|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
ojejku jak masz naturalnie to normalne ale dzióbki mi się kojarzą z czymś takim raczej, trochę mnie to zaskoczyło, że ktoś tak napisał ![]() prawie-hejt ![]() ale jeszcze jestem za mało popularna na prawdziwego hejtera KLIK! co racja, to racja!
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz odkładam na wyjazd do Niemiec, co by np. wstąpić też do DM |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do Niemiec akurat daleko nie mam. ![]() 80 km do Frankfurtu.
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
jeden z lepszych powodów do wyjazdu
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Nie można zapomnieć o niemieckich słodyczach!
![]() Dla mnie obowiązkowo musi być jeszcze ketchup z curry i remulada. W Holandii.
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Wspominałam wyżej. Pół roku, ale wróciłam dla TŻ
|
|
#279 |
|
Wolę prosto!
|
Ale mi się ciśnienie podniosło na sam koniec dnia...mamy w tym semestrze projekt z gospodarki wodnej w przemyśle i jestem w sekcji z dwoma innymi osobami. Temat projektu już dość dawno był wydany i jedna z dziewczyn powiedziała nam już na starcie, że mamy się tym projektem w ogóle nie przejmować, bo ona ma już gotowy projekt, bo ktoś znajomy na innej specjalce robił, więc tylko dane trzeba wpisać nasze i przygotować własny referat. Referować mamy w środę, więc już przed weekendem zaczęłam gonić laskę, że ma mi ten projekt przesłać, to ja go uzupełnię o dane i coś do prezentacji zacznę robić, żeby na środę było gotowe. Dzisiaj dostaję maila, otwieram i normalnie k&#$^ umarłam...Temat był zgodny tylko z jednym (JEDNYM) słowem - zakład przemysłowy to BROWAR. Kompletnie inny temat, bo nawet nie o wodzie tylko o ściekach. Mamy zrobić projekt, który opiera się na wyliczeniach ile wody krąży po zakładzie (do mycia, do produkcji itd.), a ja dostaję projekt, w którym słowem o wodzie nie jest wspomniane, tylko cały projekt, z góry do dołu, jest na temat ścieków...W dwa dni nie ma szans, żeby zrobić ten projekt od podstaw, a babka z tego przedmiotu jest raczej z gatunku tych, które nie lubią przekładania (i trudno jej się dziwić w sumie). Jesteśmy tak głęboko w pupie jak to jest tylko możliwe, jak dorwę tę dziewczynę, która rzekomo miała gotowy projekt to ją po prostu zabiję. Nie wiem co mam teraz zrobić, zwłaszcza, że to nie pierwsza tego typu sytuacja, na laborkach też jestem z tą laską w sekcji, w ogóle nie interesuje się tym co się robi na zajęciach, musimy z przyjaciółką wszystko robić praktycznie same (chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam), o sprawozdania się nawet nie pyta bo z góry zakłada najwyraźniej, że zrobimy to my...Poważnie myślę nad tym, żeby po prostu wywalić ją z sekcji i tu i tu i niech sobie radzi sama skoro taka mądra. Choćbym miała najnormalniej w świecie ją podkablować, że koleżanka ma generalnie wszystko głęboko w poważaniu. Za projekt się oczywiście będę musiała wziąć ja, więc spania przez najbliższe 72 godziny nie przewiduje
Nienawidzę takich ludzi....Sorki za taką epopeję, ale musiałam się wygadać, bo inaczej coś rozwalę..aż mi się niedobrze z tego wszystkiego zrobiło... |
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a do tego jak się skupię na czymś to jeszcze bardziej robię dzióbka
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jemu nie wytłumaczysz.
