|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Też teraz jestem na etapie diety, ale coś od kilku dni waga stoi w miejscu, trzeba się bardziej starać. Ale mimo wszystko jakoś nie lubię tych wątków dietowych na wizażu, coś nie trafiają do mnie heh. Cytat:
http://www.gsmservice.pl/slownik/18,pojecie.html http://www.frazpc.pl/b/12401/12/s http://www.pytamy.pl/question/formatowanie-baterii I się jeszcze tak pochwalę, torbą co mi ma przyjść: ![]() http://www.allegro.pl/item165736118_...y_okazja_.html
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#8492 |
|
Wtajemniczenie
|
uhahana => thx za linki
a ja wypatrzyłam w katalogu Quell czy Bon Prix czy jakoś tak plecak idealny na lato - granatowy w kwiatki, nadawałby się w ogóle jest taki słodziutki przymierzam się tylko muszę kasę zdobyć najpierw, zamawiać można do któregoś lipca, ale wiosna idzie ostatnio mam sporo tych zachcianek ![]() gdzie ten kurier ![]()
|
#8493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
(wczesniej jakoś nie jeździło mi się zbyt dobrze). A biegać lubię, ale nie bardzo mam gdzie, tzn. mogłabym do lasu, ale jakoś nie uśmiecha mi się tak samej-za bezpieczne to to nie jest, a po chodniku przy ulicy to żadna przyjemność... uhahana-b. fajna torba ![]() Ja mam od poniedziałku do piatku dość stypizowane menu: I śniadanie-płatki (Fitness albo Frutina) z mlekiem II śniadanie-jedna kanapka z ciemnego pieczywa obiad-samo drugie danie bez zadnej zupy po południu-jakieś 2 owoce, a trochę później jogurt, albo jakiś serek a do picia herbata, kawaaa, dużo kawy (wiem, że niezbyt zdrowo, ale cóż) i woda, raczej żadnych sokówW weekendy jakieś ewentualne małe grzechy, ale staram się unikac jak mogę, bo niestety jestem łasuch...
|
|
|
#8494 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Nawet trochę oldschoolowa jest ![]() Cytat:
Czekam tylko na cieplejsze dni i wreszcie wygiągnę go z garażu i będę mogła wszędzie jeździć bez względu na busy. I do TŻa bez przesiadki busowej Agosku, a nie za mało jesz przypadkiem? |
|||
|
|
|
#8495 | |
|
Wtajemniczenie
|
MAM komórkę
na razie zadowalam się samym patrzeniem, jakoś boję się ją ruszać poczekam na tatę ![]() Cytat:
Prace - chyba umiem pisać, nie mam problemu z napisaniem wypracowania takiego jak na maturze - a to już chyba nie podchodzi pod "lanie wody", w końcu trafiałam w klucz, z ostatniego jakie pisaliśmy miałam 86%, więc nawet nieźle ![]() Tak mi się marzy ta olimpiada ![]()
|
|
#8496 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a mnie się podobająte torby:
http://www.allegro.pl/item167119556_...zki_punk_.html http://www.allegro.pl/item167564098_..._w_kwiaty.html ale nie kupię żadnej z nich - bo mam swoją ukochaną chociaż są ciekawe. może jak będę miała czas to sobie uszyję podobne |
|
|
|
#8497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak działa, to z chęcią kupię ![]() Tylko 4zł, ale przesyłka jeszce-dwa razy tyle...Denerwuje mnie to zawsze! Słyszałam o tym kursie architektury, podobno bardzo się to opłaca, więc chyba nie masz sie co wahać. ![]() I też sie boje przyszłosci... Cytat:
Jest to ostatnio moja myśl przewodnia ![]() A na dietetyce jest dużo mądrych dziewczyn które pomagają. Ostatnią jestem stałym gościem w wątku Ile dzisiaj zjadłam ![]() Blaque- jak kiedys zobacze te płytkę w jakiejś gazecie, to dam Ci znać ![]() Coś Durgi dawno nie było
|
|
|
#8498 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja spędziłam ostatki, leżąc w łóżku i kurując się. Cytat:
![]() ?
|
|||||
|
|
|
#8499 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc ja też od jutra - 40 dni bez słodyczy i w ogóle z ograniczaniem się
Boże, pomóż ![]() krowa_bez_mleka => chyba przekształcę sobie trochę to zdanie, wiesz które, i wstawię je do podpisu
|
#8500 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, jeszcze mam do Was pytanka odnośnie komórki - w instrukcji nic nie pisze o pierwszym ładowaniu - tylko tyle, że
"W momencie zakupu bateria nie jest w pełni naładowana. Włóż wtyczkę ładowarki do gniazda telefonu, podłącz ładowarkę do sieci, a następnie ładuj przynajmniej przez trzy godziny". to nic się nie stanie jak będę ładować 10 godzin? Jeszcze nie wkładałam baterii ani karty SIM, ale nie wiem jak to zrobić żeby było dobrze ![]() to mam od razu ją ładować czy jak? ona już będzie w części naładowana jak włożę tę baterię? ![]()
|
#8501 | |
|
po prostu Em :)
|
Ja mam Skrzypowitę, ale brakuje mi systematyczności, więc efekty są marne.
![]() Cytat:
fuksjaa, niestety bateria w CL75 ma zbyt krótką wytrzymałość jak na możliwości tego telefonu, dlatego szybko wysiada. Ty pewnie masz inną, a na dodatek inny model z innymi funkcjami. Sukcesy na dziś: * -4 z odpowiedzi z biologii ![]() ![]() * 5 z kartkówki z francuskiego
|
|
|
#8502 | |||
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc nie myślałam o tym w tych kategoriach... Głodna nie chodzę, mam ładne, zdrowe paznokcie, włosy też (żadnego wypadania), cerę w porządku, więc chyba ok... przy mojej marnej aktywności fizycznej ostatnio...
Jem w takich ilościach już dłuższy czas (ponad rok będzie)-coś w rodzaju diety między utrzymaniem stałej wagi a schudnięciem. Przy moim wzroście i budowie mogłabym ważyć spokojnie 43 kg. A dzienne zapotrzebowanie kaloryczne wyliczyłam gdzieś kiedyś na 1900 kcal, wiec żeby schudnąć muszę być trochę poniżej.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wrrrr z moimi osiemnastymi urodzinami wygasło mi Superkonto Grafitti, a żeby przekształcić je w Superkonto Student muszę poczekać na nieszczęsny dowód. I teraz moje pieniądze na koncie są zamrożone... Dobrze, że nie posłuchałam taty i nie wpłaciłam pieniędzy ze stypendium, tylko trzymam je w domu, bo w sobotę jade na zakupy, a tak to moglabym je sobie co najwyżej w "czterylitery" wsadzić. ![]() add: moje postanowienie na post-żadnego wyciskania pryszczy i innych niespodzianek
|
|
|
#8503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie działa na zasadzie spalania tłuszczu, to będzie działał na zasadzie MOTYWACJI heh, to tak jak karnet na siłkę - jak już kupiłam, to chodziłam cały miesiąc ![]() Zdanie o czekoladzie faktycznie supermądre Cytat:
![]() Cytat:
I teraz potrzebuję założyć i nie wiem, czy czekać na osiemnastkę, czy zakładać teraz. Bo nie bardzo chce mi się czekać prawie pół roku... Chyba będę się musiała zorientować po bankach jak to jest. Co radzisz?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
|
|
|
#8504 |
|
Zadomowienie
|
uhahana-w sumie warto chyba, trzeba tylko popatrzeć, co się stanie z nim po Twoich urodzinach-u mnie samo przeksztalcenie problemem nie będzie, tylko wkurza mnie cała ta procedura z wnioskami o dowód osobisty-powinno być tak, że składasz wcześniej i w dniu urodzin masz, a nie tak, że trzeba czekać i jesteś bez dokumentu tożsamości...
Teraz jak złozysz chociaż dzień wcześniej, to już Ci tymczasowy wyrobią a nie normalny-glupota...
|
|
#8505 |
|
Wtajemniczenie
|
coś mi wizaż źle chodzi, więc nie będę wklejać cytatów, ale dzięki za odzew w sprawie komórki
jak włożyłam baterię, była tak gdzieś do 1/4 naładowana, teraz jest na wyczerpaniu, pewnie zaraz się rozładuje, więc logicznie rozumując - powinnam dać jej spokojnie się rozładować, a potem ją ładować te 3 godziny zgodnie z instrukcją? tak?
|
#8506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście ![]() Ach, nie miałam wczoraj komputera i już jestem 3 str do tyłu
|
|
#8507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie ja, nie jestem taka mądra, dementuje plotki
![]() Przeczytałam je w jakimś artykule w strym Shapie, jako trzeci krok do chudnięcia z głową I spodobalo mi sie strasznie, bo też tak myślałam, ale nie mogłam tego ubrac w słowa. Cytat:
też o tym myślałam![]() Cytat:
![]() A ja zaraz robię Ćwicz i chudnij
|
|
|
#8508 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam o tych ćwiczeniach, które robicice i odchudzaniu to strasznie się czuję. W zeszłym tygodniu pochłonęłam niepoloczalną ilość cukierków :S
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#8509 |
|
Zadomowienie
|
Eh troche tu nie pisałam-powód brak czasu
.Na wizaż wpadałam tylko na chwile przeczytać kilka interesujących mnie wątków (oczywiście ten też ) żeby nie robić sobie zaległości.Pieszcie o telefonach...tata chce mi wymienić mojego simensa CXT70 na Nokie 5200(ten biały) ale mi się nie podoba i czekam aż będzie tańsza Nokia 7370 albo inny z tych modeli i podoba mi się ten SamsungSGH-E570 z klapką
|
#8510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja męczę się z moją cudną mp3. No stronie Samsunga nawet nie ma takiego modelu
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#8511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet miałam go w rękach i przeglądając zdjęcia też zauważyłam że są słabej jakości a dobra jakość zdjęc jest jedną z najważniejszych spraw dla mnie
|
|
#8512 |
|
Zakorzenienie
|
może któraś z was ma mp3 samsung yp-u2/u2r?
![]() Trace cierpliwosc .... ![]() Jeszcze kilka prob naprawy i odesle M., niech sie meczy...
|
|
|
|
#8513 |
|
Zakorzenienie
|
ines-to pisz czy wtrzymujesz w tym poscie
Od jutra-zaczynamy Krowka-ok, dzieki Mam dosc tej nauki!!! wrrr..Ja szukam jakiejs fajnej komorki ale taniej.. do 300 tak I znalezc nie moge
|
|
#8514 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#8515 |
|
Zakorzenienie
|
EEe no jest 20:47 a na wizażu jest 21:30
świrujemy czy jak??
|
#8516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
miałam taki sam limit cenowy, mi naprawdę pomogło wpisanie kryteriów do skąpca ![]() http://www.skapiec.pl/site/cat/200/f...0_1132_0_0_0_0
|
|
#8517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zaszalalam odrobinke-taki zapas przed jutrem heheTylko, ze ja mam na abonament w plusie i nie wiem jaka tam bdzie oferta a mam najnizszy abonament.. Ale dzieki PS. jak sprawuje sie kom?
|
|
|
#8518 |
|
Zadomowienie
|
;( ;( ;(
Rozmawiałam z nim, chciałam być szczera, napisałam, że tęsknię... Stwierdził, że nie jest tak ważny... Próbowałam mu uswiadomić, że jest tego wart... nie odpowiadał przez 20 minut, potem znikną bez pożegnania... Wszystko zepsułam... jestem głupia, głupia, głupia... ;(
|
|
#8519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To on sie zachowal jak cham.. I ty nic nie zepsulas! Prosze Cie nie smuc sie.. Ech, strasznie mi przykro..
|
|
|
#8520 |
|
Zadomowienie
|
Moglam poczekać... Albo wogóle nic nie mówić...
Ja i mój idealizm... Życie potrafi sprowadzić na ziemię... Co ja sobie w ogole wyobrażałam... dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

w ciągu ... może roku? może półtorej roku? niby urosłam parę cm, ale i tak mam świadomość, że jestem za gruba, nigdy nie należałam do szczupłych, ale teraz czuję, że mam tego ciałka za dużo 

) oko je zauważa 

z moimi osiemnastymi urodzinami wygasło mi Superkonto Grafitti, a żeby przekształcić je w Superkonto Student muszę poczekać na nieszczęsny dowód. I teraz moje pieniądze na koncie są zamrożone... Dobrze, że nie posłuchałam taty i nie wpłaciłam pieniędzy ze stypendium, tylko trzymam je w domu, bo w sobotę jade na zakupy, a tak to moglabym je sobie co najwyżej w "czterylitery" wsadzić.