Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 19:05   #4111
Fflorence
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Ciężka sprawa... Może ona nie dorosła do miłości. To rozstałeś się z nią, czy prawie rozstałeś się z nią, bo nie wiem? Odpuść sobie nie ta to następna. Baw się i korzystaj z życia póki jesteś jeszcze młody, bo nie wiem jak z urodą stoisz

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Minie... Ja też czasem EKSa nienawidzę, ale spokojnie nie ma co się nad sobą użalać, nie ten to inny, nie teraz to za chwilę... Samemu też jest dobrze I po co ten stres? Chcesz naprawdę mieć siwe włoski, albo wyłysieć??
padłam
Fflorence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:07   #4112
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężka sprawa... Może ona nie dorosła do miłości. To rozstałeś się z nią, czy prawie rozstałeś się z nią, bo nie wiem? Odpuść sobie nie ta to następna. Baw się i korzystaj z życia póki jesteś jeszcze młody, bo nie wiem jak z urodą stoisz

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Minie... Ja też czasem EKSa nienawidzę, ale spokojnie nie ma co się nad sobą użalać, nie ten to inny, nie teraz to za chwilę... Samemu też jest dobrze I po co ten stres? Chcesz naprawdę mieć siwe włoski, albo wyłysieć??
to jest dobre

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:13   #4113
Onnaa88
BAN stały

Pisałam z ex na gg ...
Pisał,że jest taki szczęśliwy,że tak świetnie się dogaduje ze swoją dziewczyną.
Ona go tak podobno dobrze rozumie i tak świetnie się dogadują.Musiałam do niego niestety się odezwać bo przyszło do mnie pismo z zagranicy coś do zapłaty,musiałam mu skan przesłać tego żeby to wyjaśnił ...
I tak jakoś zaczęliśmy pisać o tym wszystkim,o tym że ja tez zaczęłam się z kimś spotykać,on wypytywał jaki ten mój kolega i że jest bardzo zadowolony z tego,że w końcu też się z kimś spotykam ....

Napisałam tak jak jedna dziewczyna tutaj wcześniej napisała,że skoro ciągle mu mówiłam wcześniej przed naszym zerwaniem żeby sobie poszedł do innej to teraz mu mówię,żeby do mnie wrócił a on mnie mnie z tekstem,że jak bym częściej mu tak mówiła i bym się postarała to by tak zrobił i wrócił ...
Nie czaje go ... :/
Napisał,że odwalił jej już kilka rzeczy,ale jakoś się dogadali i jest wszystko dobrze
Niech się męczy z nim - tak sobie pomyślałam ....
Ja wolę się chyba pomęczyć i o nim zapomnieć

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2012-11-05 o 19:15
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:15   #4114
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Świąt i Sylwka też się bardzo boje, nie wiem jak to zniosę
Spędzimy je razem tutaj na WIZAŻu

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Psotniczka1987 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
tzn, że ile masz lat ?

25, ale emocjonalnie to ja się czuję staro ;][/QUOTE]
Ja mam prawie 24, a emocjonalnie to już nie wiem sama
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:17   #4115
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Pisałam z ex na gg ...
Ona go tak podobno dobrze rozumie i tak świetnie się dogadują.Musiałam do niego niestety się odezwać bo przyszło do mnie pismo z zagranicy coś do zapłaty,musiałam mu skan przesłać tego żeby to wyjaśnił ...
I tak jakoś zaczęliśmy pisać o tym wszystkim,o tym że ja tez zaczęłam się z kimś spotykać,on wypytywał jaki ten mój kolega i że jest bardzo zadowolony z tego,że w końcu też się z kimś spotykam ....

