Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 21:06   #2251
madziarushoffa
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Hej,
ja znów wyskoczę jak Filip z konopi...
Przed chwilą zakończył się program masterchef, a tam zapowiedź kolejnego odcinka, gdzie przyszli szefowie kuchni będą gotować na prawdziwym ślubie....
Jakież było moje zdziwienie, że w roli prawdziwej Panny Młodej zobaczyłam LadyMakeUp - wiedziałyście o tym?
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:07   #2252
maerishies
Raczkowanie

Ogladalam ten filmik creme i mi sie ona strasznie antypatyczna wydaje:/ i strofowala tego biednego meza... Wiem, ze wiele osob odbiera ja pozytywnie, ale czasem mam wrazenie, ze jest ona strasznie zlosliwa osoba... i co co chodzi z tym jej zmienianiem glosu jak wymiawia pewne wyrazy?!
maerishies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:08   #2253
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
A może właśnie na czas ciąży odstawiła leki
Taka opcja też jest możliwa...Nie wiem, chociaż osoby biorące takie leki nie sa chyba takie otwarte, towarzyskie i pełne życia, chociaż ja się na tym nie znam. W każdym razie szkoda dziewczyny.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:14   #2254
akasha84
Zadomowienie

ciąża owszem wpływa ale ona napuszyła się już w okolicach planowania ślubu :P gdzie ta Niesia z filmiku o aplikacji samoopalacza??
Stary 2012-11-04, 21:21   #2255
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Jej, mam to samo wrazenie... ja nieesie ogladam z sentymentu, ale komentarzy nue czytam ze wzgledu na jej chamstwo. Czasem mam wrazenie, ze uwaza sie za Bog wie kogo.

AC wstawila lookbook. Zadnego zestawu bym nie powielila, ale jej pasuja takie stroje.
Fajne ma buty niektore
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:25   #2256
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Kultowe kosmetyki- które z nich warto kupić? u Callmeblondie

Pewnie zaraz zacznie się pod komentarzami wojna o pieniądze
Bardzo ładna dziewczyna , jakoś nie mogę oderwać wzroku od jej uzębienia

Nowy filmik z makijażem u Zmalowanej
http://www.youtube.com/watch?v=rEZNr3s1MDc

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-11-04 o 21:29
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:26   #2257
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Taka opcja też jest możliwa...Nie wiem, chociaż osoby biorące takie leki nie sa chyba takie otwarte, towarzyskie i pełne życia, chociaż ja się na tym nie znam. W każdym razie szkoda dziewczyny.
pewnie brała za małe dawki
myślę, że się jej już poprawiło, bo to z dzieckiem i z takim zachowaniem raczej długo by nie pociągła
Stary 2012-11-04, 21:41   #2258
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Już jej wytykają, ale na razie delikatnie:
a mi się podoba ten komentarz:
"Wydajesz dużo kasy na kosmetyki i dobrze na zdrowie.....
A KIEDY OSTATNIO POMOGŁAŚ POTRZEBUJĄCEMU??? Piękne wnętrze, tego żaden markowy kosmetyk nie zastąpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!☠!"
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 21:48   #2259
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Jezu... W tym kraju strach mieć cokolwiek droższego, ba! strach się przyznać, że może się komuś w życiu powodzić, ponieważ zaraz linczują.
Najlepiej byłoby, gdyby oświadczyła pewnego dnia, że życie jej się zawaliło, nie ma na chleb, nie ma na nic, chłopak ją rzucił, rodzice wydziedziczyli. Wtedy na pewno znalazłaby duże grono sympatyków.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:00   #2260
ladyInGreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
metamorfoza w ciasteczkowego potwora:
http://www.youtube.com/watch?v=8aI25...eature=related
imo Monika wygląda teraz identycznie jak Kaśka, co dowodzi że ciastko potrafi robić tylko jeden makijaż, a zmienia jedynie kolory.
Nigdy nie miałam nic do makijaży ciasteczko. Sama nawet kilka powieliłam Jedna z bardziej kompetentnych youtubowiczek.
Stary 2012-11-04, 22:06   #2261
beznadziejniak
Łotewa

Co do Zmalowanej i jej nowego makijażu... 1oo% kosmetyków użytych w tym makijażu to kosmetyki które dostała ja tam nie mam nic do tego ale mi się to po prostu nie podoba. A Baśki non stop się czepiają o tą kasę nie wiem czemu
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:16   #2262
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
a mi się podoba ten komentarz:
"Wydajesz dużo kasy na kosmetyki i dobrze na zdrowie.....
A KIEDY OSTATNIO POMOGŁAŚ POTRZEBUJĄCEMU??? Piękne wnętrze, tego żaden markowy kosmetyk nie zastąpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!☠!"
Jeśli się komuś pomaga to robi się to bezinteresownie a nie na pokaz więc uważam że się nie musi z tym afiszować , może pomaga a nie mówi o tym bo na tym to polega .
Jestem ciekawa czy osoba która pisała ten komentarz tak wielce pomaga bo wątpię w to .
Stary 2012-11-04, 22:21   #2263
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
powiem wam szczerze ze ja nie wiem skad nieesia ma tyle widzów jak dla mnie jest taka...niezbyt miła,wyniosła i niesympatyczna,w filmikach nic ciekawego,a niektórzy taaak słodzą,o jaka piękna taka śmiaka przesada lekka,a i kiedys pokazywała olejek isana pdo prysznic i hipp oliwke i tekst ''cen nie pamietam ale możecie sobie sprawdzic jestem wiecej niz pewna ze mozecie to zrobic'',wiadomo ze kazdy zna te produkty a jesli nie to sobie sprawdzi ale chyba po to nagrywa filmiki zeby wszystko dokładnie i porzadnie powiedziec,m.in ceny
Zgadzam się.
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Moja koleżanka z roku będąc w ciąży w ogole nie była sobą. Ludzie się na nią dziwnie patrzyli i w końcu zaczęli jej unikać niestety. Potrafiła np. kilka razy mówić koleżance, że gratuluje jej ciąży, podczas gdy ona tłumaczyła jej, że nie jest w ciąży. Dziwnie sie zachowywała na wykładach, przeszkadzała wykładowcom, no w ogóle kosmos. Potrafiła patrzeć np. na mnie czyli swoja dobrą kumpelę cały dzień wrogo, siadała gdzie indziej, a na następny dzień znowu mnie uwielbiała, że tak określę. W końcu przestała chodzić na zajęcia i nie skończyła studiów. :/ Czasami naprawdę dziwne rzeczy dzieją się z kobietami w ciąży.

Ojej, ale Nieesia zachowywała się tak już wcześniej. Nigdy nie zrozumiałam zresztą fenomenu jej urody, gdzie setki dziewczyn w komentarzach się nad nią rozpływają
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:25   #2264
maerishies
Raczkowanie

Ogladalam ten filmik creme i mi sie ona strasznie antypatyczna wydaje:/ i strofowala tego biednego meza... Wiem, ze wiele osob odbiera ja pozytywnie, ale czasem mam wrazenie, ze jest ona strasznie zlosliwa osoba... i co co chodzi z tym jej zmienianiem glosu jak wymiawia pewne wyrazy?!
maerishies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 22:32   #2265
Paula31814
Raczkowanie

Wkurza mnie, że czepiają się tak Baśki. To jej sprawa ile wydaje na kosmetyki.
Stary 2012-11-04, 22:56   #2266
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam nic do makijaży ciasteczko. Sama nawet kilka powieliłam Jedna z bardziej kompetentnych youtubowiczek.
Mi też bardzo spodobał się ten makijaż

A co do Basi to mam wrażenie że ona mówi ciągle o tych samych produktach, tylko tytuły filmików się zmieniają. Nie ma nic nowego do powiedzenia o danych kosmetykach to po co się powtarza?
Stary 2012-11-04, 23:00   #2267
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Jezu... W tym kraju strach mieć cokolwiek droższego, ba! strach się przyznać, że może się komuś w życiu powodzić, ponieważ zaraz linczują.
Najlepiej byłoby, gdyby oświadczyła pewnego dnia, że życie jej się zawaliło, nie ma na chleb, nie ma na nic, chłopak ją rzucił, rodzice wydziedziczyli. Wtedy na pewno znalazłaby duże grono sympatyków.
e, sadzac po Panu Olimpii, postawa "jestem biedna, nie mam pieniazkow na drogie kosmetyki" tez nie zjednuje sympatii szczegolnie.

ale zgadzam sie, ze bulwersujace jest takie wypominanie komus zamoznosci. nosz qrde, dopoki mi ktos pieniedzy z kieszeni nie wybiera, to guzik mnie obchodzi czy kupuje kosmetyk za 20 czy 200 zl.
Stary 2012-11-04, 23:54   #2268
Atenya
summer vibes;)

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;37428102]
Ojej, ale Nieesia zachowywała się tak już wcześniej. Nigdy nie zrozumiałam zresztą fenomenu jej urody, gdzie setki dziewczyn w komentarzach się nad nią rozpływają [/QUOTE]

Zgadzam się. Nieesi w ogóle nie oglądam, kiedyś miałam w sub. ale już dawno wyleciała. Ani mnie niczym inspiruje, ani jej filmiki nie są jakieś ciekawe. Co do urody to wiadomo, rzecz gustu, ale też nie jest w "moim" typie. W dodatku widzę po wypowiedziach tutaj, że niemiło odpisuje widzom, więc już zupełna klapa. A o ciąży napisałam tak przy okazji.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 08:59   #2269
othecat
Raczkowanie

sie wypowiem a co :

1) Niesia odpisywała niezbyt miło już wcześniej, to chyba dlatego że jest jedną z pierwszych, powiedzmy Matką Założycielką polskiego YT

2) nie demonizujmy ciąży - sama byłam w ciąży - i błagam - gdyby ktoś mi napisał - jejku ty masz fajnie jesteś szczuplutka i łatwiej jest CI znaleźć coś na siebie niż mi to bym mu chyba buty wypastowała za ten komplement

3) I postuluje żeby przy każdym filmiku Blondynka umieszczała obok cen kwoty ile oddała na schroniska i ile razy kliknęła na pajacyka.
Stary 2012-11-05, 09:04   #2270
sylwoha
Zakorzenienie

kurcze, ale olesska przytyla, ale ja tam ją rozumiem, bo u mnie tez ciagle a to w dol a to w gore...i to duzo
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:03   #2271
madziarushoffa
Raczkowanie

Widziałyście ladymakeup w "masterchef'ie"? Premierowy odcinek w TV będzie w niedzielę
madziarushoffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:26   #2272
Hermit
Zadomowienie

ja za to widziałam (o ile się oczywiście nie mylę) parę dni temu w programie "Klinika Urody" na TVN Style ( http://www.tvnstyle.pl/programy/klinika-urody,4400.html ) Rei z wizażu, która na YT ma kanał Milena (cos tam dalej - ktoś tutaj wklejał do niej link, niestety nie pamiętam) - która jest chyba wizażystką, a miała w programie robiony makeup dla noszących okulary, przez tą makijażystkę.

znalazłam link:
http://tvnplayer.pl/programy-online/...E09,16038.html
tak od 7:46
modelka wygląda podobnie moim zdaniem.

Edytowane przez Hermit
Czas edycji: 2012-11-05 o 11:30
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:58   #2273
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez madziarushoffa Pokaż wiadomość
Widziałyście ladymakeup w "masterchef'ie"? Premierowy odcinek w TV będzie w niedzielę
A co tam będzie robiła ?

(bo to wesele to nie było jej :P )
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:10   #2274
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Jej, mam to samo wrazenie... ja nieesie ogladam z sentymentu, ale komentarzy nue czytam ze wzgledu na jej chamstwo. Czasem mam wrazenie, ze uwaza sie za Bog wie kogo.

AC wstawila lookbook. Zadnego zestawu bym nie powielila, ale jej pasuja takie stroje.

Mnie też do końca nie zachwycają, ale ta muza w tle
habrowa spódnica, butki z Rubyschoes, koszulka z Cotton On .
Torebki lubię duże
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:53   #2275
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maerishies Pokaż wiadomość
Ja ją kiedyś uwielbiałam , zawsze czekałam na jej filmik ale od jakiegoś czasu zaczęła mnie odpychać wydaje mi się że jest wredna i nie ma szacunku do tego męza swojego , robi z niego takie popychadło a on chyba się jej boi
.

Oglądam Haul u Theduedonne ale laska tak głośno łapie powietrze że mam ochotę jej butlę z tlenem podać , nie wytrwałam do końca
http://www.youtube.com/watch?v=mCuHP3pO0Rc

Haul u MartynaUK ( Ale pięknie wygląda )
http://www.youtube.com/watch?v=j9y0fXHJank
Stary 2012-11-05, 17:18   #2276
fokensik
Raczkowanie

ja już kiedyś się wypowiadałam o Agnieszce Nieesi25. wydaje mi się, że straciła troszkę kontakt z rzeczywistością, ale się nie dziwię jeśli czyta o sobie w komentarzach tylko ochy i achy - no bo wszystkich innych poblokowała. rozumiem kasowanie chamskich komentarzy, ale wiele razy przytaczałyście tu już komentarze zupełnie normalne (coś o przegrodzie nosowej?), czasami może brak komuś taktu lub źle dobierze słowo. z samej ciekawości zostawiłabym takie osoby do komentowania, bo chciałabym wiedzieć co ma do powiedzenia ktoś, kto nie rzyga tęczą na mój widok.

ja ją wywaliłam z subskrypcji po jej chamskich komentarzach do jakiejś dziewczyny, która jej napisała pod OOTD, że sukienka ją pogrubia, albo jest w ciąży (trafiła! ). potem tą osobę zablokowała.

Edytowane przez fokensik
Czas edycji: 2012-11-05 o 17:19
fokensik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:58   #2277
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fokensik Pokaż wiadomość
ja już kiedyś się wypowiadałam o Agnieszce Nieesi25. wydaje mi się, że straciła troszkę kontakt z rzeczywistością, ale się nie dziwię jeśli czyta o sobie w komentarzach tylko ochy i achy - no bo wszystkich innych poblokowała. rozumiem kasowanie chamskich komentarzy, ale wiele razy przytaczałyście tu już komentarze zupełnie normalne (coś o przegrodzie nosowej?), czasami może brak komuś taktu lub źle dobierze słowo. z samej ciekawości zostawiłabym takie osoby do komentowania, bo chciałabym wiedzieć co ma do powiedzenia ktoś, kto nie rzyga tęczą na mój widok.

ja ją wywaliłam z subskrypcji po jej chamskich komentarzach do jakiejś dziewczyny, która jej napisała pod OOTD, że sukienka ją pogrubia, albo jest w ciąży (trafiła! ). potem tą osobę zablokowała.
ona długo nie chciała, żeby ktokolwiek wiedział o ciąży, więc nie dziwię się, że blokowała
zresztą u nieesi na kanale widać, że jej hormony buzują. czytając niektóre komentarze, aż byłam w szoku, że to ona pisała
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:03   #2278
agniesikk
Zakorzenienie

Ja czasem mam wrażenie, że nieesia myśli, że pana boga za nogi złapała. Może się mylę, ale jak słucham jej wypowiedzi o pracy w anglii itp. to brzmi, jakby udawało się tylko wybranym, a o swojej pracy słówka nie pisnie, jakby to była tajemnicą państwowa. Lubie ją czasem obejrzeć, ale wkurza mnie jej wyniosły ton w pewnych momentach.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:07   #2279
mantas
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=9SRFJ...&feature=g-u-u

u szusz jej codzienny makijaż.

nie rozumiem idei nakładania podkładu dwoma pędzlami?
nie można zrobić tego jednym? po co brudzić drugi ?

do tego dwa bronzery. po co ?
użyła sporo cieni, a na oku widzę jedną wielką plamę.

tak, czepiam się. nie, nie jestem hejterem, mam swoje zdanie na ten temat

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Ja czasem mam wrażenie, że nieesia myśli, że pana boga za nogi złapała. Może się mylę, ale jak słucham jej wypowiedzi o pracy w anglii itp. to brzmi, jakby udawało się tylko wybranym, a o swojej pracy słówka nie pisnie, jakby to była tajemnicą państwowa. Lubie ją czasem obejrzeć, ale wkurza mnie jej wyniosły ton w pewnych momentach.

ależ ona b.często o pracy wspomina ! na twitterze może częściej niż na yt. ale niedawno dostała awans, wkleja zdjęcia tego co robią na zajęciach i ogólnie o pracy pisze. agnieszka pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:10   #2280
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
ona długo nie chciała, żeby ktokolwiek wiedział o ciąży, więc nie dziwię się, że blokowała
zresztą u nieesi na kanale widać, że jej hormony buzują. czytając niektóre komentarze, aż byłam w szoku, że to ona pisała
No wszystko spoko, ale w ciąży tez trzeba wyjść do ludzi i nad sobą zapanować, a nie robić z siebie pepek świata. Na twitterze aż na wymioty zbiera jak słodzi np. Agnieleczce, a dla widzek jest chamska, bo i tak 90% wejdzie jej w cztery litery jaka ona piekna i jak jej zazdroszcza cudownego zycia
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości