|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Hej,
ja znów wyskoczę jak Filip z konopi... Przed chwilą zakończył się program masterchef, a tam zapowiedź kolejnego odcinka, gdzie przyszli szefowie kuchni będą gotować na prawdziwym ślubie.... Jakież było moje zdziwienie, że w roli prawdziwej Panny Młodej zobaczyłam LadyMakeUp - wiedziałyście o tym? |
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Ogladalam ten filmik creme i mi sie ona strasznie antypatyczna wydaje:/ i strofowala tego biednego meza... Wiem, ze wiele osob odbiera ja pozytywnie, ale czasem mam wrazenie, ze jest ona strasznie zlosliwa osoba... i co co chodzi z tym jej zmienianiem glosu jak wymiawia pewne wyrazy?!
|
|
|
|
#2253 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
ciąża owszem wpływa ale ona napuszyła się już w okolicach planowania ślubu :P gdzie ta Niesia z filmiku o aplikacji samoopalacza??
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Fajne ma buty niektore
|
|
|
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowy filmik z makijażem u Zmalowanej http://www.youtube.com/watch?v=rEZNr3s1MDc
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-11-04 o 21:29 |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że się jej już poprawiło, bo to z dzieckiem i z takim zachowaniem raczej długo by nie pociągła
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu... W tym kraju strach mieć cokolwiek droższego, ba! strach się przyznać, że może się komuś w życiu powodzić, ponieważ zaraz linczują.
Najlepiej byłoby, gdyby oświadczyła pewnego dnia, że życie jej się zawaliło, nie ma na chleb, nie ma na nic, chłopak ją rzucił, rodzice wydziedziczyli. Wtedy na pewno znalazłaby duże grono sympatyków. |
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedna z bardziej kompetentnych youtubowiczek.
|
|
|
#2261 |
|
Łotewa
|
Co do Zmalowanej i jej nowego makijażu... 1oo% kosmetyków użytych w tym makijażu to kosmetyki które dostała ja tam nie mam nic do tego ale mi się to po prostu nie podoba. A Baśki non stop się czepiają o tą kasę nie wiem czemu
|
|
|
|
#2262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem ciekawa czy osoba która pisała ten komentarz tak wielce pomaga bo wątpię w to . |
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Ogladalam ten filmik creme i mi sie ona strasznie antypatyczna wydaje:/ i strofowala tego biednego meza... Wiem, ze wiele osob odbiera ja pozytywnie, ale czasem mam wrazenie, ze jest ona strasznie zlosliwa osoba... i co co chodzi z tym jej zmienianiem glosu jak wymiawia pewne wyrazy?!
|
|
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
Wkurza mnie, że czepiają się tak Baśki. To jej sprawa ile wydaje na kosmetyki.
|
|
#2266 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() A co do Basi to mam wrażenie że ona mówi ciągle o tych samych produktach, tylko tytuły filmików się zmieniają. Nie ma nic nowego do powiedzenia o danych kosmetykach to po co się powtarza?
|
|
#2267 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.ale zgadzam sie, ze bulwersujace jest takie wypominanie komus zamoznosci. nosz qrde, dopoki mi ktos pieniedzy z kieszeni nie wybiera, to guzik mnie obchodzi czy kupuje kosmetyk za 20 czy 200 zl.
|
|
|
#2268 |
|
summer vibes;)
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;37428102]
Ojej, ale Nieesia zachowywała się tak już wcześniej. Nigdy nie zrozumiałam zresztą fenomenu jej urody, gdzie setki dziewczyn w komentarzach się nad nią rozpływają [/QUOTE]Zgadzam się. W dodatku widzę po wypowiedziach tutaj, że niemiło odpisuje widzom, więc już zupełna klapa. A o ciąży napisałam tak przy okazji.
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
sie wypowiem a co
:1) Niesia odpisywała niezbyt miło już wcześniej, to chyba dlatego że jest jedną z pierwszych, powiedzmy Matką Założycielką polskiego YT ![]() 2) nie demonizujmy ciąży - sama byłam w ciąży - i błagam - gdyby ktoś mi napisał - jejku ty masz fajnie jesteś szczuplutka i łatwiej jest CI znaleźć coś na siebie niż mi to bym mu chyba buty wypastowała za ten komplement ![]() 3) I postuluje żeby przy każdym filmiku Blondynka umieszczała obok cen kwoty ile oddała na schroniska i ile razy kliknęła na pajacyka.
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ale olesska przytyla, ale ja tam ją rozumiem, bo u mnie tez ciagle a to w dol a to w gore...i to duzo
|
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście ladymakeup w "masterchef'ie"? Premierowy odcinek w TV będzie w niedzielę
|
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
ja za to widziałam (o ile się oczywiście nie mylę) parę dni temu w programie "Klinika Urody" na TVN Style ( http://www.tvnstyle.pl/programy/klinika-urody,4400.html ) Rei z wizażu, która na YT ma kanał Milena (cos tam dalej - ktoś tutaj wklejał do niej link, niestety nie pamiętam) - która jest chyba wizażystką, a miała w programie robiony makeup dla noszących okulary, przez tą makijażystkę.
znalazłam link: http://tvnplayer.pl/programy-online/...E09,16038.html tak od 7:46 modelka wygląda podobnie moim zdaniem. Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2012-11-05 o 11:30 |
|
|
|
#2273 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
(bo to wesele to nie było jej :P )
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też do końca nie zachwycają, ale ta muza w tle habrowa spódnica, butki z Rubyschoes, koszulka z Cotton On Torebki lubię duże
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Oglądam Haul u Theduedonne ale laska tak głośno łapie powietrze że mam ochotę jej butlę z tlenem podać , nie wytrwałam do końca http://www.youtube.com/watch?v=mCuHP3pO0Rc Haul u MartynaUK ( Ale pięknie wygląda http://www.youtube.com/watch?v=j9y0fXHJank |
|
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
ja już kiedyś się wypowiadałam o Agnieszce Nieesi25. wydaje mi się, że straciła troszkę kontakt z rzeczywistością, ale się nie dziwię jeśli czyta o sobie w komentarzach tylko ochy i achy - no bo wszystkich innych poblokowała. rozumiem kasowanie chamskich komentarzy, ale wiele razy przytaczałyście tu już komentarze zupełnie normalne (coś o przegrodzie nosowej?), czasami może brak komuś taktu lub źle dobierze słowo. z samej ciekawości zostawiłabym takie osoby do komentowania, bo chciałabym wiedzieć co ma do powiedzenia ktoś, kto nie rzyga tęczą na mój widok.
ja ją wywaliłam z subskrypcji po jej chamskich komentarzach do jakiejś dziewczyny, która jej napisała pod OOTD, że sukienka ją pogrubia, albo jest w ciąży (trafiła! ). potem tą osobę zablokowała.
Edytowane przez fokensik Czas edycji: 2012-11-05 o 17:19 |
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą u nieesi na kanale widać, że jej hormony buzują. czytając niektóre komentarze, aż byłam w szoku, że to ona pisała
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem mam wrażenie, że nieesia myśli, że pana boga za nogi złapała. Może się mylę, ale jak słucham jej wypowiedzi o pracy w anglii itp. to brzmi, jakby udawało się tylko wybranym, a o swojej pracy słówka nie pisnie, jakby to była tajemnicą państwowa. Lubie ją czasem obejrzeć, ale wkurza mnie jej wyniosły ton w pewnych momentach.
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9SRFJ...&feature=g-u-u
u szusz jej codzienny makijaż. nie rozumiem idei nakładania podkładu dwoma pędzlami? nie można zrobić tego jednym? po co brudzić drugi ? do tego dwa bronzery. po co ? użyła sporo cieni, a na oku widzę jedną wielką plamę. tak, czepiam się. nie, nie jestem hejterem, mam swoje zdanie na ten temat ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
ależ ona b.często o pracy wspomina ! na twitterze może częściej niż na yt. ale niedawno dostała awans, wkleja zdjęcia tego co robią na zajęciach i ogólnie o pracy pisze. agnieszka pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
No wszystko spoko, ale w ciąży tez trzeba wyjść do ludzi i nad sobą zapanować, a nie robić z siebie pepek świata. Na twitterze aż na wymioty zbiera jak słodzi np. Agnieleczce, a dla widzek jest chamska, bo i tak 90% wejdzie jej w cztery litery jaka ona piekna i jak jej zazdroszcza cudownego zycia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

jak dla mnie jest taka...niezbyt miła,wyniosła i niesympatyczna,w filmikach nic ciekawego,a niektórzy taaak słodzą,o jaka piękna taka śmiaka