Urodzone w 1989 :) - Strona 284 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-20, 13:46   #8491
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
Ale fajna perspektywa, że nie MUSZE jeszcze iść spać, bo mogę sobie pospać

kurczę... biorę się za siebie... znowu waga pokazała kg więcej... w sumie od czasu, kiedy schudłam (po czasie jak byłam naprawdę gruba) przytyłam jakieś 6 kg w ciągu ... może roku? może półtorej roku? niby urosłam parę cm, ale i tak mam świadomość, że jestem za gruba, nigdy nie należałam do szczupłych, ale teraz czuję, że mam tego ciałka za dużo j

przyłączę się do jakiejś grupy na dietetyce, bo sama nie dam rady

popijam sobie wodę

eh... próbuję wymyślać jakieś sensowne powody, dla których miałabym nie jeść słodyczy, ale te powody są tylko w teorii, jak przychodzi co do czego, to sięgam po czekoladę

uhahana => moja koleżanka jeździ do Gliwic na kurs rysunku i chyba jest zadowolona w każdym razie efekty widać, przynajmniej na moje (zupełnie niewrażliwe na sztukę) oko je zauważa

Ferie się powoli kończą, a ja TYLKO (aż) napisałam pracę na konkurs z polskiego co generalnie uważam jako "tydzień z życiorysu" bo się starałam, a i tak nie mam żadnych szans, 2 tygodnie po feriach to będzie jedna wielka masakra, bo wszystkie sprawdziany poprzekładaliśmy na "po feriach" biologia, chemia, geografia, na bank coś z fizyki będzie (mat-fiz), z maty coś się znajdzie, polski
a ja muszę sobie przerobić część materiału z histy i WOSu, przynajmniej tyle, żeby z histy być na bieżąco (tyle że ja - rozszerzenie, moja klasa - podstawa) chociaż sprawdzian - o ile w ogóle jeszcze jakiś będzie - to pewnie w czerwcu, ale jako przyszła maturzystka nie będę się uczyć dzień przed tylko muszę sobie sama przerabiać rozsz. książkę
z WOSu pierwszy raz otwarłam książkę parę dni temu (nie mieliśmy jeszcze żadnego spr. z WOSu, ani nawet kartk. a chyba chcę też maturę z WOSu) no i chcę przerobić ten materiał od początku roku tylko tak trochę się załamałam... Etapy powstawania więzi społecznej : styczność przestrzenna, styczność psychiczna, stycnzość społeczna, wzajemne oddziaływania czyli dążenie...
ale pieprzę te wszystkie sprawdziany, priorytetowa jest ta hista, no i mam referat po feriach z następnego w kolejności tematu, a żeby powiedzieć coś sensownego, to muszę przerobić wcześniejsze, jest tego jakieś 60 stron w mojej rozsz. książce, w podst. nie wiem, bo jej nie posiadam a wydawnictwa i program zupełnie inne, więc nie do porównania ale "zrobi się" , musi "się zrobić"

wybaczcie, musiałam
To pocieszyłaś mnie z tym rysunkiem
Też teraz jestem na etapie diety, ale coś od kilku dni waga stoi w miejscu, trzeba się bardziej starać. Ale mimo wszystko jakoś nie lubię tych wątków dietowych na wizażu, coś nie trafiają do mnie heh.

Cytat:

o co chodzi z tym formatowaniem baterii? pomożecie mi? jak w instrukcji nic nie będzie?

jeszcze nie ma kuriera czekam...
Formatowanie prosta sprawa, w wyjaśnianiu najlepsza nie jestem, więc daję kilka linków:
http://www.gsmservice.pl/slownik/18,pojecie.html
http://www.frazpc.pl/b/12401/12/s
http://www.pytamy.pl/question/formatowanie-baterii

