![]() |
#4801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
Witaj Nancy ![]() Śliczna suknia, Agnes chwalę sobię bardzo ![]() Samochód to dla mnie zbędny atrybut PM, my jechaliśmy samochodem rodziców, znajomi swoim, inni autem świadka. Od razu wiedzielismy, że na wypożyczanie kasy nie wydamy. ![]() Bielizna - z mojego doświadczenia wynika, że majtki mają być wygodne i nie muszą koniecznie odcieniem bieli pasować. Stanik - ja miałam fiszbiny i mimo, że stanik po pół roku od zakupu zrobił się ciut za duży, to nie było problemu, bo i tak suknia profilowała biust. Kupowałam w H&M za 65zł. Torebka - ja jestem z tych, które miały i uważam, że mimo iż nie jest to rzecz niezbędna, to jest przydatna. Po 1 - świadkowa może chcieć ładnie się prezentować i mieć kopertówkę, do której rzeczy PMki wciskać bym nie śmiała... (sama miałam dość napakowaną kopertówkę) Po 2 - nie trzeba świadkowej grzebać po torebce, jak gdzieś pójdzie, a my akurat potrzebujemy chusteczkę. Ja włożyłam ją do samochodu. Poprosiłam tylko świadkową, żeby zaniosła mi ją na salę, trzymałam obok stolika i czy świadkowa była czy nie, to miałam wszystko swoje pod ręką. Potem torebkę wykorzystałam na zdjęciach w plenerze. ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Ja bym jednak nic nie przyszywała na dole. W tańcu właśnie dół obrywa najbardziej (jedno nadepnięcie i po ozdobie) i może się okazać, że po weselu dół będzie popruty i na plener trzeba będzie naprawiać....
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Wtajemniczenie
|
Witam, czy są tu dziewczyny z Mysłowic? Jeśli tak: czy jesteście chętne na bezpłatny makijaż ślubny? weselny? Potrzebuję rozbudować swoje portfolio. Więcej na PW.
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A S V I D E O .PL - filmy na stronie nie są kuszące ale mogę wysłać przykładowe filmiki moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
Fotograf
F O - T O .PL - polecam również, dostaliśmy 3000 zdjęć na płycie. Cena: 1700.00 zł - powiedzieliśmy im, że będziemy polecać wszystkim, więc może nawet uda się wynegocjować jakiś rabat. Za foto księgę dopłacaliśmy ale album za 150 zł wchodzi w cenę także opłaca się ![]() Kamerzysta stworzy wszystko, najlepiej umówić się i podjechać w celu obejrzenia przykładowych. Naprawdę warto ![]() Edytowane przez betty0502 Czas edycji: 2012-11-05 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dziwno, ja pamiętam że ktoś mi suknię zdeptał, a uszczerbku nie ma ani jednego, bo sprawdzałam każdy centrymetr przed wystawieniem na all. Więc z drugiej strony, w gładkim dole też może się zdarzyć dziura ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
U mnie poszedł koronkowy dół. Kumpel w tańcu nadepnął mi na kawałek sukni (było juz po oczepinach i zmieniłam buty na baleriny) i trochę się porwała.
#4808 |
Rozeznanie
|
Hmm no to zobaczymy...ale chyba jednak zaryzykuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |||
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję. Długo się nie mogłam zdecydować, żeby pojechać do salonu, bo Bielsko daleko, a kolekcję znałam tylko z internetu. Ale jak w koncu pojechałam to utwierdziłam się w przekonaniu że mają ładne suknie i zamówiłam tą która mi się pierwsza, juz w internecie podobała. Zobaczymy
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za uwagi - na pewno wezmę pod uwagę ![]() Nancy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja szczerze mówiąc pojechałabym nawet moja Corsą. mimo, ze jeszcze nie widziałam pary jadącej takim małym autkiem ![]() Ja przystroje wstążkami i na masce trzy miniaturki kwiatowe nawiązujące do mojej wiązanki tak po skosie. Czyli np jedna róża i frezja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
Wraz z mężem jechaliśmy do ślubu samochodem naszego świadka. Oczywiście były słowa pogardy od bardzo bliskiej rodziny męża "nie wypada" "wstyd nie wypożyczyć auta, taki ważny dzień" itp ale nie przejmowaliśmy się tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Rozeznanie
|
Ale jak to? Ktoś przy Was tak mówił? Czy powiedzieli Wam Ci, co słyszeli jak ktoś inny narzekał? Ludzie to jednak są zawistni- no bo z czego innego mogą wynikać tego typu komentarze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja również uważam, że wydatek na bajerancki samochód jest zbędny. Pojedziemy samochodem od kogoś z rodziny albo naszym puntem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście jakby tego było mało przy nas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
To jest moim zdaniem brak szacunku dla Młodej Pary.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Czy mogę dołączyć? Ślub mamy 7 września 2013r. ![]() Jakie informacje powinnam wpisać aby się dopasować ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się wszystkim co macie ![]() sala, suknia, foto, cam... co planujecie ![]() my lubimy wszystko wiedzieć ![]()
![]() |
#4822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja też napisze coś bliżej bo chyba tu nie pisałam ![]() Suknia - jest http://www.sarah.com.pl/oferta_szcze...dp=218&start=0 Dj - Legato z Rybnika Kościół- zaklepany godzina : 14 wstępnie Sala - jest zarezerwowana Kamerzysta - roi studio Kolor przewodni : fioletowo - zielono- różowy na razie tyle ![]()
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Miał być maj, ale nie wyrobilibyśmy się ze wszystkim, niestety... dlatego jest wrzesień. Szczerze mówiąc nigdy nie myślałam o wrześniu jako o miesiącu na MÓJ ślub. No ale jakoś tak wyszło. Ceremonia odbędzie się w tzw. Katedrze w Sosnowcu - z uwagi na to, że to Nasz "ulubiony" Kościół i wybraliśmy go trochę z sentymentu. Tak więc data już zaklepana ![]() Wesele będzie maleńkie - max. 50 osób - tylko najbliższa rodzina i paru przyjaciół. Wybraliśmy Szafranowy Dwór w Czeladzi http://www.szafranowydwor.pl/ Częśc gości przyjezdnych przez dwie noce spać będzie w Hotelu Szafran http://www.hotelszafran.pl/ Mamy też już zespół grający na żywo całą noc Friday Feeling Band z Katowic http://djmarcin.com.pl/zesp%C3%B3%C5%82.html Fotografka Ada Tokarczyk z Bestwiny http://blog.afektstudio.pl/ A wczoraj podpisaliśmy umowę z Firmą Dekor -Plast z Jaworzna na kwiaty (bukiety, butonierki itd), dekorację Kościoła oraz samochodu http://www.dekor-plast.pl/ Co do sukni, cały czas chciałam krótką tzn. 7/8, ale w ostatni piątek w Salonie Madame w Sosnowcu byłam na pierwszym w życiu oglądaniu i mierzeniu i przymierzałam krótkie, długie, princessy i ZGŁUPIAŁAM. Jutro jadę do Katowic do salonu Anna na Andrzeja - przeurocza kobieta tam pracuje. Myślę też nad salonem Agnes z Bielska - Białej - ale szczerze - nie chce mi się jechać tak daleko.... chociaż suknie na ich stronie są przepiękne ![]() Wstępnie wybraliśmy juz obrączki oraz zaproszenie - ale tym zajmiemy się po Nowym Roku... Co do samochodu - mamy zamiar z wypożyczalni wziąć auto na dwa dni, cenowo wychodzi tyle co za 3-4 godz. stricte samochodu do ślubu z kierowcą. Nie mamy zamiaru przesadzać. Na tą chwilę to tyle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam na stronie - proponują bardzo ładne rzeczy ![]() Pozdrawiam, Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szafranowy dwór i hotel znam z zewnątrz, bo jeżdzę do Czeladzi do TKMaxxa ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z polecania tam poszłam, bo koleżanka kilka miesięcy przede mną tam zamawiała bukiet i inne dekoracje i również byłam bardzo zadowolona ![]() A co do auta to ja też uważam ze to zbędny wydatek, my jechaliśmy autem moich rodziców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
Hmm nie pamietam jak sie nazywa... short czy jakos tak, ten przedostatni, ale mielismy dwa rabaty-za wesele w tygodniu -200zl i za to ze jeden z 2 operatorow krecil tylko do 20:00 - 500zl, chociaz oboje kamerzysci byli do konca wesela, bo nie oplacalo im sie wracac osobno, nawet nie wiem czy kamerowal jeden od tej godz 20 czy obydwoje
![]() ![]() Ja tez nie mialam torebki ale uwazam ze jednak warto ja miec, nie trzeba jej miec np w kosciele przy sobie, ale na sali sie przyda ![]() My mielismy samochod w stylu retro 6 osobowy - pomimo ze troche to kosztowalo to super sprawa - szofer jechal z przodu razem z kamerzysta dzieki czemu mamy ujecia w aucie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moja Agnes tutaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez mam Adę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() P.S. Sliczna wybralas suknie!
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2012-11-09 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Ja znam Adę za slubu brata mojego Narzeczonego, oraz ze ślubu kuzynki żony brata :P bardzo fajna dziewczyna
![]() Dziewczyny mam sukienke ![]() ![]() http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.