|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Witam w niedziele
![]() jestem w trakcie robienia kremówek papieskich, ale już mam watpliwosci czy wyjda dobre (dodam tylko, ze to te z kartonika ihih) jednak nie powinnam się brac za pieczenie- juz jestem nerwowa. Marta, Gucia zazdroszcze waszego spotkania ![]() Magda super Wam idzie ze spłata kredytu... ja też o tym myśle, aby nadpłacać i mam nadzieje, że gdzies za 2 lata w końcu zaczniemy
|
#3332 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam weekendowo
![]() Przyszłam się pochwalić, mamy pierwszy ząbek ![]()
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2012-11-04 o 16:50 |
|
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 2 tygodnie mam egzamin na B1 - zobaczymy czy zdam przykro mi z powodu wujka a jak sie skonczyla historia z twoim bratem i rozbitym samochodem? ty masz tylko 1 mlodszego brata? on na stale pracuje w holandii?wypadu do tatralandii zazdraszczam tez bym gdzies pogrzala dupke... nawet myslelismy zeby sie wybrac na sylwestra do tropical island ale jak zobaczylismy ceny to nam sie odechcialo... za samo wejscie od 100-200 euro od osoby, czyli za jakas w miare wypasiona wersje trzebaby bylo liczyc z 300 euro za 2 osoby + nocleg gdzies... my mozebysmy i mogli sie na to szarpnac ale watpie by jacys nasi znajomi z pl z nami pojechali przy takich kosztach... pojedziemy w jakis normalny dzien ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
a to nie wiem jak mój
![]() ale pewnie będzie chciał, bo jak pokazywał przykładowe to było ![]() a później jest w tym jakiś cel? do czegoś to służy? Cytat:
|
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z punktu widzenia rodzica - dom z ogródkiem jest idealnym miejscem dla dziecka, zaś z punktu widzenia dziecka wcale niekoniecznie![]() Gratulacje!!! |
|
|
|
|
#3336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratulacje dla zębusia ![]() Cytat:
|
|
#3337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdasz zdasz co masz nie zdać, trzeba było nagrać ochrzan na poczcie jaki zaserwowałaś pracownicy i myślę, że do egzaminu mogłabyś nie podchodzić ![]() odnośnie wujka - dziękuję a co do reszty odpiszę w k. Tatralandia boska dla nas to były spóźnione wakacje w pigułce
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za akcje na poczciemoja bratowa prawie 2lata była w uk zanim zaczęła się uczyć języka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
my jutro mamy ciężki dzień, Karola idzie do żłobka ;(
|
|
#3340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliweńko Tropical Paradise to część integralna z Tatralandią, to wszystko będzie ze sobą połączone http://www.tatralandia.sk/nowosci-tr...-paradise.html trzymam kciuki za jutro, będzie ciężko, ale dacie radę
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś muszę TŻ naciągnąć bo Besenovą był zachwycony chciałam go kiedyś też wyciągnąć pod Berlin do tropical bo jak czytałam to pisało że w urodziny za free a my oboje w ten sam dzień urodzeni więc tylko dojazd byśmy musieli zapłacić
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-11-04 o 21:56 |
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za jutro! Jak długo będzie jutro w żłobku? Na cały dzień, czy tylko tak zapoznawczo? |
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
od pon do śr po godzince, a od czw do pt od 8 do 12 ;(
i w pt powiedzą czy kolejny tydzień na krócej, czy już na cały dzień
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Samba planujemy, ale jeszcze nie teraz Zresztą znowu nie umiemy się z mężem dogadać w tej kwestii On chce niedługo, ja chce poczekać. Aniu przykro mi ![]() India raz nam sie tak udało. Spłaciliśmy 20 % a odsetek ile przy tym poleciało Liczy tez na to, ze jak sie juz pobudujemy i sprzedamy mieszkanie to znowu spłacimy większość kredytu i nie będzie tak źle ![]() Aniu gratulacje ząbka. Ktosiu może i tak. Ja tez 13 lat mieszkałam w bloku. śliweńko powodzenia, daj znać jak zniosła żłobek. Zostawiałam Maję na macie, poszłam sobie zrobić śniadanie, wracam a tu Majki nie ma. Patrzę a ta za firankami leży i ciąga je Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-11-05 o 08:52 |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Bajusia super, że jednak miałaś wolne w piątek!