I się jeszcze tak pochwalę, torbą co mi ma przyjść:
http://www.allegro.pl/item165736118_...y_okazja_.html
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 14:16   #8492
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

uhahana => thx za linki fajna torba ,

a ja wypatrzyłam w katalogu Quell czy Bon Prix czy jakoś tak plecak idealny na lato - granatowy w kwiatki, nadawałby się w ogóle jest taki słodziutki torby nie mogę nosić ze względu na kręgosłup, a jakoś głupio do spódnicy i bluzki na ramiączkach ubrać ogromny sportowy plecak, a ten jest taki delikatny, no i cena - 39 złotych też w miarę przymierzam się tylko muszę kasę zdobyć najpierw, zamawiać można do któregoś lipca, ale wiosna idzie ostatnio mam sporo tych zachcianek

gdzie ten kurier

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 14:52   #8493
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Cytat:
ja aktualnie mam zamiar iść na prawo... tak ostatnio pomyślałam, że fajnie by było
i nad olimpiadą z histy , mam nadzieję, że nikt znajomy tego nie czyta, bo chyba by padli ze śmiechu
napisałam długaśnego posta na jednym forum historycznym, czy mam jakieś szanse, jeśli nie mam pojęcia o historii, teraz mnie to zainteresowało, i przygotowywałabym się w wakacje, jedna osoba (uczestnik olimpiady) odpisała, że tak jeszcze i nadzieję robią, no
Kochana, ja się wcale jakas genialna z historii nie czuję-jeśli umiesz pisać ładne pracę i troszkę poczytasz, to na pewno dasz sobie radę, zwłaszcze, że jesteś ambitna i masz tyle chęci.

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A ja sobie mysle tak: od srody nie jem slodyczy, biore sie za siebie. Idzie post wiec mam postanowienie Tylko czy w nim wytrwam? Mam nadzieje.
Musze poprawic sie w cwiczeniach bo strasznie sie zapuscilam. Nie mam czasu albo mi sie nie chce.
Tylko ze ja czekam na wiosne, bo wtedy moglabym sobie biegac a tak to..
Ale musze, musze, musze zaczac znowu cwiczyc w domu bo jak patrze na siebie, moj brzuch to..
Chcialabym zejsc do 55, 56..
ciekawa swiata-polecam 'piekna do wakacji' Nawet spoko watek
Ja czekam na ciepełko, żeby wsiąść na rower... Pokochałam go wreszcie w zeszłym roku (wczesniej jakoś nie jeździło mi się zbyt dobrze). A biegać lubię, ale nie bardzo mam gdzie, tzn. mogłabym do lasu, ale jakoś nie uśmiecha mi się tak samej-za bezpieczne to to nie jest, a po chodniku przy ulicy to żadna przyjemność...

uhahana-b. fajna torba

Ja mam od poniedziałku do piatku dość stypizowane menu:
I śniadanie-płatki (Fitness albo Frutina) z mlekiem
II śniadanie-jedna kanapka z ciemnego pieczywa
obiad-samo drugie danie bez zadnej zupy
po południu-jakieś 2 owoce, a trochę później jogurt, albo jakiś serek
a do picia herbata, kawaaa, dużo kawy (wiem, że niezbyt zdrowo, ale cóż) i woda, raczej żadnych soków
W weekendy jakieś ewentualne małe grzechy, ale staram się unikac jak mogę, bo niestety jestem łasuch...
Stary 2007-02-20, 15:00   #8494
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
o co chodzi z tym formatowaniem baterii? pomożecie mi? jak w instrukcji nic nie będzie?
Uhahana Ci już wyjaśniła
Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
I się jeszcze tak pochwalę, torbą co mi ma przyjść:
http://www.allegro.pl/item165736118_...y_okazja_.html
Bardzo fajna, i w dodatku tanio ją kupiłaś Ja mam taką swoją wymarzoną torbę i teraz wszędzie z nią chodzę. Jest naprawdę duuuża, taka jaką lubię i pomimo tego, że mam kilka innych to w tej jestem zakochana. Nawet trochę oldschoolowa jest
Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Ja czekam na ciepełko, żeby wsiąść na rower... Pokochałam go wreszcie w zeszłym roku (wczesniej jakoś nie jeździło mi się zbyt dobrze). A biegać lubię, ale nie bardzo mam gdzie, tzn. mogłabym do lasu, ale jakoś nie uśmiecha mi się tak samej-za bezpieczne to to nie jest, a po chodniku przy ulicy to żadna przyjemność...

uhahana-b. fajna torba

Ja mam od poniedziałku do piatku dość stypizowane menu:
I śniadanie-płatki (Fitness albo Frutina) z mlekiem
II śniadanie-jedna kanapka z ciemnego pieczywa
obiad-samo drugie danie bez zadnej zupy
po południu-jakieś 2 owoce, a trochę później jogurt, albo jakiś serek
a do picia herbata, kawaaa, dużo kawy (wiem, że niezbyt zdrowo, ale cóż) i woda, raczej żadnych soków
W weekendy jakieś ewentualne małe grzechy, ale staram się unikac jak mogę, bo niestety jestem łasuch...
O tak, też lubię rower Czekam tylko na cieplejsze dni i wreszcie wygiągnę go z garażu i będę mogła wszędzie jeździć bez względu na busy. I do TŻa bez przesiadki busowej

Agosku, a nie za mało jesz przypadkiem?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 15:24   #8495
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

MAM komórkę na razie zadowalam się samym patrzeniem, jakoś boję się ją ruszać poczekam na tatę

Cytat:
Napisane przez Agosek
Kochana, ja się wcale jakas genialna z historii nie czuję-jeśli umiesz pisać ładne pracę i troszkę poczytasz, to na pewno dasz sobie radę, zwłaszcze, że jesteś ambitna i masz tyle chęci.

Prace - chyba umiem pisać, nie mam problemu z napisaniem wypracowania takiego jak na maturze - a to już chyba nie podchodzi pod "lanie wody", w końcu trafiałam w klucz, z ostatniego jakie pisaliśmy miałam 86%, więc nawet nieźle
Tak mi się marzy ta olimpiada

Stary 2007-02-20, 15:36   #8496
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a mnie się podobająte torby:
http://www.allegro.pl/item167119556_...zki_punk_.html

http://www.allegro.pl/item167564098_..._w_kwiaty.html

ale nie kupię żadnej z nich - bo mam swoją ukochaną chociaż są ciekawe. może jak będę miała czas to sobie uszyję podobne
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 15:38   #8497
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Zakładasz se go na brzuch, a on tak jakby zwiększa pocenie, czyli szybciej się spala tłuszcz. Planuję to połączyć z orbitrekiem i innymi siłowniowo-fitnessowymi wynalazkami.
Faktycznie trzyma to ciepło, siedziałam dzisiaj w nim przy kompie i jak ściągnęłam, to taką ciepłą skórę miałam
o, ja mam stąd.: http://www.allegro.pl/item165803235_...najtaniej.html

O nauce dalej wolę nie myśleć, jeszcze chociaż kilka dni. Pod koniec tygodnia będę się musiała wziąć za siebie, ale odwlekam to jak się da. Wiadomo.

Gadałam dzisiaj z rodzicami o kursie rysunku [bo chcę zdawać na architekturę]. Fajnie, bo oni są za. Mam tylko pewne wątpliwości, czy na pewno chcę na niego iść, bo w razie, gdybym się nie dostała albo coś, to jednak kasa za niego przepada, a to jest ponad 1000 zł.
No ale cóż... narazie mam ferie

Boję się przyszłości
Ten pas to działa? Bo ja słyszałam, że pocenie powoduje jedynie odwodnienie organizmu, a nie psalanie tkanki tłuszczowej...
Ale jak działa, to z chęcią kupię
Tylko 4zł, ale przesyłka jeszce-dwa razy tyle...Denerwuje mnie to zawsze!

Słyszałam o tym kursie architektury, podobno bardzo się to opłaca, więc chyba nie masz sie co wahać.

I też sie boje przyszłosci...

