|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 3 części naszego wątku ?? | |||
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
2 | 4,08% |
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.III |
3 | 6,12% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.III |
1 | 2,04% |
Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 |
18 | 36,73% |
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
2 | 4,08% |
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.3 |
0 | 0% |
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.III |
3 | 6,12% |
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.III |
6 | 12,24% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
![]() Cytat:
dzięki za gratki ![]() hotdogi jadłam przez ostatnie dwa dni.prażona cebulka ogóry sałatka szwedzka,pomidor, sałata... aaaaah ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Nuna Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok i że tak ładnie rośnie
![]() A Ty uważaj na siebie ! i więcej się nie stresuj ! Mam nadzieję, że z tym kręgosłupem nie jest tak źle jak się zapowiada.. Co do nospy to ja też nie wiedziałam, że trzeba mieć w pogotowiu.. Ja też muszę uważać, bo mój kręgosłup jest w okropnym stanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Justi - to dałyśmy czadu ![]() mmmm.. ja też poproszę, uwielbiam takie pyszności ![]() Cytat:
![]() dlatego ja ide w Idniu 13-stego tygodnia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Wow! ![]() ![]() Faktycznie sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec kazdy medal ma 2 strony. Ja uwazam ze trzeba ufac lekarzowi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie się zastanawiam bo w lodówce jest sałatka którą pasuje zjeść. Ale zachciewajkę i tak mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Może jeszcze się pojawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I NIE KAZDY LEK WPLYWA NA DZIECKO. Wiekszosc lekow zapisywanych w ciazy nie przechodzi przez łozysko. Dlatego wlasnie sa zapisywane ![]() Ale wiadomo, jak nie trzeba brac to lepiej nie brac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- To może łazanki ?? Masz wybrednego TŻ-a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam nadzieję, że Twoi lekarze to najlepsi specjaliści ![]() axella kopytka, łojesosss, musze chyba do babci zadzwonić by zrobiłą ![]() ![]()
Nasza Miłość - Matylda ![]() 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was ![]() Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-11-05 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
"
Cytat:
![]() a najgorsze jest,że czasem coś je,jeee i zje pól i nagle odstawia i mówi "ble,nie lubię tego" ![]() łazanek ja nie lubię xD nie lubię TYLKO I WYŁĄCZNIE łazanek, kapusty z grochem i golonki :P a resztę łącznie z flakami, podrobami, tłustym amu jem i nie wybrzydzam ![]() kopytka! mniam! z bułką tartą/ keczupem/ gulaszem.. każde i w każdej ilości! mniam! ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-11-05 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Inna, GRATLUJE
![]() ![]() Axella, jak taki wybredny, to niech sobie sam gotuje ![]() ![]() ![]() ![]() Pamietam, jak bylam mlodą żonka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?? ja to postrzegam tak:
niestety, ale żadna z nas nie jest ginekologiem, lekarzem więc wizaz, wszystkie strony netowe, moga być pomocne, ale lekarzz sie na tym zna... I na pewno nie chcą szkodzić dziecku, wiec jak cos trzeba brac to jest ku temu powód tak jak u ElizyBarbary
#77 |
Rozeznanie
|
A ten szpinak o ktorym dziewczyny pisaly??
Moze na slodko,makaron z twarozkiem??
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w :dupa: mam! zrobię sobie canelloni ze szpinakiem,suszonymi pomidorami i twarożkiem.. zapieke serem i będę jeść aż nie pęknę!!! ![]() kiedyś na winie teraz na..? coś wymyślę. a on niech pizze sobie zrobi (umie robić pizzę i karkówkę.koniec ) xD |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hehe tez taka bylam jak bylam mloda,ale z czasem mi przeszlo,i z wiekiem przestalam nadskakiwac ![]() Na szczescie Tz nie wybrzydza,wszystko mu zawsze smakuje ![]() Jenny NIE dziekuje za gratki ![]() Oh faktycznie wybredny ten Twoj Tz ,to niech sam gotuje jak tak wymysla :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-11-05 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, ale Ci się wybredniak trafił. Mój (na moje szczęście) zje wszystko co mu pod nos podstawię i zawsze chwali ![]() Co do nospy, mi też lekarka kazała brać w wrazie bólu, ale w sumie nie wiem czy magnez nie byłby lepszy i mniej ingerujący? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mecze sie tymi lekami, bo i dopochwowe sa i podjezykowe i zastrzyk, ale skoro lekarz mowi, ze to konieczne to tego sie trzymam. Wizaz jest po to by sie wspierac, radzic sobie i w ogole. Nieodzowny jest. Jestescie nieocenione (np dzis mi pomoglyscie bardzo dobrym slowem). Jednak co lekarz powie to swiete. Pod warunkiem, ze ma sie zaufanie do lekarza ![]() Lece polezec, i pewnie jak wroce to bede miala trylion postow do nadrobienia ![]() ![]() Do milego laski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() albo nie ![]() ![]() poprostu będę mieć 2jkę dzieci za jednym zamachem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Kochane ja uciekam bo Tz zaraz wroci do domku
![]() Do jutra,milego wieczorku Wam zycze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ja lecę do sklepu na małe zakupy, przewietrzę się troszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ŁOOO! szefowa wpadnie!!
spadam udawać,że pracuję ![]() jakbym nie wróciła-to do jutra!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||||
Wtajemniczenie
|
melduję się
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie potrafiłabym rozróżnić, że ten ból jest "normalny" ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ktoś pisał o chrupkach cebulowych - nie pamiętam kto, ale chętnie się podzielę, bo właśnie pałaszuje pyszne z lidla ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.