Napisałam tak jak jedna dziewczyna tutaj wcześniej napisała,że skoro ciągle mu mówiłam wcześniej przed naszym zerwaniem żeby sobie poszedł do innej to teraz mu mówię,żeby do mnie wrócił a on mnie mnie z tekstem,że jak bym częściej mu tak mówiła i bym się postarała to by tak zrobił i wrócił ...
Napisał,że odwalił jej już kilka rzeczy,ale jakoś się dogadali i jest wszystko dobrze
daj sobie z nim spokój ..moim zdaniem on jest nie poważny... jakbyś mu mowila prosze Cię szanuj sie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-05, 19:17   #4116
Fflorence
Raczkowanie

Cytat:
Spędzimy je razem tutaj na WIZAŻu

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

ha, święta z grupą wsparcia no i dobrze, myślę że będę tego potrzebować
Stary 2012-11-05, 19:34   #4117
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
jakoś dasz radę,
ja już postanowiłem że nie bedzie choinki w domu,,,

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

to co ja mam powiedzieć jak mam 30...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

to uwierz ze było,,.,, wtedy w niedziele mieliśmy sie spotkać, były plany na niespodziankę i ciekawy pomysł na spędzenie razem czasu
U Ciebie nie będzie choinki to u mnie nie będzie ... SYLWESTRA?

Mój EKS ma tyle i szybko się ogarnął, bo już ze dwa, a może i ciut wiecęj miesięcy jest w związku Czyli można? -MOŻNA

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
nic konkretnego ...
jak jesteś uzależniona to nie wytrzymasz :P ja właśnie wciagam czekoladki pistacjowe z solidarnosci ..
Ja nie wiem czy to uzależnienie, ale dla mnie nie problem zjeść w ciągu pół godziny 200g czekoladę

Miałam dziś dwa kryzysowe momenty, ale nie sięgnęłam po nic słodkiego - zbliża się trzeci, ale może dziś spróbuje nie jeść Chociaż czasem i ze trzy dni nie jem, bo nie chce mi się np Oczywiście piszę o słodyczach

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez strix55 Pokaż wiadomość
poki co poprostu sie nie odzywamy bo mnie olała czyli w umie tka jakby koniec jesli sie nie odezwie juz, jej duma jej nie pozwoli bo ja tego nie zrobie

mówiłem jedz od niej niech Ci wyjasni prosto w oczy a nie zadreczać sie i snuć domysły
Te Wasze "męskie" dumy
Stary 2012-11-05, 19:35   #4118
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałam z ex na gg ...

Dziewczyno, zacznij się szanować. Przepraszam za stanowcze słowa, ale zadajesz się z jakimiś obleśnymi palantami. Najpierw eks, który Ci pisze takie rzeczy, co go powinno automatycznie skreślać, bo albo jest facetem i rzuca dziewczynę kulturalnie, a potem się o Ciebie stara, albo jest nędzną pipką, która lubi wiedzieć, że eks jeszcze na niego leci. Potem gość, który proponował Ci seks bez zobowiązań, chociaż wiedział, że Ty czujesz do niego więcej.

Zastanów się, jakich mężczyzn chcesz w swoim życiu i czy chcesz tak cierpieć.
Stary 2012-11-05, 19:40   #4119
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
a w rzeczywistości są smukłe, zgrabne i miło się na nie patrzy ...
tak tak znam to, to się nazywa przesada a najlepiej to wklej foto i powzówl innym oocenić
Czy ja wiem - nie powiedziałabym (chyba że ręce ) Ale dziękuję za komplementy!!

Nie ma opcji, tak publicznie to NIE!!

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
powiedz: Prawdziwe zycie zaczyna sie dopieor po 30 :d:d
:d

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
fajnie by było ale to chyba nie dla wszystkich....
To poczekasz do 40stki

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Pokaż wiadomość
Facet weź się w garść! Damy radę, musimy, innego wyjścia nie ma.

Ja dziś zadzwonilam do eksa, powiedzialam, zeby oddal mi reszte moich rzeczy i ze jesli nie odda to sama po nie przyjde "a tego chyba byśmy nie chcieli, prawda?"... On wielce oburzony, ze po co mi teraz letnie buty po co mi to po co mi tamto...Nie zdarzylam sie ugryzc w jezyk i zapytalam: a co L**** chce ponosić moje rzeczy?
Oni sie ukrywaja, wstydza sie tego co mi zrobili... ja nie mam zamiaru siedziec w domu, wrecz przeciwnie...
Dokładnie!

Fuck!! Twój EKS też ma L - masakra!!

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Też zablokowałam mojego na czacie, przynajmniej mam spokój z myślami "odezwie się czy nie", gdyby był dostępny. Polecam wszystkim Ale na jego profil niestety od czasu do czasu nadal wchodzę, chociaż na szczęście nigdy nic nie dodaje

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

To ciekawe które z Was pierwsze pęknie i się odezwie
Ja codziennie po kilka razy wchodzę i co NIC oo po prostu Aż czasem mnie się rży... (albo NIE napiszę inaczej) mam odruch wymiotny jak widzę jak ta Jego wać panna dodaje obrazki, komentarze na Jego profil, jaki to jest Jej Skarb ukochany, ojea, a On nawet na to nie reaguje Chyba bardziej chwalić się już nie może swoją W KOŃCU NOWĄ miłością
Stary 2012-11-05, 19:41   #4120
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Dziewczyno, zacznij się szanować. Przepraszam za stanowcze słowa, ale zadajesz się z jakimiś obleśnymi palantami. Najpierw eks, który Ci pisze takie rzeczy, co go powinno automatycznie skreślać, bo albo jest facetem i rzuca dziewczynę kulturalnie, a potem się o Ciebie stara, albo jest nędzną pipką, która lubi wiedzieć, że eks jeszcze na niego leci. Potem gość, który proponował Ci seks bez zobowiązań, chociaż wiedział, że Ty czujesz do niego więcej.

Zastanów się, jakich mężczyzn chcesz w swoim życiu i czy chcesz tak cierpieć.
No na pewno nie takich,ale na takich natrafiam więc to już chyba nie moja wina?
Stary 2012-11-05, 19:44   #4121
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ja. wystarczająco dużo razy sie dla niej poniżałem
I starczy

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
no roześmiałam się w głos
to bunt nastolatka? zostawiła mnie dziewczyna więc w tym roku nie będzie choinki i tutaj wymowny tupot butem nie byłeś grzeczny cukierków nie dostaniesz
ogarnij się, dużym chłopcem już jesteś. Zamiast pisać romantyczne listy i robić szczeniackie podchody jedź i porozmawiaj z nią. Wtedy przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz, a nie biczujesz się i marnujesz życie. Czas na jakieś kroki, nie uważasz?

od kiedy tłuszcz zamienia się w mięśnie pod wpływem ćwiczeń?
proszę Cię
ANOSKA rozwaliłaś mnie tym tekstem - jesteś boska DZIĘKUJĘ CI za to, że tutaj jesteś
Tak, najlepiej foch z przytupem

Kolega czeka aż do wesela, bo jeszcze Go w ostatniej chwili zostawi i co Ty nie pójdziesz z Nim, ani JA

Spalasz tłuszcz, a następnie nabierasz masy mięśniowej
Stary 2012-11-05, 19:44   #4122
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fflorence Pokaż wiadomość
ha, święta z grupą wsparcia no i dobrze, myślę że będę tego potrzebować
ja tez

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-05, 19:46   #4123
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj powinnam świecić przykładem - w końcu mam dobry humor, uśmiecham się od ucha do ucha i nawet znajomi zauważyli zmianę, bo zastanawiali się, co takiego się stało, że latam taka zadowolona. No cóż, po prostu spojrzałam na to z innej strony - nie staram się zapomnieć, ale nie pozwalam na to, żeby tęsknota wypełniała całe moje życie. Brakuje mi eksa, ale jeżeli chciałabym, żeby wrócił, to wiem, że muszę się zmienić i mu to pokazać. Także teraz naprawdę pracuję nad sobą i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Musi być Ale podkreślam - zmieniam się dla siebie, nie dla niego. Pani psycholog powiedziała mi, że mam mieć nadzieję, bo w gorszych chwilach ma mnie ona motywować do dalszych zmian. Ech, cieszę się, że w końcu po 3 tygodniach, nastał dla mnie naprawdę pozytywny dzień.
3mam i powodzenia
Stary 2012-11-05, 19:46   #4124
KinaB
Przyczajenie

Cytat:
A warto czekać?
Nie wiem już sama, mam taki mętlik w głowie, parę dni po wszystkim, a ja nie wytrzymuję... choć mamy się przyjaźnić.
KinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:46   #4125
tyene
Zakorzenienie

Ja sobie radzę z rozstaniem chyba wyjątkowo dobrze. Albo to pozory i po prostu efekt tego, że generalnie jestem introwertykiem, kryję w sobie problemy i emocje.

Złe rzeczy: studia, praca, codzienność. Tutaj muszę nad tym popracować, stres bardzo się odbija na mnie. Zdecydowanie mam problemy na tym polu i to MUSI się zmienić, chwilowo nie ma ważniejszych rzeczy w moim życiu.

Moje poczucie własnej wartości wzrosło, ale nie jest jeszcze takie, jak być powinno. I hahahahaha, idealna waga to rzekomo wzrost - 110? Odkąd skończyłam 12 lat to nigdy takiej nie miałam. :P

Cierpię na brak pieniędzy, a to nie pomaga w rozpieszczaniu siebie.

Pogoda mnie dobija.

Dobre rzeczy
Byłam w sobotę na imprezie i było wspaniale, byłam zabawna i czarująca... chyba. Usłyszałam trochę komplementów, spędziłam miło czas. Komplementy pomagają w budowaniu poczucia własnej wartości na nowo.

Zagraniczny wielbiciel przeżył huragan w całości, odcięty od internetu uczył się polskiego i na Skypie powitał mnie kilkoma pięknymi stwierdzeniami. Ha! Cieszę się, że go poznam, staram się nie przywiązywać, ale cholera, czuję się jak księżniczka patrząc na jego starania, nasze rozmowy i jego stosunek do mnie. Jest taki uroczy, że och ach och ach.

Codziennie ćwiczę.

Zapuściłam paznokcie i zawsze chodzę z pomalowanymi.

Ogólnie w sumie wyglądam dość kwitnąco, jeżeli chodzi o urodę. Wywaliłam/oddałam 2/3 ubrań z szafy, nareszcie mam dużo miejsca i widzę, ile mam rzeczy.

Ogólnie nie jest źle.
Stary 2012-11-05, 19:47   #4126
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinaB Pokaż wiadomość
Nie wiem już sama, mam taki mętlik w głowie, parę dni po wszystkim, a ja nie wytrzymuję... choć mamy się przyjaźnić.
tylko nie przyjaźń będzie jeszcze bardziej boleć

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-05, 19:47   #4127
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
U Ciebie nie będzie choinki to u mnie nie będzie ... SYLWESTRA?

Mój EKS ma tyle i szybko się ogarnął, bo już ze dwa, a może i ciut wiecęj miesięcy jest w związku Czyli można? -MOŻNA

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Ja nie wiem czy to uzależnienie, ale dla mnie nie problem zjeść w ciągu pół godziny 200g czekoladę

Te Wasze "męskie" dumy
w w sylwestra co nie będziesz strzelać fajerweków ?

może on będąc w jednym szykował sobie już ciepłe miejsce w drugim . dlatego mógł tak szybko się ogarnąć.

200g w pół godziny ? e tam 300g w 5-10 min to jeszcze moglibyśmy poadać :P
ja się dumą czy honorem nie unoszę ...
Stary 2012-11-05, 19:50   #4128
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno nie takich,ale na takich natrafiam więc to już chyba nie moja wina?
Wierz mi, nie ma czegoś takiego, że na takich trafiasz. Coś w Twoim zachowaniu, gestach, wzorcach przyciąga określonych mężczyzn - być może robisz to nieświadomie, ale rozpracowanie tego, czego chcesz i dlaczego trafiasz na takich facetów to klucz do fajnego randkowania i w efekcie - fajnych związków.

