|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pełnoletność nie pomaga, mózg nam ciągle nie domaga, czyli ŁONA FAJT?!? po raz
So, it's settled?
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pełnoletność nie pomaga, mózg nam ciągle nie domaga, czyli ŁONA FAJT?!? po raz
Wiesz... Ja tam mogę dupsko w lateks wcisnąć...
Ale nie wiem czy zniosę widok chłopaków w skórzanych stringach i z czerwoną kulką w buzi x 895767589054
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
ale to sie nie liczy- nic ci nie potłukłyśmy, pomijając to że pilot zniknął
kciałabyś, Łódź odpada ![]() Cytat:
znając nas (i nasze szybkie organizowanie*) to pewnie powiedziałybyśmy jej jakoś tak koło grudnia *patrz paźdzernikowy Torwar ![]() no tak z lekka ![]() taa, telepałyśmy sie pół Polski żeby wpaśc na pół godziny
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Cześc. Przechodziłyśmy obok i pomyslałayśmy, że wpadniemy" |
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.volleyball.it/notizie.asp?n=52033&l=0
Nie wiem czy dobrze rozumiem... sponsor się wycofuje? Dlatego, że Związek/Federacja(???) nie dopuszcza Simona do gry? W sumie racja. Leal się ożenił i gra w Brazylii. Simon też jest żonaty i... co? I nic? ![]() Czy to tylko ostatni sezon Simona "w" Piacenzy? ![]() Hm, z angielskiego gógltłumaczenia wynika, że sponsor się wycofuje. Ładnie, ładnie..
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-11-02 o 16:13 |
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Karola a co z tym naszym prezentem niedokończonym?
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o nim Może na Sylwka Wam oddam akurat
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko
![]() Akurat będziesz miała z głowy inny ![]() Tak, przyszłam się pochwalić
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
heja
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Tak właśnie sobie pomyślałam. Chyba, że wymyslę coś innego i zrobię a ten znowu odłożę na później
![]() No i pasowałoby wydać drugi tom "Bajek dla potłuczonych" ... Ale z tym się bankowo nie wyrobię Oli!!!!! Jak tam życie? Masz czas oddychać?
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-11-03 o 09:55 |
|
|
|
#4782 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Bry!
![]() Idę zaraz po ładowarkę do lapa i chyba po farbę do włosów, bo mam już dość tych odrostów Chciałam najpierw porządnie zregenerować i farbnąć się na święta, ale już nie wytrzymam A do fryzjera nie pójdę, bo nie mam wolnych dwóch stów Czym farbujecie swe kudły?
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
http://shop.foto-top.pl/183-235-larg...asztan-222.jpg
Ale nie wiem czy chcesz taki kolor No i farby używam tak raz na pół roku, raz na 7 m-cy, żeby wzmocnić kolor. Odrosty farbuję szamponami koloryzującymi tak co 2 m-ce, żeby amoniakiem ich cały czas nie siekać ![]() http://img.bazarek.pl/140349/10902/3...83b769b8d5.jpg I długo mi się utrzymuje kolor A chcę spróbować jeszcze tego koloru http://www.lorealparis.pl/img/l10n/p...62/HCo13_5.jpg
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-11-03 o 10:06 |
|
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to dobrze w takim razie, że wciąż nie przeczytałam pierwszej części Cytat:
![]() Ja też nigdy nie wytrzymywałam terminu, który sobie zakładałam, więc farbuj śmiało ![]() Dwóch stów? :O A może gruponik jaki? Ja co prawda z mojego ostatniego (właśnie farba+cięcie) kompletnie nie jestem zadowolona, no ale. Może się trafi ktoś, kto zrobi tak, jak powinien ![]() Castingiem L'oreala. Ogólnie rzecz biorąc, trzyma się długo... ale może lepiej moich włosów nie brać pod uwagę do ogólnej oceny Kiedyś FARBA zeszła mi po dwóch myciach głowy )W każdym razie - praktycznie wszystkie razy, jakie mnie widziałyście, miałam farbowane właśnie Castingiem ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Czym to ja się jeszcze chciałam podzielić...? A! 1. Uczyniłam sobie peeling kawowy, ale z olejkiem. Zawsze dotąd łączyłam po prostu z żelem pod prysznic, więc dla mnie różnica duża Jeśli któraś jeszcze nie mieszała kawy z olejem - polecam ![]() 2. Katarzyno!!!!! Masz wpier.... Przez to, że polubiłaś jedno zdjęcie (już Ty wiesz, jakie ), zaspoilerowałaś mi częściowo zakończenie GG! ), ale druga...? ![]() Idę do kąta popłakać
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-11-03 o 11:31 |
||
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile czasu już tego nie ruszałam ![]() Ale jak to? Jak to? Wszystko po kolei mnie tu pisz! Taka kawa- kawa? Zwykła? I olejek do ciała? I żel? |
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toż to najpierwsza chyba rzecz, którą na wizażu poznałam ![]() Kawa zwykła, nierozpuszczalna. Mogą być fusy - ale jako że ja nie pijam raczej w domu, biorę suchą ![]() Olejek... no taki, który możesz użyć do ciała (więc jakieś amle czy inne vatiki raczej odpadają, zresztą szkoda ), oliwka też się bankowo nada Mieszasz se to na ręce - proporcje sama wyczujesz - i się peelingujesz ![]() No a żelem ja trochę zmywałam, żeby nic się do mnie nie kleiło Właściwie to takie bardziej mydło było. Ziaja pomarańczowa ![]() Hłe hłe, Pan Parówka pyta, czy ma wąsy znowu zapuszczać ^^ Podpuszczam Go, by brodą zarósł
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joa- jeszcze jej nie przeczytałaś? ani razu?
