![]() |
#901 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie umiem znaleźć sobie miejsca. To były cztery najcudowniejsze dni od dwóch miesięcy. Jest mi trudniej niż za pierwszym razem, bo czuję, że w ciągu tej dwumiesięcznej rozłąki jeszcze bardziej go pokochałam. Powiedzcie, że to uczucie pustki minie za kilka dni i znowu przyzwyczaję się do tego, że go nie ma. Na razie mam łzy w oczach ilekroć myślę o tym, że już dzisiaj nie zaśniemy razem. Znowu chciałabym, żeby minął już tydzień, a najlepiej dwa. To co czuję jak o nim myślę jest nie do opisania. Tak mi z nim szczęśliwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wróciłam
![]() tydzień temu przyjechał moj Tż na 4 dni ![]() dzień po przyjeździe złapała mnie gorączka,pozniej kaszel,problemy z żołądkiem... ![]() ![]() ![]() ![]() dostałam nauczkę by nie planować za wiele ![]()
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze to się zobaczyć, przytulić się, pocałować ![]() ![]() Jak go zobaczę wysiadającego z autobusu to chyba umrę ze szcześcia. ![]()
![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Czasem sobie mysle, ze po co ma ktos przyjechac jak zaraz ma znow zniknac na dlugo. Ale czuje, ze co jakis czas ukochany musi dac nam takiego kopa, naladowac energia bysmy mogli dalej zyc bez niego. Ja to czuje teraz gdy minelo juz 9 dni od jego telefonu i czuje ze potrzebuje takiego kopa do dalszego dzialania a musze jeszcze czekac 2-3 dni az bedzie mial telefon.
A co do zmiany, to zalezy pewnie, ale ja akurat widze pozytywna zmiane, mysle, ze akurat to rozstanie nas przyblizy, ujrzalam w koncu bledy jakie popelnialam, jakie popelnialismy, ktore mogly sie przyczynic, ze wyjechac, bo mogl chciec dodatkowo odpoczac... Ale powiedzcie mi, nikt nie wierzy w nas, kazdy mowil, ze nie bedzie dzwonil, takie tam. wiem ze przed wyjazdem , nie zaraz ale tak w przeciagu miesiaca bylo zle, mowil jasno, ze znajdzie lepsza ode mnie, ze nie chce ze mna mieszkac, zyc itp, a teraz sam mowil, ze po swietach chce juz calkiem razem zamieszkac, ze zabierze mnie tam i tam, ze bedzie lepiej, ze tez teskni (co szczerze nigdy nie uslyszalam, ze teskni ) mysle, ze sie czuje zmiane w glosie w sposobie mowienia gdy cos jest nie tak, a na pewno zaden nie bedzie ciagle dzwonil mowil, ze teskni, ze chce razem zamieszkac gdyby tak nie bylo, tymbardziej , ze jesli serio nie chcial, mowil to wprost |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
BAN stały
|
dziewczyny, przyłączam się do was!
w sumie to nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć (o mojej sytuacji w jakiej się znajduję, o której pisałam tutaj już), ale jednak się przyłączę. Różnicą jest to, że to ja przebywam za granicą i to ja odwiedzam go w kraju, ale przeżywam to chyba jeszcze bardziej niż wy. Fajnie tak popatrzeć jak się wspieracie nawzajem. Jesteśmy razem, ale nie jesteśmy, dziwne wiem, ale nie wiem czy widzę w tym jakąś przyszłość. Znamy się już więcej niż rok, cudowne wakacje spędziliśmy razem, przyjechałam tutaj do szkoły którą zaczęłam we wrześniu. Kilka dni temu odwiedziłam Polskę, spędziłam z nim cudowne chwile, a teraz siedzę i ryczę jak głupia. Ciężko mi się z tym oswoić że już mnie nie przytuli i nie pocałuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
BAN stały
|
na święta Bożego Narodzenia planuję odwiedzić kraj pewnie na 2 tygodnie. Strasznie mi ciężko z tym wszystkim, to dopiero początki,a szkołę skończę dopiero za 2 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Jak już zacznie się grudzień to zleci tak, że nawet się nie obejrzymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
BAN stały
|
oj oby to szybko zleciało, bo jak nie to nie wiem jak ja wytrzymam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty ze swoim tztem ile jestes juz w rozlace? (byc moze pisalas, ale nie przejrzalam wszystkich 30stu-paru stron ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteśmy w rozłące od zawsze - znajomość internetowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() kurcze, to wspolczuje ze widujecie sie tak rzadko, ja to chyba jednak jeszcze nie mam tak najgorzej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
Dziewczyyyyyny! Nie ma marudzenia. Listopad najgorszy ale nie pozwalam Wam marudzić i się dołować
![]() A powiedzcie mi moje kochane, na jak długo te rozłąki wasze? Nasza (przynajmniej póki co, bo wiadomo jak to jest - chcesz rozśmieszyć Boga, powiedz mu o swoich planach) będzie trwała jeszcze 2,5 roku. Póki co - biorę się za dokończenie pracy. A potem zaplanowałam mega dezynfekcję w domu. Tzn podłogi, klamki, wc, łazienka cała, kuchnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
BAN stały
|
a ja po skonczeniu szkoly mam zamiar wrocic do Polski, czyli za jakies 1,5 roku, takze nie jest tak zle. Po dluzszej rozmowie z nim na skype wczoraj, stwierdzilismy, ze bedziemy sie odwiedzac jak najczesciej sie da, wiec moze jakos przetrwamy.
Oj i latwo mowic, listopad jest tak dobijajacym miesiacem ze trudno nie marudzic, ale napewno szybko zleci, bo dopiero byly wakacje, pozniej poczatek wrzesnia a teraz juz listopad. Niedlugo grudzien, koniec swiata ktory przezyjemy ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
Nasza trwa do czerwca tylko więc nie jest tak źle.
W grudniu jak przyjedzie na świeta to może zostanie przez prawie miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#925 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dlugo mu jeszcze zostalo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
Do czerwca mu zostało
![]() Ale sama mam zamiar do niego jechac pod koniec listopada - mamy plan widziec sie co miesiac,wiec teraz moja kolej na wyjazd do niego na kilka dni ![]()
![]() |
#927 | |
BAN stały
|
Cytat:
My niestety mozemy widywac sie co 1,5/2 miesiace, ale i tak jest ciezko... wszystkie damy rade, bo my bysmy nie daly, takie dzielne kobietki?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A póki co, do boju ze studiami, praca czeka.. ![]()
![]() |
![]() |
#929 |
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczyny...Wczoraj wróciłam po długim weekendzie, który spędziłam u TŻ. W dniu wyjazdu bardzo się pokłóciliśmy, padły słowa, które paść nie powinny. Wyszłam i poszłam sama na dworzec...On mnie chciał odwieźć, ale zostałam nieugięta. Stoję w kolejce po bilet, a tu nagle wbija mój TŻ i zaczyna przepraszać, ma róże i próbuje wszystko ratować, prosi bym została. Pozostałam nieugięta po raz enty, choć też bez winy nie byłam. Źle Go potraktowałam, zwyzywałam i potem jeszcze groziłam w smsach, gdy troszeczkę wypiłam...Jestem taka GŁUPIA, wiem, że przesadziłam, że zachowałam się jak idiotka. Wszystkie swoje problemy w życiu przelałam na Niego. Bardzo Go skrzywdziłam. On nie chce ze mną rozmawiać. Dziś cały dzień cisza...Boję się, że On więcej nie zadzwoni...nie napisze...najgorsze jest to czekanie...
![]()
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Rozstania zawsze są trudne i jeśli chce się je przetrwać, to trzeba mnie podczas nich stały kontakt.
Mam kolegę, które jest żołnierzem, obecnie na swojej 5 misji w Afganie. Kiedyś był kimś więcej, ale ile można żyć na odległość. Z przerwami, w Afganie spędził już 2 lata i 1 miesiąc. Zostało mu jeszcze 5 miecha... Robi to dla kasy, buduje dom itd., ustawi się do końca życia. Nie umiałam czekać... żyć bez niego... Rozstaliśmy się przed jego wyjazdem na 3 i 4 misję, rok z dwutygodniową przerwą w Polsce. Ale znam kobiety, które czekają na swoich żołnierzy i mówią, że podstawą jest codzienny kontakt. Tylko to takie trudne, jak zadzwoni wieczorem, a po 4 minutach przerwie Ci połączenie... i do następnego dnia nie ma prawa do kontaktu. Zostaje fejs i gg, ale to nie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.