|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
No a gdzież mógłby spać ten twój sławny pies jasnowidz jak nie na twoim brzuchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam takie plamienie i też nie wiem o co kaman?? Może masz owuke szybciej a tylko 2 faze masz dłuższa? Cytat:
Mi dokucza ból z lewej storny..juz tez schiza złapałam.... O pryszczach nie wspomne..a miałam ich w życiu może kilka... Chorego faceta nie zazdroszcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taaa pies jasowidz znowu spi na brzuchu.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
ELUNKA kurtka super. Wszystko mozliwe takze dzialac
![]() ANULKA pndz szybko minie, ja tez nie lubie, bo trzeba sie znowu wdrazac do pracy po weekendzie. NUNA, MOKKA, IZA trzymam kciuki. ANTERIA a bylas z tym u lekarza? TEOREMA przytulam Kochana. Witam. Wstawac mi sie dzis nie chcialo jak nie wiem co. Caly czas pada, pogoda idealna na spanie.... Jeszcze 2 dni do terminu @ chociaz mozliwe sa tez u mnie przesuniecia... W sobote zatestuje jakby nie przyszla jednak.
#2708 |
Zakorzenienie
|
|Byłam byłam przepisała mi leki a zamiast lepiej to chyba gorzej się dzieje ![]() A co do cery to odpukać moja jest dzisiaj idealna zero pryszcza co ostatnio mi się nie zdarzało. Zawsze coś było. Oby tak zostało ![]()
#2709 |
Zakorzenienie
|
Denerwuje sie tym wynikami
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie wiem kocurowata , albo miałyśmy implantację albo jakieś cuda sie z nami dzieją , ile dni po przytulaniu miałaś to zdarzenie?? ja 12 dni po , a było to dokładnie 25 albo 26 cyklu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() zle mi sie pisze bo trzesa mi sie łapy od tych lekarstw ![]() brzuch mnie pobolewa całkiem niepotrzebnie i znikam bo mam TŻ w domu.. mial pracować jeszcze listopad/grudzień ale dziś się dowiedział że już nie pracuje i dopiero w marcu.. także szuka czegoś, byle czego. Mimo że jest ciężko to naprawdę kochany jest i wierze w niego ![]() dobrze ze ta wyplata byla spora bo przynajmniej mamy na nastepny miesiac.. ale a szkoda gadac, moze kiedy indziej w klubie ![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki za Ciebie Mokka i daj znać jak tam dzidziol, może jakieś zdjecia będą ![]() ja mam połowkowe genetyczne 20 listopada ![]() na fasolce? ![]() Nuna trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie ostatnio sajgon z cerą. Ciągle wyskakuje coś nowego. Najgorsze jest to, że to nie takie małe krostki do zatuszowania, tylko wielkie, czerwone bolące pryszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
księżniczek/czka na ziarnku fasoli nooo trzymam kciuki za koocura a potem pożyczam psa! A co! ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Ogólnie bardzo nie lubię brać leków z progesteronem/progesterogennych, bo zawsze po owulce mam wkrętki na ciążę a potem i tak się okazuje, że nic z tego ![]()
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2012-11-05 o 11:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślałam, ze po dupku, ale teraz juz nie mam i w ciązy też nie plamiłam po dupku... ![]() Cytat:
Oj Lunka ciężki u Ciebie czas..Przytulam Cię kochana. Na pewno będzie dobrze. Twoj Tż na maksa odpowiedzialny i kochany! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki które jeszcze nie są w ciązy: czy wy macie wokół sutkow takie hm... jakby gęsia skórkę??
