|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
No dziekuje, dziekuje
|
#5432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
A mialam jeszcze napisac, ze sie rozkrecilam z ciachaniem wlosow i znowu mam krotsze
I foteczka Aktualna z wczoraj, a raczej dzisiaj achhhhhh nie wazne
|
#5433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I z tą rozmiarówką to jest tak, że wizualne C z miską biustonosza sportowego C/D daje wg brytyjskiej rozmiarówki miskę E/F
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-11-04 o 16:10 |
|
|
|
|
#5434 |
|
Zadomowienie
|
Oliwko,
Sliczne masz piersi ![]() I za jakis czas na pewno je pokochasz I dobrze, ze nie masz wiekszych...po ciazach pokombinujesz z rozmiarem i ksztaltem.Gdybym planowala ta moja 4 dzidzie, to pewnie pozostalabym przy tych moich poprzednich a dopiero po ciazy wymienilabym.Zaba, Biuscik jak zwykle powala ![]() A kobieta powinna zmieniac fryzure..;a jestem na etapie umawiania się do fryzjera na sciecie, ale przez mala nie mogę się wbic w luki w salonie
|
|
#5435 |
|
Zadomowienie
|
Noo to sobie poleżałam i nic nie robiłam.. nie wytrzymałam, poszłam na rower.. jestem uzależniona od ruchu. Do 13.12 zasuwam ile się da bo potem "ciężkie" czasy nastaną ... na odwyku będzie trzeba posiedzieć
tak mnie coś zastanawia.. "lubię" na fb taką stronę jak fitness girls i zamieszczane są fotki dziewczyn, które nie stronią od siłowni (niektóre są aż przerośnięte). Praktycznie każda z nich ma piersi robione i zastanawiam się, czy takie obciążanie na siłowni nie szkodzi? jak to z tym jest? boję się, że przy takim ruchu, coś się może przekręcić.. ![]() Belseno, dziękuję za wskazówki
|
#5436 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czyli jak ja mam 74 pod biustem to jak kupie 70 wystarczy???
|
|
|
|
#5437 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mato Ty duzo cwiczysz??ogladalam Twoje fotki figure masz superr
|
|
|
|
|
#5439 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo jezdze na rowerze a gdy nadchodzi sezon jesienno-zimowy i pogoda w kratkę chodzę na siłownię. Trochę ćwiczeń siłowych i trochę aerobowych. Na koniec 30 min na bieżni sprintem. Rower wyrobił mi całkiem niezłą kondycję. Uwielbiam to, bo od razu endorfinki mi szaleją lubię jak mi pot po dupie leci no i to świetny sposób na rozładowanie stresu... gdyby nie sport, byłabym kłębkiem nerwów.No ale muszę się przyznać do czegoś... własnie przed chwilą zjadłam całą czekoladę. Nie pamiętam, kiedy ostatnio takie coś mi się zdarzyło ale musiałam mieć naprawdę wielką ochotę, bo wcale nie czuję się zasłodzona. Ciche dni chyba jednak są blisko
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-11-04 o 18:59 |
|
|
|
|
#5441 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jestem tu calkiem nowa, ale od rana przeczytalam wszystkie posty od.. kwietnia ![]() Na operacje zdecydowalam sie jakies 2 mce temu, poltora tygodnia temu trafilam do dra A.B. z Warszawy i akurat mial termin na 2 listopada, wiec juz jestem po (zawsze decyzje podejmuje dosc szybko, bo jestem z tych co jak za dlugo mysla, to sie nigdy nie namysla .Chcialammaluchy, bo mam dosc wysportowana sylwetke i podobaja mi sie biusty w stylu male C, ale wybor padl na Nagor xm3 260ml i chyba sa troszke za duze, ale to dopiero 3 doba po operacji, wiec sie nie wypowiadam, bede dawac znac w trakcie ich "ukladania". Siedze w strasznie obcisle zalozonym staniku z tasma u gory i .. Zdycham, bol jest straszny i poki bylam w klinice pod pompa tramalowa to jeszcze bylo przyjemnie, ale juz nie jest, chociaz da sie przetrwac, szczegolnie jesli sie sobie powtarza ze to tylko kilka dni -ja sie staram zyc w zawieszeniu i ignorowac ze mnie boli - pomaga dostalam do domu ketonal i antidol - tez pomagaja. Cwicze podnoszac rece przed siebie i w bok do wysokosci ramion - tez jest lepiej Mam do Was takie pytanie: z postow zrozumialam, ze po staniku od lekarza przez dlugi czas nosi sie stanik sportowy - Jak dlugo? Polecacie w wiekszosci triumpha, wiec pewnie taki nabede (musze cos robic, bo zwariuje zaraz z bolu, wiec ogladam te staniki na necie ![]() Ciesze sie, ze juz po, wiem ze dluga droga przede mna, zeby byly piekne i zadbane, ale w takim gronie wsparcia dam rade, jesli mnie przyjmiecie ![]() Wyslalam do kilku z Was prosbe o zaprzyjaznienie, bo chcialam podejrzecWasze efekty, do swoich jeszcze nie zagladam , mam nadzieje, ze przyjmiecie
|
|
|
|
#5442 |
|
Raczkowanie
|
Żabulku, zdjęcie super. Piersi i figurka rewelacja.
Ja też wybieram się do fryzjera trochę ściąć włosy i pod regenerować je na zimę. Tak jak Horo pisze kobietka musi zmieniać fryzurkę
|
|
#5443 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze, jak to mam w zwyczaju co pol roku, kombinuje z kolorem...teraz blond naturalny lekko slomkowy. I odrost wyszedl taki, jak planuje docelowo, a reszta na dlugosci za zimna...pewnie przez to, ze wczesniej kladlam tam najpierw popiel a ostatnio perle. Więc czeka mnie dluga droga do upragnionego koloru
...będę scinac i zapuszczac na nowo
|
|
#5444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jakbyś miała 60lat Oj Olivko Hihi to jest najlepszy moment na maskowanie piersi- jeśli ktoś chce lub musi (ukryć np. stanik pooperacyjny). Tak więc Ty dopiero na wiosnę poczujesz i docenisz co maszI jeszcze jedno- nawet gdybyś miała 800cc to i tak życie by się toczyło dawnym torem. Nie daj się wpędzić w taką pułapkę Cytat:
Cytat:
a piersi jak zawsze piękne
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#5446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Żabciu, fryzurka super, cycuszki jeszcze bardziej, a makijaż to już pierwsza klasa !!!
|
|
#5447 |
|
Raczkowanie
|
Anika75
dziękuję za słowa pociechy przynajmniej wiem, że nie tylko ja ale nie mogę powiedzieć, że jestem gruba ale szczupła to na pewno nie ale wiecie i tak się lubię może i to troszkę zboczone i żal troszkę lata kiedy piersiątkami można było się pochwalić a ja nie mam za bardzo czym a więc tym bardziej dziewczyny ja chcę już wiosny |
|
|
|
#5448 |
|
Zadomowienie
|
Cycatko,
Moje wlosy sa prawie do pasa, ale nie dlatego, ze lubie lecz dlatego, ze nie mam jak wyskoczyc do fryzjera : ( a nie chce się umawiac na konkretne godziny, bo. Już kilka razy mi nie wyszlo. Jak już przerzuce mala z piersi na butelke to sciecie i dieta ![]() Nie podoba mi się taka "firana"na plecach...chyba, ze dla kilkulatki dlatego smigam w koczku..a na jakas fryzure nie man pomyslu.
|
|
#5449 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie to sie zgadza co Mya napisała.
Piersi nie uczynią spektakularnych zmian w naszym życiu. To "tylko" i "aż" piersi. Natomiast dla innych -to tylko piersi. Dla kobiet, które borykają się z problemem to "aż" piersi. Cycki nie sprawią, że rozwiążą się nasze życie wejdzie na inny tor.
|
#5450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Dziewczyny właśnie skończył się program na TV Style program o poprawnym doborze stanika pewnie będą powtórki a niektóre koleżanki nie dawno zastanawiały się jak dobrać dobrze stanik tak , że polecam obejrzyjcie koniecznie bo warto |
|
|
|
|
#5451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kla ski:nie zmieniają życia ale dodają mu KOLORÓW![]() A tak w ogóle ..to buziak...po męczącym weekendzie,ja coś 2 tydz w weekendy imprezuję...ale już mam dosyć I koleżanka sobie poszła..ech...ja nic z tego nie rozumiem już..po co to.... MATII wiem co czujesz,te endorfiny ten pot na tyłku..wtedy to dopiero chce mi się żyć...................... ......................... ...
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-11-04 o 21:34 |
|
|
|
|
#5452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się oczywiście Twoim szczęściem i optymizmem A że piersi będą tak naturalne jak naturalne - oj to jest już troszkę zbyt optymistycznie ujęte
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5453 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Już długa wyliczanka się zrobiła, coraz więcej cycolinek będzie Żabuś dekolt powala A Horo nie myslałas może o poszukaniu fryzjerki, która dojeżdża do klienta to domu? Może tak byłoby Ci łatwiej? A ja mam zamiar przetestować suchy szampon do włosów, może na pierwsze dni po operacji będzie ok ![]() Miłego wieczoru dla wszystkich! |
|
|
|
#5454 |
|
Zadomowienie
|
hej MAYUŚ,SABA
MAYU nie mogę otwierać filmików w klubie a takie ciekawostki tam wrzuciłaś
|
#5455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
a może coś nie działa. Zaraz sprawdzę.
|
||
|
|
|
#5456 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz zbyt optymistycznie podchodzę, że jak naturalne nie są lub nie będą ale ja innych nie znam i dla tego są moje i może nie które dziewczyny mają ładniejsze ich szczęście
|
|
|
|
#5457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi bardziej chodzi o to, że nawet poczucie pewności siebie -bo ma się biust sprawdza się głównie w sypialni. O tam to można powiedziec o spektakularnych zmianach. Ale W CODZIENNYM zyciu, piersi wg mnie nie czynią nas szczesliwszymi. Każda kobieta chce być ładna i czuć się pewnie... ale czy to ze ja będe postrzegać siebie jako ładną i pewną siebie BO zrobiłam sobie biust... Sprawi że tak beda mnie postrzegac inni? Jest na prawdę ogromna liczba kobiet które z operacją wiązą takie nadzieje i oczekiwania jakby to było spektakularne wydarzenie. Nie sądze żeby zrobienie sobie piersi rozwiazało nasze problemy z rodzina, z partnerem.Cycków nie robi się na depresję. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- W sumie chodzi mi o to,że wiele kobiet tak na prawdę w wyniku poczucia niskiej wartości, dąży do perfekcji, robi sobie mnostwo operacji, co chwile grzebie przy sobie, zeby być ladniejsza zgrabniejszą etc... ale tak na prawdę, poczucie pewności siebie powinno płynać z wnetrza a nie ze skorupy. Ogólnie samodoskonalenie jest ok. Chodzi mi o sposób myslenia. I nikt mi nie powie, ze takich sytuacji nie ma ani kobiet, bo niejednokrotnie byly tu dziewczyny które przeszły niejedną operację i zabiegi a jak przyszlo co do czego to żal było czytać czasem te posty...poziom dyskusji pozostawiał wiele do zyczenia.
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-11-04 o 23:03 |
|
|
|
|
#5458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoooda, że to jeszcze tyyyle czasu... |
|
|
|
|
#5459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzisiaj miały swój ostatni dzień... założyłam je a potem chciałam założyć skarpety i jak się schyliłam to szlag je trafił ![]() ale od wtorku rozpoczynam mój urodzinowy półroczny karnet na siłownię... muszę się do ślubu szykować ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- w sensie szlag trafił spodnie... nie skarpety
|
|
|
|
|
#5460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wychodziłam kiedyś z b. jasnego blondu, który się zdarzył na mojej głowie przypadkiem. Farbowałam włosy dosyć często, ale farbami z min ilością amoniaku (żednae z tych jasnych blondów z rozjaśniaczami) i za każdym razem troszeczkę ciemniej.Teraz od kilku lat mam (wydaje mi się) naturalny kolor i mi fryzjerka dodaje sporo rudego pigmentu podczas farbowania i on równoważy cały kolor. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

Aktualna z wczoraj, a raczej dzisiaj 

kla ski:nie zmieniają życia ale dodają mu KOLORÓW
celina777 12.11- 7