|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]()
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mężu chce oglądać jakiś film, więc uciekam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Zakorzenienie
|
Melduje sie w nowym watku
![]() Przez 3 godziny naspamowalyscie az milo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak mniej wiecej na poczatku 13go, wtedy wyniki sa ponoc najbardziej dokladne. Dlatego przesunelam termin swoich badan o tydzien . Bede mialam na poczatku 13go tygodnia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem, czy ciaza zagrozona, czy nie, TRZEBA SIE OSZCZEDZAC i juz ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie jakby chodzilo o jedzenie albo opowiesci z zycia wziete to bylabym na pierwszym miejscu :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie zjadłam obiad ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
JennyAniołek, Nuna
Chcecie trochę? Bo dużo mi wyszło ![]() Wyślę kurierem, na jutro będzie ![]()
Nasza Miłość - Matylda ![]() 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was ![]() Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-05 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. Dzięki za info ![]() 3. Na pewno wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Laseczki jak to jest z tym II trymestrem,kiedy wkoncu w niego wchodzimy? z poczatkiem 14 tyg??
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim przypadku to jedzenie pasuje jak najbardziej ![]() Jakos mi przeszla chandra z rana. Mdlosci wrocily, apetyt rowniez ![]() Jestescie kochane i nieocenione w pocieszaniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
jestem, ale nadrobię później
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sie ciagle bycze, a tz sprzata ![]() ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-11-05 o 16:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Już jestem, mamusia do mnie zadzwoniła i się zagadałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do nospy-nie zjadłam żadnej nigdy w życiu.ale ostatnio mam dziwne pobolewania w brzuchu.. mogę? pomoże? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadlam pierogi ruskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
wdg mnie gin się zna, bo jak zapytałm, czy na 100% nie szkodzi, to powiedział, że gdyby szkodziło, to przeciez by nie zapisywał. wiec ja mu zaufałam.
#49 |
Zakorzenienie
|
Mi na tej stronce pokazuje, że II trymestr będę mieć 10.12, ale to chyba liczy nie wg om, tylko wieku dziecka
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
A ja akurat mam ułatwione zadanie, bo okres miałam równo 23 każdego miesiąca. I tak sobię liczę
od 23.08-23.09 - pierwszy msc 24.09-23.10 - drugi miesiąc 24.10 - 23.11 - trzeci miesiąc no i 24.11 zacznie się czwarty miesiąc czyli II trymestr ![]() Ale kurcze w sumie u każdej tak się da ![]() ![]()
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Eliza Dziekuje ![]() Axella hihi ja tam zgodna jestem,zmiescilybysmy sie ![]() Mozesz spokojnie wziasc,ona pomaga,bo jest rozkurczowa,a nie przenika do organizmu dzidziusia wiec jest bezpieczna ![]() Nuna oj tak porozmawiaj z rodzinka,odpoczywaj,i jak juz chcesz cos robic,to naprawde,ale naprawde jakies drobnostki!!! NIEWIERZE !!! Dzisiaj zaczelam II trymestr ![]() Az sie poplakalam,normalnie nie moge ![]() ![]() ![]() ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-05 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jakbym Wam powiedziala ile ja roznych prochow biore jednego dnia, toby Wam sie wlos na glowie zjeżył. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a to spróbuję.. może będzie git..
cholera kupiłam colę... :/ nie mam pomysłu na obiad! mój tż to taki niejadek,ani ryb (jego mama w wigilie robila mu paluszki rybne ![]() ![]() myślałam o tych krokietach ale to bardziej kolacyjnie.. nie mam pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wdg tej stronki 14 grudnia ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie policzylam wszystko i wyszlo 29 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
też mi przyszły, a nawet nie pamiętałam że zamówiłam
![]() mi się najbardziej widzą te http://www.youtube.com/watch?v=Wwdui...feature=relmfu anoxee mi się wydaje że na początek nie trzeba całego zestawu, no chyba że się nastawiasz że nie będziesz karmić piersią. axella brawa za 14 tc ![]() Jenny ja prenatalne miałam w 13 tc i 2 dni vil ja przez 99% czasu mam lapka na kolanach. Tak mi najwygodniej ![]() nuna jeszcze raz przytulam. Będzie dobrze! Mi o nospie lekarz nawet nic nie mówił. Oszczędzaj się. Narobiłaś mi ochoty na hot-doga ![]() Jenny gdybyś nie napisała to bym nie zauważyła że już 5000 postów ![]() Mamy 4 pary bliźniaków? nuna mi też się zmienił termin porodu ale na razie nie zmieniam bo ponoć to się w ostatnich miesiącach wyrównuje. Ja byłam z TŻcikem na spacerze, zjadłam jabłuszko i chyba sobie zrobię tego hot-doga |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Sharp dziękuję
![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
A co do tej nospy
w ulotce podobno jest napisane " Uwaga: Ciąża i okres karmienia piersią: W ciąży i okresie karmienia piersią stosować jedynie w przypadku, gdy korzyści przewyższają potencjalne ryzyko (brak wystarczających badań). " I kilka pierwszych stron dot. dzieci ponospowych http://davidicke.pl/forum/no-spa-i-u...-z-o-t595.html http://fajnamama.pl/forum/temat/no-spa-a-ciaza/ http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,8...a_znacie_.html Ogólnie to wiadomo, że we wszystkim jest umiar, ale akurat nie jestem fanką środków farmaceutycznych. I żeby nie było - nie straszę, ani też znawcą nie jestem ale nospa nie jest lekiem homeopatycznym, więc dociera do dzieciątka. Mi lekarz natomiast powiedział, żebym miała na uwadze, że każdy lek wpływa na dziecko i jak mogę to ograniczać. (wiadomo nie biorę pod uwagę homeopatii itd) elizabarbara łojeeeesos, masakra, tyle leków to ja bym nie przełknęłam. Masz problemy z tarczycą?
Nasza Miłość - Matylda ![]() 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was ![]() Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-05 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.