Aniaaaa współczuję ale cieszę się, że wypad udany! Co do mojego ciśnienia, to ja w ogóle mam niskie, a od czasu do czasu spada poniżej normy i wtedy jestem pitoma Ale już czuję się bardzo dobrze. Teraz przez weekend jeszcze miałam jeden spadek ale za to tętno miałam strasznie wysokie, więc muszę to skontrolować. Pogadam z moją lekarką ![]() Ktosiu Marcelinka widać jest bardzo towarzyską dziewczynką! Ssr mam nadzieje, że Łucji już tak zostanie z tymi nockami ![]() Martucha cieszę się, że lepiej się poczułaś, bo miałam już wyrzuty sumienia, że za długo siedziałyśmy i że mogłaś wcześniej się wyleżeć. Dziękuję za wczoraj Ana i jak pisanie pracy? Pisałaś? Ania wyglądasz w makijażu super! Zdecydowanie Ci pasuje i nie jest za ciemny ! Kochana, Ty ciemnego makijażu nie widziałaś bardzo dobrze Ci tak jest! Śliweńko powodzenai dzisiaj w żłobku! JAK JA NIE CIERPIĘ DESZCZOWYCH PONIEDZIAŁKÓW!!!!!!! Witajcie ![]() Jak już wiecie spotkanie z Martuchą w piątek zdecydowanie się udało! I na pewno nie będzie ostatnie! Juz dawno nie miałam chrypki po spotkaniu ![]() I to był piątek! A w sobotę miałam spotkanie z osobami z LO... wróciłam przed 4 do domu... zapomniałam, że tak świetnie się bawiliśmy w swoim towarzystwie A wczoraj jak już wróciłam do męża tak się cieszyliśmy sobą, bo w końcu 4 dni się nie widzieliśmy - CZAD
|
#3346 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia super
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zadomowienie
|
cześć
Cytat:
my jak byliśmy po ślubie udało nam się trafić na promocje jedna osoba płaciła 15 euro, a druga wchodziła za 1 euro czyli jakby dwie po 8 euraków. Teraz płaciliśmy 19 euro za osobę i siedzieliśmy praktycznie cały dzień. Na koniec listopada mają fajną promocję na rozpoczęcie sezonu zimowego - za wejście płaci się 2 euro, a za śmiganie na stoku 1 euraka ![]() nie wiem czy nas nie poniesie przypadkiem no i promocje są też przy wynajmie kwater prywatnych, mnóstwo jest ofert, że jeśli wynajmiesz u kogoś nocleg t0 masz zniżkę do 30-40 % albo do Tatralandii albo Basenovej ![]() aaa i w Tatralandii otwarta jest strefa SPA i ceny mają bardzo przystępne Cytat:
ja też jestem niskociśnieniowcem i niestety musimy uważać bo to jest nie mniej niebezpieczne jak wysokie ciśnienie weekend miałaś udany cześć ![]() leje jak z cebra!!!nie chce się nosa z domu wyściubiać
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Pogoda przepaskudna Ale za to jak dobrze mi sie spało! Nawet mężowego budzika nie słyszałam Marcelusia teraz dosypia, ja już po śniadanku, ubrana, obiad od wczoraj, więc pełen relaks Tylko znowu mam furę prasowania![]() Śliweńko powodzenia w żłobku! Guciu oj tak, towarzyska to ona jest! Super, że miałaś taki udany weekend! |
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam wszystkim
dla mnie ten długi weekend był straszny, nawet nie chce m i się gadać co się działo przez te 4 dni bo chyba z krzeseł byście pospadały , ale stwierdzam jedno matka mojego tż jest nie poczytalna marta , gucia fajnie że sie spotkałyście ania rzeczywiście zupełnie inaczej wyglądasz w makijażu, świetnie bardzo mi sie podoba magda teraz to się dopiero zacznie pilnowanie zabcia dobrze że już po wszystkim , powiem ci że stresa miałam jak oglądałam wiadomości india miałabym pytanie do ciebie , nie wiem czy uda ci się mi pomóc, ale byłabym wdzięczna nawet za pokierowanie mnie co mam robić albo gdzie iść, czy miałabyś cos przeciwko żebym ci wysłała wiadomość na priva ? SRR ja pamiętam że Dominik też miał takie akcje i też bardzo długo trwała taka sytuacja , u mnie było to spowodowane tym że Dominikowi wyszła ta alergia i nie mógł w nocy spać, ale potem robił dalej tak jak u ciebie kładł sie spac o 19 lub 20 wstawał około 23 i potrafił nie spać do 6 rano , albo wstawał co godzinę , ale potem mu to wszystko przeszło samo , zaczął coraz rzadziej wstawac w nocy, aż w końcu budził się tylko raz a potem już spał całą noc, ... może to jakiś taki skok , nie wiem cięzko to wytłumaczyć
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2012-11-05 o 10:26 |
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
dzisiaj kursu nie mam, przyszłyśmy wszyatkie normalnie na 8 rano i czekałyśmy pod drzwiami, dopiero po pół godzinie łaskawia przyszli nam powiedzieć że babki nie będzie i możemy iść do domu, mieliśmy mieć fizjoterapie dzisiaj z jakąś babką z którą jeszcze nie mieliśmy nic i nie przyjechała sobie. Kasiuher współczuję takiego weekendu |
|
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
Kasia teściowa tak bez zapowiedzi umiliła Ci weekend?