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś "nie było okazji"
|
#4789 |
|
|
Zostałam bez laptopa na weekend
Sklep, w którym zawsze kupowałam lub naprawiałam ładowarki jest zamknięty, a w Saturnie facet odradził mi kupno "w ciemno", bo nie mają stricte uniwersalnych ładowarek Jak już znalazłam otwarty sklep z takimi rzeczami, to i tak nie było i muszę czekać do poniedziałku Nawet farby nie kupiłam Podobała mi się taka jedna, ale było tylko jedno opakowanie ![]() Ale za to widziałam stado "znajomych twarzy", których niekoniecznie chciałabym widzieć...
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-11-03 o 13:07 |
|
|
|
#4790 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
A wiesz, że chciałam jakiś kupić? Ale niestety nic nie wpadło mi w oko Byłam nawet w GR, ale doszłam do wniosku, że większość tych lakierów mam i wyszłam stamtąd niepocieszona I dawno nie byłam w Manufakturze, bo jak weszłam do tamtejszego Rossa, to aż oczy mi się zaświeciły ![]() No, ale w tygodniu wzbogaciłam się o 9 lakierów, więc... ![]() Mnie też rzadko się to udaje Niestety muszę odłożyć to na później, ale w tygoniu na pewno to uczynię Ostatnio jak byłam u fryzjera to wybuliłam 180 złych (farba+cięcie ). Bez czesania, z czesaniem to ponad 200 zł Niestety w Łodzi tak stoją cenowo I co lepsze w ogóle nie byłam zadowolona i po miesiącu farbowałam się już sama szaponem No, ale może faktycznie, zajrzę na grupona Właśnie czaiłam się na Casting, ale nie jest na promocji A ile zużywasz opakowań na jedno farbowanie? Zbieram się od kilku dobrych miesięcy, żeby zrobić sobie ten peeling, ale nie mogę jakoś ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4791 | |
|
|
Cytat:
![]() Resztę nadrobię w poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- I tylko spórbujcie mi się rozpisać Teraz to chyba Wam nie grozi... No ale... ![]() Bo nową część mogę założyć dopiero w przyszłym tygodniu, jak coś ![]() I się żegnam na razie
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż 9 Ja w całym październiku kupiłam tylko te dwa Catrice'y. I odżywkę, ale odżywka to nie lakier Co więcej, nawet mnie nie ciągnie do dalszych lakierowych zakupów (bo jeszcze nie wymyśliłam odpowiedniego koloru ^^) ![]() Ojezó To podobnie, jak moja kumpela, która kiedyś farbowała swoje średniodługie włosy u fryzjera. "Specjalnie" dobrali Jej odcień, złożony z dwóch kolorów, "zapisali w systemie", żeby odrosty Jej mogli tak samo zrobić, a zabuliła... 250zł. Jak to usłyszałam, szczękę zebrałam z podłogi To ja nawet na ublondzenie się wydałam... prawie 4 razy mniej Ale trzeba pochodzić, popytać, a nie biegać do pierwszego, który jest na rogu... (akurat do "ublondzenia" nie miałam żadnych wątów, było pięknie, równomiernie i nie jakoś sztucznie )Tak czy inaczej - szukaj, może akurat będzie coś wartego uwagi ![]() Zazwyczaj zużywam jednego. Ale tylko wtedy, kiedy "doprawiam" kolor. Jeśli chcę mieć porządnie zakolorowaną moją długość, dwa są konieczne Więc u Ciebie chyba muszą pójść trzy BTW - szukaj np. w Tesco, ja tam właśnie znalazłam Castingi po 19, a nie 29zł ![]() Wiem Zawsze o tym sobie przypominam już kiedy nie ma odwrotu ![]() Ja preferuję kakaowe z tej serii, ale pomarańczka też zawsze spoko ![]() Dobra, zmykam, Janowicz czeka A właściwie, to nie czeka, a gra ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Echhh, nie dał się namówić na brodę. Ale wąsy zapuszcza
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-11-03 o 14:45 |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
helą, wrocilam niedawno, ze szkoly
![]() jakoś tak sie przyzwyczaiłam, ze mam taki zapindol ;] zaraz musze angielski przerobic bo wczoraj padłam. Wymylam okna, wysprzatałam, liscie pograbilam - mialam wczoraj podobno urlop i wieczorem bylam taka zmeczona, ze wzielam prysznic, nalozylam sobie maseczke na buziola, polozylam sie z lapkiem na lozku i tak zasnęlam kurna, najgorsze jest to ze coraz rzadziej oglądam meczydla ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- http://gazetka.biedronka.pl/g25,spec...9_10_2012.html patrzci jaki boski zestaw do herbaty na 1 stronie
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#4794 |
|
|
dzien dobry
zreanimowałam telefon, na ktorym mogę normalnie siedzieć na necie
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tak tylko wpadłam, żeby potwierdzić, że ciągle jestem No. Więc tak. Żyję. Ledwo. Właśnie, Olivka, coś czytałam, że życia nie masz high five! ![]() Chociaż nie, teraz jest cudownie. Siedzę w domku (jeszcze... za dwie godziny wracam. czuję się jakby było Boże Narodzenie, czy coś A tak na serio, dam radę, nie? ![]() Karola, Ty w tej stolycy całej bywasz jakoś wieczorami? Znaczy późnymi popołudniami raczej. I w centrum Może by tak na jakąś kawę kiedyś, a?
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, przyszłam zarzucić Mężem
![]() Paczcie, jak się pchają, żeby się z Nim utulić http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...22457783_n.jpg
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.volleyball.it/notizie.asp?n=52154&l=0
![]() A ja akurat nie oglądałam od samego początku
|
|
#4798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No zrobiłam se na japę w sobotę
Coś pięknego. Będę robić. Oj będę. Miałam taaaaką jedwabistą buzię i nawilżoną Ja dziś kupiłam szampon koloryzujący w odcieniu, uwaga, TYCJAN http://www.gieldamamy.pl/foto/2012-03-15/DSC02837.JPG Olivka- firma Ci się nie spodoba... MARION Cytat:
Ja się dziś wzbogaciłam o Evelinkę, nr. 669 http://spookynails.smugmug.com/Nails...ant-669-XL.jpg Rób! Jest cudowny! Ja dodałam jeszcze kilka kropel olejku z drzewa herbacianego, bo dostałam kiedyś jako gifcik przed Złotymi i tak nie wiedziałam co z nim zrobić W końcu się przydał ![]() Dziś przytargałam kajecik. Będzie dalsze spisywanie Dla mnie najtrudniejsze było wyniesienie z łazienki miseczki po mieszance Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A firma wspaniała, kocham ich odżywki ![]() Ha, myśmy znowu wczoraj z Arki wyskoczyły na Świebo - wzbogaciłam się li o cieńszy chabrowy komin i grube rajstopy - nie ominął nas oczywiście postój przy stoisku z lakierami... gdzie to Arki kupiła sobie dwa Safari (bordowy i fioletowy brokat) Tak, jak pisałam wcześniej, na razie nie mam pomysłu na kolor, więc niczego nowego nie biorę ![]() Moja stoi dalej Ale dzięki temu wczoraj sobie machnęłam na twarz ![]() Chyba Ty! Wal się, wygląda doskonale ![]() Ojezó, a oglądałyście wczoraj Masterszefa? Ja naprawdę wielbię, jak mi ktoś po włosku nawija
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz będziesz miała tylko 4 części do przejrzenia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

Toż to najpierwsza chyba rzecz, którą na wizażu poznałam