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() |
#2717 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do Twojego plamienia to trzymam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mokka, czekamy ze zniecierpliwieniem na relacje po usg. Isia trzymam kciuki, żeby dziecię Twoje pokazało co ma pomiędzy nóżkami ![]() Witam się poniedziałkowo i z chorobą niestety. Zatoki mi zawaliło, gardło boli. Niestety w pracy muszę być ![]() Jeśli chodzi o starania to chyba jednak poprzestaniemy na 2 cykle, bo nie uśmiecha mi się iść z brzuchem do ślubu, wolałabym, żeby nie było widać. No chyba, że udało się w tym cyklu... Po owulce już, bo tempka skoczyła dziś do 37,17, choć zdaję sobie sprawę, że taka wysoka to może być przez chorobę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 5 dni po owulacji to za wcześnie na implantację , ![]() chociaż teraz czytam te swe notatki ze studiów i piszą ze 5 dób po zapłodnieniu moze już wystąpiac plamienie implantacyjne do 14 nawet wiec jednak szansa jest ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2012-11-05 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Czytam was już od jakiegoś czasu ale brakowało mi śmiałości aby odezwanie się. Dziś postanowiłam,ze jednak czas najwyższy dołączyć się do was! Mam 26 lat i to jest mój 10 cs. Wcześniej nie liczyłam dni płodnych (myślałam,ze hop i będzie dzidzia :-D) Coz jednak nie poszło tak jak chciałam ;-). Ostatnie 2 cykle mierze temp,notuje, obserwuje itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() Nie jestem pewna czy dobrze myślę, bo @ miała być 2.11 ,zamiast zwykłego okresu miałam dwa dni plamienia,ale takie bardzo male,ledwie zauważalne,a dopiero dziś przyszedł `normalny`okres. Wiec wydaj mi się,ze jest to 3 dc,ale może się mylę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Dedra tamten cykl był pierwszy z progynovą, więc na pewno inny. Trwał 25dni a w tym cyklu kończę tabletki dopiero w 26dc, więc @ przyjdzie około 28dc i tak już pewnie będzie przez cały okres brania cyclo.
Nie pamiętam jak było z cyckami ale na 100% nie bolały mnie jajcory i nie miałam pryszczy.
#2723 |
Zakorzenienie
|
kooocurku czekam z niecierpliwością, aż zrobisz test, a Twój pies okaże się jasnowidzem
![]() LunaO jeśli mogę coś podpowiedzieć TŻ pracuje w firmie drogowej czy budowlanej? Bo tylko to mi przyszło na myśl z przestojem ![]() Jeśli drogowej to niech szuka w innej firmie pracy, bo te same firmy zajmują się odśnieżaniem, jeśli budowlanej to dużo ogłoszeń jest, że gdzieś do wykończeniówki, albo niech poszuka przy dużych "budowlach" tam zawsze kogoś potrzebują i jak nie na biało, to na czarno, a ubezpieczenie opłacić sobie samemu.
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż....trudno! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Linka i Kocur ![]() Luna, tż napewno coś szybciutko znajdzie, a rady Motylka są bardzo dobre ![]() O pryszczach nic nie wspomnę, bo ja to jestem jak wieczna nastolatka ![]() Glowa mi dziś z karku spadnie, tak mnie boli ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-05 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Hheheh Dziewczyny sieje sie z tego pasa..jesli sie sprawdzi to można mówic, ze jest jasnowidz ![]() Szczerze sie przynam, ze jestem taka zrezygnowana, ze nawet nie chce mi sie myśleć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie tez jakos zaraz @. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja teraz mialam @ to normalne krwawienie to tylko jeden, pierwszy dzien,,, drugi dzien lekko a teraz tylko lekko plamie... i okropnie sie czulam pierwszego dnia... jak nigdy,,,brzuch bolal, ze zkjadlam 3 przeciwbolowe i 3 nospy i dopiero przeszlo. i myslalam ze bede:rzygi:z bolu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witam sie poniedzialkowo - jak obiecalam tak nadrobilam :) mialam grzecznie dzis oszczednie jesc (co by schudnac troche) a tu wtrabilam imieninowe ciasto wspolpracowniczki....eeee hhhh |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
witajcie poniedziałkowo, pogoda jest tak senna, że tylko się zwinąć w kłębek i spać
![]() Ja też dziś robiłam fsh i lh. też czekam na wyniki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak się sprawdzi to też się wpisuję w kolejkę po zapożyczenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.