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- ja też jakoś niespecjalnie są gorsze i lepsze chwile, ale przyszłość widze za granicą
|
|
#284 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 | ||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Mnie boli stylizacja tego śpiewającego pana- szczególnie te kolczyki i okulary i nie mogę na to patrzeć aż. Cytat:
Chyba jednak wolę segregatory do szuflad- nawet muszę się pochwalić idzie mi odkładanie na miejsce ![]() Żeby tak samo mi się chciało inne rzeczy odkładać jak kosmetyki to miałabym porządek na bieżąco zawsze. Cytat:
Dobrze, że chociaż Chirurdzy wraz z tym sezonem się nie skończą. Dr house'a oglądam czasami- ale jestem dopiero w 1 sezonie, jeszcze jeden odcinek mi został, do Chirurgów się moim zdaniem nie umywa Z aktualnych sezonów śledzę jeszcze 90210 i Plotkarę, z seriali z którymi jestem jeszcze nie na bieżąco oglądam Mad Men i The Good Wife (nie wiem jak to jest u nas tłumaczone oficjalnie) Szkoda, że się skończyły gotowe na wszystko Brakuje mi czegoś w poniedziałki.Z seriali, które mi nie podeszły to np Glee- ledwo jeden odcinek wytrzymałam. Przyjaciele też mi nie podeszli- ale to tylko z takiego powodu, że nie cierpię sitcomów- ten śmiech publiczności w tle to dla mnie istna tortura. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak nie analizę to chociaż sam skład wypisany- mistrzem biochemii nie jestem, ale chociaż widzę czy jakiś krem ma coś z mojej listy składników zakazanych.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-04 o 23:42 |
||||||
|
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja teżCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#287 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jest bardzo miłe Lubię doradzać Chyba minęłam się z powołaniem![]() Moja mama zawsze tak się trzaska rano, że budzi mnie z kamiennego snu. Ona tylko bierze swój krem z szafki, a robi przy tym hałasu, jakby podłączała wiertarkę... Mój tato za to jest cichy i jego obecności nie rejestruję, gdy śpię ![]() Cytat:
A najlepiej bawię się w gronie 3-4 osób. Najlepiej wspominam całonocne imprezy z moimi kumplami i koleżanką. Atmosfera była taka rodzinna I każdy z każdym mógł pogadać![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#288 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Troszeczkę tak, ale zupełnie nienachalnie Poza tym, masz powód Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi, Asiu... Też wiem jak to jest Dlatego najlepiej liczyć na siebie, ja jak tylko mogę to robię prace samodzielnie, bo każda praca grupowa źle się kończy Współczuję Ci teraz bardzo, mam nadzieję że uda Ci się to w miarę sprawnie zrobić...Cytat:
Nie mogłam dzisiaj zasnąć, od północy do piątej leżałam i gapiłam się w sufit... A o 5:10 trzeba wstać... Czuję się jak zombie, a dzisiaj tyle do zrobienia... Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-11-05 o 06:09 |
||||||
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A hmm.. musisz ją dopisać do projektu, skoro go nie zrobiła?Jak nie ma, jak jest ![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37430050] Padłam! Co za obrazek [/QUOTE]Nie wiem czemu, byłam przekonana, że zaraz coś wyskoczy zza jej pleców ![]() Dzień dobry. Kawa mi się skończyła. Od godziny nie śpię, paskudna pogoda jest. Poranna kawa w towarzystwie B. a potem wieczorem kino
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
ależ ten weekend szybko minął... i znowu do pracy rodacy :/
Cytat:
|
|
#291 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Ale chyba tak zrobię, żeby to było pierwszy raz to może bym odpuściła, no niby każdy się może czasem pomylić, ale ta laska jest wyjątkowo bezczelna, to laboratorium, które mam takie długie i męczące z grzebania w ziemi mamy niby w poniedziałki, ale jeszcze w środę i piątek trzeba tam podskoczyć żeby podlać ziemię bo musi być stała wilgotność do badań - najpierw cały czas chodziłam ja z moją przyjaciółką to robić, mimo, że tamta mieszka praktycznie zaraz koło uczelni i zajęłoby jej to 5 minut |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W momencie byłam zniesmaczona... A moja przyjaciółka jest pyskata (i mężatka ), więc się odczepił.
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-11-05 o 08:52 |
|
|
|
|
#293 | ||
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
A co do Chirurgów - House'a - ja najpierw oglądałam House'a, a dopiero w te wakacje zaczęłam Chirurgów (chyba w dwa tygodnie walnęłam te 8 sezonów :P) i wtedy dopiero zobaczyłam, że House to w sumie nic specjalnego ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- No staram się...Mam tylko nadzieję, że jej dzisiaj nie spotkam, lepiej dla niej by było żebym jej nie spotkała ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Kiedyś jak byłam młodsza to bardziej mnie kręciły takie imprezy, że dużo ludzi było, szło się gdzieś do klubu czy coś, teraz na starość to takie kameralne domówki zdecydowanie bardziej lubię Do tego jeszcze herbatka i kapcie hahah ![]() Co do drugiego - też zazwyczaj byłam w sekcji z moją przyjaciółką i facetami jak się dało i wtedy wszystko było ok, teraz nam się grupa trochę zmieniła, bo doszły specjalności itd. więc automatycznie jakieś rotacje się porobiły i to niestety na gorsze...Szkło mogę myć, no problem, ale jak przez 6 godzin zapierniczam jak mały motorek bo ktoś przez całą laborkę robi to co inni kończą po godzinie a potem sobie siedzi, to też mnie trafia.. |
||
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście mi się to nie zdarza, w ogóle ja nie otwieram ust bez powodu
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio jak robiłam projekt za grupę 9 osób to aż mi przykro było jak musiałam je wszystkie wpisać, bo tak naprawdę tylko ja spędziłam tydzień na robieniu tego i nikt mnie nawet nie zapytał jak mi idzie i czy trzeba mi pomóc ale to już nie pierwszy raz. Szkoda mi tylko TŻ, bo spędza swój wolny czas pomagając mi za te wszystkie wredne @@@ chyba sama jestem sobie winna, bo zależy mi na dobrych ocenach i wiadomo, że zrobię to czy tamto
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalony z rana
która już godzina, a mi się oczy kleją jeszcze próbuję kota oswoić, bo taki gówniarz do mnie na korytarz przychodzi i jego matę podkarmiam, to może dadzą się oswoić
|
#296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też. I do dziś czuję niewyspanie. Mimo, że wczoraj spaliśmy od 17 chyba. No z przerwami. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dziś tyle roboty, że aż mi się nie chce zaczynać... muszę przygotować dokumenty październikowe w pracy, powinnam się oprócz tego pouczyć i dokończyć pisać pracę, o 16 wychodzę na portugalski, potem o 18 mam salsę, potem następne zajęcia, kończę przed 21, a jeszcze później obiecałam znajomym pójść z nimi na imprezę. Jak dożyję jutra to będę mistrzem. Eh, i jeszcze laptop na którym pracuję nie chce mi się uruchomić... |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Aż sobie ochoty narobiłam na ten ketchup.
![]() TŻ coś mi się rozchorował.
|
|
#300 | ||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja akurat od kadzidełek wolę olejki zapachowe/świece. Mój tata znowu nic do zapachu nie miał, tylko wszędzie widział pożary ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A w naturze patrzałaś? Tam zwykle jakieś są. Cytat:
Ale książki czytałam wielokrotnie- ach te czasy bez internetu Cytat:
Znaleźć przesiadkę na dworcu to żaden problem- tak jak w każdym mieście(a nawet łatwiej się zorientować niż w Poznaniu, bo tam kiedyś dwa pociągi z jednego toru potrafiły odjeżdżać), a jeszcze złote tarasy blisko Np, a też folia aluminiowa różnie działa w zależności od tego po której stronie jest część błyszcząca, a po której matowa. Cytat:
Podziwiam niektóre blogerki, które nie dość że poświęcają sporo czasu na bloga to jeszcze chce im się po raz 1500100900 odpowiadać na powtarzające się pytania. Bo po co poświęcić swój czas- lepiej napisać- mam takie i owakie włosy/cerę, pomóż pani!
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-05 o 10:16 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

ale dzióbki mi się kojarzą z czymś takim raczej, trochę mnie to zaskoczyło, że ktoś tak napisał 

. A gdzie mieszkałaś?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Brakuje mi czegoś w poniedziałki.
Ale zwinęłam się po 1:00 bo poduszeczki w stopach mi się odparzyły od butów (10cm obcas)...

A hmm.. musisz ją dopisać do projektu, skoro go nie zrobiła?
おはよう!