Cytat:

eh... próbuję wymyślać jakieś sensowne powody, dla których miałabym nie jeść słodyczy, ale te powody są tylko w teorii, jak przychodzi co do czego, to sięgam po czekoladę
Ja sobie mówie, że jest smak słodszy od czekolady- smak zwycięstwa, kontroli nad własnym życiem i i pewności siebie.
Jest to ostatnio moja myśl przewodnia
A na dietetyce jest dużo mądrych dziewczyn które pomagają.
Ostatnią jestem stałym gościem w wątku Ile dzisiaj zjadłam

Blaque- jak kiedys zobacze te płytkę w jakiejś gazecie, to dam Ci znać

Coś Durgi dawno nie było
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 16:11   #8498
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
kurczę... biorę się za siebie... znowu waga pokazała kg więcej... w sumie od czasu, kiedy schudłam (po czasie jak byłam naprawdę gruba) przytyłam jakieś 6 kg w ciągu ... może roku? może półtorej roku? niby urosłam parę cm, ale i tak mam świadomość, że jestem za gruba, nigdy nie należałam do szczupłych, ale teraz czuję, że mam tego ciałka za dużo j

przyłączę się do jakiejś grupy na dietetyce, bo sama nie dam rady

popijam sobie wodę

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
A ja sobie mysle tak: od srody nie jem slodyczy, biore sie za siebie. Idzie post wiec mam postanowienie Tylko czy w nim wytrwam? Mam nadzieje.
Musze poprawic sie w cwiczeniach bo strasznie sie zapuscilam. Nie mam czasu albo mi sie nie chce.
Tylko ze ja czekam na wiosne, bo wtedy moglabym sobie biegac a tak to..
Ale musze, musze, musze zaczac znowu cwiczyc w domu bo jak patrze na siebie, moj brzuch to..
Chcialabym zejsc do 55, 56..
ciekawa swiata-polecam 'piekna do wakacji' Nawet spoko watek

Zaraz do szkoly pa
Ja też nie jem od jutra, przez 40 dni post

Cytat:
Szczerze? Sama do końca nie wiem... Zastanawiam się nad prawem,ale na UJ mają też studia międzywydziałowe i tam chętnie wybrałabym się na psychologię+filologię (włoską, hiszpańską) albo studia europejskie+filologię albo na ASP na architekturę wnętrz.
Ciekawe kierunki, złożyć na szczęście zawsze można na kilka.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Blaque:Identyzny tok myślenia mamy z tym odchudzaniem.Również czekam na wiosne,żeby sobie pobiegać.A o patrzeniu na brzuch nie wspomne.
I tak samo planowałam od środy wziąść sie za siebie i wreszcie pokonać pokuse na słodycze!!

Agosek:U mnie niestety brak silnej woli

Ciekawa świata:Ja też chce taki telefon!!Zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia,a mój złom(na szczęscie jeszcze dzwoni jako tako,jednak czasami sie focha i sam z siebie wyłańcza).
Zastanawiałam sie jeszcze nad sony ericssonem w610i lub w200 (wszystkie z mp3).

Dawno nie udzielałam się w tym wątku i zapewne już mnie zapomniałyście.No cóż jednak czytam wasze posty baaardzo chętnie

A jak tam spędzacie ostatki??

W piątek miałam super impreze organizowaną przez kolege z klasy (klub i jakieś 180 osób większość znajomych).Zabawa do rana,świetna muzyka i towarzystwo mojego TŻ zrobiły swoje
Dawno tak dobrze sie nie bawiłam (pomimo kilku siniaków i guzów na głowie )

A dzisiaj zamiast siedzieć sobie na lekcjach pisać kartkówke z wosu i matematyki siedze w domu bo szkoołe zalało
A tak bardzo nie miałam ochoty dzisiaj iść do szkoły a tu rano taaaka niespodzianka

Zaraz przejde sie zaprowadzić brata do przedszkola i po drodze wstąpie do apteki po magnes i skrzypowite (może ktoś stosował??)
Pamiętamy
Ja spędziłam ostatki, leżąc w łóżku i kurując się.

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Ten pas to działa? Bo ja słyszałam, że pocenie powoduje jedynie odwodnienie organizmu, a nie psalanie tkanki tłuszczowej...