Ja nie mówię, że sama mam to idealnie rozpracowane, przecież związek (zaręczyny, 4,5 roku!) mi nie wyszedł i eks zawiódł mnie na całej linii, ale musimy się starać nad tym pracować, bo naprawdę najczęściej podświadomie przyciągamy określone osoby...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Swoją drogą, dziewczyny, mężczyźni się nie trafiają, ich się WYBIERA
Stary 2012-11-05, 19:52   #4129
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Wierz mi, nie ma czegoś takiego, że na takich trafiasz. Coś w Twoim zachowaniu, gestach, wzorcach przyciąga określonych mężczyzn - być może robisz to nieświadomie, ale rozpracowanie tego, czego chcesz i dlaczego trafiasz na takich facetów to klucz do fajnego randkowania i w efekcie - fajnych związków.

Ja nie mówię, że sama mam to idealnie rozpracowane, przecież związek (zaręczyny, 4,5 roku!) mi nie wyszedł i eks zawiódł mnie na całej linii, ale musimy się starać nad tym pracować, bo naprawdę najczęściej podświadomie przyciągamy określone osoby...

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Być może jest tak jak piszesz,moje zachowanie rzeczywiście odbiega znacznie od normalnego ...
Za dużo imprez od 2 miesięcy ...
Ciągłe picie alkoholu gorzej być już chyba nie może.No właśnie a ja wybieram takich przystojniaków którzy mogą mieć każdą a ja myślę,że akurat mną się zainteresują ...
Owszem interesują do czasu gdy ja czegoś nie zepsuję

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2012-11-05 o 19:54
Stary 2012-11-05, 19:54   #4130
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie radzę z rozstaniem chyba wyjątkowo dobrze. Albo to pozory i po prostu efekt tego, że generalnie jestem introwertykiem, kryję w sobie problemy i emocje.

Złe rzeczy: studia, praca, codzienność. Tutaj muszę nad tym popracować, stres bardzo się odbija na mnie. Zdecydowanie mam problemy na tym polu i to MUSI się zmienić, chwilowo nie ma ważniejszych rzeczy w moim życiu.

Moje poczucie własnej wartości wzrosło, ale nie jest jeszcze takie, jak być powinno. I hahahahaha, idealna waga to rzekomo wzrost - 110? Odkąd skończyłam 12 lat to nigdy takiej nie miałam. :P

Pogoda mnie dobija.

Dobre rzeczy
Byłam w sobotę na imprezie i było wspaniale, byłam zabawna i czarująca... chyba. Usłyszałam trochę komplementów, spędziłam miło czas. Komplementy pomagają w budowaniu poczucia własnej wartości na nowo.

Zagraniczny wielbiciel przeżył huragan w całości, odcięty od internetu uczył się polskiego i na Skypie powitał mnie kilkoma pięknymi stwierdzeniami. Ha! Cieszę się, że go poznam, staram się nie przywiązywać, ale cholera, czuję się jak księżniczka patrząc na jego starania, nasze rozmowy i jego stosunek do mnie. Jest taki uroczy, że och ach och ach.

Codziennie ćwiczę.

Ogólnie w sumie wyglądam dość kwitnąco, jeżeli chodzi o urodę. Wywaliłam/oddałam 2/3 ubrań z szafy, nareszcie mam dużo miejsca i widzę, ile mam rzeczy.

Ogólnie nie jest źle.
to mi sie podoba

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-05, 19:55   #4131
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
o właśnie zdaje się że facet może sobie .... jak kobieta go nie wybierze to nawet jeśli by stawał na uszach to nie ma szans ,..
Stary 2012-11-05, 19:56   #4132
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
ja się dumą czy honorem nie unoszę ...
każdy się w jakiś sposob unosi

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
o właśnie zdaje się że facet może sobie .... jak kobieta go nie wybierze to nawet jeśli by stawał na uszach to nie ma szans ,..
a mi się wydaje że facet ma lepsze pole do popisu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-11-05, 19:57   #4133
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Być może jest tak jak piszesz,moje zachowanie rzeczywiście odbiega znacznie od normalnego ...
Za dużo imprez od 2 miesięcy ...
Ciągłe picie alkoholu gorzej być już chyba nie może.No właśnie a ja wybieram takich przystojniaków którzy mogą mieć każdą a ja myślę,że akurat mną się zainteresują ...
Owszem interesują do czasu gdy ja czegoś nie zepsuję
Widzisz to, a to jest wielki sukces. Naprawdę, najtrudniejszy krok za Tobą.

Nie chcę być nudną marudą, ale uważaj z alkoholem. Sama nie jestem abstynentką, ale miałam też w rodzinie alkoholika i wiem, że u kobiet problemy alkoholowe zaczynają się często b. niewinnie, od regularnego picia określonej ilości alkoholu, np. wina. Dopóki to zauważasz, to masz szansę to ograniczać i kontrolować, bo problemy z alkoholem to nic fajnego, a niestety smutna jest prawda, że mogą trafić każdego - także kobiety, osoby wykształcone etc. Także uważaj.

A co do imprez, to może warto zmienić trochę imprezowe towarzystwo albo faktycznie się trochę wyciszyć, mieć czas dla siebie? Może tak boisz się samotności, tego czasu dla siebie a w rzeczywistości on by Ci się całkiem przydał? Może właśnie ten okres jesienno-zimowy, świąteczny i spędzenie go w innej atmosferze niż zazwyczaj będzie dla Ciebie dobry? Może właśnie tego potrzebujesz?
Stary 2012-11-05, 19:59   #4134
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tam wysoki , przeciętny masy wielkiej nie mam bo nie było czasu nad tym więcej popracować więc prędzej mi do anoreksji, ale słodycze raczej mi nie pozwolą w nią popaść.
tak zgodziła się i idzie ze mną,
wesele mojej kuzynki, miało być w następnym roku (ona o tym wiedziała bo planowane było ze razem pójdziemy) no z jakiegoś względu przesuneli na ten rok, więc ja się od razu ucieszyłem że wcześniej pójdziemy a na drugi rok będzie jeszcze jedno, nie obydwa jednocześńie a stało się co się stało
tak ona się fajnie rusza, zresztą dziewczyny raczej wszystkie potrafią a faceci niekoniecznie

kolejna niedziela zapowiada sie podobnie jak to niedziela,...
Nie, no Twoje 195 cm, przy moich niecałych 160 cm robi wrażenie

Coś nas łączy - SŁODYCZE, a raczej miłość do nich Mnie już na ciasteczko namawiją, ale NIE jestem twarda!!

Ja umiem db tańczyć o ile partner też potrafi, bo tak to ciężko.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Ostatnio troche nam sie nie ukladalo, ale nie bylo jakis strasznych rzeczy klocilismy sie o glupoty. W koncu stwierdzil, ze przyda nam sie przerwa ze on musi odpoczac i ciagle powtarzal mi, ze chce to naprawic. Nie za bardzo potrafilam urwac kontakt, pisalismy nadal itp. Wczoraj wybuchl powiedzialam ze juz tak nie moze, ze nie da rady i ze za duzo sie wydarzylo. Pytalam jeszcze czy to juz koniec, czy juz nic z tego nie bedzie, a on: nie mowie tak nie mowie nie.
Czyli możesz jeszcze żyć NADZIEJĄ
Stary 2012-11-05, 20:00   #4135
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Ty też sobie wybierasz partnerki, mój drogi. To się tyczy nas wszystkich, chociaż częściej to kobiety mają tendencje do mityzowania miłości jako czegoś, co się "trafia", jest "nieuniknione" i nie podlega rozumowi.

Nikt z nas nie posiada takiej mocy, by rozkochać dowolną drugą osobę. Nikt. Ale mamy kontrolę nad własnymi zachowaniami i wyborami, a to dużo.
Stary 2012-11-05, 20:01   #4136
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milka8686 Pokaż wiadomość
w szczegolnosci,ze Swieta dopiero za 1,5 miesiaca...

myslę, że to trochę dziwne, że najpierw całkowicie Cie ignorowała, nie powiedziała czemu chce się z Tobą rozstać, dalej Cię ignoruje, a teraz bierze Cię na wesele, a przez te 2 tygodnie do wesela (rozumiem, że to Ty jestes osobą towarzyszącą)nie będziecie się kontaktować, tak jak jest do tej pory?

w ogóle nie chwytam
chyba, że wszystkiego nie piszesz,albo ja coś przeoczyłam, bo tyle piszecie, że nie nadązam

moim zdaniem źle robisz. Ona Cię źle traktuje, a Ty grzecznie teraz będziesz czekał na wesele, na którym pewnie i tak nic nie usłyszysz . Powinieneś jej powiedzieć, że skoro nie umiała się z Toba rozstac normalnie to niech sobie szuka innego jelenia, żeby samej nie siedzieć na weselu. A całą sprawę czemu zerwała wyjaśnić od razu , bez pisania głupich listów itd.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Też podziwiam takie czekanie...

paputek co do tego kolegii fb nie analizuj za bardzo zgadzam się z Korneliciaczkiem (Kornelią?) , że może po prostu nie zagląda za często
Chyba odwrotnie. To On ją zaprasza
Stary 2012-11-05, 20:01   #4137
Fflorence
Raczkowanie

Cytat:

Pogoda mnie dobija.

Dobre rzeczy

Codziennie ćwiczę.

Ogólnie nie jest źle.
Fajny, budujący post
Lubię Cię czytać tyene, podoba mi się Twoja postawa, po Twoich wypowiedziach mam obraz Ciebie jako zrównoważonej osoby z zasadami, których jesteś pewna; podoba mi się też Twój szacunek i lojalność wobec eksa, mimo trudnych przeżyć nie wylewasz na niego wiadra pomyj. No i zawsze piszesz ładnie po polsku i nie chaotycznie (co mi się nieraz zdarza).
I to co napisałam możesz potraktować jako komplement pozdrawiam Cię ciepło, a wielbiciela zazdraszczam
Stary 2012-11-05, 20:02   #4138
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothinggood Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj powinnam świecić przykładem - w końcu mam dobry humor, uśmiecham się od ucha do ucha i nawet znajomi zauważyli zmianę, bo zastanawiali się, co takiego się stało, że latam taka zadowolona. No cóż, po prostu spojrzałam na to z innej strony - nie staram się zapomnieć, ale nie pozwalam na to, żeby tęsknota wypełniała całe moje życie. Brakuje mi eksa, ale jeżeli chciałabym, żeby wrócił, to wiem, że muszę się zmienić i mu to pokazać. Także teraz naprawdę pracuję nad sobą i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Musi być Ale podkreślam - zmieniam się dla siebie, nie dla niego. Pani psycholog powiedziała mi, że mam mieć nadzieję, bo w gorszych chwilach ma mnie ona motywować do dalszych zmian. Ech, cieszę się, że w końcu po 3 tygodniach, nastał dla mnie naprawdę pozytywny dzień.
Takie posty to ja lubię

Cieszę się, kochana, że sobie radzisz i że masz taką fajną panią psycholog.
Stary 2012-11-05, 20:03   #4139
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
tak chciałbym, zgodzić pewnie bym się nei zgodził, ale bym wiedział czy mam szansę na coś więcej na uczucie ..
a wiecie jak facetowi brakuje kobiety .....
A kobiecie to pewnie faceta nie brakuje
Mnie by się już jakiś "obiekt" przydał

Tak, jasne, tyle że najpierw może znajomość bezzobowiązań przerodzić się w coś większego, więc nie zawsze szansa na uczucie musi być dana odrazu. Czasem najpierw jest zabawa, a później MIŁOŚĆ
NO RISK NO FUN

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
jak dla mnie nie masz honoru, dziewczyna Cie olewa a ty grzecznei pojdziesz nawesele.. ona ma Cie w gdzies to i ty ja miej pokaz jej to, bo ona nigdy Cie nei bedzie szanowac jak tak bedziesz robil
To chyba się odwrotna sprawa. Kolega nie chce zostać na lodzie i nie iść sam
Stary 2012-11-05, 20:03   #4140
KinaB
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
tylko nie przyjaźń będzie jeszcze bardziej boleć
Ale zależy nam sobie, tylko on nie umie poczuć chyba czegoś więcej, tak stwierdził, że studia nas oddalają itd... a kontakt brzmi ok, potrzebuję jego wsparcia...
KinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości