|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
![]() Cytat:
Samba zdolniacha z Ciebie i tyle pójdzie ci swietnie.A ja zestresowana prze jutrem, chyba się wykończe. i na pewno potrzebuje dużo kciuków.
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
India moje kciuki masz
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
India kciuki
![]() Wlasnie wrocilam od lekarza... wyniki swietne - mozemy dzialac na legalu Takze trzymajcie kciuki, aby szybko sie udalo w ogole to porobila mi wszystkie badania: proby watrobowe, zelazo, choresterol, cukry, wszystkie mozliwe na tarczyce i jeszcze jakies ktorych nie rozumiem - i to wszystko za darmo...
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Samba trzymam kciuki.
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
India trzymam kciuki!
Samba no to super wieści! |
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3367 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
:brzy dal: i do teraz przysięgam obudzona w nocy zaśpiewam ją całą!!! jak skończyła śpiewać to opowiadała po niemiecku o swoich pielgrzymkach i tyle było lekcji 45 min zleciało, a my byliśmy wolni i szczęśliwi. Ale z racji, że to był hotelarz i musieliśmy operować dwoma językami to w 3 klasie bodajże objęła nas Polka z niemieckimi korzeniami, starsza osoba, ale ile w tej kobiecie było miłości do tego kraju i języka to mała bania...I to dzięki niej zdawałam pisemną maturę z dojcza - ja zagorzały przeciwnik języka niemieckiego i w nagrodę pojechałam na praktyki, a tam nie było "zmiłuj się" oni po polsku ni w ząb, tak jak ja po niemiecku i musiałam się przemóc. Niejedną noc przebeczałam, różne określenia leciały (*&(*^*^$%^&$^%#$@#$@$), ale z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że jestem z siebie dumna bo podołałam.Praktyki się skończyły i styczność z językiem mam jak włączę niemiecki kanał, albo jak ciocia z wujkiem i kuzynostwo są w Polsce na urlopie - ale wtedy to jest połączenie angielskiego, polskiego i dojcza i wszyscy jesteśmy zadwoleni ![]() Cytat:
![]() może następnym razem choć nie powiem opcja nagości nie jest mi na rękę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za Ciebie ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Melduję, że wróciliśmy cali i zdrowi. Ogólnie nie było źle ale PKP działa mi na nerwy jak mało co, brak jakichkolwiek podjazdów dla wózka, pozamykane przedziały dla matki z dzieckiem, zmiana peronu odjazdu pociągu na 3 minuty przed jego odjazdem a tu człowiek z dwójką dzieci, wózkiem i wielką torbą, no wiązanki szły niezłe ale daliśmy radę. Dzieciaki były bardzo dzielne, Dawid grzeczniutki Oliwka również choć jej buzia się nie zamykała przez całą podróż, pod koniec miałam ochotę ją zakneblować i schować w kiblu No i mam newsa. Przeprowadzamy się!!! Dla mnie to będzie bardzo duża zmiana bo prócz rodziny TZ nie znam tam nikogo ale ze względów ekonomicznych będzie nam tam łatwiej. Przeprowadzka pod koniec miesiąca lub na początku grudnia więc zostało naprawdę mało czasu. Samba super, że wyniki dobre i powodzenia w starankach. Reszty nie nadrobiłam, przepraszam.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to nie znasz nikogo? a ja? a kotek? a Ola? no co no co!! skoro będzie ekonomicznie łatwiej to znaczy że to mądra decyzja! ;D
|
|
|
#3370 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale musiałaś nieźle kolegę zaskoczyć ![]() Trzymam kciuki za dzisiaj! Cytat:
No i gratuluję próbnego testu! Brawo! ![]() Cytat:
No i przeprowadzka widzę megaaaa szybko! Trzymam kciuki, żeby było Wam tam dobrze! Witajcie, Wczoraj musiałam posprzątać mieszkanie, bo przed weekendem nie zdążyłam, ale za to podzieliliśmy się obowiazkami i mąż w tym czasie pojechał po zakupy, jak wrócił to ja już wszystko miałam ogarnięte, on tylko umył prysznic ja odkurzyłam i umyłam podłogi i już o 19:00 siedzieliśmy i pachnęliśmy To lubię! ![]() A dzisiaj czyste lenistwo i naleśniki na obiad. Chodzą za mną od kilku tygodni!
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry! Pospałam do 8 ![]() Guciu u nas też dzisiaj naleśniki
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas naleśniki jutro - po meksykańsku ![]() jestem niewyspana, młody do 23 buszował i mimo że był rozczulający to miałam ochotę go udusić, a na 7 rano na praktyki więc po 6 wyjazd.. a tym samym przed 6 pobudka.. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- a u nas dzis spontanicznie wyszło kino ![]() właśnie dzownila kumpela że mają 2 podwojne zaproszenia do zabrza do kina na bonda w tym popcorn i cola gratis, no i on jest przedstawicielem wiec przejazd za free ![]() mąż wydzonił brata i dostaliśmy pozwolenie chrzestny z nim zostanie ![]() ![]() nie znosze bonda!! ale się dziwnym trafem się mega ciesze
|
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Martucha super z tym kinem, też nie przepadam za Bondem ale do kina i tak bym posżła szczególnie ze względu na ten popcorn. Gucia fajnie, że podzieliliście obowiązki w sprzątaniu. Co do naleśników to je kocham ale zawsze mi się rwą jak je przekręcam więc rzadko robię :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
z dżemem
Ale nie wiem jeszcze czy zrobić biszkoptowe czy zwykłe![]() Cytat:
Marta fajnie z tym kinem! |
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę kina!!! Nawet bond by mi nie przeszkadzał! Tym bardziej, że ponoć całkiem niezły film Cytat:
![]() chcesz przepis? ![]() a ja mam z brokułem i kurczakiem tylko inny sos zrobię bo z lazura
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naleśniki z mięsem za mną chdzą, więc pewnie jakoś na dniach zrobię, możę na weekend. Jutro chyba strzelę biały barszczyk bo dawno nie było.Wysłałyście dzisiaj totolotka? ![]() Mój mąż wysłał i utwierdzamy się w przekonaniu, że ten totek to ściema, przyjmują tylko zakłady na chybił trafił, własnych numerów niw wbiją "bo system jest przeciążony". Mąż poszedł z kolegami z pracy do kolektury, w sumie wysłali ze 20 zakładów i w każfym powtarza się jedna liczba ![]() A ja miałam takie plany co do tych 50 baniek Moje dziecko wojny będzie mieć kolejnego guza, a właściwie będzie wyglądać jakby dostała solidne manto. Wywaliła policzkiem w kant stolika
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymam kciukikoleżanka mówiła że dzisiaj taka kumulacja i czy idziemy wysłać i zapomniałyśmy
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tam Karo w żłobku? Bo nie wiem czy pisałaś
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś podam nr konta ![]() Karo wczoraj zdziwiona jak oddałam w ręce "cioci" było o co kaman jak przyszłam to pod koniec niby była marudna bo chyba była śpiąca, bo jak wyszłam na dwór to od razu komara cięła, natomiast dzisiaj niby lepiej, jak przyszłam to mi ją zaspaną przynieśli na rękach, ale widać że odbija się to na niej, bo wczoraj po południu spała prawie 2h , a teraz śpi już od 12, jak tylko odebrałam ze żłobka i ani śni jej się na zupę wstawać, a zawsze jak spała to w dzień 3 razy po 15min
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak wygląda taki dzień w żłobku? No bo chyba to są zbyt małe dzieci, żeby był stały plan dnia tzn zabawa od tej do tej, potem obiad, spanie
|
|
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do strefy nagosci to ja bym sie czula skrepowana jakbym tam byla jeszcze z jakimis znajomymi... tak to tez na poczatku troche bylam, ale maz mnie juz przeciez widzial nago, a ci wszyscy ludzie co tez tam byli to widzieli mnie tylko raz w zyciu i juz na pewno nie pamietaja, takze tak sobie to wytlumaczylam zreszta po calej tej strefie chodzi sie w przescieradle, do tych suchych saun tez w przescieradle sie wchodzi... jedynie jak chcesz wejsc do jacuzzi to sie rozbierasz... takze na upartego nie trzeba tam wcale wchodzic ![]() Cytat:
![]() a ta decyzja o przeprowadzce to juz dlugo nad tym mysleliscie czy pojawila sie znienacka perspektywa i sie zdecydowaliscie?? co w takim razie z praca meza? |
||
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jej te 15min wystarczało teraz przez to śpi w nocy mniej i godzina 3 albo 4 rano i mama wstawaj szkoda dnia
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do niemieckiego to nie cierpię tego języka no ale pewnie jak bym znalazła się w Twojej sytuacji to też bym przełamała niechęc i się go uczyła Gratulacje zdania egzaminu na B1 ![]() Aaaa Guciu poproszę ten przepis na naleśniki
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2012-11-06 o 15:14 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze to nie wiem ale jest 5 pań i 27 dzieci
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze decyzja okaze sie dobra i bedziecie zadowoleni z przeniesienia sie ja najpierw przenioslam sie z bielska do dabrowy, a potem z dabrowy do dojczlandii i w sumie nie zaluje tez nikogo nie znalam ani w dabrowie ani tym bardziej tutaj, ale zmiany nie sa takie zle ![]() a co do egzaminu to mam go dopiero za 2 tygodnie wiec za wczesnie na gratulacje na razie to byl probny egzamin hehe
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dziś fantastyczny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() dzieciaki mnie rozwaliły na amen ![]() ![]() ![]() aż się gęba śmieje, jeszcze wieczorem zgarne 50 mln i będzie git!
|
|
#3389 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwie dojechaliśmy do niemiec o 1 w nocy, rozpakowana prawie cała jestem, jeszcze moje ciuchy ![]() Młodzież protestowała w aucie, bo chciała chodzić, no i było zabawianie daliśmy radę bynajmniej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

pójdzie ci swietnie.

za Ciebie 

Ale za to jak dobrze mi sie spało! Nawet mężowego budzika nie słyszałam