Słyszałam o tym kursie architektury, podobno bardzo się to opłaca, więc chyba nie masz sie co wahać.

Ja sobie mówie, że jest smak słodszy od czekolady- smak zwycięstwa, kontroli nad własnym życiem i i pewności siebie.

Coś Durgi dawno nie było
Ale fajne zdanie, Ty je wymyśliłaś ?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 16:31   #8499
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Więc ja też od jutra - 40 dni bez słodyczy i w ogóle z ograniczaniem się
Boże, pomóż musi się udać...

krowa_bez_mleka => chyba przekształcę sobie trochę to zdanie, wiesz które, i wstawię je do podpisu mogę?

Stary 2007-02-20, 16:38   #8500
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Aha, jeszcze mam do Was pytanka odnośnie komórki - w instrukcji nic nie pisze o pierwszym ładowaniu - tylko tyle, że
"W momencie zakupu bateria nie jest w pełni naładowana. Włóż wtyczkę ładowarki do gniazda telefonu, podłącz ładowarkę do sieci, a następnie ładuj przynajmniej przez trzy godziny".
to nic się nie stanie jak będę ładować 10 godzin? Jeszcze nie wkładałam baterii ani karty SIM, ale nie wiem jak to zrobić żeby było dobrze
to mam od razu ją ładować czy jak? ona już będzie w części naładowana jak włożę tę baterię?

Stary 2007-02-20, 17:02   #8501
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
skrzypowite (może ktoś stosował??)
Ja mam Skrzypowitę, ale brakuje mi systematyczności, więc efekty są marne.

Cytat:
Aha, jeszcze mam do Was pytanka odnośnie komórki - w instrukcji nic nie pisze o pierwszym ładowaniu - tylko tyle, że
"W momencie zakupu bateria nie jest w pełni naładowana. Włóż wtyczkę ładowarki do gniazda telefonu, podłącz ładowarkę do sieci, a następnie ładuj przynajmniej przez trzy godziny".
to nic się nie stanie jak będę ładować 10 godzin? Jeszcze nie wkładałam baterii ani karty SIM, ale nie wiem jak to zrobić żeby było dobrze
to mam od razu ją ładować czy jak? ona już będzie w części naładowana jak włożę tę baterię?
Myślę, że powinnaś naładować po prostu baterią do końca, a potem do końca ją rozładować.

fuksjaa, niestety bateria w CL75 ma zbyt krótką wytrzymałość jak na możliwości tego telefonu, dlatego szybko wysiada. Ty pewnie masz inną, a na dodatek inny model z innymi funkcjami.

Sukcesy na dziś:
* -4 z odpowiedzi z biologii
* 5 z kartkówki z francuskiego
Stary 2007-02-20, 17:20   #8502
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Agosku, a nie za mało jesz przypadkiem?
Szczerze mówiąc nie myślałam o tym w tych kategoriach... Głodna nie chodzę, mam ładne, zdrowe paznokcie, włosy też (żadnego wypadania), cerę w porządku, więc chyba ok... przy mojej marnej aktywności fizycznej ostatnio... Jem w takich ilościach już dłuższy czas (ponad rok będzie)-coś w rodzaju diety między utrzymaniem stałej wagi a schudnięciem. Przy moim wzroście i budowie mogłabym ważyć spokojnie 43 kg. A dzienne zapotrzebowanie kaloryczne wyliczyłam gdzieś kiedyś na 1900 kcal, wiec żeby schudnąć muszę być trochę poniżej.

Cytat:
Prace - chyba umiem pisać, nie mam problemu z napisaniem wypracowania takiego jak na maturze - a to już chyba nie podchodzi pod "lanie wody", w końcu trafiałam w klucz, z ostatniego jakie pisaliśmy miałam 86%, więc nawet nieźle
Tak mi się marzy ta olimpiada
No widzisz jaka jesteś zdolna-próbuj, akurat to zawsze warto.

Cytat:
Niecierpię takich instrukcji... jak dla mnie są za mało precyzyjne...

Cytat:
Nasza mądra Króweczka .

Wrrrr z moimi osiemnastymi urodzinami wygasło mi Superkonto Grafitti, a żeby przekształcić je w Superkonto Student muszę poczekać na nieszczęsny dowód. I teraz moje pieniądze na koncie są zamrożone... Dobrze, że nie posłuchałam taty i nie wpłaciłam pieniędzy ze stypendium, tylko trzymam je w domu, bo w sobotę jade na zakupy, a tak to moglabym je sobie co najwyżej w "czterylitery" wsadzić.

add: moje postanowienie na post-żadnego wyciskania pryszczy i innych niespodzianek
Stary 2007-02-20, 18:04   #8503
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
uhahana => thx za linki fajna torba ,

Cytat:

uhahana-b. fajna torba
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość

Bardzo fajna, i w dodatku tanio ją kupiłaś Ja mam taką swoją wymarzoną torbę i teraz wszędzie z nią chodzę. Jest naprawdę duuuża, taka jaką lubię i pomimo tego, że mam kilka innych to w tej jestem zakochana. Nawet trochę oldschoolowa jest
Dziękuję

Cytat:

Coś Durgi dawno nie było
Generalnie to nie wiem, czy działa, ale za taką cenę [a jeszcze kupowałam z koleżanką, więc przesyłka wyszła połowę taniej] warto sprawdzić hehe A jak nie działa na zasadzie spalania tłuszczu, to będzie działał na zasadzie MOTYWACJI heh, to tak jak karnet na siłkę - jak już kupiłam, to chodziłam cały miesiąc

Zdanie o czekoladzie faktycznie supermądre

Cytat:
Jetem takiego zdania, jak Em

Cytat:
Szczerze mówiąc nie myślałam o tym w tych kategoriach... Głodna nie chodzę, mam ładne, zdrowe paznokcie, włosy też (żadnego wypadania), cerę w porządku, więc chyba ok... przy mojej marnej aktywności fizycznej ostatnio... Jem w takich ilościach już dłuższy czas (ponad rok będzie)-coś w rodzaju diety między utrzymaniem stałej wagi a schudnięciem. Przy moim wzroście i budowie mogłabym ważyć spokojnie 43 kg. A dzienne zapotrzebowanie kaloryczne wyliczyłam gdzieś kiedyś na 1900 kcal, wiec żeby schudnąć muszę być trochę poniżej.

No widzisz jaka jesteś zdolna-próbuj, akurat to zawsze warto.

Niecierpię takich instrukcji... jak dla mnie są za mało precyzyjne...

Nasza mądra Króweczka .

Wrrrr z moimi osiemnastymi urodzinami wygasło mi Superkonto Grafitti, a żeby przekształcić je w Superkonto Student muszę poczekać na nieszczęsny dowód. I teraz moje pieniądze na koncie są zamrożone... Dobrze, że nie posłuchałam taty i nie wpłaciłam pieniędzy ze stypendium, tylko trzymam je w domu, bo w sobotę jade na zakupy, a tak to moglabym je sobie co najwyżej w "czterylitery" wsadzić.

add: moje postanowienie na post-żadnego wyciskania pryszczy i innych niespodzianek
Ja właśnie nie wiem, co robić z kontem. Znaczy bo te, które kiedyśtam miałam, przez dłuższy czas nie używałam i w ogóle było na głupich zasadach i już go nie mam.
I teraz potrzebuję założyć i nie wiem, czy czekać na osiemnastkę, czy zakładać teraz. Bo nie bardzo chce mi się czekać prawie pół roku... Chyba będę się musiała zorientować po bankach jak to jest. Co radzisz?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 18:14   #8504
Agosek
Zadomowienie

uhahana-w sumie warto chyba, trzeba tylko popatrzeć, co się stanie z nim po Twoich urodzinach-u mnie samo przeksztalcenie problemem nie będzie, tylko wkurza mnie cała ta procedura z wnioskami o dowód osobisty-powinno być tak, że składasz wcześniej i w dniu urodzin masz, a nie tak, że trzeba czekać i jesteś bez dokumentu tożsamości... Teraz jak złozysz chociaż dzień wcześniej, to już Ci tymczasowy wyrobią a nie normalny-glupota...
Stary 2007-02-20, 18:23   #8505
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

coś mi wizaż źle chodzi, więc nie będę wklejać cytatów, ale dzięki za odzew w sprawie komórki

jak włożyłam baterię, była tak gdzieś do 1/4 naładowana, teraz jest na wyczerpaniu, pewnie zaraz się rozładuje, więc logicznie rozumując - powinnam dać jej spokojnie się rozładować, a potem ją ładować te 3 godziny zgodnie z instrukcją? tak?

Stary 2007-02-20, 18:36   #8506
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
Alatienka ja tez bylam na Sycylii w 2005 pieknie tam w jakim miescie bylas?
W Katanii

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Alatienka jeżeli wracasz na Sycylię to bierzesz mnie tam ze sobą
Oczywiście

Ach, nie miałam wczoraj komputera i już jestem 3 str do tyłu

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 18:42   #8507
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Ale fajne zdanie, Ty je wymyśliłaś ?
Niestety nie ja, nie jestem taka mądra, dementuje plotki
Przeczytałam je w jakimś artykule w strym Shapie, jako trzeci krok do chudnięcia z głową
I spodobalo mi sie strasznie, bo też tak myślałam, ale nie mogłam tego ubrac w słowa.

Cytat:

krowa_bez_mleka => chyba przekształcę sobie trochę to zdanie, wiesz które, i wstawię je do podpisu mogę?
Oczywiście, ze mozesz też o tym myślałam

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Sukcesy na dziś:
* -4 z odpowiedzi z biologii
* 5 z kartkówki z francuskiego
Gratulacje

A ja zaraz robię Ćwicz i chudnij
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 18:49   #8508
wenedka
Zakorzenienie

Jak tak czytam o tych ćwiczeniach, które robicice i odchudzaniu to strasznie się czuję. W zeszłym tygodniu pochłonęłam niepoloczalną ilość cukierków :S
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 18:52   #8509
Amanda:)
Zadomowienie

Eh troche tu nie pisałam-powód brak czasu .
Na wizaż wpadałam tylko na chwile przeczytać kilka interesujących mnie wątków (oczywiście ten też ) żeby nie robić sobie zaległości.

Pieszcie o telefonach...tata chce mi wymienić mojego simensa CXT70 na Nokie 5200(ten biały) ale mi się nie podoba i czekam aż będzie tańsza Nokia 7370 albo inny z tych modeli i podoba mi się ten SamsungSGH-E570 z klapką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 82672b1.jpg (63,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 127065b2.jpg (16,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 145685b1.jpg (25,7 KB, 15 załadowań)

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 19:08   #8510
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amanda:) Pokaż wiadomość
Eh troche tu nie pisałam-powód brak czasu .
Na wizaż wpadałam tylko na chwile przeczytać kilka interesujących mnie wątków (oczywiście ten też ) żeby nie robić sobie zaległości.

Pieszcie o telefonach...tata chce mi wymienić mojego simensa CXT70 na Nokie 5200(ten biały) ale mi się nie podoba i czekam aż będzie tańsza Nokia 7370 albo inny z tych modeli i podoba mi się ten SamsungSGH-E570 z klapką
Moja koleżanka ma tę wysuwaną nokię (biało-niebieską) i bardzio sobie ją chwali. No, choć zdjęcia dość złabej jakości.

A ja męczę się z moją cudną mp3. No stronie Samsunga nawet nie ma takiego modelu
piją!

Stary 2007-02-20, 19:16   #8511
Amanda:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Moja koleżanka ma tę wysuwaną nokię (biało-niebieską) i bardzio sobie ją chwali. No, choć zdjęcia dość złabej jakości.
Moja koleżanka też ją ma dlatego jej nie chce...takie dziwne zboczenie
Nawet miałam go w rękach i przeglądając zdjęcia też zauważyłam że są słabej jakości a dobra jakość zdjęc jest jedną z najważniejszych spraw dla mnie

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 19:32   #8512
wenedka
Zakorzenienie

może któraś z was ma mp3 samsung yp-u2/u2r?
Trace cierpliwosc ....
Jeszcze kilka prob naprawy i odesle M., niech sie meczy...
piją!

Stary 2007-02-20, 20:10   #8513
blaque
Zakorzenienie

ines-to pisz czy wtrzymujesz w tym poscie Od jutra-zaczynamy
Krowka-ok, dzieki

Mam dosc tej nauki!!! wrrr..

Ja szukam jakiejs fajnej komorki ale taniej.. do 300 tak
I znalezc nie moge
Stary 2007-02-20, 20:25   #8514
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja właśnie nie wiem, co robić z kontem. Znaczy bo te, które kiedyśtam miałam, przez dłuższy czas nie używałam i w ogóle było na głupich zasadach i już go nie mam.
I teraz potrzebuję założyć i nie wiem, czy czekać na osiemnastkę, czy zakładać teraz. Bo nie bardzo chce mi się czekać prawie pół roku... Chyba będę się musiała zorientować po bankach jak to jest. Co radzisz?
Ja też stwierdziłam, że nie będę czekać do urodzin. Założyłam sobie Izzy Konto w mBanku i jestem bardzo zadowolona. A karta jest śliczna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif izzykarta.gif (3,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2007-02-20, 20:48   #8515
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

EEe no jest 20:47 a na wizażu jest 21:30 świrujemy czy jak??

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-20, 20:53   #8516
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blaque
ines-to pisz czy wtrzymujesz w tym poscie Od jutra-zaczynamy
ja też poszczę od jutra

Cytat:
Napisane przez blaque
Ja szukam jakiejs fajnej komorki ale taniej.. do 300 tak
I znalezc nie moge

miałam taki sam limit cenowy, mi naprawdę pomogło wpisanie kryteriów do skąpca
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/f...0_1132_0_0_0_0

Stary 2007-02-20, 21:42   #8517
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
ja też poszczę od jutra

miałam taki sam limit cenowy, mi naprawdę pomogło wpisanie kryteriów do skąpca
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/f...0_1132_0_0_0_0

hehe to juz nas wiecej
Ja dzisiaj zaszalalam odrobinke-taki zapas przed jutrem hehe

Tylko, ze ja mam na abonament w plusie i nie wiem jaka tam bdzie oferta a mam najnizszy abonament..
Ale dzieki
PS. jak sprawuje sie kom?
Stary 2007-02-20, 21:42   #8518
Agosek
Zadomowienie

;( ;( ;(

Rozmawiałam z nim, chciałam być szczera, napisałam, że tęsknię... Stwierdził, że nie jest tak ważny... Próbowałam mu uswiadomić, że jest tego wart... nie odpowiadał przez 20 minut, potem znikną bez pożegnania...

Wszystko zepsułam... jestem głupia, głupia, głupia... ;(
Stary 2007-02-20, 21:53   #8519
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
;( ;( ;(

Rozmawiałam z nim, chciałam być szczera, napisałam, że tęsknię... Stwierdził, że nie jest tak ważny... Próbowałam mu uswiadomić, że jest tego wart... nie odpowiadał przez 20 minut, potem znikną bez pożegnania...

Wszystko zepsułam... jestem głupia, głupia, głupia... ;(
Slonce Nie jestes glupia! Przestan tak mowic! Nie zrobilas nic, co mogloby pozwolic Ci tak myslec.
To on sie zachowal jak cham..
I ty nic nie zepsulas!

Prosze Cie nie smuc sie..
Ech, strasznie mi przykro..
Stary 2007-02-20, 22:16   #8520
Agosek
Zadomowienie

Moglam poczekać... Albo wogóle nic nie mówić...

Ja i mój idealizm... Życie potrafi sprowadzić na ziemię...
Co ja sobie w ogole wyobrażałam...

dobranoc

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości