miłego wieczorku do jutra ![]()
#616 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tak jeszcze sobie przypomniałam, że córa w okolicy 2 lat dostałą z fishera małego doktora - szał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.smyk.com/smiki-trojkat-ak...y-dla-dzieci-p ja to używane kupiłam, bo jednak takiej ceny nie jest to warte, chociaż córa rok się bawiła :d ale w Auchan są po 30zł takie, ichniej marki (fajna jakość), dzisiaj katalog widziałam. Ja tak, mimo że mam regalik ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
ja mam dwa kosze, emilka ma juz 6 lat razem z nia kupilismy bogdanka ktory po 3 latach dostal zacmy i potem zapasci cukrzycowej i musial byc uspany tego samego dnia kupilsmy nowa zeby emilka nie byla sama to bylo dokladnie 3lata temu 4listopada i co i maly ma te same objawy wczoraj zacma nie pije nie je lodowaty jest ;(
sa to super zwierzatka ale z ta cukrzyca to u nich przerabane |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
a kiedy doczekamy sie zdjecia brzucha ?
![]() co do rozstepow mi sie robią na pupie - ehh, no trudno jakos to bedzie ![]() charlizz no ale bylas na IP ?? wiadomo co to sie dzialo ? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37425005] Dla takiego malucha to ja jeszcze coś takiego polecam: http://www.smyk.com/smiki-trojkat-ak...y-dla-dzieci-p ja to używane kupiłam, bo jednak takiej ceny nie jest to warte, chociaż córa rok się bawiła :d ale w Auchan są po 30zł takie, ichniej marki (fajna jakość), dzisiaj katalog widziałam. [/QUOTE] no fajne dzieki ![]() mam w domu jeszcze takiego slonika na sznurku co sie wrzuca do niego rozne ksztalty klockow(mam nadzieje ze wiesz o co chodzi ![]() ![]()
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
hmm tyle tych brzuszkow ze juz nie pamietam ktory Twoj
![]() ![]()
#622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejne nie prędko będzie bo jakoś nie widzę sensu w robieniu zdjęć brzucha. No i w ogóle w ciaży nie mam żadnego zdjęcia. A nie, mam: tata mi zrobił na siłę ok 2 tyg temu, ale i tak mało widać, no i zdjęcia z Paryża - o ciąży dowiedziałam się kilka dni wcześniej, więc nic nie widać.
![]() |
#623 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czekamy na fotki nowego wyremontowanego mieszkanka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że wszystko dobrze z Toba ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pieska , musi być dobrze ! ![]() Cytat:
![]() A co się tam dzieje, znowu teściowa daje się we znaki? Ja dziś znowu na uczelni byłam, ale mi kregosłup siada ;/ za długo w pozycji siedzącej chyba, zawsze miałam problemy z kręgosłupem nigdy jakoś go nie leczyłam i teraz w ciąży wszystko wychodzi, ale może wytrzymam do tego stycznia . Miłego wieczoru kobietki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, Witam sie po dlugiej przerwie- strasznie duzo natworzylyscie, wiec powoli powoli nadrabiam, ale nie wiem czy mi sie uda- nie doszlam jeszcze do konca poprzedniego watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w pierwszej ciazy w ogole nie robilam sobie zdjec brzucha, mam tylko kilka zdjec z wycieczek jezeli na jakiejs bylismy i tyle ![]() a teraz robie co jakis czas chyba tak wątek mnie nastroil ![]()
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj kladlam panele, tzn mąż z tata ![]() Co do zdjeć robilam takie byle jakie telefonem, ale wam pokaze ![]() Moja mala wczoraj prawie w ogole sie nie ruszala, a dzis tak dawala czadu ze łoooo :P Komodzie brakuje jeszcze ozdobionych drzwiczek ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-11-04 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, ale oszczedzaj się ! wiem ze tesciowa daje Ci popalić i chcesz sie wyprowadzić w mega super szybkim tempie, ale nie bierz tyle na siebie ;* mmm zapisze;d ja robilam troszke inaczej, w ogole to u mnie w poblizu cięzko dostać wolowine ![]() Kobietki, piekne fotki w klubie !! mmm ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawialiśmy się nad parką, ale na razie Stefuś jest sam i ie narzeka na brak towarzystwa, jesteśmy w mieszkaniu. No - ostatnio pojechaliśmy na noc do moich rodziców, to jak wróciliśmy, to obrażony był ![]() Mam nadzieję, że koszatniczka wyzdrowieje ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Dość szybko doszłam do siebie, ale nie mam porównania jak jest po zwykłym porodzie.. i dość śmieszna teoria, że po 12 dniach nie ma różnicy w samopoczuciu ![]() Po urodzeniu spędziłam w szpitalu 4 dni, a powinnam 5 (niby tyle się zostaje po cc), a to dlatego, że poprosiłam ordynatora o zgodę na moje wyjście...Musiałam oczywiście podpisać pewien druczek, że wychodzę na własną odpowiedzialność...Czułam się już dobrze i na tyle dobrze, żeby dochodzić do siebie w swoim domku a nie w szpitalnej sali, gdzie przede wszystkim irytowały mnie łóżka (były zbyt wysokie, a to powodowało, że odczuwałam to cięcie przy wchodzeniu na nie) a tak poza tym...cc jest do przeżycia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hosenka brzuszek piękny ![]() ![]() Ja za kilka dni mam iść prawdopodobnie do szpitala na patologię ![]() Czy któraś z Was miała go zakładanego?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.