|
|
#4982 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
O nieeeee,musialas pisac o tych lays'ach
![]() Teraz mam mega smaka na zielona cebulkę
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkam w gorach przez co mój dom stoi na górce... aby zejść do auta musze zejść po takiej stromiznie... I niestety glebłam ciałem niespodziewanie na dupie... Nawet nie wiem kiedy i jak... A miałam odwieźć tatę do pracy... Ja się rozczęsłam tata ze mną... Mówił,,dziecko uważaj, wiesz że ślisko" przebrałam się bo spóxnił by się do pracy. Odwiozłam jego i jego kolegów... kiedy dojechałam do miasta w którym przyjmuje ginekolog rozkleiłam się w aucie i rozpłakałam jak bóbr, bo zaczął mnie boleć brzuch... zadzwoniłam do mamy mama zaczęła mnie uspokajać, że jak nie krawie, to moze jest wszystko ok. Uspokoilam sie, poszlam po reszte wyników i miałam godzine do wizyty... Była to najdłuższa godzina...
|
#4984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy
A dziś sms wysłałam tacie listę zakupów o dziwo wszystko przywiózł prócz jednej rzeczy bo nie było i stwierdził, że mam takie wymagania jak mój pradziadek 89 letni ![]() Nuna ale wszystko ok? bo tak urwałaś...
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-05 o 17:03 |
|
|
|
#4987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tp zmienił się z 25.05 na 30.05 ale pewnie jeszcze nie raz ulegnie modyfikacji |
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj co lekarz powiedział. Szkoda biedna Twojego strasu! |
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4991 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak bylo na wizycie?? Ja polecialam ze schodow w 5 tyg,ale wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy,wiec nawet nie panikowalam,bo nawet nie robilam sobie nadziei na to ze sie udalo,wrecz strasznie ochrzanila mnie przyjaciolka ktora po moich opowiesciach wiedziala na 99% ze sie udalo. Spadlam w piatek a w sobote testowalam,ale na szczescie nic zlego sie nie stalo,i u Ciebie tez musi byc wszystko dobrze !!!
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-05 o 17:08 |
|
|
|
|
#4992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
możesz na razie zostawić, a po następnej wizycie jak coś się zmieni to dam Ci znać
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
łaaaaaa.... finiszujemy
Jenny czyli nowy wątek będzie miał tytuł nr 8 ? tak ?
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-11-05 o 17:12 |
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wziął mnie na hot doga, żebym przegryzła co kolwiek i on bo był po pracy. Mówił, że na pewno będzie w porzadku... ZJedliśmy i czekaliśmy potem na swoją kolej... Czas płynął jakby chciał a nie mógł...
Ale do rzeczy. Weszłam do Gina, i mówię, że 2 h temu się wywróciłam i spadłam na tyłek. ON: są krwawienia, plamienia?? Ja że nie ale brzuch boli. ON: wzieła pani nospę?? Ja że nie bo nie miałam przy sobie, a on : jak mogę nie mieć przy sobie nospy, że to jest najwazniejszy teraz lek, bo rozkurczowy, i powinnam od razu zażyć... strasznie się wystraszyłam... mówi, że jeśi tylko pojawi się jakiekolwiek plamienie, bardzo silne i długie bóle to natychmiast na szpital, bo na pewno mnie położą... Powiedział, że spróbujemy przez brzuch USG. Patrzyłam w monitor jak zaczarowana doszukując maleństwa z bijącym serduszkiem. Znalazł... Pokazuje: to dzidzia to jego bijące serduszko. Bardzo urosła od ostatniej wizyty bo ma 17 mm i wdg tego to 8 tydz i 1 dzień ciąży a termin wypada na 16.06... czyli dalej sie zmienia, bo jest 5 dni do przodu ![]() spytałam o to, dlaczego znikły mi objawy nagle a on mówi, że czasem tak jest, każda ciąża jest inna i to nie znaczy, że coś się dzieje... Mówię mu, że mam czasem bardzo mocne bóle kręgosłupa( w sobote nie mogłam się obrócić) a on, że to mu się nie podoba, bo bóle kręgosłupa są nie bezpiecznie skoro już mi się zaczynają.Zalecenia: 2-3 dni leżenia, 3 x nospa, zalecił też magnez, bo mówi, że a nóż widelec czegoś tam brakuje i temu kręgosłup boli... O Sprzątniu takim jak robiłam w sobote tez dostałam opieprz... Mam się oszczędzać szczególnie teraz jak sobą rąbłam ,starać się nic nie dźwigać a na pewno nie cięzke rzeczy, i jak najwiecej odciązać kręgosłup bo mówi, ze z nim moga być problemy...
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
2!
|
|
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wszystko ok? nie dziwię się,że się rozkleiłaś..
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Piona koleżanko
Cytat:
![]() Wróciłam!! |
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
KONIEC WĄTKU
No to zapraszam do II części => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=655212 Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-11-05 o 17:18 |
|
|
|
#5004 | ||||
|
Zadomowienie
|
Matko. Jak wy pędzicie, na siłę chcecie dziś II wątek?
A zmieszczą się takie długie nazwy????? Cytat:
Cytat:
nie ma reguły. Teraz na nic specjalnie ochoty nie mam, czy to oznacza że nie jestem w ciązy??? Czy że będą bliźnieta? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#5005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5006 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo kurde trochę to niesprawiedliwe ![]() Cytat:
![]() Czasem pooglądam różne rzeczy na all, ale z kupowaniem dam spobie spokój na razie.. może po nowym roku zacznę nad tym myśleć... ![]() ja też Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
w sumie.. to ja mało keidy coś z % pijałam wcześniej to może dlatego Jak na razie nie przytyłam nic, a w spodnie się nie dopinam ![]() Nadrobiłam tylko do dzisiejszego poranka.. kurde nie nadąrzam za Wami Może jutro dam radę być na bieżąco
|
||||||
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY KONIEC PIERWSZEJ CZĘŚCI!!
ZAPRASZAMY TUTAJ |
|
|
|
#5008 |
|
Raczkowanie
|
nareszcie i ja mogę się dopisać. Po wielu miesiącach, latach starań 02 listopada nareszcie ujrzałam upragnione dwie kreski a jeszcze w zeszłą środę 31 października, byłam przekonana, że znów się jakoś miesiączka przesuneła o 2 tyg., bo miałam moment krwawienia. I byłam święcie przekonana, że to okres się rozpoczyna. Ale.. mija środa, czwartek (cały dzień na cmentarzach) i żadnej krwi nie ma. Mąż mówi zrób test, ja mówię 'nie po co? i tak nic nie będzie', ale test zrobiłam i proszę od razu dwie kreski. No to szybko do lekarza. Tam zrobiono mi USG dopochwowe i ... jest ciąża potwierdzona W czwartek idę do szpitala na dokładną diagnostykę i badania. Lekarz pwoiedział, że wtedy będzie już słychać serce Krwawienia i plemienia też już nie wystąpiły od tego incydentu, więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok Tylko martwie się, że dopiero 5 dni przyjmuje kwas foliowy
|
|
|
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to dlaczego nie brałaś kwasu podczas starań?
|
|
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ciąży i zapraszam do nowego wątku, teraz piszemy tutaj => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=655212
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

ale drugim okiem patrzę tutaj

skoro już mi się zaczynają.
poczekaj, bo Cię prześcignę 
za wizytujace dzisiaj Mamusie 
Więc niestety ja się ciążą nie wytłumaczę