Żele pod prysznic

Ziaja Masło Pomarańczowe Energia Pomarańczy, Kremowe mydło pod prysznic

• 22 kwietnia 2025 o 23:11
    Bardzo pobudza zmysły
    To jeden z tych produktów, do których chce wracać latem! Ziaja Masło Pomarańczowe to kremowe mydło pod prysznic, które absolutnie uwielbiam za jego świeży, energetyzujący zapach. Aromat soczystej pomarańczy działa jak poranny zastrzyk pozytywnej energii idealnie sprawdza się na letnie poranki, kiedy potrzebuję się szybko obudzić i wejść w dobry nastrój. Sam produkt ma kremową, przyjemną konsystencję, dobrze się pieni i nie przesusza skóry. Używanie go to naprawdę mała przyjemność, która potrafi poprawić humor. Na ogromny plus zasługuje również cena bardzo niska i przystępna, a opakowanie jest naprawdę duże i wygodne w użyciu, dzięki czemu wystarcza na długo. Dostępność prodktu jest również na duży plus.
    Zalety:
    • Prawdziwy, owocowy zapach
    • Pobudza
    • Dobrze myję skórę
  • 1 kwietnia 2025 o 12:56
    Piękny zapach
    Bardzo lubię żele pod prysznic z ziaji, na tym też się nie zawiodłam. Zapach jest przepiękny, zapach pomarańczy - idealny żel na lato. Cala rodzina go uwielbia! Utrzymuje się jeszcze na skórze przez chwilę! Dobrze się pieni, jest wydajny. Co jest super, to przezroczyste opakowanie, dzięki któremu widać ile jeszcze produktu zostało. Produkt nie podrażnia skóry.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Przejrzyste opakowanie
    • Piękny zapach
    • Tani
    Gogo145
    3 marca 2025 o 21:05
    Produkt z polecenia !
    Zachęcona pozytywnymi opiniami na temat produktu, urzeczona tysiącami słów odnośnie zapachu tegoż mydła postanowiłam na własnej skórze doświadczyć działania Kremowego mydła pod prysznic Ziaja Energia Pomarańczy. Opakowanie - minimalistyczna, plastikowa obudowa w kolorze pomarańczowym zakończona zamknięciem na zatrzask . Pojemność - 500 ml . Zapach -cytrusowy , orientalny, pomarańczowy, w mojej opinii sztuczny , ulotny . Konsystencja - żelowa, średnio/ gęsta , właściwa . Kolor - pomarańczowy, transparentny. Mydło dobrze rozprowadza się na skórze. W kontakcie z wodą tworzy delikatną pianę i uwalnia świeży , pomarańczowy zapach, wprawdzie nieco sztuczny , ale przyjemny , umilający kąpiel. Po zastosowaniu skóra jest dobrze oczyszczona i odświeżona, nie wykazuje ściągnięcia i przesuszenia , a przy dłuższym stosowaniu innych niepożądanych reakcji alergicznych. Przyznam , że jestem nieco rozczarowana zapachem, chyba liczyłam na świeży , energetyczny zapach , otrzymałam wprawdzie pomarańczowe odświeżenie i oczyszczenie ale czegoś mi tu zabrakło .
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza i odświeża skórę
    • duża wydajność produktu
    Wady:
    • sztuczny zapach
  • 26 lutego 2025 o 18:37
    Jak to cudownie pachnie !
    Żel kupiłam w oficjalnym sklepie stacjonarnym marki, który mam w mieście. Produkt zamknięty został w butli zamykanej na klik o pojemności 500ml. W konsystencji jest fajnie wyważony, nie jest gęsty i nie tworzą się glutki. Cudownie i wyraziście pachnie pomarańcza. Zapach jest mocno energetyzujący z czego bardzo się cieszę. Zaaplikowany na gąbkę zaczyna się intensywnie pienić. Podczas brania prysznica piana otula ciało, a zapach mocno pobudza. Nie wysusza skóry ani jej nie podrażnia. Po jego użyciu skóra ciała jest czysta, pachnąca i gotowa do dalszych czynności pielęgnacyjnych.
    Zalety:
    • Cudownie pachnie, super oczyszcza skórę ciala
  • 20 lutego 2025 o 21:16
    Pachnie wspaniale
    Och, gdyby był taki zapach perfum... z przyjemnością bym go zakupiła. Ten żel pachnie nieziemsko, niesamowicie po prostu. Jest to zapach słodkiej pomarańczy ale takiej bardzo słodkiej... Trzeba to naprawdę powąchać i samemu się przekonać. Uwielbiam ten zapach i rozpływam się, gdy tylko go czuję. Każda moja kąpiel przy użyciu tego żelu, to relaksująca i odprężająca chwila. Wszystko przez ten zapach bo jest serio cudowny. Poza tym, żel pięknie oczyszcza skórę, sprawiając, że pozostaje świeża i przyjemna w dotyku. Żel ma kolor pomarańczowy, rzecz jasna i pieni się bardzo dobrze. Piana nie jest jakoś mega gęsta ale przyjemna i doskonale oczyszcza skórę z zanieczyszczeń. Niestety, żel ten może również wysuszać, nad czym ubolewam. Zauważyłam, że po jakimś czasie, skóra jest delikatnie przesuszona :( Dlatego, używam tego żelu raz na jakiś czas. Mimo wszystko, polecam, jest świetny.
    Zalety:
    • Zapach i jeszcze raz zapach
    • Dobrze oczyszcza
    • Wygładza skórę
    • Dobra jakość
    • Niska cena
    Wady:
    • Może przesuszać skórę
    • Szybko się kończy