Ania trochę nieodpowiedzialne podejście babeczki, mogła dać znać wcześniej, żeby z kolei ktoś mógł powiadomić Was. ...miałam iść do lidla przed pracą kurtkę mierzyć, ale chyba zrezygnuję
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu oj tak
Kochana co się dzieje??
|
|
|
|
#3355 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale bezmyślność z ich strony Cytat:
szkoda gadać , paranoja , nawet nie będe opisywac tego tutaj az się włos na głowie jerzy , ale stwierdzam że ta baba jest nie poczytalna, cos jej się w głowę dzieje i nie mam zamiaru nigdy więcej sie z nia widzieć a napewno nie ma prawa zbliżać sie do mojego syna
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no to ostro
|
|
|
|
#3357 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ty tez jestes niezla jak za 3 miesiace zalapalas, ja tu jestem juz 4 my w zeszlym roku mielismy takie wakacje w pigulce w tatralandii... a byliscie w strefie saun?? my sie dlugo zastanawialismy nad wydaniem tych kilku euro dodatkowo bo ogolnie to saun nie lubimy i myslelismy ze wejdziemy i po 10 minutach bedziemy mieli dosc... a tu 3 godziny okazalo sie za malo i w ogole nie zalowalismy ze sie zdecydowalismy... zrelaksowalismy sie jak nigdy... najbardziej nam sie podobalo w tych saunach gdzie sie lezalo na lezaczkach w niezbyt wysokiej temperaturze i lecialy takie odprezajace melodie... albo mi sie tez podobalo w takiej jednej goracej gdzie sie siedzialo w zimnej wodzie maly minus ze obowiazuje nagosc... ale jak juz sie przelamalismy to nam to nie przeszkadzalo plus taki ze nie bylo starych oblesnych babek i dziadkow tam... sami mlodzi ludzie ![]() Cytat:
trzymam kciuki za Karole da rade a kiedy ty wracasz do pracy?Cytat:
musimy sie znow tam wybrac ![]() Cytat:
pomysl z wejsciem za free w dniu urodzin w waszym wypadku jest jak najbardziej super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja za chwile jade do lekarza... trzymajcie kciuki zeby wyniki byly w porzadku i zebysmy mogli sie starac o dzidziusia obliczylam ze moje dni plodne przypadaja w dzien egzaminu takze zamiast sie uczyc bede baraszkowala... miejmy nadzieje ![]() dzisiaj pisalismy na kursie egzamin probny napisalam najlepiej ze wszystkich... tylko 2 osoby poza mna zdaly jeszcze na B1, a reszta na A2 lub wcale.... zeby tylko jeszcze ustny poszedl mi tak dobrze to bedzie super
|
||||||||
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Samba ja wracam w przyszły czw ;( no w Besenovej był jeden basen przez staruszków okupowany ha ha
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Samba
gratulacje.
|
|
|
|
#3360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
służy do sprawdzania wyników przy badaniach- np masz prace o wytworach plastycznych dzieci i wskaźnikiem jest liczba użytych kolorów kredek etc - dzięki temu wiesz czy punkt zwany "kolor" zaliczyć czy nieCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
SAMBA gratuluje, co jak co ale masz łeb do językow, oby tak dalej!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-11-05 o 16:57 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

??
a jak sie skonczyla historia z twoim bratem i rozbitym samochodem? ty masz tylko 1 mlodszego brata? on na stale pracuje w holandii?