|
|
#4111 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4113 |
|
BAN stały
|
Pisałam z ex na gg ...
Pisał,że jest taki szczęśliwy,że tak świetnie się dogaduje ze swoją dziewczyną. Ona go tak podobno dobrze rozumie i tak świetnie się dogadują.Musiałam do niego niestety się odezwać bo przyszło do mnie pismo z zagranicy coś do zapłaty,musiałam mu skan przesłać tego żeby to wyjaśnił ... I tak jakoś zaczęliśmy pisać o tym wszystkim,o tym że ja tez zaczęłam się z kimś spotykać,on wypytywał jaki ten mój kolega i że jest bardzo zadowolony z tego,że w końcu też się z kimś spotykam .... ![]() Napisałam tak jak jedna dziewczyna tutaj wcześniej napisała,że skoro ciągle mu mówiłam wcześniej przed naszym zerwaniem żeby sobie poszedł do innej to teraz mu mówię,żeby do mnie wrócił a on mnie mnie z tekstem,że jak bym częściej mu tak mówiła i bym się postarała to by tak zrobił i wrócił ... Nie czaje go ... :/ Napisał,że odwalił jej już kilka rzeczy,ale jakoś się dogadali i jest wszystko dobrze ![]() Niech się męczy z nim - tak sobie pomyślałam .... ![]() Ja wolę się chyba pomęczyć i o nim zapomnieć
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:15 |
|
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
Spędzimy je razem tutaj na WIZAŻu
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- 25, ale emocjonalnie to ja się czuję staro ;][/QUOTE] Ja mam prawie 24, a emocjonalnie to już nie wiem sama
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4117 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój EKS ma tyle i szybko się ogarnął, bo już ze dwa, a może i ciut wiecęj miesięcy jest w związku Czyli można? -MOŻNA ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Miałam dziś dwa kryzysowe momenty, ale nie sięgnęłam po nic słodkiego - zbliża się trzeci, ale może dziś spróbuje nie jeść Chociaż czasem i ze trzy dni nie jem, bo nie chce mi się np Oczywiście piszę o słodyczach ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się, jakich mężczyzn chcesz w swoim życiu i czy chcesz tak cierpieć.
|
|
#4119 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Ale dziękuję za komplementy!!Nie ma opcji, tak publicznie to NIE!! ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- :d ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- To poczekasz do 40stki ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Fuck!! Twój EKS też ma L - masakra!! ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
I starczy
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() DZIĘKUJĘ CI za to, że tutaj jesteś Tak, najlepiej foch z przytupem Kolega czeka aż do wesela, bo jeszcze Go w ostatniej chwili zostawi i co ![]() Spalasz tłuszcz, a następnie nabierasz masy mięśniowej
|
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i powodzenia
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie radzę z rozstaniem chyba wyjątkowo dobrze. Albo to pozory i po prostu efekt tego, że generalnie jestem introwertykiem, kryję w sobie problemy i emocje.
Złe rzeczy: studia, praca, codzienność. Tutaj muszę nad tym popracować, stres bardzo się odbija na mnie. Zdecydowanie mam problemy na tym polu i to MUSI się zmienić, chwilowo nie ma ważniejszych rzeczy w moim życiu. Moje poczucie własnej wartości wzrosło, ale nie jest jeszcze takie, jak być powinno. I hahahahaha, idealna waga to rzekomo wzrost - 110? Odkąd skończyłam 12 lat to nigdy takiej nie miałam. :P Cierpię na brak pieniędzy, a to nie pomaga w rozpieszczaniu siebie. Pogoda mnie dobija. Dobre rzeczy Byłam w sobotę na imprezie i było wspaniale, byłam zabawna i czarująca... chyba. Usłyszałam trochę komplementów, spędziłam miło czas. Komplementy pomagają w budowaniu poczucia własnej wartości na nowo.Zagraniczny wielbiciel przeżył huragan w całości, odcięty od internetu uczył się polskiego i na Skypie powitał mnie kilkoma pięknymi stwierdzeniami. Ha! Cieszę się, że go poznam, staram się nie przywiązywać, ale cholera, czuję się jak księżniczka patrząc na jego starania, nasze rozmowy i jego stosunek do mnie. Jest taki uroczy, że och ach och ach. Codziennie ćwiczę. Zapuściłam paznokcie i zawsze chodzę z pomalowanymi. Ogólnie w sumie wyglądam dość kwitnąco, jeżeli chodzi o urodę. Wywaliłam/oddałam 2/3 ubrań z szafy, nareszcie mam dużo miejsca i widzę, ile mam rzeczy. Ogólnie nie jest źle.
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie przyjaźń będzie jeszcze bardziej boleć
|
#4127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może on będąc w jednym szykował sobie już ciepłe miejsce w drugim . dlatego mógł tak szybko się ogarnąć. 200g w pół godziny ? e tam 300g w 5-10 min to jeszcze moglibyśmy poadać :P ja się dumą czy honorem nie unoszę ...
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówię, że sama mam to idealnie rozpracowane, przecież związek (zaręczyny, 4,5 roku!) mi nie wyszedł i eks zawiódł mnie na całej linii, ale musimy się starać nad tym pracować, bo naprawdę najczęściej podświadomie przyciągamy określone osoby... ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Swoją drogą, dziewczyny, mężczyźni się nie trafiają, ich się WYBIERA
|
|
#4129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Za dużo imprez od 2 miesięcy ... Ciągłe picie alkoholu gorzej być już chyba nie może.No właśnie a ja wybieram takich przystojniaków którzy mogą mieć każdą a ja myślę,że akurat mną się zainteresują ... Owszem interesują do czasu gdy ja czegoś nie zepsuję
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-11-05 o 19:54 |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4131 |
|
Rozeznanie
|
o właśnie zdaje się że facet może sobie .... jak kobieta go nie wybierze to nawet jeśli by stawał na uszach to nie ma szans ,..
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
każdy się w jakiś sposob unosi
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a mi się wydaje że facet ma lepsze pole do popisu
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę być nudną marudą, ale uważaj z alkoholem. Sama nie jestem abstynentką, ale miałam też w rodzinie alkoholika i wiem, że u kobiet problemy alkoholowe zaczynają się często b. niewinnie, od regularnego picia określonej ilości alkoholu, np. wina. Dopóki to zauważasz, to masz szansę to ograniczać i kontrolować, bo problemy z alkoholem to nic fajnego, a niestety smutna jest prawda, że mogą trafić każdego - także kobiety, osoby wykształcone etc. Także uważaj. A co do imprez, to może warto zmienić trochę imprezowe towarzystwo albo faktycznie się trochę wyciszyć, mieć czas dla siebie? Może tak boisz się samotności, tego czasu dla siebie a w rzeczywistości on by Ci się całkiem przydał? Może właśnie ten okres jesienno-zimowy, świąteczny i spędzenie go w innej atmosferze niż zazwyczaj będzie dla Ciebie dobry? Może właśnie tego potrzebujesz?
|
|
#4134 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś nas łączy - SŁODYCZE, a raczej miłość do nich Mnie już na ciasteczko namawiją, ale NIE jestem twarda!!Ja umiem db tańczyć o ile partner też potrafi, bo tak to ciężko. ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się tyczy nas wszystkich, chociaż częściej to kobiety mają tendencje do mityzowania miłości jako czegoś, co się "trafia", jest "nieuniknione" i nie podlega rozumowi. Nikt z nas nie posiada takiej mocy, by rozkochać dowolną drugą osobę. Nikt. Ale mamy kontrolę nad własnymi zachowaniami i wyborami, a to dużo.
|
|
#4136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię Cię czytać tyene, podoba mi się Twoja postawa, po Twoich wypowiedziach mam obraz Ciebie jako zrównoważonej osoby z zasadami, których jesteś pewna; podoba mi się też Twój szacunek i lojalność wobec eksa, mimo trudnych przeżyć nie wylewasz na niego wiadra pomyj. No i zawsze piszesz ładnie po polsku i nie chaotycznie (co mi się nieraz zdarza). I to co napisałam możesz potraktować jako komplement pozdrawiam Cię ciepło, a wielbiciela zazdraszczam
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, kochana, że sobie radzisz i że masz taką fajną panią psycholog.
|
|
#4139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie by się już jakiś "obiekt" przydał Tak, jasne, tyle że najpierw może znajomość bezzobowiązań przerodzić się w coś większego, więc nie zawsze szansa na uczucie musi być dana odrazu. Czasem najpierw jest zabawa, a później MIŁOŚĆ NO RISK NO FUN ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4140 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

I po co ten stres? Chcesz naprawdę mieć siwe włoski, albo wyłysieć??

i powodzenia